Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cevap için çok teşekkürler cnaım bende pkoluyum bi dönem metformin kullandım 2 kez klomen kullandım ama yumurtalarım büyümedi çalıştığım içinde izin problemim vardı deşimin değerleride kötü olunca direk tüp yaptırdım geçen yaz ama olmadı bu sene şubatta donmuş denedim yine olmadı bende çok fazla sıkıntı yapıyorum galıba olmuyor diye ama kafamdan bir türlü atamıyorum çok çabalıyorum uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı nerdeyse geçen ay soğan kürü yaptım soğanla adet oldum incir yaptım ama olmadı bu 2 ayın ateş ölçmede bu ayda bal tarçın çörek otu karışımı yiyorum bide serophene kulandım ama doktora gitmedim bide 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Kilom yoktuy bel çevremden çok aldım ve çok zor gidiyor L 3 ay önce troidlerimin yavaş çalıştığını öğrendim ve 3 aydır ilaç kullanıyorum troid de çocuğu etkiliyormuş maalesef bakalım bu ay ne olcak . cvp için teşekkürler canım şu kafadan nasıl atılıyor bide onu öğrensem ben belki her şey daha güzel olacak rabbim bebişini sağlıcakla doğurmyaı nasip etsin darısı bizim başımıza inş.

canım o çokta kolay birşey değil.Ben yazdıklarıma ek olarak saraçoğlunun sitesinide aradım ve problemımı anlatttım,bana çay yoladılar.Aramanı tavsiye ederim canım.Şunu söyliyim şanslısın ki tiroidini gebelikten önce öğrenmişsin.İnşallah en yakın zamanda sende güzel haberi alırsın

Tamam canım sagol allah raxı olsun

kızlar bana yardımcı olunn
klomen artı çatlatma iğnesi tedavisini bu ay ilk kez denedim. 2 yıllık evliyim buarada. iğneyi olduğumdan beri ateşimi ölçüyodum ama öyle sabah falan değil. aklıma ne zaman gelirse ölçüyorum. 36.8 lerde giden ateş 2 gündür 35.7 lerde sürünüyor. eğer tutmuş olsaydı ateşim bu kadar düşmez miydi? çok kafaya taktım.. daha iğnemi yaptıralı 5 gün oldu bana bi akıl verin...

İyi akşamlar kızlar bıgün ki testim bizim düzenli ilişki yok malesef nolcak böyle yakmıştım diyorum ama ilişki düzenli olmayınca takıyom işte

Bunlarda testlerin kızlar

Eklentiler

• image.webp
    140,6 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    107,5 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    128,9 KB · Görüntüleme: 73
canm bende iğneyi 19. günümde oldum ve dün çatladı resmen. ateş yeni yükselmeye başladı merak etme ama böyle ölçü yanlış her sabah 6 buçk yada 7 de ölçmelsn

1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4******
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7 *****
dün çatlamış olblrrmi kii kafam karıştııı kızlar kesin çatlamış tarihii nedir sizce

İyi akşamlar kızlar bıgün ki testim bizim düzenli ilişki yok malesef nolcak böyle yakmıştım diyorum ama ilişki düzenli olmayınca takıyom işte
canm aynen bizdede o sorundu ilşki çok düzensizdi 1 yıldır doğru ilşki olmadğı içn doğru düzgn hamile kalammaştm taki tatile çıktığı aya kadar. şmdide doktora gidiorum tavrımı koydum ben gidiyorum ilşki istedğm zmn olcak diye 15. günden veri 2 günde bir ilşki oluyor inşallah bu ay hamile kalabilrm sende tavrını koy bi şeklde boşuna mı ugrasıyoruz

canm bende iğneyi 19. günümde oldum ve dün çatladı resmen. ateş yeni yükselmeye başladı merak etme ama böyle ölçü yanlış her sabah 6 buçk yada 7 de ölçmelsn
Canim genelde 14.gun falan igne yapiliyo diye biliyorum 19da yaptirmanin sebebi ne? Yavaş mi buyumus? Çatladgni nasil anladin?bende belirti olmadi hiç

canm yumurtam günde 1.3 mm büyüyormuş:) 19. günde 18 mm oldu ve iğne verdi doktor. adet düzenim 34 gnde bir aslında bnm içn normalmiş doktor öyle söyledi. ateş ölçüyorum canım ateşten anladım. ate tablom bi garip oldu ya. benm çok yumurtam vardı bu ay 11 mmlik vardı falan belki diorum 2si çatladı böle anlamadım yani:))

canm 10 da daha mı belirginmiş? git gide silikleşmiş iyi değerlendirdin mii? erken çatlıyor galiba kaç günde bir adet görüyorsun
cevap için sagol canım benim evet bu konu çok sinitimi bozuyor bana kızıyor birazda düşünme oluruna bıraksan belki olacak diyor düzenli ilişki olsa zaren oluruna bırakcam ama oda yok ben çalıştığım için doktora gidemiyorum sen en szından yumuryladığını görmüşsün doktorun gün aşırımı dedi ilişki için sen takma kafana canım çatladımı diye iğne de vurulmuşsun sabır canım inş bu ay beraber hamile kalırız 10 gün daga belli ama geçen ay 15 gün pozitifi görünce bu ayda öyle sandım daha hiç çalışma olmafı malesef kaçmışsa yunurta üzülürüm

Canim genelde 14.gun falan igne yapiliyo diye biliyorum 19da yaptirmanin sebebi ne? Yavaş mi buyumus? Çatladgni nasil anladin?bende belirti olmadi hiç
canm yumurtam günde 1.3 mm büyüyormuş:) 19. günde 18 mm oldu ve iğne verdi doktor. adet düzenim 34 gnde bir aslında bnm içn normalmiş doktor öyle söyledi. ateş ölçüyorum canım ateşten anladım. ate tablom bi garip oldu ya. benm çok yumurtam vardı bu ay 11 mmlik vardı falan belki diorum 2si çatladı böle anlamadım yani:))

ya canım 10. gününde daha çok kalın çizgiyi gördüm o yüzden öyle söyledim erken çatlamışta olabilir. sen devam et o testlere bakalım gidişat nasıl olacak tamamen siliniyorsa yumurtlama olmuş demektir. ateş ölçüyor musun ki ordanda anlarız? inşallah canm benm adet 34 gün bekle bekle canım çıkıyor meraktan ya. 20. gün çatlama oluyor zaman hiç geçmiyorr

Kuzlar bunlar geçen ay ki testlerim

Eklentiler

• image.webp
    98 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    189,6 KB · Görüntüleme: 97
Kuzlar bunlar geçen ay ki testlerim
evet canm 15te çatlamış galiba. ama bu testlerde hepsinin çzgisi var sen bekle benc e heran çıkablr bu günleri değerlendir 2 günde bir ilşki olsun doktor bana öyle söyledi yumurta çatladıktan sonra bile 3 kere ilşki dedi

Ben bugün başlıyayım gün aşırı pozitifi inş görürüm sağ Kasıkta batma var foktor çatladılar sonra 3 gün mü üst üstte mi ilişki olsun dedi Canım ilaç verdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…