Tamam sagol canım bu ay geç yumurtlayacağım galıba Bu pko benim delirtti zatenCnm senin hem.ates hem ovulasyonuna bakiyrm. Henuz yumurta yok. Ister bu aksam ister sabah calis. Ikisinden birini sec.
Oda normal bütün gebelik belirtilerini yasarsin 1haftaevt cnm bugn 12. gnüm brde karnım ağrıyor ya. normalde adet olduktan sonra ağrırdı bgn böyle hafif ağrılar var
ama canm bi hafta kaldı adetime yaşar mıyım ki pofff zaman geçse de artıkOda normal bütün gebelik belirtilerini yasarsin 1hafta
canm iğnenin etkiside olabilirmiş yaa. ama adet olmadan önce böle bişe yaşamadım hiç karın ağrısınıHadi hayırlısı canım adet olurken de sızlıyor muİnş hamilesindir canım
tşkr ederim canım..geçmiş olsun canım
Canimin yazdiklarini. Hepsi ilk,zamanlar herkesin basinda ama bitecek Eren ilk gunlere gore geceleri daha iyi tabi gazzz mevzusu sikinti o .e zaman olsa kuzum ben sabahliyo o uyuaun diye kucagdan indirmwyip saatkwrce bekledigim oluyor cutem ne guzel.yazmis.kimin icin Saatlerce sabit.bekler.insallah Rabbim baguslasin yavrularimizi darisi hifama aramiza yeni katilan canlara ve tum isteyenlere
Sagol Eflosum cok haklisin kapi,susleri harika gule.gule. Yap gule.gule.kullanin emir icinde yapacak misin kapi susu oda iateyebilir.diye aklima geldide
cutemm cok haklisin ama artik daha.rahatim ilk anlar.gibi degil
Eaime onlar para vermezler.dugunde sadecw salon takimi aldilar diye.butun takimizi,almis insanlar onlar
Ama esim asgari ucretle.calisiyor.ben calisamazsam onlardan istenir.belki diye korkuyorlardir. Allah onlara mecbur etmesin
Koklarim kuzum seninde az jaldi mucizene SAGLIKLA KAVUSUN INSALLAH
kuzum zaten millete ne dusuyorsa gecinemezsek mecbur jalirsak calisiriz ekmegimizi veriyorlar sanki 6 ay olsun bi kuzum sonra duruma bakacam esim,asgari ucretle calisiyor kira falan sikisrsak mecbur olursak anneme birakacam mecburem hayirlisi bakalim yasal,iznim 22 aralikta bitiyor kuzum daha 80 gunluk olacak birakilir mi hic
Eylul canim gwvmis olsun ogretmwnler gununde kutlu olsun
kesinlikle canım emire ben vermedim, abur cubur tarzı çikolataya falanda iki yaşından sonra başladım ama pişman oldujm bence 3 yaşı beklemek lazım şimdi sürekli istiyor, ilerde zaten engel olamayacağız ne kadar korursak o kadar iyiGunah yavruya.
2 yasina kadar seker verilmemesi lazim. Cunku ileride seker hastasi olmamiza neden olan hucreler 2 yasina kadar gelisirmis. Eger bu surede seker vb yenirse o hucreler artacagi icin ilerde seker hastasi olma potansiyeli yuksek olurmus. 2 yasindan sonra duruyrmus artisi o hucrelerin. O nedenle seker vb vermeyi sizler.
etmez canım yazık gerçekten çok yazık herkes anne olmamalı bir eğitime tabi tutulmalı bebek isteyenler
çocuk kustu sonra.midesi kabul etmedi heralde.
sağol taze anne yapıcam tabi emirimede inşaallah, kapılarına asıcamCanimin yazdiklarini. Hepsi ilk,zamanlar herkesin basinda ama bitecek Eren ilk gunlere gore geceleri daha iyi tabi gazzz mevzusu sikinti o .e zaman olsa kuzum ben sabahliyo o uyuaun diye kucagdan indirmwyip saatkwrce bekledigim oluyor cutem ne guzel.yazmis.kimin icin Saatlerce sabit.bekler.insallah Rabbim baguslasin yavrularimizi darisi hifama aramiza yeni katilan canlara ve tum isteyenlere
Sagol Eflosum cok haklisin kapi,susleri harika gule.gule. Yap gule.gule.kullanin emir icinde yapacak misin kapi susu oda iateyebilir.diye aklima geldide
Eaime onlar para vermezler.dugunde sadecw salon takimi aldilar diye.butun takimizi,almis insanlar onlar
Ama esim asgari ucretle.calisiyor.ben calisamazsam onlardan istenir.belki diye korkuyorlardir. Allah onlara mecbur etmesin
kuzum zaten millete ne dusuyorsa gecinemezsek mecbur jalirsak calisiriz ekmegimizi veriyorlar sanki 6 ay olsun bi kuzum sonra duruma bakacam esim,asgari ucretle calisiyor kira falan sikisrsak mecbur olursak anneme birakacam mecburem hayirlisi bakalim yasal,iznim 22 aralikta bitiyor kuzum daha 80 gunluk olacak birakilir mi hic
1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7
benmde böyle gittikçe çıkar inşşşş:)
günaydın ben göremiyorum canımGünaydın güzel anneler ve adayları:)
Yeni göbek fotosu ekledim bakın bakalım büyümüş mü:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/33-3-gunluk-gobegim.1220183/
canım herkese açtım şimdi bak birdegünaydın ben göremiyorum canımneden acaba
canım umudun bitmesin daha olmamış yumurta, hemen eşinle barış ne yapacaksın bebek olana kadar idare et:) bende çok küstüm ilişki günlerini kaçırdım en son canım cicim diye idare ettim şimdi 8 aydır hasret kaldı ohhhhhepinize günaydın kızlar bugün sağ kasığımda felaket bir ağrı var ani bı kalkış yaptım oturduğum yerde felaket sızladı bugün ateşim yine düştü ve bugün böyle peçeteye sulu kaygan bi akıntı geliyor . eşim yüzümden bu ay pek çalışma yapamadık malesefdün akşam yine kavga ettim neden buy erkekler kendilerini ne zannediyorlar buda benim ateş tablom kızlar bu aydan pek umudum yok açıkcası oysa ki ne umutlarla bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
çok güzel anlatmışsın canım. ağzına sağlık.Annelik cok farkli bir duygu kizlar. Karninizdayken kendinizi anne hissedersiniz ama dunyaya geldiginde anlarsiniz isin aslini. Aslinda karninizdayken yasadiklarinizin, sevginizin hicbirsey oldugunu anlayacaksiniz dogunca. Oyle buyuk bir sevgi, oyle buyuk bir baglilik ki bu, dunya da uzerine gecebilecek hicbir duygu yok.
Ben karnimdayken "tabiki de biraz buyusun calisacagim" derdim. Ciddiydem. Ama suan "okula gidene kadar calismam. Aaa ama okuldan gelince yaninda kim olacak. Ben olmaliyim o zaman calismam. Tum gun okuldu kresti neden surunsun. Neden benjm yerime ogretmendi bakiciydi yavrumu gorsun vs" gibi muhtesem dusuncelerde buluyorum kendimi. Simdi bile 5 dk birine birakip disari cikamiyrm. Oysa 4gundur hic evden cikmadim. Ama umrumda olmuyr, yeterki onu gorebileyim.
Annelik; onun adini bile andiginda icinin titremesi, gozlerinin dolmasi...
Annelik; uykusuz gecelere ragmen, hala onun icin cabalaman,ayakta kalman...
Annelik, iyi ki benim oldun diye her saniye sükretmek...
Annelik; onun yuzune baktiginda kalbinin sevgiden dolup tasmasi, icine sigamamak...
Annelik; onu kendinden bile sakinmak, incitmemek icin her fedakarligi yapmakmis....
Daha binlerce sey sayabilirim. Ama annelik kalbinin gercek sahibiyle bulusmakmis...
Hepinizi seviyrm. Anneliginizin tadini cikarin. Kim ne derse desin; viz gelsin tiris gitsin.
yok öyle bir şey canım. bebek alacağını alır sen güçsüz kalırsın yemezsen.bi sorum var...onceki istahim yok yiyorum ama oncekine nazaran bayagi az...hemşire bana eger kilo aliyorum diye ki dert ettigimden degil. yemenden kisarsan bebeğin icerde alıştı yemeyince zayifkar ya da kilo almax demişti. icime dert oldu . zorla yiyorum yine de korkuyorum. bebişim bi hafta once 1400 gr di haftasına göre ondeydi masallah....bu hemsireye ne kadar güvenilir bilmiyorum ama dogru mu?
geçmiş olsun canım, hiç duymadım böyle bir şey yardımcı olamıyorumbir de kac gündür sorucam kafa birakmadilar...arkadaşım dogum yapalı nerdeyse dort ay olucak hala lekelenmesi devam ediyormus.dr a gidiyor icin temiz parca filan kalmamis demişler iki dr a gitti.en son kurtaj yaparız demisler.var mi boyke yasayan ne olabilir ki?.kurtaj olmak istemiyor haliyle.
sen istediğin şeyi yap canım, bakma eşine. sondan bir önceki güzel, açık renk olan. ama sen onu erkeğe göre uyarla canım.Selam kızlar biraz alışveriş yaptık geldik , benim bez eymenin bez, emire oyuncak, sonunda kapı süsü için malzeme aldım tabi ki ne gerek var dedi bende yeter artık her şeyi içimde bırakıyorsun dedim, heyecandan tam istediğim gibi alamadım ama olsun yerini öğrendim en azından eksiği alırım inşaallah, düşündüğüm modeller şöyle:)
Eki Görüntüle 1311903 Eki Görüntüle 1311904 Eki Görüntüle 1311905
teşekkür ederiz canım benim. aminnn..Tüm öğretmen arkadaşlarım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun... Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
ay inşallah canım sağ ol.Canimin yazdiklarini. Hepsi ilk,zamanlar herkesin basinda ama bitecek Eren ilk gunlere gore geceleri daha iyi tabi gazzz mevzusu sikinti o .e zaman olsa kuzum ben sabahliyo o uyuaun diye kucagdan indirmwyip saatkwrce bekledigim oluyor cutem ne guzel.yazmis.kimin icin Saatlerce sabit.bekler.insallah Rabbim baguslasin yavrularimizi darisi hifama aramiza yeni katilan canlara ve tum isteyenlere
teşekkür ederim canım :)Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun
umudunu yitirmek yok. her zaman umutlu olacaksın. yumurta olmamış ama akıntına göre yakındır, çalışmayı bırakma.hepinize günaydın kızlar bugün sağ kasığımda felaket bir ağrı var ani bı kalkış yaptım oturduğum yerde felaket sızladı bugün ateşim yine düştü ve bugün böyle peçeteye sulu kaygan bi akıntı geliyor . eşim yüzümden bu ay pek çalışma yapamadık malesefdün akşam yine kavga ettim neden buy erkekler kendilerini ne zannediyorlar buda benim ateş tablom kızlar bu aydan pek umudum yok açıkcası oysa ki ne umutlarla bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Guzel haberlerle gel cnm.günaydın kızlar. nasılsınız?
bugün randevumuz var. Ali Yaman'ı göreceğiz :) çok heyecanlıyım. inşallah iyidir kuzum.
sona yaklaştıkça endişelerim artıyor kızlar. hep ona bir şey olacak ve kavuşamayacağız düşüncesi var kafamda
unutmaya çalışıyorum, hemen başka şeyler düşünüyorum ama hep aklıma geliyor. normal bir durum bu değil mi kızlar
canım umudun bitmesin daha olmamış yumurta, hemen eşinle barış ne yapacaksın bebek olana kadar idare et:) bende çok küstüm ilişki günlerini kaçırdım en son canım cicim diye idare ettim şimdi 8 aydır hasret kaldı ohhhh
umudunu yitirmek yok. her zaman umutlu olacaksın. yumurta olmamış ama akıntına göre yakındır, çalışmayı bırakma.
evet gelmeyecek haklısın. kendime hakim olmaya çalışıyorum ben de :)Guzel haberlerle gel cnm.
Suanki duygun normal cnm. Insan sona yaklastikca hep.bir aksilik cikacak diye korkuyr. Sen normal oldugunu bil. Amma bu guzel anlar geri gelmeyecek. Hemennn tadini cikarmaya devam et. Bak biz artik gece kavga ediyrz yusufla. Uyu oglum diyrm uyumuyr. Sasi geziyrm. Casper a döndum. Gece 5 kez kaldiriyr. Bazen 1 saatte 2 kez hatta. Huni takacagim yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?