Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7
benmde böyle gittikçe çıkar inşşşş:)

amin kuzum yürekten aminnnnnnn.

kesinlikle canım emire ben vermedim, abur cubur tarzı çikolataya falanda iki yaşından sonra başladım ama pişman oldujm bence 3 yaşı beklemek lazım şimdi sürekli istiyor, ilerde zaten engel olamayacağız ne kadar korursak o kadar iyi

bu arada emir ilk çikolatasını yediğinde demişimdir belki ''ımmmmm çikolatada çok güzelmiş demişti''

çocuk kustu sonra.midesi kabul etmedi heralde.
etmez canım yazık gerçekten çok yazık herkes anne olmamalı bir eğitime tabi tutulmalı bebek isteyenler
sağol taze anne yapıcam tabi emirimede inşaallah, kapılarına asıcam

canım en güzel kararı sen vericeksin bebeğin hakkında Rabbim rızkınızı bollaştırsında sen rahatça bakabil inşaallah

hadi inşaallah canım hep yüksek gitsin pozitifi görelim:)

hepinize günaydın kızlar bugün sağ kasığımda felaket bir ağrı var ani bı kalkış yaptım oturduğum yerde felaket sızladı bugün ateşim yine düştü ve bugün böyle peçeteye sulu kaygan bi akıntı geliyor . eşim yüzümden bu ay pek çalışma yapamadık malesef dün akşam yine kavga ettim neden buy erkekler kendilerini ne zannediyorlar buda benim ateş tablom kızlar bu aydan pek umudum yok açıkcası oysa ki ne umutlarla bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

canım umudun bitmesin daha olmamış yumurta, hemen eşinle barış ne yapacaksın bebek olana kadar idare et:) bende çok küstüm ilişki günlerini kaçırdım en son canım cicim diye idare ettim şimdi 8 aydır hasret kaldı ohhhh

çok güzel anlatmışsın canım. ağzına sağlık.
yok öyle bir şey canım. bebek alacağını alır sen güçsüz kalırsın yemezsen.
içini ferah tut, bebeğin gayet güzel kilo alıyor, büyüyor.
geçmiş olsun canım, hiç duymadım böyle bir şey yardımcı olamıyorum
sen istediğin şeyi yap canım, bakma eşine. sondan bir önceki güzel, açık renk olan. ama sen onu erkeğe göre uyarla canım.
Tüm öğretmen arkadaşlarım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun... Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
teşekkür ederiz canım benim. aminnn..
ay inşallah canım sağ ol.

Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun
teşekkür ederim canım :)
umudunu yitirmek yok. her zaman umutlu olacaksın. yumurta olmamış ama akıntına göre yakındır, çalışmayı bırakma.

günaydın kızlar. nasılsınız?
bugün randevumuz var. Ali Yaman'ı göreceğiz :) çok heyecanlıyım. inşallah iyidir kuzum.
sona yaklaştıkça endişelerim artıyor kızlar. hep ona bir şey olacak ve kavuşamayacağız düşüncesi var kafamda
unutmaya çalışıyorum, hemen başka şeyler düşünüyorum ama hep aklıma geliyor. normal bir durum bu değil mi kızlar

Guzel haberlerle gel cnm.
Suanki duygun normal cnm. Insan sona yaklastikca hep.bir aksilik cikacak diye korkuyr. Sen normal oldugunu bil. Amma bu guzel anlar geri gelmeyecek. Hemennn tadini cikarmaya devam et. Bak biz artik gece kavga ediyrz yusufla. Uyu oglum diyrm uyumuyr. Sasi geziyrm. Casper a döndum. Gece 5 kez kaldiriyr. Bazen 1 saatte 2 kez hatta. Huni takacagim yakinda

umudunu yitirmek yok. her zaman umutlu olacaksın. yumurta olmamış ama akıntına göre yakındır, çalışmayı bırakma.

teşekkürler kızlar şu dönemi bi atlatsam şöyle bi hamile kalsam allahın izniyle ben biliyorum ona yapcağımı ama şuan elim mahkum alttan alcam yapacak bişey yok galıba :)

evet gelmeyecek haklısın. kendime hakim olmaya çalışıyorum ben de :)
uykusuzluk berbat bir şey, allah tüm annelere yardım etsin, güç versin. yakında o günler bana gelecek, seninki de geçecek:)

Merhaba ben araniza yeni katildim. Bayagidir takipteyim ama yazma firsatim olmadi. Ates olcme ile yumurta catlama takibi hakkinda bilgisi olan varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba ? Ben bikac aydir olcuyorum aslinda ama tam catlama ne zaman oluyor net cozemedim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…