Cevap için çok teşekkürler cnaım bende pkoluyum bi dönem metformin kullandım 2 kez klomen kullandım ama yumurtalarım büyümedi çalıştığım içinde izin problemim vardı deşimin değerleride kötü olunca direk tüp yaptırdım geçen yaz ama olmadı bu sene şubatta donmuş denedim yine olmadı bende çok fazla sıkıntı yapıyorum galıba olmuyor diye ama kafamdan bir türlü atamıyorum çok çabalıyorum uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı nerdeyse geçen ay soğan kürü yaptım soğanla adet oldum incir yaptım ama olmadı bu 2 ayın ateş ölçmede bu ayda bal tarçın çörek otu karışımı yiyorum bide serophene kulandım ama doktora gitmedim bide 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Kilom yoktuy bel çevremden çok aldım ve çok zor gidiyor L 3 ay önce troidlerimin yavaş çalıştığını öğrendim ve 3 aydır ilaç kullanıyorum troid de çocuğu etkiliyormuş maalesef bakalım bu ay ne olcak . cvp için teşekkürler canım şu kafadan nasıl atılıyor bide onu öğrensem ben belki her şey daha güzel olacak rabbim bebişini sağlıcakla doğurmyaı nasip etsin darısı bizim başımıza inş.amin canım teşekkürler.Tabi bahsediyim ,yaklaşık 2.5 senelik evliyim pko ve triod hastasıyım.yaklaşık 1-1.5 sendir ateş ölçüyordum.3 kere klomen ve 2 kerede çatlatma iğnesi kullandım ve maalesef olmadı.Yumurtlama tembelliğim vardı matofin kullandım bir süre,adet düzensizliğim yoktu ama yumurtlayamıyordum.Çok ağladım,burda bir doktora gittim, önce aşılama sonrada tüp bebek önerdi,çünkü pko ve tiroidin başlı başına ayrı birer sorun oldgunu söyledi.Bir ay soğan kürü yaptım ve artık umudumu kesmiştim bir ay daha bekleyip aşılamaya gitmeyi düşünüyordum ki ramazanın ilk haftası hamile oldugumu öğrendim ama maalesef öğrendiğimizin ertesi gunu düşük yaptım,yani kimyasal gebelik geçirmiştim.Düşükten sonra sakinlemiştim ve oluruna bırakmıştım,olursa olur diyordum.4 temmuzda düşük yapmıştım,4 ağustos son adetim olduEylül ayında izne çıkacaktık eğer olursa nasıl uzun yola cıkarım diye düşünürken.2 eylülde test yaptım ve negatifti,ohh kafam rahat ,rahat rahat gezerim diye düşündüm ve izne çıktık,ama benim adet gelmek bilmedi,düşükten sonra adetlerim mi bozuldu diye düşünürken,battan 6 gün sonra yani 10 eylülde test yaptım ve meleğim tekrar benimleydi ve şuan 15. haftamıza girdik,meleğim rabbime emanet,inşallah hepimiz sağlıkla meleklerimize kavusuruz ve isteyen herkese rabbim nasip eder.Çok uzun oldu ama benim hikayem böyle .Evet herkes diyor ki kafandan çıkar bu çok kolay birşey değil bunu en iyi bilenlerden biri benim çünkü etrafımdakilerin daha nasılsın iyi misin demedn bebek yok mu,olmuyor mu istemiyor musun sorularından çok bunaldıgım için eve kapanıp komşularımla falan görüşmeyi kesmiştim.Kolay olmasada biraz işi oluruna bırakmak lazım
canım o çokta kolay birşey değil.Ben yazdıklarıma ek olarak saraçoğlunun sitesinide aradım ve problemımı anlatttım,bana çay yoladılar.Aramanı tavsiye ederim canım.Şunu söyliyim şanslısın ki tiroidini gebelikten önce öğrenmişsin.İnşallah en yakın zamanda sende güzel haberi alırsınCevap için çok teşekkürler cnaım bende pkoluyum bi dönem metformin kullandım 2 kez klomen kullandım ama yumurtalarım büyümedi çalıştığım içinde izin problemim vardı deşimin değerleride kötü olunca direk tüp yaptırdım geçen yaz ama olmadı bu sene şubatta donmuş denedim yine olmadı bende çok fazla sıkıntı yapıyorum galıba olmuyor diye ama kafamdan bir türlü atamıyorum çok çabalıyorum uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı nerdeyse geçen ay soğan kürü yaptım soğanla adet oldum incir yaptım ama olmadı bu 2 ayın ateş ölçmede bu ayda bal tarçın çörek otu karışımı yiyorum bide serophene kulandım ama doktora gitmedim bide 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Kilom yoktuy bel çevremden çok aldım ve çok zor gidiyor L 3 ay önce troidlerimin yavaş çalıştığını öğrendim ve 3 aydır ilaç kullanıyorum troid de çocuğu etkiliyormuş maalesef bakalım bu ay ne olcak . cvp için teşekkürler canım şu kafadan nasıl atılıyor bide onu öğrensem ben belki her şey daha güzel olacak rabbim bebişini sağlıcakla doğurmyaı nasip etsin darısı bizim başımıza inş.
Tamam canım sagol allah raxı olsuncanım o çokta kolay birşey değil.Ben yazdıklarıma ek olarak saraçoğlunun sitesinide aradım ve problemımı anlatttım,bana çay yoladılar.Aramanı tavsiye ederim canım.Şunu söyliyim şanslısın ki tiroidini gebelikten önce öğrenmişsin.İnşallah en yakın zamanda sende güzel haberi alırsın
canm bende iğneyi 19. günümde oldum ve dün çatladı resmen. ateş yeni yükselmeye başladı merak etme ama böyle ölçü yanlış her sabah 6 buçk yada 7 de ölçmelsnkızlar bana yardımcı olunn
klomen artı çatlatma iğnesi tedavisini bu ay ilk kez denedim. 2 yıllık evliyim buarada. iğneyi olduğumdan beri ateşimi ölçüyodum ama öyle sabah falan değil. aklıma ne zaman gelirse ölçüyorum. 36.8 lerde giden ateş 2 gündür 35.7 lerde sürünüyor. eğer tutmuş olsaydı ateşim bu kadar düşmez miydi? çok kafaya taktım.. daha iğnemi yaptıralı 5 gün oldubana bi akıl verin...
canm aynen bizdede o sorundu ilşki çok düzensizdi 1 yıldır doğru ilşki olmadğı içn doğru düzgn hamile kalammaştm taki tatile çıktığı aya kadar. şmdide doktora gidiorum tavrımı koydum ben gidiyorum ilşki istedğm zmn olcak diye 15. günden veri 2 günde bir ilşki oluyor inşallah bu ay hamile kalabilrm sende tavrını koy bi şeklde boşuna mı ugrasıyoruzİyi akşamlar kızlar bıgün ki testim bizim düzenli ilişki yok malesef nolcak böyle yakmıştım diyorum ama ilişki düzenli olmayınca takıyom işte
canm 10 da daha mı belirginmiş? git gide silikleşmiş iyi değerlendirdin mii? erken çatlıyor galiba kaç günde bir adet görüyorsunBunlarda testlerin kızlar
Canim genelde 14.gun falan igne yapiliyo diye biliyorum 19da yaptirmanin sebebi ne? Yavaş mi buyumus? Çatladgni nasil anladin?bende belirti olmadi hiçcanm bende iğneyi 19. günümde oldum ve dün çatladı resmen. ateş yeni yükselmeye başladı merak etme ama böyle ölçü yanlış her sabah 6 buçk yada 7 de ölçmelsn
canm aynen bizdede o sorundu ilşki çok düzensizdi 1 yıldır doğru ilşki olmadğı içn doğru düzgn hamile kalammaştm taki tatile çıktığı aya kadar. şmdide doktora gidiorum tavrımı koydum ben gidiyorum ilşki istedğm zmn olcak diye 15. günden veri 2 günde bir ilşki oluyor inşallah bu ay hamile kalabilrm sende tavrını koy bi şeklde boşuna mı ugrasıyoruz
cevap için sagol canım benim evet bu konu çok sinitimi bozuyor bana kızıyor birazda düşünme oluruna bıraksan belki olacak diyor düzenli ilişki olsa zaren oluruna bırakcam ama oda yok ben çalıştığım için doktora gidemiyorum sen en szından yumuryladığını görmüşsün doktorun gün aşırımı dedi ilişki için sen takma kafana canım çatladımı diye iğne de vurulmuşsun sabır canımcanm 10 da daha mı belirginmiş? git gide silikleşmiş iyi değerlendirdin mii? erken çatlıyor galiba kaç günde bir adet görüyorsun
canm yumurtam günde 1.3 mm büyüyormuş:) 19. günde 18 mm oldu ve iğne verdi doktor. adet düzenim 34 gnde bir aslında bnm içn normalmiş doktor öyle söyledi. ateş ölçüyorum canım ateşten anladım. ate tablom bi garip oldu ya. benm çok yumurtam vardı bu ay 11 mmlik vardı falan belki diorum 2si çatladı böle anlamadım yani:))Canim genelde 14.gun falan igne yapiliyo diye biliyorum 19da yaptirmanin sebebi ne? Yavaş mi buyumus? Çatladgni nasil anladin?bende belirti olmadi hiç
ya canım 10. gününde daha çok kalın çizgiyi gördüm o yüzden öyle söyledim erken çatlamışta olabilir. sen devam et o testlere bakalım gidişat nasıl olacak tamamen siliniyorsa yumurtlama olmuş demektir. ateş ölçüyor musun ki ordanda anlarız? inşallah canm benm adet 34 gün bekle bekle canım çıkıyor meraktan ya. 20. gün çatlama oluyor zaman hiç geçmiyorrcevap için sagol canım benim evet bu konu çok sinitimi bozuyor bana kızıyor birazda düşünme oluruna bıraksan belki olacak diyor düzenli ilişki olsa zaren oluruna bırakcam ama oda yok ben çalıştığım için doktora gidemiyorum sen en szından yumuryladığını görmüşsün doktorun gün aşırımı dedi ilişki için sen takma kafana canım çatladımı diye iğne de vurulmuşsun sabır canıminş bu ay beraber hamile kalırız 10 gün daga belli ama geçen ay 15 gün pozitifi görünce bu ayda öyle sandım daha hiç çalışma olmafı malesef kaçmışsa yunurta üzülürüm
cuteheart yardımına htiyacmz varrrr :)))))))@cuteheart nerelerdesiniz canım merak ettim seni
evet canm 15te çatlamış galiba. ama bu testlerde hepsinin çzgisi var sen bekle benc e heran çıkablr bu günleri değerlendir 2 günde bir ilşki olsun doktor bana öyle söyledi yumurta çatladıktan sonra bile 3 kere ilşki dediKuzlar bunlar geçen ay ki testlerim
Ben bugün başlıyayım gün aşırı pozitifi inş görürüm sağ Kasıkta batma var foktor çatladılar sonra 3 gün mü üst üstte mi ilişki olsun dedi Canım ilaç verdi mievet canm 15te çatlamış galiba. ama bu testlerde hepsinin çzgisi var sen bekle benc e heran çıkablr bu günleri değerlendir 2 günde bir ilşki olsun doktor bana öyle söyledi yumurta çatladıktan sonra bile 3 kere ilşki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?