Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün başlıyayım gün aşırı pozitifi inş görürüm sağ Kasıkta batma var foktor çatladılar sonra 3 gün mü üst üstte mi ilişki olsun dedi Canım ilaç verdi mi
aynen canım benmde soldaydı yumurtalarm çatlamadan öncede çok sızlıyordu acayip şeklde. demekki çatlama zamanı gelmiş. ateş tablon varmı? ben adetimn 3.günü serophene diye ilaç kullanmaya başladm 5 gün sürdü. hep takiplere gittim işte. o yumurtaları çoğaltıyor ve büyültüyormuş. sonrada yeterli boyuta gelnce iğne verdi. garanti olsun diye çatlamazsa kist oluşuyormuş çnkü..

Bende bu ay kullandım adetin 5 günü 5 gün sma dıktora gidemedim çatlar inş

Sanki 21. Güün gibi duruyor ama 2gün daha düşmezse kesin 21. Gün deriz. Emin değilim sen yine de cuteye sor cnm Allah yardımcımız olsun.

evet 34 günde oluyosan normal canım :) bu ateş meselesini takmasak iyi olacak galiba

ne oldu cutem... Allah esirgesin kv yuxinden yuvanin huzurunu kacirma canım . Allah ona layigini verir

Cnm. Bu denli stres yapacaksan ates olcme derim. Muhabbet edelim vs ama atesten konusmayalim. Ben otorite yada bilir kisi degilim. Gecen ay @asyanes in ateside baya yaniltti beni ilk sayfada. Senin de oyle olabilir. Eggwhite dan emin degilsen kaldir. 23.gune kayabilir cizgin.

Duha eflal ve boran..
Saolun kizlar. Yoruldum cidden. Yildim artik. Ne diyeyim... suan normale dönduk.

Bu sekilde olcum yapilmaz. Hicbir anlami yok ates degerlerinizin

Bunlarda testlerin kızlar
Negatifler henuz. Korkma kacirmadin yumurtayi
canm bende iğneyi 19. günümde oldum ve dün çatladı resmen. ateş yeni yükselmeye başladı merak etme ama böyle ölçü yanlış her sabah 6 buçk yada 7 de ölçmelsn

16.gyn mu 19.gun mu igne oldun. 16 daki notta igne yaziyr.

canim noldu yaaa..Allah yardimcun olsun.oyle bisey yasatmasin Insallah..

aaa cok guzel supriz buuu..Allah yavruna guzel baht yazsin InsLlah...gozun aydin cnm

günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim bu ay ateşim düşü gidiyor galıba daha çalışmalara başlamadım başlasam mı acaba ?
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Basla artik guzelimm

Saolun kizlar..devrelerim yandi.

Hayirli olsun cok sevindim. Tabiki de hatirliyrz seni.

cutem nerdesin canım

ah canım aynı aynı ne diyeyim pes yani

inşaallah canım çok merak ettim
Yusufum kotuydu kizlar. Ne var ne yok buyuk insan gibi cikardi yavrum midesindekileri. Sanirim demir ilaci agir geldi.

geçmiş olsun kuzumuza...simdi nasıl canim sen nasılsın.
Iyi cnm sukur ama geceyi de baya uykusuz gecirdim.
Esimle iyiyiz cnm saol..dedigim gihi herkes sadece kvsi ile uyrasiyr. Ben hem kv hem kp ile ugrasiyrm. Kp kadindan beter inan.

Nasilsiniz kizlar.cadidan firsat bulup bakayim dedim.sira kimde simdi acaba.herkes saglicakla kucagina alsin yavrusunu ins.
cadını yerim senin, misafirlerin gitti mi canım, sırada ben olucam bu gidişle sürekli sancım var
canım demek ki gerçekten kafadan çıkarınca oluyor bu iş:)
18. gün diyorum canım
böyle ölçüm doğru değil bu işin kuralı var
İyi akşamlar kızlar bıgün ki testim bizim düzenli ilişki yok malesef nolcak böyle yakmıştım diyorum ama ilişki düzenli olmayınca takıyom işte
canım ilişki düzenli dğeil diye bu kadar stres yapma sakın olacağı varsa oluyor yoksa zaten bir engel çıkıyor rahat ol sen:)
şükür canım normale dönmenize sevindim
Yusufum kotuydu kizlar. Ne var ne yok buyuk insan gibi cikardi yavrum midesindekileri. Sanirim demir ilaci agir geldi.

çok geçmiş olsun kuzuya annesi şimdi iyi mi?

Günaydın hanımlar, ben ne çok ağladım bu gebeliğimde yavrum huysuz bebek olacak sayemde

Dün belim koptu artık, eşim bir hafta izinliyken wc ile o ilgilendi dün mecburen ben ilgilendim ve sancılandım sürekli, napıcam ben kızlar, kv bizi çağır diyor anne hangi vakit çağırayım hep bende olmanız lazım diyorum, oraya göndersem başımdan atmış gibi hissediyorum ama kızlar bu gidişle ben gerçekten erken doğurucam hiç geçmiyor benim sancım

Rüyamda doğum yapmıştım zaten benim sütüm taşıyordu velet emmiyordu 3 aylık bebek gibi dönüyordu koyduğum yerde:)

Iyi cnm suan sukur. Ama gece baya uykusuz gecti benim icin. Hic boyle cikarmamisti. Annem cok yemis ondan dedi. Ek besine gectik maglum. Vaktim hic olmuyr artik.

Iyi cnm suan sukur. Ama gece baya uykusuz gecti benim icin. Hic boyle cikarmamisti. Annem cok yemis ondan dedi. Ek besine gectik maglum. Vaktim hic olmuyr artik.
çok yediğinden olabilir doğru canım birde farklı besin mi yedirdin yoksa daha önce yedirdiğin bir şeymiydi? Bende artık aslında çok giremiycem pc başında belim ağrıyor

Canımmm beni listeye eklemişsiniz yeni gördüm ☺
Şimdi baştan anlatayım daha net olur bizim önümüzdeki ay aşılama yapılacak diye bu ay ilişki sıklığı olsun dedik 1 hafta o arada 15.gün ve 16.gün uzayan akıntı mi gördüm bu dan %100 eminim ama spermle karısına kararsız kaldım bekleyelim dedim bu arada kasık ağrım da kesilmedi anladım daha çatlamadigini 18.gün sabah ew gördüm 15.gün kadar yoğun değildi ama vardı o gece çok ağrım oldu ve bildim yumurtam çatladi. Ondan sonra ne akıntı ne ağrı olmadı yani 23. Gün imkansız gibi bişey birde ovülasyon öncesi 36.3 ateş bana yüksek bu yüzden ya 15 yada 18 de oldu

çok yediğinden olabilir doğru canım birde farklı besin mi yedirdin yoksa daha önce yedirdiğin bir şeymiydi? Bende artık aslında çok giremiycem pc başında belim ağrıyor
Ayni besin cnm.
Ama demirden sonra da azcik cikarmisti.
Sukur bir daha olmadi.
Vallahi cnm surekli ek besin yapma halindeyim. Sabah emzir azcik uyut. Sonra meyve puresi azcik oyna o sorada taze sebze corbasi pisir. Oglen onu yedir. Azcik uyut. Altini temizle camasiirni yika. Simdi aksama muhallebi de basliyrm. Sonra ikindiye yogurt baslayacagim. Derken kendimize bile yemek yapacak halim hatta yaptigim yemegi yiyecek zamanim olmuyr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…