Evet cnm. Adet geliyrgünaydın canım evet bozuk galıba ilk defa gebelik testince çift çizgi gördüm oda bozuk
ateş düştü tabloya göre yarın adet olmam lazım
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
HAYIRLISI OLSUN TATLIM :)yok canım test bozuk keşke hamile olsam
canım en azından yumurtan oldu inşaallah diğer aya onlar bebek oluramin canım sagol bu ay incir yaptım güzelde yumurtladım ama kısmet değilmiş
Selam kızlar bi kaç gündür ölçmeye başladım ateşimi nasıl sizce anlaşılır mı bu kadarcık günden. yumurtlamayı ovulasyonla takip ettim. Yumurtladım. Adetime 4 gün kala ateş ölçmeye başladım değerler böyle 36.8 , 36.8 ,36.9 , 36.8 Bugün regl günüm ama olmadım hala?
Evet cnm. Adet geliyr
HAYIRLISI OLSUN TATLIM :)
canım en azından yumurtan oldu inşaallah diğer aya onlar bebek olur
bütün değerler lazım
dene canım ama önce saraçoğluna sor bencesagolun kızlar allah razı olsun adet olayım bu ay bal tarçın çörek otu deniyecem nasıl :)))
Canim benim olacak ins vaktini bekliyor nazlı miniğin...o nasıl söz ne demek hak etmiyorum 4 sene bekledim haketmedigimden değil rabbimin ol demesinden.umudunu kaybetme rabbine teslim ol yeter hifam... bol bol dua et.
canım benim niye öyle düşünüyorsun senin ne kadar candan istediğini hakettiğini hepimiz biliyoruz sakın böyle şeyler düşünme, bebeğinin vakti gelince Rabbim ol diyecek bunu biliyorsun
canım aradan zaman geçmiş ya geçerli olmaz, bakalım bugün ki ateşin nasıl
Cnm suan sadece duygusallikla boyle dusunuyorsun. Emin ol hak ediyorsun. Herkesin dedigini dinleme canim. Sadece vakti gelmedi henuz o kadar kuzum.
Canım genetik mi bilemiyorum ki belki olabilir, sen benden iyiymişsin ben ağlardım isyan eder gibi en iyisini yapıyorsun canım senüçünüzde aynı şeyi söylemişsiniz
aklı yolu bir demekki.doğru söylüyosunuz kızlarda her ay umut etmek yoruyo bazen.
yinede dirayetliyim.daha bir gün olsun adet olunca göz yaşı dökmedim,neden ben demedim.
kızlar kızlar benim aklıma bişey takılıyor.
anneannem teyzemler (bi tane teyzemin hiç olmamış),annem, hep 3-4 sene hamile kalamamışlar.
bu genetik faktör olabilir diye düşünüyorum.
Canım çok geçmiş olsun yediğin bir şey dokunmuş olabilir doktora gitsen keşkegeçmişi okuyamıyorum kızlar midem çok bulanıyorsabahtan beri kusuyorum.
herkesin hamileliğin başlarında bulanır benimki sonlarında... anlamadım ben bu işi.
sersem gibiyim nasıl gideceğim okula bilmiyorum.
herkes iyidir umarım, akşam iyi olursam geçmişi okurum inşallah.
Canım genetik mi bilemiyorum ki belki olabilir, sen benden iyiymişsin ben ağlardım isyan eder gibi en iyisini yapıyorsun canım sen
Bende hasta oluyorum başım gözlerim ağrıyor, kaşlarımın üstü üşüttüm sanırım başımı
hayır senin gibi pozitif olmak lazım her zamanacaba ağlamak mı lazım bilemedim ki
canım sinüzit belirtileri bunlar.
bende olduğu için iyi bilirim.
geçmişe baktım azıcık şimdi de canım çim parçalandı resmenKızlar bebişimiz çıktı hastaneden, ben kv gildeydim oraya geldiler oyy yanakları tekrar pempeleşmiş kilo almış toparlanmış:) annesininde kafaya saksı düşmüş kaynım iyice fırçalamış anlaşılan ne denilse yapıyor hemen emziriyor falan
ya kp bile dedi ne acı, annelik duygusu yok hiç bebeğini sahiplenmiyor diye bir erkek bile bunu dediyse...
neyse inşaallah bundan sonra o yavru için iyi olur her şey
ha emzirdikten sonra kaynım gelmiş bana diyor gazını çıkarırmısın ya da anne sen çıkar diye, tövbeee bende anne sen çıkar dedim banane ya çıkarsın gazını karın!! Kp de gülüyor tövbe gazını da mı çıkaramıyor dedi sessizce ben duydum yalnız
yediğim bir şey mi dokundu bilemedim ben de canım ama şu an mide bulantım geçti şükür. hala sersem gibiyim ama o bulantı öldürdü beni. okul vakti de geldi. sanırım atlatacağım bu günü.Canım çok geçmiş olsun yediğin bir şey dokunmuş olabilir doktora gitsen keşke
sinüzit canım buBende hasta oluyorum başım gözlerim ağrıyor, kaşlarımın üstü üşüttüm sanırım başımı
canım şimdi iyi olmana sevindim inşaallah tekrarlamazgeçmişe baktım azıcık şimdi de canım çim parçalandı resmenneyse ki yola gelmiş biraz sevindim o masum bebeğin adına.
inşallah böyle saksıyla dolaşır bu kadın demeye dilimin varmadığı şahıs.
yediğim bir şey mi dokundu bilemedim ben de canım ama şu an mide bulantım geçti şükür. hala sersem gibiyim ama o bulantı öldürdü beni. okul vakti de geldi. sanırım atlatacağım bu günü.
sinüzit canım bupapatya buharını çek burnuna. kötüleşmeden yumuşasın. geçmiş olsun canım.
allah yardımcın olsun canım çok zor mide bulantısı kusmak ay çok kötü günlerdi aklıma geldi şimdi ilk zamanlarımgeçmişi okuyamıyorum kızlar midem çok bulanıyorsabahtan beri kusuyorum.
herkesin hamileliğin başlarında bulanır benimki sonlarında... anlamadım ben bu işi.
sersem gibiyim nasıl gideceğim okula bilmiyorum.
herkes iyidir umarım, akşam iyi olursam geçmişi okurum inşallah.
hayır senin gibi pozitif olmak lazım her zaman
inşaallah değildir hemen başımı örteyim ısıtayım ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?