Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagol canim . kısmette varmış allahım da yardim etti bugune geldik...
okudum cocuk yoktu.ilerde sınava girip 4 e tamamliycam ins. herkes çocukla zor olur diyor ama isteyince neden olmasın okunur sen de okursun ins . okumak iyidir.

Insaallah tamamlarsin bacim ♥
Darisi basima o halde

Deryaw sana ozel mesaj atacaktim ama bulamadim tablette zor oluo profilinden buraya ulastim insallah hersey yolundadir gunlerimiz pespeseydi senle suan ne durumdasin benim dogum bi aksilik olmszsa sezeryan 38 arti 2 de olacak igneyide dr um bir hafta once kesecek igneyi bukdar erken birakmak tedirgin edio beni senin dr un ne dio bu arada aspirin kullanmiorum ben 2. Ayda birakmistik adpirini tek doz 0.4 clexane kullaniorum

öyle bi imkan varsa ne mutlu sana.
biraz daha sabret o zaman.sene dediğin çabuk geçer

amin canım. ürolog insanlık sahibiymiş helal olsun. heyet almak için mutlaka dayın olmalı yoksa vermiyorlar diye biliyorum. benimki de 3 aylık olacak işe başladığımda içim şimdiden acıyor inşallah Allah bir çıkış yolu gösterir de ben de ücretsiz izin alabilirim.
amin canım hepimizin. duruma göre bakarsın canım, çok zorlanırsan bırakırsın. ben şu an yoruluyorum evet ama dayanamayacak kadar değilim. sadece zaman yetmiyor bana her şeyi daha fazla zaman harcayarak yapıyorum.
sağ ol canım hepimize inşallah.
vallahi kanıtlamış oldum ben bu kilo olayını :) anne kilo verse bile bebek alıyor. nasıl bir durum çözemedim henüz ama öyle işte :)
gözünüz aydın canım, allah analı babalı büyütsün.
anne için bir şeyler götürmek gerek, süt yapacak şeyler götürebilirsin canım.
iyi olmuş üstelemediğin, asabiliğinin üstüne tartışma kötü olurdu.
hoş değil gerçekten. eşin söylesin uygun bir dille annesine. sana da yenisini alsın :)

annemlere gittik ne iyi oluyormus yakınında olunca.alisveris yaptık . bebişin kiyafet faslı bitti.kendime de pijama ve gecelik aldım o da çıktı aradan. bebişin kismeti mi nedir aldigim çoğu şey indirimli oluyo farkinda olmadan. görevli söylüyor ürün indirimde diye.aldiklarim yarı fiyatına geliyor cok şükür.
ablamla annem tel de konuşuyor. ablam anne yardimci ol da duha alsın demiş annem de kixim ben demeden herseyi sordu şu var mi bu varmi. aldi araştırmis öğrenmiş diyo.tabi bu siz tecrübeli canlar sayesinde.allah razı olsun hepinizden de..... cok şey
öğrendim sizlerden:)

anladim canim biraz sıkar dişimi çalışırım da ins aktaririrm.esim ciddi ciddi ücretsiz izin alma diyo canim sıkıldı.anlayisli olmasını beklerdim ama olmadı. hani maddi bi sıkıntısı borcu olsa tamam derim ama yok . gönül koyuyorum eşime.

duha nasılsın maşallah az kalmış saglıkla dogsun inş...sen bizim topikteydin degilmi.kayseridesin diye hatırlıyorum....iyi pazarlar

günaydın canlar nasılsınız,off ben hep hastayım bu aralar,artık dışarı çıkamaz hale geldim bu agrılardan,15dk.yol yürüsem bacak arası ve vajina kemigimden yürüyemez agrılarından duramaz oldun,yatarken bacaklarımdan güç alıp sagıma soluma dönemiyorum direk çat kemiklerimi oluyor bilemiyorum ama işte oralarım çok çok çok agrıyor,biyandanda aklım çu kordonun ensede oluşundan,sık sık kontrole gitmeliymişim şansıma dr.um ayagını kırmış 1 ay raporlu sinir oldum,mecbur o gelene kadar özele gidicem

duha nasılsın maşallah az kalmış saglıkla dogsun inş...sen bizim topikteydin degilmi.kayseridesin diye hatırlıyorum....iyi pazarlar
sağolasın canım. asil yerim burası ilk burasiyla tanistim.ben kayseride degilim ailem ordaydi onlar da memlekete tasindilar yeni.ben tüp bebek yaptiracaktim turgut aydin hakkinda yazmistim ya.cok şükür gerek kalmadı. darisi sana olsun ins yılların sabrinin hasretinin mukafatini versin rabbim ins.her zaman dualarimdasiniz tum evlat hasreti çekenler. srn nasılsın? tüp e karar verdin mi tekrar.

Canim allah yardımcın olsun kolaylık versin.az kaldi idare edicez.sukur bende o ağrılar ağırlaşma vs yok.senin gobus erkenden buyudu o yüzden sıkıntılar da başladı ama yavrular iyi olsun katlaniriz.. kordon sıkıntı olmaz inş ama kontrole gitmekte fayda var.

annenin yakınında olmak bulunmaz bir nimet, çok büyük şans.
güle güle kullansın miniğin kıyafetlerini, sen de öyle...kısmetlisin ne güzel:)
benim eşim de alma diyor ben de kırıldım ama bizim durumlar çok sıkışacak o yüzden öyle diyor.
yine de kırılıyor insan. 3 aylık bebeği bırakmak istemiyorum diyorum, herkes bırakıyor ne olacak diyor. anlamaz ki erkek milleti işte.
bakalım zaman ne gösterecek henüz bunları konuşmak için erken.
Günaydın canlar mutlu pazarlar hepinize
sana da canım.
canım aşağıda taşıyorsun herhalde bebeği. yat dinlen fazla yürüme, gerektiği kadar yürü.
kordonu da mutlaka kontrol ettir sakın ihmal etme. hareketlerini de say her gün.

Kızlar giremiyorum gaz sorunumuz devam bide pipisinde darlık var idrar tahlili verdik tit çıktı ama kültür Salı çıkacak titte hersey normal bi tek eritrosit 10 cıkmis onu da kültür sonucuna göre değerlendirecekler
Yarın asımız var bide
Öptük hepinizi

evet canım . herkes nasıl yapıyor diye soruyo.herkes birakiyo gidiyor diyorum. ins ben bırakmayacağım diyorum . herkes birakiyorsa sen de birak diyo.ama zaman gösterecek dedigin gibi o zaman da birakip git mi diyecek.hadi biraktim diyeyim kim bakacak kv hic aklimin ucundan gecirmiyirum annem desen sürekli yanimda nasıl kalacak... birakacak kadar da yakin degil.esime hic guvenenem.allah kerim diyeyim...

geçmiş olsun erenimize. sonuçlar da bi sıkıntı olmax ins canim.

Şyi akşamlar kızlar benim ateşi iyi hidiyor şükür sizlerde ne var ne yok 36,8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…