canim allah yardımcın olsun.agirlastin haliyle zorluyor rabbim sagliklica kurtarsin. ben de araligin 4 ünde 32.hafta raporumu alıcam bazen biraksam mi diye düşünmüyor değilim...selam kızlar, bir baştan bir sondan okudum biraz, tüm sayfaları okumak mümmmmkün değil, nasıl kaynatmışsınız öyle :)
eflal canım, wc konusunda gelişme varmış çokkk sevindim. inşallah her şey yoluna girecek. senin de bu konuyu çözünce psikolojin rahatlayacak.
ay kızlar çok üzgünüm takip edemiyorum neler oluyor. hem çalışıp hem ev işlerini yürütemez ve kendime zaman ayıramaz oldumçokk ağır hareket ediyorum artık, tospik oldum :))
bebişim 1777 gr olmuş. iki hafta içerisinde 400 gr almış kuzum maaşallah. hem de ben bu iki hafta içerisinde kilo almadım :)
çalışabilir raporumu da aldım 4 aralık son çalışma günüm olacak. o vakte kadar dayanırsa miniğim, çalışacağım allahın izniyle.
ama şimdiden bile o kadar zorlanıyorum ki; okulumuzda iki bina var ve ikisi de 3 katlı. iki bina arasında koşturmak, o katları çıkmak şimdiden beni bitiriyor. allah yardım ederse bu 5 haftayı tamamlarım inşallah
bir de hafta sonu rahatsızdım ya bugün idrar kültürü sonucumu aldım gösterdim doktoruma. şükürler olsun ki antibiyotik kullanmayacağımbol su iç dedi :)
canim yaa.kucucuk bebegi bırakıp gidemiyorsun demi...sana en muhtac oldukları zaman çünkü.hifacim ben de 30umda anne oldum.yum kalitesi 35te dusuyor.
Ah guzelim allah sabir versin.ins dayanirsin da aktarirsin.analik ne zor.
Benim de dogum iznim bitti.urologumdan rapor almaya gittim.adam bu yuzden savciliktan ihtar almis ama bana yine de verdi.sebebim belli diye.guya heyet alicaktim ama o is yas.bana ucretsiz izin gorundu.
kız deli ne var yaşında bende 31 im ilki 27 de doğurdum ne olmuş yani:) bende daha genç hissediyordum bu aralar çökmüş hissediyorum o ayrı:)kızlar benim psikolojim bozuldu
bi dahaki ay 26 yaşında olucam. 27-28-29-30
30lu yaşlara çok az kalmış
kendimi kötü hissettim.daha bi çocuğum bile yok
30 yaşından sonra yumurtalarda kalitesizleşiyor zaten.
ben kendimi daha 19-20 yaşında hissediyorum
canım inşaallah nasip olur sana da annenede geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben annemin yanına bursaya geldim tedavi oluyor da moral ziyareti :) ablam da 9aylık bebeğiyle burda. Onu sevdikçe kucağıma aldıkça dua ediyorum bana ve isteyen herkese de nasip etsin inş diye :) bu ara ateş ölçemiyorum inş yumoş zamanını kaçırmam :) sizler neler yapıyosunuz nasılsınız?
sağol canım inşaallahselam kızlar, bir baştan bir sondan okudum biraz, tüm sayfaları okumak mümmmmkün değil, nasıl kaynatmışsınız öyle :)
eflal canım, wc konusunda gelişme varmış çokkk sevindim. inşallah her şey yoluna girecek. senin de bu konuyu çözünce psikolojin rahatlayacak.
ay kızlar çok üzgünüm takip edemiyorum neler oluyor. hem çalışıp hem ev işlerini yürütemez ve kendime zaman ayıramaz oldumçokk ağır hareket ediyorum artık, tospik oldum :))
bebişim 1777 gr olmuş. iki hafta içerisinde 400 gr almış kuzum maaşallah. hem de ben bu iki hafta içerisinde kilo almadım :)
çalışabilir raporumu da aldım 4 aralık son çalışma günüm olacak. o vakte kadar dayanırsa miniğim, çalışacağım allahın izniyle.
ama şimdiden bile o kadar zorlanıyorum ki; okulumuzda iki bina var ve ikisi de 3 katlı. iki bina arasında koşturmak, o katları çıkmak şimdiden beni bitiriyor. allah yardım ederse bu 5 haftayı tamamlarım inşallah
bir de hafta sonu rahatsızdım ya bugün idrar kültürü sonucumu aldım gösterdim doktoruma. şükürler olsun ki antibiyotik kullanmayacağımbol su iç dedi :)
Günaydın hepinize de mutlu pazarlar.....:):)
kız deli ne var yaşında bende 31 im ilki 27 de doğurdum ne olmuş yani:) bende daha genç hissediyordum bu aralar çökmüş hissediyorum o ayrı:)
canım inşaallah nasip olur sana da annenede geçmiş olsun
sağol canım inşaallah
ayy okurken ben yoruldum Allah kolaylık versin canım
maşaallah kuzuna gördün mü annesi nasılda güzel kilo almış
sana da canım
hifacim ben de 30umda anne oldum.yum kalitesi 35te dusuyor.
Ah guzelim allah sabir versin.ins dayanirsin da aktarirsin.analik ne zor.
Benim de dogum iznim bitti.urologumdan rapor almaya gittim.adam bu yuzden savciliktan ihtar almis ama bana yine de verdi.sebebim belli diye.guya heyet alicaktim ama o is yas.bana ucretsiz izin gorundu.
bende 24 de evlendim canım daha geç evlensemde olurmuş:)ben sizi hemen hemen aynı yaştayız sanıyodum
o zaman benim durumum normal miş
bi ara acaba daha mı erken evlenseydim diye düşündüm de 23 yaşında evlendim.
anneme göre çok küçüktüm
nesdem hoşgeldin nasıl gidiyo annelik
bende 24 de evlendim canım daha geç evlensemde olurmuş:)
bende 24 de evlendim canım daha geç evlensemde olurmuş:)
Hifa annen hakli..cidden kucuk evlenmissin. 2 yil daha bekleyebilirmissin. Baba evi bekarken daha guzel. Ben mecburiyetlerden 28im de evlendim. Ama 21 yasimizdan beri birlikteyiz biz. Ben de daha erken evlenmis olmayi isterdim. Ama kismet istebende öyle diyorum şimdi.
ama o zamanlar evlenmek için can atıyodum
nişanlıyken annem diyodu ki kışın olmasın soğuklarda zor olur
yazada denk gelmesin sıcaklarda zor olur
bende isyan etmiştim "eeeee yazın olmaz kışın olmaz ben ne zaman evleniceeeeem"demiştim
Cicegi hastaneye almazlar. Onun yerine parasini versen daha iyi olur cnm. Hastane de para cok lazim.oluyr.Kızlar eltim sabah doğum yapmış şükür, çok bekledi ya, erkenden yatırdı dr boşu boşuna iki gün doğum hanede zor oldu, henüz gitmedim yanına, çiçek mi yaptırayım ne götürsem makbul olur kızlar fikir verin bana
Bende de bir asabiyet sabahtan beri anlamıyordum niye böyle oldum, sanırım normal doğum yapamamam geldi yine aklıma o kadar sancıdan sonra sezaryen olması tekrar öyle olacak olması beni üzdü, eşimde biliyorum senin sinirin sebebini ama söylemem iyice coşarsın diyor:) bende üstelemedim çünkü hiç halim yok kouşmaya neyse......
ben sizi hemen hemen aynı yaştayız sanıyodum
o zaman benim durumum normal miş
bi ara acaba daha mı erken evlenseydim diye düşündüm de 23 yaşında evlendim.
anneme göre çok küçüktüm
nesdem hoşgeldin nasıl gidiyo annelik
gozunuzaydin olsun canım . allah analı babalı büyütmek nasip eylesin . normal mi dogurdu.Kızlar eltim sabah doğum yapmış şükür, çok bekledi ya, erkenden yatırdı dr boşu boşuna iki gün doğum hanede zor oldu, henüz gitmedim yanına, çiçek mi yaptırayım ne götürsem makbul olur kızlar fikir verin bana
Bende de bir asabiyet sabahtan beri anlamıyordum niye böyle oldum, sanırım normal doğum yapamamam geldi yine aklıma o kadar sancıdan sonra sezaryen olması tekrar öyle olacak olması beni üzdü, eşimde biliyorum senin sinirin sebebini ama söylemem iyice coşarsın diyor:) bende üstelemedim çünkü hiç halim yok kouşmaya neyse......
Hifa annen hakli..cidden kucuk evlenmissin. 2 yil daha bekleyebilirmissin. Baba evi bekarken daha guzel. Ben mecburiyetlerden 28im de evlendim. Ama 21 yasimizdan beri birlikteyiz biz. Ben de daha erken evlenmis olmayi isterdim. Ama kismet iste
ben de 19 umda evlendim erken oldu.cok şükür pisman da değilim. erken evlenmenin iyi yanlari var hifam...
tabi hersey nasip kısmet meselesi....
bu arada anne olmak icin hic gec kalmadın.bi yerde okumustum 30 undan once dogurganligi bitirmemek gerekiyormuş. saglik acisindan 30 undan sonra dogurmanin cok faydaları varmis.allah kısmet ederse 30 umdan sonra da dogururum inş.
Kızlar eltim sabah doğum yapmış şükür, çok bekledi ya, erkenden yatırdı dr boşu boşuna iki gün doğum hanede zor oldu, henüz gitmedim yanına, çiçek mi yaptırayım ne götürsem makbul olur kızlar fikir verin bana
ben hep 30dan sonra yumurta kalitesi düşüyo sanıyodum.
benimde hayalimde 4 çocuk vardı ama şimdi Allahım ne zaman isterse o zaman vericek diye düşünüyorum.
ne kadar istersede o kadar verir.
şimdi kaç yaşındasın duha?
canim ev hanimiyiz.esyamizi sakiniriz ben de hoslanmam esya konusunda.baskasinin kabini da evimde tutmam kullanmam.izinsiz almamasi lazım görüş uygun dille söyle. canini sıkma icine atip da.Offffff cildirasim var artik
Mutfagimi duzenleyim dedim tencerelerimden biri yok...
Kvmin akrabalarindan biri hastaydi yemek yapmis goturmus hemde iki hafta oldu...
Ablalarim kardeslerim inanin esyalara onem vermem umrumda degil ama...
Venden habersiz esyalarimi komsularina ona buna vermesi mi gerek...
Senden istiyorlarsa yoksa yok de...
Bende olan hersey neden onun bunun evinde...
Ben biraz titiz biriyim kvdem bile kullansa esyalarimi evime getirince once guzelce temizlerim sonra kaldirir yerine koyarim...
Simdi tanimadigim kisilerin mutfaginda tenceremin ne isi var
Temiz midir degil midir bilmem..
Hemde seramik tencerem makineye attilarsa bitti en pahali tenceremdi ya...
Gelde deli olma
Esime patladim artik yeter dayanamiyorum dedim ya o anahtarimizi artik alirsin yada anan bizim evden ne alip goturdu ise evime sokmam aynilarindan almak zorundasin dedim
Sinirimden oturdum agladim artik
23 yaşımdayım. lise bitti unv.kazandim ilahiyat... gitmedim.ki kv beni lise son sinifta istemeye basladi esimi hic gormedim ama.unv gitmefigimi duyunca yine geldi artik bahanemde yoktu.kabul ettim istemeye geldiler. görüştük eşimle sartlarimixi. anlaştık. evlendim okulumu aciktan okudum onlisans sonra ilitam da düşünüyorum.evlendikten sonra meslek sahibi oldum kpss falan girdim. sonra evlilige alışayim cocuk dogurayim diyene dek 4 bucuk yil gecti aradan.
cok şükür bugünumüze....
Offffff cildirasim var artik
Mutfagimi duzenleyim dedim tencerelerimden biri yok...
Kvmin akrabalarindan biri hastaydi yemek yapmis goturmus hemde iki hafta oldu...
Ablalarim kardeslerim inanin esyalara onem vermem umrumda degil ama...
Venden habersiz esyalarimi komsularina ona buna vermesi mi gerek...
Senden istiyorlarsa yoksa yok de...
Bende olan hersey neden onun bunun evinde...
Ben biraz titiz biriyim kvdem bile kullansa esyalarimi evime getirince once guzelce temizlerim sonra kaldirir yerine koyarim...
Simdi tanimadigim kisilerin mutfaginda tenceremin ne isi var
Temiz midir degil midir bilmem..
Hemde seramik tencerem makineye attilarsa bitti en pahali tenceremdi ya...
Gelde deli olma
Esime patladim artik yeter dayanamiyorum dedim ya o anahtarimizi artik alirsin yada anan bizim evden ne alip goturdu ise evime sokmam aynilarindan almak zorundasin dedim
Sinirimden oturdum agladim artik
Sanki ev benim evim degil esyalarda benim esyalarim degil gibi davraniliyor...canim ev hanimiyiz.esyamizi sakiniriz ben de hoslanmam esya konusunda.baskasinin kabini da evimde tutmam kullanmam.izinsiz almamasi lazım görüş uygun dille söyle. canini sıkma icine atip da.
Kesinlikke oyle habersiz evimden cop bile almamasi lazim..haklısın canım
aldığı şey ne olursa olsun isterse çöp olsun.
o sana ait bişey.alırken izin alması gerekir.
kayınvaliden sanırım senin evinide kendi evi benimsemiş.
üzülüp kendini strese sokma.bunlar konuşulması gereken konular.
Bence en mantikli olanini yapmissin duham helal olsun ♥23 yaşımdayım. lise bitti unv.kazandim ilahiyat... gitmedim.ki kv beni lise son sinifta istemeye basladi esimi hic gormedim ama.unv gitmefigimi duyunca yine geldi artik bahanemde yoktu.kabul ettim istemeye geldiler. görüştük eşimle sartlarimixi. anlaştık. evlendim okulumu aciktan okudum onlisans sonra ilitam da düşünüyorum.evlendikten sonra meslek sahibi oldum kpss falan girdim. sonra evlilige alışayim cocuk dogurayim diyene dek 4 bucuk yil gecti aradan.
cok şükür bugünumüze....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?