Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim allah yardımcın olsun.agirlastin haliyle zorluyor rabbim sagliklica kurtarsin. ben de araligin 4 ünde 32.hafta raporumu alıcam bazen biraksam mi diye düşünmüyor değilim...

sonuçların temiz çıkmış cok guzel.su şifan olsun canım inş.
canim yaa.kucucuk bebegi bırakıp gidemiyorsun demi...sana en muhtac oldukları zaman çünkü.

kız deli ne var yaşında bende 31 im ilki 27 de doğurdum ne olmuş yani:) bende daha genç hissediyordum bu aralar çökmüş hissediyorum o ayrı:)
canım inşaallah nasip olur sana da annenede geçmiş olsun
sağol canım inşaallah

ayy okurken ben yoruldum Allah kolaylık versin canım

maşaallah kuzuna gördün mü annesi nasılda güzel kilo almış
Günaydın hepinize de mutlu pazarlar.....:):)

sana da canım

Kızlar eltim sabah doğum yapmış şükür, çok bekledi ya, erkenden yatırdı dr boşu boşuna iki gün doğum hanede zor oldu, henüz gitmedim yanına, çiçek mi yaptırayım ne götürsem makbul olur kızlar fikir verin bana

Bende de bir asabiyet sabahtan beri anlamıyordum niye böyle oldum, sanırım normal doğum yapamamam geldi yine aklıma o kadar sancıdan sonra sezaryen olması tekrar öyle olacak olması beni üzdü, eşimde biliyorum senin sinirin sebebini ama söylemem iyice coşarsın diyor:) bende üstelemedim çünkü hiç halim yok kouşmaya neyse......

ben sizi hemen hemen aynı yaştayız sanıyodum
o zaman benim durumum normal miş
bi ara acaba daha mı erken evlenseydim diye düşündüm de 23 yaşında evlendim.
anneme göre çok küçüktüm
nesdem hoşgeldin nasıl gidiyo annelik

bende 24 de evlendim canım daha geç evlensemde olurmuş:)

bende öyle diyorum şimdi.
ama o zamanlar evlenmek için can atıyodum
nişanlıyken annem diyodu ki kışın olmasın soğuklarda zor olur
yazada denk gelmesin sıcaklarda zor olur
bende isyan etmiştim "eeeee yazın olmaz kışın olmaz ben ne zaman evleniceeeeem" demiştim

Hifa annen hakli..cidden kucuk evlenmissin. 2 yil daha bekleyebilirmissin. Baba evi bekarken daha guzel. Ben mecburiyetlerden 28im de evlendim. Ama 21 yasimizdan beri birlikteyiz biz. Ben de daha erken evlenmis olmayi isterdim. Ama kismet iste

Cicegi hastaneye almazlar. Onun yerine parasini versen daha iyi olur cnm. Hastane de para cok lazim.oluyr.

Sen de gerilme cnm..normal ya da sezeryan fark etmez. Yeterki saglikla kavusun.

ben de 19 umda evlendim erken oldu.cok şükür pisman da değilim. erken evlenmenin iyi yanlari var hifam...
tabi hersey nasip kısmet meselesi....

bu arada anne olmak icin hic gec kalmadın.bi yerde okumustum 30 undan once dogurganligi bitirmemek gerekiyormuş. saglik acisindan 30 undan sonra dogurmanin cok faydaları varmis.allah kısmet ederse 30 umdan sonra da dogururum inş.

gozunuzaydin olsun canım . allah analı babalı büyütmek nasip eylesin . normal mi dogurdu.

canim önemli olan sağlıklıca kurtulmaniz hakkında hayirlisi olsun ins.

Hifa annen hakli..cidden kucuk evlenmissin. 2 yil daha bekleyebilirmissin. Baba evi bekarken daha guzel. Ben mecburiyetlerden 28im de evlendim. Ama 21 yasimizdan beri birlikteyiz biz. Ben de daha erken evlenmis olmayi isterdim. Ama kismet iste

bizde lisede görüşmeye başladık.5 sene birlikteliğimiz oldu.çok mücadele verdik ailemden dolayı.
sonunda aşkımız galip geldi evlendik.
şimdide damatlarını el üstünde tutuyolar
evlendiğim ilk hafta bana ev işleri çok ağır gelmişti.
bide mükemmel ev kadını olma havalarına girmiştim.her gün temizlik ve iki üç çeşit yemek ve tatlı yapıyodum.
bi gün ağlamıştım çok yoruldum diye
evlenirken kendimi hazır hissediyodum ama daha şimdi alıştım evliliğe,ev düzenine filan.

ben hep 30dan sonra yumurta kalitesi düşüyo sanıyodum.
benimde hayalimde 4 çocuk vardı ama şimdi Allahım ne zaman isterse o zaman vericek diye düşünüyorum.
ne kadar istersede o kadar verir.
şimdi kaç yaşındasın duha?

darısı başına canım.
doğum yapana yiyecek götürülebiliyosa oda makbule geçer.
hastane yemekleri kimse tarafından sevilmez ya senin götürdüğün bişey hoşuna gidebilir.

ama yasakmı değilmi onu bilmiyorum.
neymiş acaba sinirinin sebebi merak ettim bak şimdi.akşam sor eşine

Offffff cildirasim var artik
Mutfagimi duzenleyim dedim tencerelerimden biri yok...
Kvmin akrabalarindan biri hastaydi yemek yapmis goturmus hemde iki hafta oldu...
Ablalarim kardeslerim inanin esyalara onem vermem umrumda degil ama...
Venden habersiz esyalarimi komsularina ona buna vermesi mi gerek...
Senden istiyorlarsa yoksa yok de...
Bende olan hersey neden onun bunun evinde...
Ben biraz titiz biriyim kvdem bile kullansa esyalarimi evime getirince once guzelce temizlerim sonra kaldirir yerine koyarim...
Simdi tanimadigim kisilerin mutfaginda tenceremin ne isi var
Temiz midir degil midir bilmem..
Hemde seramik tencerem makineye attilarsa bitti en pahali tenceremdi ya...
Gelde deli olma
Esime patladim artik yeter dayanamiyorum dedim ya o anahtarimizi artik alirsin yada anan bizim evden ne alip goturdu ise evime sokmam aynilarindan almak zorundasin dedim
Sinirimden oturdum agladim artik

23 yaşımdayım. lise bitti unv.kazandim ilahiyat... gitmedim.ki kv beni lise son sinifta istemeye basladi esimi hic gormedim ama.unv gitmefigimi duyunca yine geldi artik bahanemde yoktu.kabul ettim istemeye geldiler. görüştük eşimle sartlarimixi. anlaştık. evlendim okulumu aciktan okudum onlisans sonra ilitam da düşünüyorum.evlendikten sonra meslek sahibi oldum kpss falan girdim. sonra evlilige alışayim cocuk dogurayim diyene dek 4 bucuk yil gecti aradan.
cok şükür bugünumüze....

canim ev hanimiyiz.esyamizi sakiniriz ben de hoslanmam esya konusunda.baskasinin kabini da evimde tutmam kullanmam.izinsiz almamasi lazım görüş uygun dille söyle. canini sıkma icine atip da.

ne güzel eşin izin vermiş okumana.şanslısın o konuda.
benimkide izin veriyo ama bende iş yok

haklısın canım
aldığı şey ne olursa olsun isterse çöp olsun.
o sana ait bişey.alırken izin alması gerekir.
kayınvaliden sanırım senin evinide kendi evi benimsemiş.
üzülüp kendini strese sokma.bunlar konuşulması gereken konular.

canim ev hanimiyiz.esyamizi sakiniriz ben de hoslanmam esya konusunda.baskasinin kabini da evimde tutmam kullanmam.izinsiz almamasi lazım görüş uygun dille söyle. canini sıkma icine atip da.
Sanki ev benim evim degil esyalarda benim esyalarim degil gibi davraniliyor...
Gelde deli olma
esime patladim zaten ya aslinda esyalara gercekten onem vermem ama temizlik soz konusu olunca tanimadigim kisinin mutfaginda ne isi var tenceremin gelde kullan ....
Yenisini alacak zaten hic sansi yok birazda aldirmamin sebebi annesini uyarmasi ...
yoksa uyaracagi yok ..

Kesinlikke oyle habersiz evimden cop bile almamasi lazim..
Cok kotu bir huyum var zaten koydugum esyalarin yerini asla unutmam yerinde bulamadigimda ise cildiririm
Neyse esim yurtdisi altyapisi olusturuyor...
3-5 seneye kalmaz ins. Ceker gidrriz :)

Son düzenleme:
Bence en mantikli olanini yapmissin duham helal olsun ♥
Takdir ettim seni ....
Ben uniyi aciktan okuyordum dondurdum...
Dondu kaldi oyle cozmeyede niyetim yok gibi
Baya sogumusum derslerden falan...
olmadi sil bastan tekrar hazirlanip sinavlara girecegim bakalim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…