Benim albumlerde var cnm testlerim. Bak istersen ordan. Hepsi de normal gebelik testi.evet 6,gün dengesizdi yoldaydım yemek yedim yürüdüm yani uyamadım ölçüme yarın test yapsam çıkarmı sence erken gebelik testi falan yoksa bekliyeyim mi :)
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar işte bu benim tablom nasıl sizce
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Allah bozmasın canım iyiliğini mutluluğunuzuYok cnm. Gecen gozum sistiginde hic kimse canimi sıkmamisti. Ama esim yapinca aninda sisiyrm. Bir kez daha boyle olmustu.
Cok iyidir benim esim. O nedenle bu sekilde davranmasini hazmedemedim. Baya zoruma gitti. Artik dönsün dursun etrafimda. Hak etti.
Ama annesigilin yanindan geldikten sonra yapti bana. Belki onlar bisiler demistir bilemiyrm.
Yorma kendiniBen az iş yapayım kızlar sonra görüşürüz hoşçakalın:)
Benim dpo5te pozitifti cnm normal testle. Dpo9 da da cok netti. Eger uzulmem sonuca dersen yarin sabah yap cnm. Gebeysen cikar. Normal test al. Erken gebelik testine bosa para verme.
tamam cnaım çok sagol ben bi yarın bakatyım varsa çıkar yoksa yoktur üzülmem herhalde 2 tüpde de negatif gördüm bu pozitif olursa eğer mucize olur allah büyüktür zamanı geldiyse olur :) ben bi bakayım albüme :) akşam ovulasyon tetsi yaptım oda gebeliği gösteriyormuş ya pek anlamadım ama sonuç neBenim albumlerde var cnm testlerim. Bak istersen ordan. Hepsi de normal gebelik testi.
sagol cnaım yarını iple çekiyorum :))canım şimdilik güzel yarın nasıl olacak bakalım ateşin:)
kolay gelsin çok yorma kendini canım :)Ben az iş yapayım kızlar sonra görüşürüz hoşçakalın:)
Ekle fotosunu bakayim ovulasyonutamam cnaım çok sagol ben bi yarın bakatyım varsa çıkar yoksa yoktur üzülmem herhalde 2 tüpde de negatif gördüm bu pozitif olursa eğer mucize olur allah büyüktür zamanı geldiyse olur :) ben bi bakayım albüme :) akşam ovulasyon tetsi yaptım oda gebeliği gösteriyormuş ya pek anlamadım ama sonuç ne
Bunu gece yaptım canım aklıma geldi 12 gibiEkle fotosunu bakayim ovulasyonu
Geceki olmaz cnm. Her zamanki gibi yapman lazimdiBunu gece yaptım canım aklıma geldi 12 gibi
aklıma takıldı yaptım canım akşam test alcam yapcam :)Geceki olmaz cnm. Her zamanki gibi yapman lazimdi
geçmiş olsun kuzucuğuna canım benim. sonuçlar ne oldu vakit bulunca yaz. umarım her şey yolunda gider.Kızlar giremiyorum gaz sorunumuz devam bide pipisinde darlık var idrar tahlili verdik tit çıktı ama kültür Salı çıkacak titte hersey normal bi tek eritrosit 10 cıkmis onu da kültür sonucuna göre değerlendirecekler
Yarın asımız var bide
Öptük hepinizi
bana da yeğenini örnek veriyor. yengem de küçük bırakıp çalışmış zamanında. dedim bırakmış olabilir ama ben bırakmak istemiyorum sonuçta yetiştirme tarzlarımız farklı dedim. bakalım ne olacak.evet canım . herkes nasıl yapıyor diye soruyo.herkes birakiyo gidiyor diyorum. ins ben bırakmayacağım diyorum . herkes birakiyorsa sen de birak diyo.ama zaman gösterecek dedigin gibi o zaman da birakip git mi diyecek.hadi biraktim diyeyim kim bakacak kv hic aklimin ucundan gecirmiyirum annem desen sürekli yanimda nasıl kalacak... birakacak kadar da yakin degil.esime hic guvenenem.allah kerim diyeyim...
inşallah canım da, eşimin ki tamamen maddi durumumuzdan kaynaklı.Dgrpnr ve Duha...
Kizlar. Yuzeysel okuyabildim hep. Benim sipa hiperaktife bagladi. Umarim eslerinizi ikna eder ve işe gitmezsiniz. Inanin 3 aylik bebegi birakamazsiniz. Herkesi biraksin esleriniz. Siz herkes degilsiniz,kiyaslamasinlar... Kendileri bebeklerinin yuzunu gorsun, bakalim kvlerine bile verebilecekler mi... ne yapin edin kendiniz bakin derim.
maaşallah yeğenine :) bizimki nasıl olacak bakalım şimdilik normal gidiyor kilosu. boyu kısa sanki biraz :) bodur mu olacak ne hahah...he he ilahi kız güldürdün beni eee aşk varmış istemen çok normal:)
canım sağol işte geçti sayılır gerginliğim
amin canım sağol
:)
canım aldık bir şey yiyecek:)
sormadım canım hiç gerek yok onun bilmişliğine:)
canım çok haklısın senin kv nin sınırı yok artık ciddi anlamda sınır koyman lazım ben gıcık oldum iyice
canım ablamda ikinci gebeliğinde almadı sabah akşam yeğenimi okula götürmek için yürümesi gerekiyordu kızı da maşaallah ilke göre tosuncuk oldu:)
sağol canım amin
güle güle sağlıkla kullanın duham
geçmiş olsun canım, özele mecbur gideceksin canım sakın ihmal etme
geçmiş olsun canım
canım kv nin dediğinde bir şey yok evet bebeğine bakmak için eve kapanırsın ama inan bunaldığın anlarda olacak yok olmaz deme sakın oluyor duham:) ama tabi ki bende annenin bakmasından yanayım her zaman:)
ağzım açık kaldı canım ya nasıl bir insan bu böyle. anneliği geçtim artık insan yapmaz bunun yaptığını. yazık kuzucuğaGünaydın kızlar
Bu sene bitsin diye bekliyorum ne zordu arkadaş:)
Benim paşa cumartesi akşam yine hasta oldu istifra etti bir şey yokken, kızlar ben korkmaya başladım başka bir sıkıntısı mı var benim kuzumunidrar tahlili kültürü temiz çıktı, hem geçen ay hem bu ay bir gün ateş oldu ertesi gün sapasağlam, eşimede dedim korkuyorum diye kötü düşünme diyor ama bu hafta götürücem yine doktora asla rahat edemem
Bir yandan kuzeni doğdu ondan mı etkilendi diyorum bebekleşiyor haliyle ınga falan demeye başladı:) daha görmedi bile sadece artık amcasının evinde olduğunu biliyor, babasına oyuncak aldırdım kuzenin sana getirmiş diye ama hayır o getirmedi diyor, halimiz yaman ocakta asıl eleman gelince biz yandık belli oldu, kışın doğum olması hiç iyi değilmiş yazın olsa sürekli bahçeye parka gönderirdim hem sıkılmaz hem kıskanmazdıdün morali yerine gelsin diye kapalı bir oyun alanı var oraya götürdük biraz düzeldi bakalım...
Eltiye gelince tahmin ettiğimiz gibi bebek doğuncada kendi canını düşünmekten vazgeçmedi, çatlatıyor, sütü gelmedi göğüs ucu kısa, yemiyor içmiyor istemiyormuş canı ki hikaye derdi kilo! Dün eve geldiler kendi annesi evine gitmiş bir gün sen dur demiş kv me, kv beni aradı çağırıyor üstünü deiişicez kızım yardım et diye ( kv dem çok paniktir değiştiremez yıkayamaz yeni doğanı) dedim emire çorba yapıyorum yedireyim gelirim, giderken incir rezene götürdüm süt yapsın diye, üstünü altını değiştim, kafası hala kanlıydı kızlar!! Annesi hastanede bana sormuştu bende kurumadan iyice sil bir şey olmaz öyle bırakma teyze dedim, kadın silmemiş nasıl kurumuş yavrunun kafasında!! Sildim ılık suyla tam çıkaramadım tabi! Sonra meme tutturma faslı başladı ,ayyy gösteriyorum gösteriyorum yok , ay terledim ay mememin ucu acıdı ay dikişlerim acıdı diyor! Ya terliyceksinde acıycakta x mecbursun başka türlü ememez enerji harcıycaksın çabalıycaksın diyorum yok duymuyor! Benim göğsümün ucunu hastanede ebeler nasıl çekiştirdi görseydin ne yapardın sen dedim, güç bela tuttu yavrucak o da neyse ki sessiz değil ağlaması olmasa aç kalacak iyice
Deli etti resmen saydım şunu şunu ye en az 3 litre su bir litre şekersiz hoşaf içeceksin süt yapıcı çay içeceksin yiyeceksin dedim yok kesinlikle tınmıyor, sonra eve çıktım ben zaten
Akşam kv geldi emirin yanında gelemedim kızım sabahtan beri oturamadım paşamı hemen görüp gideyim dedi, kadın deli olmuş, anne dedim beni bir daha çağırma ben gelip yardım edemem, yapsın kendi, ben doğum yaptığımda sen gördün halimi bir saat yatamadım ben hastanelere taşındım bir damla sütüm gelsinde oğlumu çıkarsınlar kuvözden diye, biliyorum kızım seni yatamadın her şeyini sen yaptın bebeğin, ona da söyledim örnek verdim ama umursamıyor diyor, anne beni örnek verme sinir olur şimdi onu övüyor beni eleştiriyor der, hem bak sakın sen ye iç sütün olsun vs deme senin adın kv lafın batar o iyiliği için söylediğini anlayacak insan değil kocasına söyle yemiyor diye o uyarsın dedim, zaten kaynım sormuş anne yedi mi diye oğlum yemiyor su bile içmiyor demiş, kaynımda patlamış artık, hamileliğinde sabrettim ama artık bebeğine bakacaksın yiyeceksin sütün olacak bir an önce toparlan senin annende hasta benim annemde onlarıda perişan etme, bizim mama alacak durumumuz yok biliyorsun demiş..
Ya kızlar diyormuş ki kaç gündür uykusuzum bu gece sabaha kadar uyuycamkv demiş kızım nasıl uyuycan sürekli emziren lazım bebek aç bezi kuru demiş, şaka gibi ya, altını ben değiştiğim için gördüm bezi kupkuru aç olduğu için, kendi anneside demiş kızım ye diye yedirememiş kadın hastanede
Kv me annesinede söyle ben deyince yanlış anlıyor sen söyle kızında yesin içsin diye dedim
Uzun oldu kızlar ama inanın çok sinir oldum eve geldim ağladım, eşime dedim böyle yapıyor diye, o da hayret sen diyor o halinle her işini yaptın o normal doğurdu yapamıyor mu diyor( zamanında hastanede de memurluk yaptığı için normal doğurup doğumdan sonra yemek hande yemek yiyen kadınları çok görmüş de)
Benim burukluğumda o sebep, hayırlısı buymuş diye zor kabullendim sezaryanı ama böylelerini görünce sinir oluyorum çok üzülüyorum, birde bana sancıyı anlatıyor, ben hem kendi sancımı hem suni sancıyı hem sezaryanın acısını biliyorum emin ol çok şanslısın dedim
ohhh dökmüşsün kurtlarını :) maceranızda allah kolay versin canım.kızlar geçmişi okyamadım hafta sonu düğün vardı 2 gün git gel yoruldum ee tabi iyice ağırlaşmadan da bir güzel oynadım..
Bu arada benim kv ninde sorunları başladı bebeğin erkek olacağını duydu kızımda kardeşimin adı başka ...... olacak dedi kıyamet koptu.Böylece doğuma kadar sürecek olan maceramız başlıyor..
benim aşılardan sonra iki ay sonraya çağırdıbugun saglik ocagina gidicem izleme daha iki hafta oldu gideli.normalde aylık olmuyor mu izlem.bu kadın niye beni iki hafta sonrası icin çağırdı bilemedim. neyse gidince bi sorayım.
Eftal ablam bu ne yaaa...Günaydın kızlar
Bu sene bitsin diye bekliyorum ne zordu arkadaş:)
Benim paşa cumartesi akşam yine hasta oldu istifra etti bir şey yokken, kızlar ben korkmaya başladım başka bir sıkıntısı mı var benim kuzumunidrar tahlili kültürü temiz çıktı, hem geçen ay hem bu ay bir gün ateş oldu ertesi gün sapasağlam, eşimede dedim korkuyorum diye kötü düşünme diyor ama bu hafta götürücem yine doktora asla rahat edemem
Bir yandan kuzeni doğdu ondan mı etkilendi diyorum bebekleşiyor haliyle ınga falan demeye başladı:) daha görmedi bile sadece artık amcasının evinde olduğunu biliyor, babasına oyuncak aldırdım kuzenin sana getirmiş diye ama hayır o getirmedi diyor, halimiz yaman ocakta asıl eleman gelince biz yandık belli oldu, kışın doğum olması hiç iyi değilmiş yazın olsa sürekli bahçeye parka gönderirdim hem sıkılmaz hem kıskanmazdıdün morali yerine gelsin diye kapalı bir oyun alanı var oraya götürdük biraz düzeldi bakalım...
Eltiye gelince tahmin ettiğimiz gibi bebek doğuncada kendi canını düşünmekten vazgeçmedi, çatlatıyor, sütü gelmedi göğüs ucu kısa, yemiyor içmiyor istemiyormuş canı ki hikaye derdi kilo! Dün eve geldiler kendi annesi evine gitmiş bir gün sen dur demiş kv me, kv beni aradı çağırıyor üstünü deiişicez kızım yardım et diye ( kv dem çok paniktir değiştiremez yıkayamaz yeni doğanı) dedim emire çorba yapıyorum yedireyim gelirim, giderken incir rezene götürdüm süt yapsın diye, üstünü altını değiştim, kafası hala kanlıydı kızlar!! Annesi hastanede bana sormuştu bende kurumadan iyice sil bir şey olmaz öyle bırakma teyze dedim, kadın silmemiş nasıl kurumuş yavrunun kafasında!! Sildim ılık suyla tam çıkaramadım tabi! Sonra meme tutturma faslı başladı ,ayyy gösteriyorum gösteriyorum yok , ay terledim ay mememin ucu acıdı ay dikişlerim acıdı diyor! Ya terliyceksinde acıycakta x mecbursun başka türlü ememez enerji harcıycaksın çabalıycaksın diyorum yok duymuyor! Benim göğsümün ucunu hastanede ebeler nasıl çekiştirdi görseydin ne yapardın sen dedim, güç bela tuttu yavrucak o da neyse ki sessiz değil ağlaması olmasa aç kalacak iyice
Deli etti resmen saydım şunu şunu ye en az 3 litre su bir litre şekersiz hoşaf içeceksin süt yapıcı çay içeceksin yiyeceksin dedim yok kesinlikle tınmıyor, sonra eve çıktım ben zaten
Akşam kv geldi emirin yanında gelemedim kızım sabahtan beri oturamadım paşamı hemen görüp gideyim dedi, kadın deli olmuş, anne dedim beni bir daha çağırma ben gelip yardım edemem, yapsın kendi, ben doğum yaptığımda sen gördün halimi bir saat yatamadım ben hastanelere taşındım bir damla sütüm gelsinde oğlumu çıkarsınlar kuvözden diye, biliyorum kızım seni yatamadın her şeyini sen yaptın bebeğin, ona da söyledim örnek verdim ama umursamıyor diyor, anne beni örnek verme sinir olur şimdi onu övüyor beni eleştiriyor der, hem bak sakın sen ye iç sütün olsun vs deme senin adın kv lafın batar o iyiliği için söylediğini anlayacak insan değil kocasına söyle yemiyor diye o uyarsın dedim, zaten kaynım sormuş anne yedi mi diye oğlum yemiyor su bile içmiyor demiş, kaynımda patlamış artık, hamileliğinde sabrettim ama artık bebeğine bakacaksın yiyeceksin sütün olacak bir an önce toparlan senin annende hasta benim annemde onlarıda perişan etme, bizim mama alacak durumumuz yok biliyorsun demiş..
Ya kızlar diyormuş ki kaç gündür uykusuzum bu gece sabaha kadar uyuycamkv demiş kızım nasıl uyuycan sürekli emziren lazım bebek aç bezi kuru demiş, şaka gibi ya, altını ben değiştiğim için gördüm bezi kupkuru aç olduğu için, kendi anneside demiş kızım ye diye yedirememiş kadın hastanede
Kv me annesinede söyle ben deyince yanlış anlıyor sen söyle kızında yesin içsin diye dedim
Uzun oldu kızlar ama inanın çok sinir oldum eve geldim ağladım, eşime dedim böyle yapıyor diye, o da hayret sen diyor o halinle her işini yaptın o normal doğurdu yapamıyor mu diyor( zamanında hastanede de memurluk yaptığı için normal doğurup doğumdan sonra yemek hande yemek yiyen kadınları çok görmüş de)
Benim burukluğumda o sebep, hayırlısı buymuş diye zor kabullendim sezaryanı ama böylelerini görünce sinir oluyorum çok üzülüyorum, birde bana sancıyı anlatıyor, ben hem kendi sancımı hem suni sancıyı hem sezaryanın acısını biliyorum emin ol çok şanslısın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?