Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eflalll canım nice mutlu senelere eymenimiz ugur getirsin.evliliginizdeki sıkıntılar bitsin inşallah...
emirimiz de kajasini yapmayı sevsin rahatca wc ye gitsin ins.kuzum benim inan o da yapmak istiyordur da neden korkuyor aceba.

dgrpnr canim allah kolaylık versin araliga az kaldi canim sık dişini...bulanti hamileliğin en zor kısmı bana gore de . yemek daha zevkli:).

rose canim bitmiş hazırlıklar gule gule kullansın herseyini.yuklenme canim kendine her işini yap ama eskiye nazaran biraz daha fazla zaman harcayarak yap dinlenmeyi ihmal etme...

canlarım hepiniz de sağolun... pitirtilar başladi rahatladım . hareketlerini hissedemeyince hâlâ cok korkuyorum anladım ki dogurana kadar da rahatlayamiycam.

sağol canım amiiiiiinnnnnnnn
canlarım hepiniz de sağolun... pitirtilar başladi rahatladım . hareketlerini hissedemeyince hâlâ cok korkuyorum anladım ki dogurana kadar da rahatlayamiycam.

:) doğunca da bitmeyecek duham

yaa kasılma olmuş demekki gerçekten heryeri taş gibiydi bende soluma yattım sabah ta gerginlik vardı sadece şimdi hareketli maşallah inş sorun olmaz canım saol... aynen inan patlamak üzereyim işyerinde iznim doldu ya zaman geçmek bilmiyor benim taa 8 aralık gelirmi acaba

tabiki çok şükür canım çözülebilecek sorunlar bunlar .. ama dr. ara demişti o yüzden bence çekinme tekrar ara canım

amin canım saol :) evet doğru söylüyorsun kuzum ben yordum işte kendimi birden

alaturkada da deliğe düşürmesin de taşa yapsın o zaman az öne yani.
kakası sürekli sert ve canını yakıyorsa gün içerisinde kuru kayısı yedirebilirsin. ama o kendini şartlamış hep acıyacak zannediyor.
o şartlandırmayı da yavaş yavaş yenebilirsiniz canım, kakasını dayanamayıp altına bile yapsa canı acımadıysa bir pekiştireç verebilirsiniz. bu pekiştireç gülen suratlar var ya yapıştırmalar, onları yanağına yapıştırabilirsin. her gün yanağına gülen surat yapıştırırsa parka gideceğini söyleyebilirsin.
kakası yaparken gerçekten canı yanıyorsa önce fiziksel olarak bu durumu iyileştirmek gerekecek.
şart koşmayın bence inada binebilir. tamamen ödüller olmalı. dediğim gibi gülen suratları yapıştırabilirsin her seferinde. ne kadar mutlu olduğunu simgeleyen bir şey olmalı. başardığının farkına varmalı.
hafta sonu park pekiştireci güzel ama uzun vadeli. hemen kakasını yaptıktan sonra da davranışı ödüllendirilmeli. umarım anlatabilmişimdir canım. bir de böyle deneyin bakalım. sakın vazgeçme kararlı ol.
daha bir ay var zaman şimdiye kadar su gibi aktı geçti ama şimdi o kadar hızlı geçmiyor gün sayınca geçmez ya zaman o durumdayım şu an. ayyy allahtan bulantım olmadı fazla yoksa hakikaten cehennemi yaşıyor insan. çokk zor bulantı işi.
çok şükür canım sevindim.
doğurduktan sonra da rahatlayamayız annelik böyle bir şey :)
evet canım ama dediğim gibi normalmiş günde 5-6 kez olması. ve dinlendiğinde geçmeliymiş. öyle olduğunda takip etmek lazım kaç kez olup ne kadar sürdüğünü. telaş yapma yani. aramızda 4 gün var :) inşallah sorunsuz atlatırız bu süreci canım.

kızlar, şu çatlaklar sizde ne zaman başladı yani kaçıncı haftanızda çatladınız? tabi çatladıysanız:)
ben eczanede yağ karışımı yaptırdım onu kullanıyorum ama kokusu bana çok ağır geliyor. hazır olan kremleri de kullanmak istemedim. bu yağlar, kremler ne derece işe yarıyor acaba? şu ana kadar çatlak olmadı ama karnımın altı çok kurudu pul pul dökülüyor derim. yılan gibi deri değiştiriyorum sanki bu çatlamaya yakın olduğumu mu gösteriyor?

Cnm. Ben de 8.aya kadar yaradi. Son 1 ay catladim. Hem de ne catlama. Oglan disari cikinca da eseri meydana cikti

Asyanes...

Cnm. Sana yumurtan yok gibime geldi demistim. Ff de kaldirmis cizgini. Yani henuz yumurtan olmamis bu ay. Kan verdiysen orda da olmadigi cikacaktir cnm.

ben de merak ediyorum ya ne zaman catliyiruz.benim normalde de elim yüzüm kurudur nemlendirici kullanırım devamli karnim da kurumaya başladı yag kullanmıyorum da yeni yeni vazelin gibi yağlı kremler kullanmaya başladım. jarnim cok geriliyor derileri dökülüyor çatlamanin habercisi mi merak ediyorum...

sağol canım yordum seni, duphalac verdi zaten dr sert değil yani tuttuğu için kısır döngü oldu, gülen yüze bayılıyor zaten bu işe ilk başladığımda çok verdim yeniden alayaım o zaman, yüzüne yapıştırmamıştım o dolabına yapıştırıyordu birde çizelge yapmıştım ona da yıldız yapıştırıyorduk, tekrar alayım sağol canım

şart yok ödül var inşaallah işe yarar canım

dün akşam artık popona ilaç sürmem gerekecek oğlum bak bir hafta oldu dedim, onun endişesiyle yaptı, yanlış yaptık bu durumda ama yapmasaydı lavman gerekecekti gerçekten ki ondan çok korkuyor

birde canım kakasının gittiğini görmesin diyorsun ya bizim ki tam tersi anne su dök hemen gitsin diyor iğreniyor, benim titizliğimden oldu sanırım yani niye gitti demiyor hiç hemen su dök diyor

hakkını helal et hamile hamile yordum seni:)

canım haftasını hiç hatırlamıyorum ama ben çok yağ sürdüğüm halde bildiğin harita benim karnım:) o yüzden bu sefer bir şey sürmedim arada kaşınınca krem sürüyorum losyon yani o kadar:)

Hepinize iyi hafta sonları hanımlar, hafta sonu malum giremiyorum pek merak etmeyin, öpüyorum sizi:)

hepinize iyi hafta sonlarıııı her şey güzel olsun inşallah..

Asyanes...

Cnm. Sana yumurtan yok gibime geldi demistim. Ff de kaldirmis cizgini. Yani henuz yumurtan olmamis bu ay. Kan verdiysen orda da olmadigi cikacaktir cnm.

yok canım ya veremedim bi ilçede yaşıyorum özel hastane bile yok maalesef devlet hastanesi de 11 den sonra kan almıyoruz dedi;( ben de ümidimi yiitirdim bu ay artık ,öbür ay doktora gideyim yumurta takibi mi artık ne yapılıyosa onu yapsın senin dediğin gibi adetin 3. günü gidicem.bi de yumurtam yok ne demek yani daha çatlıycak mı yoksa bu ay hiç mi oluşmamışş ufff çok başını ağrıtıyorum ama vallahi soracak kimsemde yok burdaa hakkınını helal et

Estagfurullah cnm. Helal olsun. Sen sor, ben bebekten firast bulursam yazabiliyrm. Kizlar da cevaplar.
Henuz yumurtan catlamamis cnm. Bu ay yumurtan olur mu olmaz mi bilemiyrm, ama suan yumurtan olmamis gozukuyor cnm. Sen devam et atese ve gun asiri iliskiye cnm. Daha gebelik sansin var.

adetime 1 hafta var hiç şimdi çatlamaz diye çalışmayı bırakıyordum her ay belki de öyledir.tamam ben en iyisi eşimi ikna edebilirsem tabi:) devam edeyim. sağolasınn

sağol canım inşallah, korkular başladı artık maşallah siz de kocaman olmuşsunuz. Arkamdan geliyorsun sen de :)
saol canım inş bende senin gibi sorun olmaz da 37 de ayrılırım :)

kocaman maşallah canım dikkat et k

Allahımmm ıslah eyle yarabbim o kadını ya vicdan da mı yok kardeşim ???
eflal

sağol amin canım

yok cutem, bugün 38+0 olduk ya, eğer sezeryana karar vermezsem bu hafta yapacak heralde, birşey demedi o konuda doktor
Oooooo... masallahhhhhh.... bitiyr cnm. Bulusmaya az kaldiiii....

yok cutem, bugün 38+0 olduk ya, eğer sezeryana karar vermezsem bu hafta yapacak heralde, birşey demedi o konuda doktor
canım az kalmış ay deryam çok merak ediyorum köfte dudaklını:) inşaallah her şey gönlünce olur güzel mutlu bir doğum olur

ellerine sağlık canım birde çekmişsin tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…