bende nette görmüştüm bu örgüyü çok güzel olmuş canım
süpeeer haber canım hep böyle gider inşşş :)
Azeri- geçmiş olsun canım bilgiler için saol gerçekten çok ayrıntılı :S
inşaallah canım , ne demek ağrıtmak faydam olsa ne mutluAblam cok sagol...
Evet bu ayda zorlu gececek gibi ama..
Senin o agizdan dedigin rota degil mi...
Biz gecen ay yaptirdik 2. Dozunu...
Offfff yine aglayacak yuregim agzima gelecek...
Doktorumuz asi olayini bir hafta ileriye atti...
Rahatsiz diye o zamana kadar toparlar dedi...
Ayrica yok ablam o kadar takmiyorum kiloya boya...
Ama iyi gidiyordu birden kilo alimi azaldi ya uzulmedim degil...
Ama cok sukur saglihi yerinde kafasi yamuk diye kafa usg si cekildi...
Birde bir ara ektazi gorulmustu yineledik cok sukur ikiside tertemiz cikti...
Ayrica sisma olmamasi daha iyi ben 46 kiloya dustum tasimakta zorlaniyordum
Cok sagol ablam ins. Yeme isinde uzmez oglum beni...
Baasinizi bol bol agritirim artik ♥♥♥
Eltin yatiyormus Rabb'im kolay dogum nasip etsin saglikli bir sekilde alsin yavrusunu ins. ♥
Bacim gozun aydin ...
Topigimize bir sehzade daha
Saglikli bir sekilde gelsin bakalim sehzademiz
Cok sagol bacim...
Liste biraz ayrintili...
Birde onu actigimizi dusun...
Hele bebe biskuvisine basladigimizda kendim yapacagim vs. Vs. Ben elimden geldigince dogal yapayimda ...
Yavastan yavastan mecbur kimyasal almaya baslayacak
Siz daha bilgi sahibi olacaksiniz hadi iyisiniz
canım dr gerekli görüyorsa ayrılman doğru olur o zamancanlar dr.um böyle ağrılarım olduğu için ayırıcam demişti zaten ama bende dayanabildiğim kadar çalışmak istiyorum izinlerimi doğum sonrasına aktarmak için.ücretsiz izin alamam maalesef çok isterdim ama ev aldık onu ödüyoruz kredi borçlarımız da var yani benim tüm maaşım krediye gidiyor o yüzden
çalışabilir alıp 1 hafta daha çalışıp normal poliklinikten 1 hafta 1 hafta rapor da alıp uzatabilirim bakalım nasıl olacak...
ben sadece hani bu ağrılarla çalışmak daha mı tehlikeli bebeğime bişey olursa die korktuğum için sormak istedim canımm
yok canım ya o kriter değil tabi ki yemeyen yemiyor ama etkliyor az da olsa damak tadını diyeyim:)sağol canım.Ateşli kaynananlara bayıldım ama :):):)
cutem rüzgarım nasıl bilmem ama 6. ayı beklemeden yavaş yavaş tatlarına baktırabilirsin.
SADECE GÖZLEMLERİM SONUCU EDİNDİĞİM BİRŞEY VAR EK GIDAYA BİRAZ DAHA ERKEN BAŞLAYAN ÇOCUKLARDA YANİ 6.AYDAN ÖNCE AZ AZ HERŞEYİN TADINA BAKTIRILAN BEBEKLER İLERDE YEME SIKINTISI YAŞAMIYOR.B en kızımda 6. ayın sonuna kadar bekledim 4. yaşında hala yemek konusunda sıkıntımız var ama bizde durum genetik.Her çocuk farklı tabiki ama ben yinede söylemk istedim..Yemeyen çocuk çokkkk zorr ...
amin inş canım.sağlıkla alayım yavrumu kucağıma..
eflalim benim bu kızda hamişken bir şey yemedim mi acaba bu kız yeme sorunlu tadına bile bakmıyor hiçbirşeyin ağla ağla gözleri şişiyor inatla yinede yemiyor :)
amin canım çok sağol darısı sana olsun inş.
tşkr ederim canım.
ay bende verebilsem keşke.
en son seninle konuşmuştuk ya diyet konusunu.hala aynı kilodayım
evdeyken fazla kaçırmıyorum ama anneme gittiğimde özellikle herşeyi yedirmeye çalışıyo bana.
bide o gün yaptığı yemekten yanıma koyuyo.yarın ısıtır yersiniz diyo.
babam dalga geçiyo
Azeri. Yeni album ekledim. Bebek bakimi diye. Super liste cnm. Abimin esi yolladi. Onalrin dr vermis. Mantikli guzel bir liste cnm.
inşaallah canım , ne demek ağrıtmak faydam olsa ne mutlu
amin canım sağol
canım dr gerekli görüyorsa ayrılman doğru olur o zaman
yok canım ya o kriter değil tabi ki yemeyen yemiyor ama etkliyor az da olsa damak tadını diyeyim:)
erken tattırma konusunda haklısın emire beş aylıkken başlamıştım bende canım
ve evet yemeyen çocuk çok zor Allah yardımcın olsun
canım inat edersen veriyorsun tabi boyda önemli, biz eşimle abur cuburdan almıştık:)
:) işin zormuş canım o zamanbenim kilo alışım daha çok eşimin iştahlı yemek yemesiyle alakalı.
öyle tatlı yiyiyoki, yemek yemeyi seviyo adam.doysamda o yemek yerken ağzım sulanıyo yine canım çekiyo
onunla yemek yiyen herkes aynı şeyi söylüyo.
bide eski tayin yerimizde hareketsizdim.köy gibi biyerdi.dışarı çıkamıyodum.arkadaşım yoktu.
altımızdada araba olunca hiç yürücek yer kalmıyodu.
şimdi hem daha az yiyiyorum hemde geziyorum artık.
bir sürü kıyafetim var.dar geliyo ama yeni olduğu için vermeyede kıyamıyorum.
o yüzden kilo vermem şart
:) işin zormuş canım o zaman
verme zaten kıyafetlerini kilo ver onun yerinde kasmadan zaten yürüyüş bile yapsan yetiyor
canım yarım saatle başla sonra artırırsıngünde yarım saat yürüsem yeter mi?
yarım saati aşınca çok yoruluyorum.
canım yarım saatle başla sonra artırırsın
tamam canım gelirim:)tamam canım arada bir gazla beni.kaç kilo verdin diye üstüme gel
tmm canım saolAzeri cnm. Agizdan cocuk felci yapacaklar.
Hem cnm. Artik kilo alislari yavaslayacak. Yoksa belimiz kirilir anacim. Gecen ay 300 g aldi yusuf. Baslarda 1.5kg aliyrda ayda.
Rose kuzum. O zaman dr.la gorus guzelim izni..ben birsey diyemem bu durumda.
en kolay örgülerden biriside bu örnek canım.
bende yeni öğrenme çabalarındayım.bu kolay geldi bana
tmm canım bakalım p.tesi belli olacak :)inşaallah canım , ne demek ağrıtmak faydam olsa ne mutlu
amin canım sağol
canım dr gerekli görüyorsa ayrılman doğru olur o zaman
yok canım ya o kriter değil tabi ki yemeyen yemiyor ama etkliyor az da olsa damak tadını diyeyim:)
erken tattırma konusunda haklısın emire beş aylıkken başlamıştım bende canım
ve evet yemeyen çocuk çok zor Allah yardımcın olsun
canım inat edersen veriyorsun tabi boyda önemli, biz eşimle abur cuburdan almıştık:)
benim kilo alışım daha çok eşimin iştahlı yemek yemesiyle alakalı.
öyle tatlı yiyiyoki, yemek yemeyi seviyo adam.doysamda o yemek yerken ağzım sulanıyo yine canım çekiyo
onunla yemek yiyen herkes aynı şeyi söylüyo.
bide eski tayin yerimizde hareketsizdim.köy gibi biyerdi.dışarı çıkamıyodum.arkadaşım yoktu.
altımızdada araba olunca hiç yürücek yer kalmıyodu.
şimdi hem daha az yiyiyorum hemde geziyorum artık.
bir sürü kıyafetim var.dar geliyo ama yeni olduğu için vermeyede kıyamıyorum.
o yüzden kilo vermem şart
tmm canım saol
ya ben hiç beceremem örmeyi :) çok güzel görünüo canım
tmm canım bakalım p.tesi belli olacak :)
ohhh maşallah eşine canım sende yürüyüşlerini düzenli yap ilk yarım saatle başla daha sonra uzatabilirsin kıyafetlerine bak canım daha da hırslan :)
Askol hifa.. ben 30 da gebe kaldim 31 de dogurdum. Dr tam dogum cagindasin dedikızlar benim psikolojim bozuldu
bi dahaki ay 26 yaşında olucam. 27-28-29-30
30lu yaşlara çok az kalmış
kendimi kötü hissettim.daha bi çocuğum bile yok
30 yaşından sonra yumurtalarda kalitesizleşiyor zaten.
ben kendimi daha 19-20 yaşında hissediyorum
kızlar benim psikolojim bozuldu
Askol hifa.. ben 30 da gebe kaldim 31 de dogurdum. Dr tam dogum cagindasin dedi
kuzum bende 27 olucam 2. çocuğu düşünürsem de anca 30 u geçtikten sonra...
hifacim ben de 30umda anne oldum.yum kalitesi 35te dusuyor.kızlar benim psikolojim bozuldu
Ah guzelim allah sabir versin.ins dayanirsin da aktarirsin.analik ne zor.selam kızlar, bir baştan bir sondan okudum biraz, tüm sayfaları okumak mümmmmkün değil, nasıl kaynatmışsınız öyle :)
eflal canım, wc konusunda gelişme varmış çokkk sevindim. inşallah her şey yoluna girecek. senin de bu konuyu çözünce psikolojin rahatlayacak.
ay kızlar çok üzgünüm takip edemiyorum neler oluyor. hem çalışıp hem ev işlerini yürütemez ve kendime zaman ayıramaz oldumçokk ağır hareket ediyorum artık, tospik oldum :))
bebişim 1777 gr olmuş. iki hafta içerisinde 400 gr almış kuzum maaşallah. hem de ben bu iki hafta içerisinde kilo almadım :)
çalışabilir raporumu da aldım 4 aralık son çalışma günüm olacak. o vakte kadar dayanırsa miniğim, çalışacağım allahın izniyle.
ama şimdiden bile o kadar zorlanıyorum ki; okulumuzda iki bina var ve ikisi de 3 katlı. iki bina arasında koşturmak, o katları çıkmak şimdiden beni bitiriyor. allah yardım ederse bu 5 haftayı tamamlarım inşallah
bir de hafta sonu rahatsızdım ya bugün idrar kültürü sonucumu aldım gösterdim doktoruma. şükürler olsun ki antibiyotik kullanmayacağımbol su iç dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?