Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam canm saati kurmuştum da uyanamadım.. 7de ölçüyordum şimdi 7.45 ölçsem nasıl olur?​
Olur. Yeterki tum ay ayni saatte olc.

cuma ins çalışamaz raporumu alıp izne ayrilicam zorlanıyorum biraz daha sıksam dişimi çalışırdim ama bebisim daha onemli.... bugun de mesaj geldi seminer sirasi bana da gelmis katilim zorunlu diyorlar 15 inde başlıyor hicc gözüm kesmiyor bir de semineri...izne ayrilmak farz oldu bu durumda...esim de sen kursta bole dogurursn hic oyle hamile gibi karnin burnunda durmuyorsun niye ayriliyorsun ki diyor....ah ah hic şaşırmadim ne zaman halimden anladı ki esim...

kac hafta oluyorsun canım biraz erken gibi geldi sen de mi sezaryen olucan diğerleri de mi sezaryen di...ah ah ben normal yapabilir miyim aceba çok istiyorum hayırlısıyla..

evt canm bgn eşmn sonuçları alıcaz inşallah.. stres yapıyorum ama ateşte yumurtanın çatlama günü önemli bnm için bırakmak istemiyorum çnkü başka türlü bilemem
duham benim göbüş kocaman oldu ..kızımda hiç böyle değildi sanırım ıkıncıde erken cıkıyor göbüş.

canım erkek ya daha sivri oluyor ondan, kızda yayvan oluyor

Kızlar alıntılarda sıkıntı var ya, mesajlarım sizinkinin içinde çıkmış

Kizlar gecmise bakamadim nezle oldum bitki caylari ictim evde maskeyle gezdim ama gece kuzum oksuruyordu nefesi hiriltiliydi burnu dogdugundan beri kapalu zaten yine sabah temizledim ama korktum dr goturdum muayene etti ciddi boyutta degil amm onlem alalim dedi buhar verdi antibiyotik soguk alginligi surup burun damlasi verdi. Omrumden omur gitti ne zormys hasta oolmasi

Canım çok geçmiş olsun ikinizede Rabbim şifa versin

Canım çok geçmiş olsun ikinizede Rabbim şifa versin
Sagol butanem ben ayva elma limon ihlamur kaynatip balla iciyorum ama kuzumu ilac verdiler ilerlerse kotu olur dedi daha 2 ayi bugun bitti il as clara simdiden baslamak icimi as citiyir zarari olmaz insallah persembe gunu gunude asisi var

Sagol butanem ben ayva elma limon ihlamur kaynatip balla iciyorum ama kuzumu ilac verdiler ilerlerse kotu olur dedi daha 2 ayi bugun bitti il as clara simdiden baslamak icimi as citiyir zarari olmaz insallah persembe gunu gunude asisi var
Surekli emzir cnm. Eskisinden bile cok emzir.

sagol canim her firsatta emziriyorum.acikmasa bile as ma vazen as lmak istemiyo kuzum benim
Cutem ilaclati kullwnmaliyim demi
Bide bitene kadar mi kullanilmali telasdan soramadim zaten doktorda arkamizdan cikmis

geçmiş olsun canım ikinize de allah sifanizi versin . kuzucuklar hasta olmasın dayanamiyor insan.

canım inşaallah şifa olur

sagol canim her firsatta emziriyorum.acikmasa bile as ma vazen as lmak istemiyo kuzum benim
Cutem ilaclati kullwnmaliyim demi
Bide bitene kadar mi kullanilmali telasdan soramadim zaten doktorda arkamizdan cikmis​
Hic bilmiyorum cnm.
Ben olsam kullanirdim sanirim ilerlemesin diye.

kızlar sonuçlar çıktı galiba çok kötü atıcam birazdan anlarsanız ceevap verin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…