Gebelik testi yapacaksan 2 saat sivi almadan bekle cnm.aklıma takıldı yaptım canım akşam test alcam yapcam :)
oyyyy. Kv girmese araya olmaz sanki. Kendi ogluna koymus adini. Seninkini de size biraksin bi zahmet.kızlar geçmişi okyamadım hafta sonu düğün vardı 2 gün git gel yoruldum ee tabi iyice ağırlaşmadan da bir güzel oynadım..
Bu arada benim kv ninde sorunları başladı bebeğin erkek olacağını duydu kızımda kardeşimin adı başka ...... olacak dedi kıyamet koptu.Böylece doğuma kadar sürecek olan maceramız başlıyor..
amin cnm. Esimi tanisaniz inanilmaz iyidir. Tövbe haşa peygamber ahlakli derler. Masallahi vardir. Onun icin yediremedim kendime. Baskalarinin yaninda terslemeseydi iyidi. Eve gidince yine tersledi. Ben de sustum konusmuyorum.oglum bile bakmiyor babasinin yuzune.eflalim eltin nasıl kadinmis öyle allah merhamet versin de bencilligi biraksin.her doguran anne olamiyor malesef. yavrucak mis gibi cennet kokuyordur.yavrusuna bakip da vicdan a gelmiyor mu.
canim seni çokk iyi anlıyorum ben de deli gibi normal dogum istiyorum hayırlısiyla korkmuyorum da bu cocuk içimden öyle ya da böyle çıkıcak başka secenek yok . ameliyat oldugum icin sezeryandan korkuyorum biliyorum ya nasil olduğunu. inş rabbim hepimizin gönlüne göre versin...emir de kıskanıyor demek alışır ve atlatır ins en az hasarla.yegenimin ikiz kardesi doğunca psikolajisi bozulmustu saçları dökülmeye başlamıştı 5 yasindaki çocuğun şükür atlatti bir zaman sonra.
cute demek 8 aylıkken yürüdün ruzgar kime cekmis belli oldu . maşallah ruzgar hem adi hızlı hem anasi e nasıl dursun bu cocuk yerinde:):) eşinle aranizdaki ufak meseleyse büyütmemekte fayda var canim ya . nazar mi degdi esine cok iyi diyorsun ya.allah muhabbetinizi artirsin canim huzurunuzu bozmasin.
Cnm dpo5 yazar. Kagit olan. Mavi uclari testin.@cuteheart canım senin dpo 5 de yaptığın testleri bulamadım
Cute demisti dersin cnm. Bak gor bebeginin kismeti gelecek ve sen kendin bakacaksin. Insan annesine bile vermeye kiyamiyr ;(geçmiş olsun kuzucuğuna canım benim. sonuçlar ne oldu vakit bulunca yaz. umarım her şey yolunda gider.
bana da yeğenini örnek veriyor. yengem de küçük bırakıp çalışmış zamanında. dedim bırakmış olabilir ama ben bırakmak istemiyorum sonuçta yetiştirme tarzlarımız farklı dedim. bakalım ne olacak.
senin bakacak kimsen de yokmuş be canım üzüldüm şimdio vakte kadar bir yol bulunur elbet, allah yardımcın olsun.
benim annem bakacak allah kısmet ederse.
inşallah canım da, eşimin ki tamamen maddi durumumuzdan kaynaklı.
şimdi ofis tuttu yeni, oraya bir sürü masraf yaptı. yapmak da zorunda bebek gelince daha çok paraya ihtiyacımız olacak. şimdiye kadar evde çalıştı hep sabretti masraf olmasın diye ama artık olmaz, evde bebek olacak.
işi hep bilgisayarla. ben de bebek gelince para durumu da yoluna girerse ücretsize ayrılabilirim diye ümit ediyorum bakalım, kısmet artık.
maaşallah yeğenine :) bizimki nasıl olacak bakalım şimdilik normal gidiyor kilosu. boyu kısa sanki biraz :) bodur mu olacak ne hahah...
ağzım açık kaldı canım ya nasıl bir insan bu böyle. anneliği geçtim artık insan yapmaz bunun yaptığını. yazık kuzucuğa
çocukların genelinde oluyor canım bu geriye dönmeler, gayet doğal. sadece ilgi istiyor. önce onunla ilgileneceksiniz sonra kardeşiyle ya da kuzeninle.
ohhh dökmüşsün kurtlarını :) maceranızda allah kolay versin canım.
benim aşılardan sonra iki ay sonraya çağırdıolsun kontrol iyidir canım, altında sebep arama.
Gecmis olsun ablam ♥Eltin konusunda cokkkm haklisin. Hatta getir ben emzireyim, o derece cigerim yandi bebek icin. Kiyamam ona ben. Insan anne olunca daha yogun yasiyr herseyi.
Cnm. Emirin fiziksel birseyi oldugunu hic sanmiyrm. Netten okuyup daraltma kendini. Sen oradan teshis koyamazsin. Cunku cogu hastaligin belirtileri ayni cnm..sakin ol. O dr.la.bir konus bakalim...
Doguma gelince.... bence de normal doguranlar sonrasi icin sansli. Ilk an da onlarinda cok zor. Ama bize ameliyat onlara dogum deniyr cnm. Yani bizimki daha zor. Ama buradan henuz dogurmamislari korkutmayalim
Ruzgar bana daha da yapisti cnm. Surekli tepemde. Uyku yok zaten. Disi cikmadi. Evi ona gore duzenledim. Cok sevdi. Yerde duruyr ara ara :) hatta acemi sekilde de emekliyr. Hizli cikti adı gibiben zaten 8 aylik yurumusum. Ben gibi olacak sanirim..
Ben de 5 gun ilaca ara vermistim. Her tarafim yine sisti. Delirmek uzereyim artik. Allah sonumu hayretsin. Sirf bebegim sut alsin diye sabrediyrm. O eltin olsa coktan sutten kesmisti yavruyu. HERKES ANNE OLMAMALI CANIM.. Herkes hak etmiyor bu guzelligi bence..
Persembe usutmusum biraz. Annem geldi. Evi degistirdik derken yazamadim size. Kardesim de biz de kaldi. Cuma anneme geldim yazamadim. Haftasonu da esim attirdi tepemi. Hala kendisiyle konusmuyorum. O nedenle yine yazamadim size. Cok okuyamadim gecmisi.
sağol canım ilgileniyoruz sevdiği şeyleri yapıyoruz kuzumun inşaallah çok etkilenmez tam da düzene girerken haliCanim ogluna gecmis olsun.zamanka alisicak kardese.inga demesi bi tur savunma mekanizmasi.gerileme deniyor buna.ilgi gosterin bolca.
Eltine cok sasirdim.kendi halmi hatirliyorum da..yazik eltinin bebeine.
Sen de yorma kendini.az kaldi doguma.cok yiprandin.azcik koyver.olacaklar oluyor.
ooo karışmasalar şişerler bu ne ya, anne baba varken isim konusunda niye karışıyor bu insanlar sinir oluyorumkızlar geçmişi okyamadım hafta sonu düğün vardı 2 gün git gel yoruldum ee tabi iyice ağırlaşmadan da bir güzel oynadım..
Bu arada benim kv ninde sorunları başladı bebeğin erkek olacağını duydu kızımda kardeşimin adı başka ...... olacak dedi kıyamet koptu.Böylece doğuma kadar sürecek olan maceramız başlıyor..
aynen canım olamıyor maalesef öyle gıcık oldum kieflalim eltin nasıl kadinmis öyle allah merhamet versin de bencilligi biraksin.her doguran anne olamiyor malesef. yavrucak mis gibi cennet kokuyordur.yavrusuna bakip da vicdan a gelmiyor mu.
canim seni çokk iyi anlıyorum ben de deli gibi normal dogum istiyorum hayırlısiyla korkmuyorum da bu cocuk içimden öyle ya da böyle çıkıcak başka secenek yok . ameliyat oldugum icin sezeryandan korkuyorum biliyorum ya nasil olduğunu. inş rabbim hepimizin gönlüne göre versin...emir de kıskanıyor demek alışır ve atlatır ins en az hasarla.yegenimin ikiz kardesi doğunca psikolajisi bozulmustu saçları dökülmeye başlamıştı 5 yasindaki çocuğun şükür atlatti bir zaman sonra.
cute demek 8 aylıkken yürüdün ruzgar kime cekmis belli oldu . maşallah ruzgar hem adi hızlı hem anasi e nasıl dursun bu cocuk yerinde:):) eşinle aranizdaki ufak meseleyse büyütmemekte fayda var canim ya . nazar mi degdi esine cok iyi diyorsun ya.allah muhabbetinizi artirsin canim huzurunuzu bozmasin.
bilemiyorum ki canım aşı için mi acababugun saglik ocagina gidicem izleme daha iki hafta oldu gideli.normalde aylık olmuyor mu izlem.bu kadın niye beni iki hafta sonrası icin çağırdı bilemedim. neyse gidince bi sorayım.
eymeninde kilosu ileri boyu normal haftasına uyumlu:)geçmiş olsun kuzucuğuna canım benim. sonuçlar ne oldu vakit bulunca yaz. umarım her şey yolunda gider.
bana da yeğenini örnek veriyor. yengem de küçük bırakıp çalışmış zamanında. dedim bırakmış olabilir ama ben bırakmak istemiyorum sonuçta yetiştirme tarzlarımız farklı dedim. bakalım ne olacak.
senin bakacak kimsen de yokmuş be canım üzüldüm şimdio vakte kadar bir yol bulunur elbet, allah yardımcın olsun.
şimdi ofis tuttu yeni, oraya bir sürü masraf yaptı. yapmak da zorunda bebek gelince daha çok paraya ihtiyacımız olacak. şimdiye kadar evde çalıştı hep sabretti masraf olmasın diye ama artık olmaz, evde bebek olacak.
işi hep bilgisayarla. ben de bebek gelince para durumu da yoluna girerse ücretsize ayrılabilirim diye ümit ediyorum bakalım, kısmet artık.
maaşallah yeğenine :) bizimki nasıl olacak bakalım şimdilik normal gidiyor kilosu. boyu kısa sanki biraz :) bodur mu olacak ne hahah...
ağzım açık kaldı canım ya nasıl bir insan bu böyle. anneliği geçtim artık insan yapmaz bunun yaptığını. yazık kuzucuğa
çocukların genelinde oluyor canım bu geriye dönmeler, gayet doğal. sadece ilgi istiyor. önce onunla ilgileneceksiniz sonra kardeşiyle ya da kuzeninle.
benim aşılardan sonra iki ay sonraya çağırdıolsun kontrol iyidir canım, altında sebep arama.
amin canım, siz okuyup sinir oluyorsunuz ben içindeyim yanında gitmesem kv den alıyorum haberini! Bende canım aynen yatamamıştım ki nasıl ödem yapmıştı vücudum, tansiyon stresten fırlamıştı ne zor günler geçirmiştim ama yavrumu yoğun bakımdan bana verdikleri zaman hepsi geldi geçti onu sağ salim gördük Rabbim bağışladı ya adak adamıştık eşimle, bu çok acayip canımEftal ablam bu ne yaaa...
Var mi boyle ben anneler...
Keske her dogurup atan anne olsa ne bu ya...
Cocukla alip veremedigi ne var rizkina engel oluyor....
Sut olsun diye millet neler neler yer bu kadin sutu olmasin diye aclik grevine girmis...
Rabb'im akil fikir hidayet nasip etsin...
Normal doguma bende tanik oldum yengem dogumhaneden cikti ve benimle birsey olmamis gibi konustu...
HIzlica hareket ediyordu sok olmustum ...
Sezeryanli halimle gozumu kirpmadigim gunleri bilirim ben...
Halada oyle...
uyuyacakmis hanimefendi uyusun bakalim...
Sinirden gozlerim doldu
Allah (cc) anneligi hakedenlere evlat nasip etsin ....
Sinirlenme sen ablam Eymen imizi dusun ...
Gebelik testi yapacaksan 2 saat sivi almadan bekle cnm.
oyyyy. Kv girmese araya olmaz sanki. Kendi ogluna koymus adini. Seninkini de size biraksin bi zahmet.
amin cnm. Esimi tanisaniz inanilmaz iyidir. Tövbe haşa peygamber ahlakli derler. Masallahi vardir. Onun icin yediremedim kendime. Baskalarinin yaninda terslemeseydi iyidi. Eve gidince yine tersledi. Ben de sustum konusmuyorum.oglum bile bakmiyor babasinin yuzune.
Cnm dpo5 yazar. Kagit olan. Mavi uclari testin.
Oturdum su an agliyorum ablam ne bu ya...Kızlar kv gece kalmıştı yanında, bebeğin gücü kalmamış artık açlıktan , kv şerbet yapmış ağzına sürmüş onunda göğsüne öyle tutmuş yavrucak, bu yine umursamıyormuş!! Birde boğuluyor gibi ses geliyor kızım korktum uyardım gözün üstünde olsun demiş hanım horul horul uyumuş kv gitmiş bakmış bebek yine öyle olmuş almış kucağına pışpışlamış falan bu istifini bozmuyormuş!! Kaynım anne siz yatın ben beklerim başında boğulmasın demiş, inanabiliyormusunuz bu anne demeye bin şahit olan şahısta uyumuş, sonra kv devralmış yanıma yatırdım emzirme saatinde götürdüm diyor, kadıncağız uykusuz kalmış bu uyumuş, kaynımda uyuyamamış
Kaynım çok kızmış aç kalır emzirmezsen hastanelik olursa elimden çekeceğin var demiş, napıyım gelmiyor sütüm diyormuş, o da yemezsen gelmez yesene aldıklarımızı, eflalin söylediklerini yapsana demiş iştahım yok diyormuş!! Çatladım resmen kızlar daha var da yazmıyım, anneside hala gelecek alır bir ton akrabasını gelir o da bir tuhaf, bu bebek hastanelik olacak korkarım ki
Birde hani söylüyoruz ya resmen sallamıyor insan evet ya da hayır bir tepki verir resmen umursamaz hallerde insanı çatlatır böylesi!! Kv me dedim ben daha ona bir şey söylemem söylersem ağır konuşurum bu sefer dedim...
Günaydın kızlar
Bu sene bitsin diye bekliyorum ne zordu arkadaş:)
Benim paşa cumartesi akşam yine hasta oldu istifra etti bir şey yokken, kızlar ben korkmaya başladım başka bir sıkıntısı mı var benim kuzumunidrar tahlili kültürü temiz çıktı, hem geçen ay hem bu ay bir gün ateş oldu ertesi gün sapasağlam, eşimede dedim korkuyorum diye kötü düşünme diyor ama bu hafta götürücem yine doktora asla rahat edemem
Bir yandan kuzeni doğdu ondan mı etkilendi diyorum bebekleşiyor haliyle ınga falan demeye başladı:) daha görmedi bile sadece artık amcasının evinde olduğunu biliyor, babasına oyuncak aldırdım kuzenin sana getirmiş diye ama hayır o getirmedi diyor, halimiz yaman ocakta asıl eleman gelince biz yandık belli oldu, kışın doğum olması hiç iyi değilmiş yazın olsa sürekli bahçeye parka gönderirdim hem sıkılmaz hem kıskanmazdıdün morali yerine gelsin diye kapalı bir oyun alanı var oraya götürdük biraz düzeldi bakalım...
Eltiye gelince tahmin ettiğimiz gibi bebek doğuncada kendi canını düşünmekten vazgeçmedi, çatlatıyor, sütü gelmedi göğüs ucu kısa, yemiyor içmiyor istemiyormuş canı ki hikaye derdi kilo! Dün eve geldiler kendi annesi evine gitmiş bir gün sen dur demiş kv me, kv beni aradı çağırıyor üstünü deiişicez kızım yardım et diye ( kv dem çok paniktir değiştiremez yıkayamaz yeni doğanı) dedim emire çorba yapıyorum yedireyim gelirim, giderken incir rezene götürdüm süt yapsın diye, üstünü altını değiştim, kafası hala kanlıydı kızlar!! Annesi hastanede bana sormuştu bende kurumadan iyice sil bir şey olmaz öyle bırakma teyze dedim, kadın silmemiş nasıl kurumuş yavrunun kafasında!! Sildim ılık suyla tam çıkaramadım tabi! Sonra meme tutturma faslı başladı ,ayyy gösteriyorum gösteriyorum yok , ay terledim ay mememin ucu acıdı ay dikişlerim acıdı diyor! Ya terliyceksinde acıycakta x mecbursun başka türlü ememez enerji harcıycaksın çabalıycaksın diyorum yok duymuyor! Benim göğsümün ucunu hastanede ebeler nasıl çekiştirdi görseydin ne yapardın sen dedim, güç bela tuttu yavrucak o da neyse ki sessiz değil ağlaması olmasa aç kalacak iyice
Deli etti resmen saydım şunu şunu ye en az 3 litre su bir litre şekersiz hoşaf içeceksin süt yapıcı çay içeceksin yiyeceksin dedim yok kesinlikle tınmıyor, sonra eve çıktım ben zaten
Akşam kv geldi emirin yanında gelemedim kızım sabahtan beri oturamadım paşamı hemen görüp gideyim dedi, kadın deli olmuş, anne dedim beni bir daha çağırma ben gelip yardım edemem, yapsın kendi, ben doğum yaptığımda sen gördün halimi bir saat yatamadım ben hastanelere taşındım bir damla sütüm gelsinde oğlumu çıkarsınlar kuvözden diye, biliyorum kızım seni yatamadın her şeyini sen yaptın bebeğin, ona da söyledim örnek verdim ama umursamıyor diyor, anne beni örnek verme sinir olur şimdi onu övüyor beni eleştiriyor der, hem bak sakın sen ye iç sütün olsun vs deme senin adın kv lafın batar o iyiliği için söylediğini anlayacak insan değil kocasına söyle yemiyor diye o uyarsın dedim, zaten kaynım sormuş anne yedi mi diye oğlum yemiyor su bile içmiyor demiş, kaynımda patlamış artık, hamileliğinde sabrettim ama artık bebeğine bakacaksın yiyeceksin sütün olacak bir an önce toparlan senin annende hasta benim annemde onlarıda perişan etme, bizim mama alacak durumumuz yok biliyorsun demiş..
Ya kızlar diyormuş ki kaç gündür uykusuzum bu gece sabaha kadar uyuycamkv demiş kızım nasıl uyuycan sürekli emziren lazım bebek aç bezi kuru demiş, şaka gibi ya, altını ben değiştiğim için gördüm bezi kupkuru aç olduğu için, kendi anneside demiş kızım ye diye yedirememiş kadın hastanede
Kv me annesinede söyle ben deyince yanlış anlıyor sen söyle kızında yesin içsin diye dedim
Uzun oldu kızlar ama inanın çok sinir oldum eve geldim ağladım, eşime dedim böyle yapıyor diye, o da hayret sen diyor o halinle her işini yaptın o normal doğurdu yapamıyor mu diyor( zamanında hastanede de memurluk yaptığı için normal doğurup doğumdan sonra yemek hande yemek yiyen kadınları çok görmüş de)
Benim burukluğumda o sebep, hayırlısı buymuş diye zor kabullendim sezaryanı ama böylelerini görünce sinir oluyorum çok üzülüyorum, birde bana sancıyı anlatıyor, ben hem kendi sancımı hem suni sancıyı hem sezaryanın acısını biliyorum emin ol çok şanslısın dedim
Oturdum su an agliyorum ablam ne bu ya...
Ezanlarda okunuyor Rabb'im gercekten islah eylesin...
Boyle anne olmaz olmamalida...
Sinirlerim tavan yapti Rabb'im sabir versin o kadinin etrafindakilere ....
Annelik kavrami gercekten cok ama cok kutsal bir gorev...
Neler var Ya Rabb'im ....
böyleleri beni çok yorar eflalim yaa.
anlatsan anlamaz,anlatmasan vicdan azabi çekersin.
böylesi laftan anlamıyosa gözü kapa kulağını tıka.
dicem ama bebeğe yazık yaaa diyemiyorum işte
ben böylelerini görünce bebeğini elinden alasım geliyo
ağlama canım ya,bu da böyle kalın kafalı resmen, neyse ki bebek güçlü ağlıyor yıkıyor ortalığı birde sessiz olsa yavrucak artık hiç bakmaz nasılsa susuyor diye..
ben emirin ağlamasına hiç izin vermemiştim biliyormusun yani acıktığı için hiç ağlamamıştır saat kurup emziriyordum birde üstüne sütümü sağıp biberonla veriyordum doymuyorsa diye... düşün yarım saat emziriyordum sonra sağmaya uğraşıyordum..
hah çok güzel özetlemişsin canım, hem de ne yoruyor ve aynen bebeğe üzüldüğüm için dertleniyorum
Allah akıl fikir versin sen anlattıkça ben deliriyorum.
anne olmak doğurmak değil gerçekten.bak ablacığın nasıl bakmış çocuğuna.
düştüğünde nasıl kendini kaybetmiş.anne olmak bu işte.
dün görümcemdeydik.çocuk daha 4 aylık.salyaları arttığı için boynu hep ıslanmış.
kim kucağına aldıysa ıslanmış diyo ama çocuğun üstünü değiştiren yok.
ben aldım kucağıma.baktım sırılsıklam badisi.
söyledim annesine.ıslanmış değiştiriyimmi üstünü dedim.
izin verdi öyle değiştirdim üstünü.
sonra kaynanam mandalinayı verdi ağzına.bebekte ezdi suyunu içti
aslında biliyorum mandalina portakal gibi asitli meyveler yemesi için çok küçük.
ama çok bilmiş gibi konuşmak istemedim.
annesi gördü bişey demedi.ortamda 4 tane anne olmuş çocuk büyütmüş kadın var
hiç çocuk doğurmamış biri olarak bilmişlik yapmak istemedim.
kendi çocuğunda taviz vermem ama başkasının çocuğu olunca karışamıyorum.
Bacim sorma ya gecmistekiler sanki cok biliyormus gibi davranmiyorlar mi ben deli oluyorum...Allah akıl fikir versin sen anlattıkça ben deliriyorum.
dün görümcemdeydik.çocuk daha 4 aylık.salyaları arttığı için boynu hep ıslanmış.
aslında biliyorum mandalina portakal gibi asitli meyveler yemesi için çok küçük.
Bacim sorma ya gecmistekiler sanki cok biliyormus gibi davranmiyorlar mi ben deli oluyorum...
1 yasina kadar ben mandalina kivi tarzi asitli meyveler vermeyecegim mesela..
Senin dusuncen dogru verilmemeli cocuga ama iste dedigin gibi tecrubeli olduklarini sanan anneler olunca birsey dememen en dogrusu olmus...
Benimde oglumu kv cahilce bilgileriyle buyutmeye kalkisiyo aklinca ama iyiki baskin karakterliyim bir ters bakisim susmasina yetiyor...
Gecenlerde az biraktim yanina cocuga muz yedirmis...
Su ana denk sadece anne sutu alan yavrumu (ilk haftalarinda hastanede ve evde az birsey mama almisligi var ) birden 1 yas sonrasi yedirecegim muzu basmis agzina gelde deli olma...
Neymis zamaninda biz veriyorduk...
Ben vermiyorum kardesim zorla mi ...
Amannn sen karnin kucuk diyenlere hic takma bacim...sağlık ocağındn geldim.saglik Bakanligi yeni birsey çıkarmış o yüzdenmis sık sık görmem gerekiyor dedi hemşire.kalp atışlarını dinledi cok iyi dedi maşallah. ben de 78 olmuşum bi kilo almışım iki haftada.odemim var çalışmana bağlıyorm ve tuzu azalt ictigin su miktarını da artır dedi.hemsire bile bebişin kilosunu sordu o maşallah kilosu cok iyiymiş bu hafta 7 ayi dolduruyorsun karnin pek yok ama demekki karnin geniş dedi.ben de evet öyle alıştım artik herkes karnin küçük diyor dedim.
kv ler isme karışmazsa olmaz. sanki kendi doguruyo.bakalim dogunca bizim kv ne yapacak.kızlar geçmişi okyamadım hafta sonu düğün vardı 2 gün git gel yoruldum ee tabi iyice ağırlaşmadan da bir güzel oynadım..
ins canim allah nasip ederde biz de bebislerimize bakarız. biraz toparlanirsa esim bakar musait sıkıntı olmaz. ama 3 aylıkken de birakamam.geçmiş olsun kuzucuğuna canım benim. sonuçlar ne oldu vakit bulunca yaz. umarım her şey yolunda gider.
maşallah canim. terslemesi kötü olmuş. ben de esime hep derim ne kusurum varsa evde söyle baska yerde birilerinin yaninda deme diye.cok şükür öyle birşeyni görmedim ama yine de uyaririm.Gebelik testi yapacaksan 2 saat sivi almadan bekle cnm.
oyyyy. Kv girmese araya olmaz sanki. Kendi ogluna koymus adini. Seninkini de size biraksin bi zahmet.
amin cnm. Esimi tanisaniz inanilmaz iyidir. Tövbe haşa peygamber ahlakli derler. Masallahi vardir. Onun icin yediremedim kendime. Baskalarinin yaninda terslemeseydi iyidi. Eve gidince yine tersledi. Ben de sustum konusmuyorum.oglum bile bakmiyor babasinin yuzune.
inşallah canım. ben de hic değilse seneye ocaga kadar yavruma bakmayı o kadar çok istiyorum ki. ins nasip olur.Cute demisti dersin cnm. Bak gor bebeginin kismeti gelecek ve sen kendin bakacaksin. Insan annesine bile vermeye kiyamiyr ;(
Bana cok ünlü bir psikiyatr hekim en azindan 1 yasina kadar anne bakmali bebegine demisti. Insallah sartlariniz uygunlasir ve sen minnosuna bakarsin cnm. Kalpten istiyorum bunu.
ins canim ins emirimizin psikolojisi bozulmaz. biz ikiz olunca haliyle cok sevdik cok da tatlilardi biraz yegenimizi ihmal ettik ama sonra ilgiyi ona artirdik.sağol canım ilgileniyoruz sevdiği şeyleri yapıyoruz kuzumun inşaallah çok etkilenmez tam da düzene girerken hali
aynen canım bizde anneyiz o da sen ne kadar uğraştın emsin diye söyleyecek söz bulamıyorum inan ona...
haklısın canım bu aralar aslında daha rahattım doğum işi etkiledi işte buruklaştım ama bugün daha iyiyim hamdolsun
ooo karışmasalar şişerler bu ne ya, anne baba varken isim konusunda niye karışıyor bu insanlar sinir oluyorum
aynen canım olamıyor maalesef öyle gıcık oldum ki
evet canım çıkacak kuzun inşaallah normal olur seninki canım çok isterim
benim paşamın bozulmaz inşaallah daha fazla kıyamam kuzuma
bilemiyorum ki canım aşı için mi acaba
eymeninde kilosu ileri boyu normal haftasına uyumlu:)
sorma canım çözemedim zaten ne çeşit bir insan olduğunu
tamam canım bol bol ve de çok bol ilgi olacak paşama:)
canım sizinde sıkıntınız hallolurda inşaallah bebeğine sen bakarsın
amin canım, siz okuyup sinir oluyorsunuz ben içindeyim yanında gitmesem kv den alıyorum haberini! Bende canım aynen yatamamıştım ki nasıl ödem yapmıştı vücudum, tansiyon stresten fırlamıştı ne zor günler geçirmiştim ama yavrumu yoğun bakımdan bana verdikleri zaman hepsi geldi geçti onu sağ salim gördük Rabbim bağışladı ya adak adamıştık eşimle, bu çok acayip canım
duana da amin diyorum annelik hasreti çeken bunu hak edenlere nasip olsun bu güzellik
cutem nazar değmiş size kuzum kem gözlü çok maalesef!!
allahimm diyecek siz bulamıyorum o yavru icin dua edeceğim inş.Kızlar kv gece kalmıştı yanında, bebeğin gücü kalmamış artık açlıktan , kv şerbet yapmış ağzına sürmüş onunda göğsüne öyle tutmuş yavrucak, bu yine umursamıyormuş!! Birde boğuluyor gibi ses geliyor kızım korktum uyardım gözün üstünde olsun demiş hanım horul horul uyumuş kv gitmiş bakmış bebek yine öyle olmuş almış kucağına pışpışlamış falan bu istifini bozmuyormuş!! Kaynım anne siz yatın ben beklerim başında boğulmasın demiş, inanabiliyormusunuz bu anne demeye bin şahit olan şahısta uyumuş, sonra kv devralmış yanıma yatırdım emzirme saatinde götürdüm diyor, kadıncağız uykusuz kalmış bu uyumuş, kaynımda uyuyamamış
Kaynım çok kızmış aç kalır emzirmezsen hastanelik olursa elimden çekeceğin var demiş, napıyım gelmiyor sütüm diyormuş, o da yemezsen gelmez yesene aldıklarımızı, eflalin söylediklerini yapsana demiş iştahım yok diyormuş!! Çatladım resmen kızlar daha var da yazmıyım, anneside hala gelecek alır bir ton akrabasını gelir o da bir tuhaf, bu bebek hastanelik olacak korkarım ki
Birde hani söylüyoruz ya resmen sallamıyor insan evet ya da hayır bir tepki verir resmen umursamaz hallerde insanı çatlatır böylesi!! Kv me dedim ben daha ona bir şey söylemem söylersem ağır konuşurum bu sefer dedim...
oyy canim.... ablan hasretini cekmis yokluğunu görmüş kıymet biliyor . masallah dogurmamis ama anne sıfatına yakışanı yapmis.Doğurmakla anne olunmadığına en güzel örnek benim ablam, evlat edindi bir kızımız var, o kadar zayıftı ki doğduğunda, ablam nasıl güzel baktı kızlar en pahalı mamaları aldı kendi giymedi kızına ne kıyafetler aldı, kendi meyve yemedi onun etini meyvesini eksik etmedi
Geçen sene pazardan dönerken yeğenim önüne bakmamış böyle yüksek bir yerden düşmüş ablam nasıl çığlık atmışsa bütün etrafta ki binadakiler sokağa dökülmüş, ve hiç düşünmeden peşine atlamış, kurtarma ihtimali yok ama atlamış, onu melekler korudu diyor ablam sanki biri kucağında yere indirdi kuzumu diyor, olan ablama oldu ayağı topuğundan kırıldı, bir senedir çekiyor hala, çok yürüyemiyor üstüne tam basamıyor, dr bile demiş ne diye atladın atlayınca tutabilecekmiydin diye...
Benim ablam doğurmadı ama eltime bin basar annelik konusunda....
öyle canım hemen karşılık verirler senin çocuğun yok nerden biliyorsun diye bana şimdiden nasihat veren cok ben birsey desem bilmis olur adim.Allah akıl fikir versin sen anlattıkça ben deliriyorum.
Bismillah.tuz mu sebebi neymis cocuk tuzla ovulur mu yaa zararlı olsa gerek.ne bulsalar çocuğun ağzına tıkıyolar
çocukta ne bilsin yiyiyo tabi
kızıncada bak ne güzel yiyiyo işte çocuk diyorlar.
benim kayınvalidem bide yeni doğan çocuğu zeytinyağı ve tuzla ovar.
z.yağını araştırmadım faydalımı değil mi bilemem ama tuz nedir yaa.
yakar kavurur çocuğu.
tamam canım sagol sonucu yazarım mutlaka :) ben bi bakayımGebelik testi yapacaksan 2 saat sivi almadan bekle cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?