kac hafta oluyorsun canım biraz erken gibi geldi sen de mi sezaryen olucan diğerleri de mi sezaryen di...ah ah ben normal yapabilir miyim aceba çok istiyorum hayırlısıyla..çok geçmiş olsun canım ben o çatı agrılarını 5.ayımdan beri yaşıyorum çok şiddetlendi gitgide,2gündürde bel ve bacaklarda sancılar başladı,2gece evvelde kasık takı agrıyla bagırarak uyandım agrıdan agladım dr.um fazla ameliyat geçirdigim için bu agrıların olacagını söyledi ama dahada şiddetlenir ve uzun sürerse bekleme gel dedi,sezeryan günümede herşey yolunda giderse aşagı yukarı ocak 10u
-15 i arası olur dedi
canım geçmiş olsun .kendin yorma artık yat dinlen birde benimde çatı kemiklerim agrıyordu dr a söyledim kalsıyum eksıklıgı dedi ve ilaç yazdı içiyorum suan rahatım bu konuyu sor bır ıstersen..tabı senın dogum yakın o yuzden de de olabılır ama bu kadar asırı olması kalsıyum eksıklıgınden de olabılır belkı..Yvrun zamanında dogar inş canım ya dualarımdasın.
ben iyiym çok şükür.işe gidip geliyorum.
canım yoracak bir şey yapamıyorum ki artık çok fenayım, kalsiyum kullanıyorum canım zaten böyle içinde magnezyum çinko hepsi var, amin inşaallah tek endişem erken doğum yoksa ağrılara dayanırım
hemde ne zor canım mahfoldum.elle silmeyle uğraşmıcam.yukarıdaki komşumdan halı yıkama makinasını isticem.
onunla halıları koltukları yıkıcam.
sonra perdelere geçicem.kış günü bahar temizliği yapıyorum resmen
çok çok kolay gelisn canım oldu bir kere şükür ev yanmadı
evt canm bgn eşmn sonuçları alıcaz inşallah.. stres yapıyorum ama ateşte yumurtanın çatlama günü önemli bnm için bırakmak istemiyorum çnkü başka türlü bilemem
canm yumurtanın çatladığı zamana kadar ölçsem?? ondan sonrası tam strese bağlıyorumm.. bir de bgn mü adetimn 1. günü oluor dünmü canm. lekelenmeler dün geldi bgn sabah gelmiş çnkü uyandıgımda.. daha ölçmye başlamadm yarn başlcam
canım öyle yapabilirsin yumurtlamadan sonra ölçme rahat edeceksen
duham benim göbüş kocaman oldu..kızımda hiç böyle değildi sanırım ıkıncıde erken cıkıyor göbüş.
canım erkek ya daha sivri oluyor ondan, kızda yayvan oluyor
Spermiogram
Miktar 4 mL
Renk Opelasan
Koku Spesifik
Ph 8 7.2-9
Likefaksiyon 20 Dakika
Viskozite Normal
Perhiz Süresi 4
1ml'de Sayı 24 000 000
HAREKETLİLİK ( MOTİLİTE )
A - Hızlı ileri hareketli (%) : 10
B - Yavaş ileri hareketli (%) : 20
C - Yerinde hareketli (%) : 10
D - Hareketsiz (%) : 60
MORFOLOJİ
Normal yapı (%) : 8 0
Anormal yapı (%) :2 0
MİKROSKOBİ : Her alanda, 6-7 lökosit görüldü.
kızlar bu geçen seneki sonucu bakalım bgnki sonucu kaç çıkacak.. bu arada sperm sayısı 96 milyonmuş değilmi?
canım anlayamıyorum ben bu testlerden
Alintilamamda soru oluyr kizlar. Sitede sorun var sanirim..herseyi alel acele okuyrm kusuruma bakmayin. Oglum ancak izin veriyr.
Eylul...iyiyim cnm saol. Sukur grip olmadim. 2 gun kotuydum ama gecti.
Eflal... cati agrir artik cnm. Biliyrsun sen de...
Hifa cnm. Allah kolaylik versin..
Fermante... cnm ben hep diyrm. Tabiki aksini dusunen de olur ama ben stresin gebeligi etkiledigine inanmiyrm. Ama kadinin psikolojisini etkiliyr o ayri. O nedenle sakin olun diyrm. Yoksa ben gebe kalamazdim stresten uzuntuden...
ahhhh cutem bilmiyormuşum:) emirde yoktu ya da vardı da o zaman daha gençtim anlamadım heraldeişin şakası kv nin dediği doğru galiba sezaryanlısın ondan daha zor geçiyor diyor
çok geçmiş olsun canım ben o çatı agrılarını 5.ayımdan beri yaşıyorum çok şiddetlendi gitgide,2gündürde bel ve bacaklarda sancılar başladı,2gece evvelde kasık takı agrıyla bagırarak uyandım agrıdan agladım dr.um fazla ameliyat geçirdigim için bu agrıların olacagını söyledi ama dahada şiddetlenir ve uzun sürerse bekleme gel dedi,sezeryan günümede herşey yolunda giderse aşagı yukarı ocak 10u
-15 i arası olur dedi
canım senin diğerleride mi sezaryandı ben normal sanıyordum, çok fena boran hiç böyle ağrılar yaşamamıştım emir çok yoruyor ondan mı bilmem
cuma ins çalışamaz raporumu alıp izne ayrilicam zorlanıyorum biraz daha sıksam dişimi çalışırdim ama bebisim daha onemli.... bugun de mesaj geldi seminer sirasi bana da gelmis katilim zorunlu diyorlar 15 inde başlıyor hicc gözüm kesmiyor bir de semineri...izne ayrilmak farz oldu bu durumda...esim de sen kursta bole dogurursn hic oyle hamile gibi karnin burnunda durmuyorsun niye ayriliyorsun ki diyor....ah ah hic şaşırmadim ne zaman halimden anladı ki esim...
canım kendini iyi hissetmen önemli eşini boş ver anlasalar şaşıcam
Canım çok geçmiş olsun ikinizede Rabbim şifa versinKizlar gecmise bakamadim nezle oldum bitki caylari ictim evde maskeyle gezdim ama gece kuzum oksuruyordu nefesi hiriltiliydi burnu dogdugundan beri kapalu zaten yine sabah temizledim ama korktum dr goturdum muayene etti ciddi boyutta degil amm onlem alalim dedi buhar verdi antibiyotik soguk alginligi surup burun damlasi verdi. Omrumden omur gitti ne zormys hasta oolmasi
Yok canım çatı ağrılarım sancılarım çok oluyor dün yordu beni ağrılarEflal hasta musin canim gecmisi okuyamadim gecmis olsun
Sagol butanem ben ayva elma limon ihlamur kaynatip balla iciyorum ama kuzumu ilac verdiler ilerlerse kotu olur dedi daha 2 ayi bugun bitti il as clara simdiden baslamak icimi as citiyir zarari olmaz insallah persembe gunu gunude asisi varCanım çok geçmiş olsun ikinizede Rabbim şifa versin
Yok canım çatı ağrılarım sancılarım çok oluyor dün yordu beni ağrılar
sagol canim her firsatta emziriyorum.acikmasa bile as ma vazen as lmak istemiyo kuzum benimSagol butanem ben ayva elma limon ihlamur kaynatip balla iciyorum ama kuzumu ilac verdiler ilerlerse kotu olur dedi daha 2 ayi bugun bitti il as clara simdiden baslamak icimi as citiyir zarari olmaz insallah persembe gunu gunude asisi varSurekli emzir cnm. Eskisinden bile cok emzir.
geçmiş olsun canım ikinize de allah sifanizi versin . kuzucuklar hasta olmasın dayanamiyor insan.Kizlar gecmise bakamadim nezle oldum bitki caylari ictim evde maskeyle gezdim ama gece kuzum oksuruyordu nefesi hiriltiliydi burnu dogdugundan beri kapalu zaten yine sabah temizledim ama korktum dr goturdum muayene etti ciddi boyutta degil amm onlem alalim dedi buhar verdi antibiyotik soguk alginligi surup burun damlasi verdi. Omrumden omur gitti ne zormys hasta oolmasi
Sagol cnm oyle valla cok zormus cok Rabbim tum hastalara sifa versin daha kotusunden sakinsingeçmiş olsun canım ikinize de allah sifanizi versin . kuzucuklar hasta olmasın dayanamiyor insan.
canım inşaallah şifa olurSagol butanem ben ayva elma limon ihlamur kaynatip balla iciyorum ama kuzumu ilac verdiler ilerlerse kotu olur dedi daha 2 ayi bugun bitti il as clara simdiden baslamak icimi as citiyir zarari olmaz insallah persembe gunu gunude asisi var
Amin bitanemmmmmmcanım inşaallah şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?