Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet 6,gün dengesizdi yoldaydım yemek yedim yürüdüm yani uyamadım ölçüme yarın test yapsam çıkarmı sence erken gebelik testi falan yoksa bekliyeyim mi :)
Benim albumlerde var cnm testlerim. Bak istersen ordan. Hepsi de normal gebelik testi.

Allah bozmasın canım iyiliğini mutluluğunuzu

Ben az iş yapayım kızlar sonra görüşürüz hoşçakalın:)

Benim dpo5te pozitifti cnm normal testle. Dpo9 da da cok netti. Eger uzulmem sonuca dersen yarin sabah yap cnm. Gebeysen cikar. Normal test al. Erken gebelik testine bosa para verme.

Benim albumlerde var cnm testlerim. Bak istersen ordan. Hepsi de normal gebelik testi.
tamam cnaım çok sagol ben bi yarın bakatyım varsa çıkar yoksa yoktur üzülmem herhalde 2 tüpde de negatif gördüm bu pozitif olursa eğer mucize olur allah büyüktür zamanı geldiyse olur :) ben bi bakayım albüme :) akşam ovulasyon tetsi yaptım oda gebeliği gösteriyormuş ya pek anlamadım ama sonuç ne

Ekle fotosunu bakayim ovulasyonu

Bunlarda öncekiler en son 19 gün yapmışım

Eklentiler

• image.webp
    98 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    199,4 KB · Görüntüleme: 86
[QUOTE="eflalim, post: 37594275, member: 214kadv berbat halde yerlerin acil silinmesi lazım ama gözüm kesmiyor hiç riske atmak istemiyorum, bende hafta sonu çok gergindim eşime çatıp durdum neyse ki alttan aldı o yüzden onunla yapamadım temizliği yapsan dert yapmasan dert ama yapamıycam artık olmadı görümceme diycem o koltukları çeker ben siler süpürürüm[/QUOTE]
Canim ogluna gecmis olsun.zamanka alisicak kardese.inga demesi bi tur savunma mekanizmasi.gerileme deniyor buna.ilgi gosterin bolca.
Eltine cok sasirdim.kendi halmi hatirliyorum da..yazik eltinin bebeine.
Sen de yorma kendini.az kaldi doguma.cok yiprandin.azcik koyver.olacaklar oluyor.

kızlar geçmişi okyamadım hafta sonu düğün vardı 2 gün git gel yoruldum ee tabi iyice ağırlaşmadan da bir güzel oynadım..
Bu arada benim kv ninde sorunları başladı bebeğin erkek olacağını duydu kızımda kardeşimin adı başka ...... olacak dedi kıyamet koptu.Böylece doğuma kadar sürecek olan maceramız başlıyor..

eflalim eltin nasıl kadinmis öyle allah merhamet versin de bencilligi biraksin.her doguran anne olamiyor malesef. yavrucak mis gibi cennet kokuyordur.yavrusuna bakip da vicdan a gelmiyor mu.
canim seni çokk iyi anlıyorum ben de deli gibi normal dogum istiyorum hayırlısiyla korkmuyorum da bu cocuk içimden öyle ya da böyle çıkıcak başka secenek yok . ameliyat oldugum icin sezeryandan korkuyorum biliyorum ya nasil olduğunu. inş rabbim hepimizin gönlüne göre versin...emir de kıskanıyor demek alışır ve atlatır ins en az hasarla.yegenimin ikiz kardesi doğunca psikolajisi bozulmustu saçları dökülmeye başlamıştı 5 yasindaki çocuğun şükür atlatti bir zaman sonra.

cute demek 8 aylıkken yürüdün ruzgar kime cekmis belli oldu . maşallah ruzgar hem adi hızlı hem anasi e nasıl dursun bu cocuk yerinde:):) eşinle aranizdaki ufak meseleyse büyütmemekte fayda var canim ya . nazar mi degdi esine cok iyi diyorsun ya.allah muhabbetinizi artirsin canim huzurunuzu bozmasin.

bugun saglik ocagina gidicem izleme daha iki hafta oldu gideli.normalde aylık olmuyor mu izlem.bu kadın niye beni iki hafta sonrası icin çağırdı bilemedim. neyse gidince bi sorayım.

geçmiş olsun kuzucuğuna canım benim. sonuçlar ne oldu vakit bulunca yaz. umarım her şey yolunda gider.
bana da yeğenini örnek veriyor. yengem de küçük bırakıp çalışmış zamanında. dedim bırakmış olabilir ama ben bırakmak istemiyorum sonuçta yetiştirme tarzlarımız farklı dedim. bakalım ne olacak.
senin bakacak kimsen de yokmuş be canım üzüldüm şimdi o vakte kadar bir yol bulunur elbet, allah yardımcın olsun.
benim annem bakacak allah kısmet ederse.
inşallah canım da, eşimin ki tamamen maddi durumumuzdan kaynaklı.
şimdi ofis tuttu yeni, oraya bir sürü masraf yaptı. yapmak da zorunda bebek gelince daha çok paraya ihtiyacımız olacak. şimdiye kadar evde çalıştı hep sabretti masraf olmasın diye ama artık olmaz, evde bebek olacak.
işi hep bilgisayarla. ben de bebek gelince para durumu da yoluna girerse ücretsize ayrılabilirim diye ümit ediyorum bakalım, kısmet artık.
maaşallah yeğenine :) bizimki nasıl olacak bakalım şimdilik normal gidiyor kilosu. boyu kısa sanki biraz :) bodur mu olacak ne hahah...

ağzım açık kaldı canım ya nasıl bir insan bu böyle. anneliği geçtim artık insan yapmaz bunun yaptığını. yazık kuzucuğa
çocukların genelinde oluyor canım bu geriye dönmeler, gayet doğal. sadece ilgi istiyor. önce onunla ilgileneceksiniz sonra kardeşiyle ya da kuzeninle.
ohhh dökmüşsün kurtlarını :) maceranızda allah kolay versin canım.
bugun saglik ocagina gidicem izleme daha iki hafta oldu gideli.normalde aylık olmuyor mu izlem.bu kadın niye beni iki hafta sonrası icin çağırdı bilemedim. neyse gidince bi sorayım.
benim aşılardan sonra iki ay sonraya çağırdı olsun kontrol iyidir canım, altında sebep arama.

Eftal ablam bu ne yaaa...
Var mi boyle ben anneler...
Keske her dogurup atan anne olsa ne bu ya...
Cocukla alip veremedigi ne var rizkina engel oluyor....
Sut olsun diye millet neler neler yer bu kadin sutu olmasin diye aclik grevine girmis...
Rabb'im akil fikir hidayet nasip etsin...
Normal doguma bende tanik oldum yengem dogumhaneden cikti ve benimle birsey olmamis gibi konustu...
HIzlica hareket ediyordu sok olmustum ...
Sezeryanli halimle gozumu kirpmadigim gunleri bilirim ben...
Halada oyle...
uyuyacakmis hanimefendi uyusun bakalim...
Sinirden gozlerim doldu
Allah (cc) anneligi hakedenlere evlat nasip etsin ....
Sinirlenme sen ablam Eymen imizi dusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…