Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 10833740_366355256876578_926322992_n.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 66
kolay gelsin hifam.bir de benim eve ugrasa o temizlik ohh süper olur

ay çok şükür kokudan eser kalmadı.şuan ev temizlik kokuyo
bide yumuşatıcıyı sulandırıp fısfısla heryere fıslattım.oh misss

sen sakın bulaşma temizliğe.bebişin rahatını bozma yazık yavruma

canim net degil okunmuyor anlamıyorum da malesef...problem olsa bile keçiboynuzu kürü öneririm cok işe yarıyor erkeklerde.
Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

bulasmadan olmuyor izne ayrilsyim ufaktan ufaktan başlıycam ins gücümün yettigince....gule güle kirlet evini canim oh misss...

yorum yapamiycam malesef dr a göstermediniz mi?

Kızlar yarın bat günüm vajinal ateş ölçümü yapan var mı ağızdan 36.6 vajinal 37 iki derece kullanıyorum sizce nasıl bir de test yaptım bişey çıkmadı :/

Sagol canim 23 gun oldu cok sukur bugun goturdum zaten aynen mama ver dedi daha dogrusu sutunu sag hem emzir hem sagdini ver sut cikmazsa mama ver dedi ek olarak napiyim zorundayim vericem artik kasikla falan anne memesi aldim guya dr brown yinede almadi cocugum sonra mememi zorla alisti simdi tekrar biberon veremem kasikla artik insallah

Kızlar yarın bat günüm vajinal ateş ölçümü yapan var mı ağızdan 36.6 vajinal 37 iki derece kullanıyorum sizce nasıl bir de test yaptım bişey çıkmadı :/
Gun icindeki olcumler onemsizdir.

Eger sabah olcumuyse; tum ay lazim. Tek degerle yorum yapamayiz.

Sagol canim 23 gun oldu aynen oyle dedi doktorda mama takviyesi baska carem kalmadi

Sagol canim 23 gun oldu aynen oyle dedi doktorda mama takviyesi baska carem kalmadi
Mama verecegim.diye uzulme.
Bunu kendi sucun yada eksikligin oladak da hissetme. Sukur ki mamalar var. Gerekince kullanilabiliyr. Nesdem de basta birkac gun mama verdi ama sonra masallah hic derdi olmadi. Mamayi birakti sonra. Hep anne sutu aliyr dora.

Eflal.. cnm sezaryanla ilgisi yok cnm.
neyden canım o zaman her günüm zehir artık neyse az kaldı çok az:)
yorumlarınızı bekliyorum
canım anlamıyorum maalesef
düzenli ölçüm lazım , hepimiz ağızdan ölçüyoruz ölçtük
Kizlar depremi duydunuz mu
nerde canım

olsun canım kaşıkla daha iyi memeni unutmaz sıkıntı olur ama yeter ki doysun, mama verdin diye hep vereceksin diye bir şey yok bir bakmışsın sadece sütün yetmiş şimdi sen hep pozitif düşün sütüm bol bol de mama da alıyor beni de emiyor önemli olan onun sağlığı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…