Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

en kolay örgülerden biriside bu örnek canım.
bende yeni öğrenme çabalarındayım.bu kolay geldi bana

inşaallah canım , ne demek ağrıtmak faydam olsa ne mutlu
amin canım sağol
canım dr gerekli görüyorsa ayrılman doğru olur o zaman
yok canım ya o kriter değil tabi ki yemeyen yemiyor ama etkliyor az da olsa damak tadını diyeyim:)

erken tattırma konusunda haklısın emire beş aylıkken başlamıştım bende canım

ve evet yemeyen çocuk çok zor Allah yardımcın olsun

canım inat edersen veriyorsun tabi boyda önemli, biz eşimle abur cuburdan almıştık:)

benim kilo alışım daha çok eşimin iştahlı yemek yemesiyle alakalı.
öyle tatlı yiyiyoki, yemek yemeyi seviyo adam.doysamda o yemek yerken ağzım sulanıyo yine canım çekiyo
onunla yemek yiyen herkes aynı şeyi söylüyo.
bide eski tayin yerimizde hareketsizdim.köy gibi biyerdi.dışarı çıkamıyodum.arkadaşım yoktu.
altımızdada araba olunca hiç yürücek yer kalmıyodu.
şimdi hem daha az yiyiyorum hemde geziyorum artık.

bir sürü kıyafetim var.dar geliyo ama yeni olduğu için vermeyede kıyamıyorum.
o yüzden kilo vermem şart

:) işin zormuş canım o zaman

verme zaten kıyafetlerini kilo ver onun yerinde kasmadan zaten yürüyüş bile yapsan yetiyor

Azeri cnm. Agizdan cocuk felci yapacaklar.
Hem cnm. Artik kilo alislari yavaslayacak. Yoksa belimiz kirilir anacim. Gecen ay 300 g aldi yusuf. Baslarda 1.5kg aliyrda ayda.
Rose kuzum. O zaman dr.la gorus guzelim izni..ben birsey diyemem bu durumda.
tmm canım saol

en kolay örgülerden biriside bu örnek canım.
bende yeni öğrenme çabalarındayım.bu kolay geldi bana

ya ben hiç beceremem örmeyi :) çok güzel görünüo canım

tmm canım bakalım p.tesi belli olacak :)

ohhh maşallah eşine canım sende yürüyüşlerini düzenli yap ilk yarım saatle başla daha sonra uzatabilirsin kıyafetlerine bak canım daha da hırslan :)

bende hiç bilmiyodum canım.bi hevesle öğrendim işte.

aynen öyle yapıcam canım.gazamız mübarek olsun

kızlar benim psikolojim bozuldu
bi dahaki ay 26 yaşında olucam. 27-28-29-30
30lu yaşlara çok az kalmış
kendimi kötü hissettim.daha bi çocuğum bile yok
30 yaşından sonra yumurtalarda kalitesizleşiyor zaten.
ben kendimi daha 19-20 yaşında hissediyorum

Askol hifa.. ben 30 da gebe kaldim 31 de dogurdum. Dr tam dogum cagindasin dedi

kuzum bende 27 olucam 2. çocuğu düşünürsem de anca 30 u geçtikten sonra...

Askol hifa.. ben 30 da gebe kaldim 31 de dogurdum. Dr tam dogum cagindasin dedi

bi an geç kaldım sandım
bu arada hiç 31 göstermiyosun maşallah.
sonradan düşündüğümde 40 yaşında hamile kalmak isteyenler var sen neyin kafasındasın dedim kendime

kuzum bende 27 olucam 2. çocuğu düşünürsem de anca 30 u geçtikten sonra...

benim düşüncemde öyle.ilk çocuğu şimdi yapsam,ikinciyi 30da üçüncüyü 35 te,dördüncü beşinci derkeeeeennn
hiç bişey planladığımız gibi olmuyomuş tabi.bunu öğrenmiş oldum

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben annemin yanına bursaya geldim tedavi oluyor da moral ziyareti :) ablam da 9aylık bebeğiyle burda. Onu sevdikçe kucağıma aldıkça dua ediyorum bana ve isteyen herkese de nasip etsin inş diye :) bu ara ateş ölçemiyorum inş yumoş zamanını kaçırmam :) sizler neler yapıyosunuz nasılsınız?

selam kızlar, bir baştan bir sondan okudum biraz, tüm sayfaları okumak mümmmmkün değil, nasıl kaynatmışsınız öyle :)
eflal canım, wc konusunda gelişme varmış çokkk sevindim. inşallah her şey yoluna girecek. senin de bu konuyu çözünce psikolojin rahatlayacak.
ay kızlar çok üzgünüm takip edemiyorum neler oluyor. hem çalışıp hem ev işlerini yürütemez ve kendime zaman ayıramaz oldum çokk ağır hareket ediyorum artık, tospik oldum :))
bebişim 1777 gr olmuş. iki hafta içerisinde 400 gr almış kuzum maaşallah. hem de ben bu iki hafta içerisinde kilo almadım :)
çalışabilir raporumu da aldım 4 aralık son çalışma günüm olacak. o vakte kadar dayanırsa miniğim, çalışacağım allahın izniyle.
ama şimdiden bile o kadar zorlanıyorum ki; okulumuzda iki bina var ve ikisi de 3 katlı. iki bina arasında koşturmak, o katları çıkmak şimdiden beni bitiriyor. allah yardım ederse bu 5 haftayı tamamlarım inşallah
bir de hafta sonu rahatsızdım ya bugün idrar kültürü sonucumu aldım gösterdim doktoruma. şükürler olsun ki antibiyotik kullanmayacağımbol su iç dedi :)

hifacim ben de 30umda anne oldum.yum kalitesi 35te dusuyor.
Ah guzelim allah sabir versin.ins dayanirsin da aktarirsin.analik ne zor.
Benim de dogum iznim bitti.urologumdan rapor almaya gittim.adam bu yuzden savciliktan ihtar almis ama bana yine de verdi.sebebim belli diye.guya heyet alicaktim ama o is yas.bana ucretsiz izin gorundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…