canim net degil okunmuyor anlamıyorum da malesef...problem olsa bile keçiboynuzu kürü öneririm cok işe yarıyor erkeklerde.yorumlarınızı bekliyorum
canm çok net ben okuyabiliyorum belki açılmamıştır tamcanim net degil okunmuyor anlamıyorum da malesef...problem olsa bile keçiboynuzu kürü öneririm cok işe yarıyor erkeklerde.
kolay gelsin hifam.bir de benim eve ugrasa o temizlik ohh süper olur
Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )canim net degil okunmuyor anlamıyorum da malesef...problem olsa bile keçiboynuzu kürü öneririm cok işe yarıyor erkeklerde.
canm yenisini yolladm yorum yapablr msn?ileri hızında sorun var görünüyor.
evet canım 96 mılyon spermide..
inş bu kez daha iyi gelir sonucu..hareketlilk için içtiği ilacı var mıydı?
bulasmadan olmuyor izne ayrilsyim ufaktan ufaktan başlıycam ins gücümün yettigince....gule güle kirlet evini canim oh misss...ay çok şükür kokudan eser kalmadı.şuan ev temizlik kokuyo
bide yumuşatıcıyı sulandırıp fısfısla heryere fıslattım.oh misss
sen sakın bulaşma temizliğe.bebişin rahatını bozma yazık yavruma
yorum yapamiycam malesef dr a göstermediniz mi?Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.
daha göstermedik.. çok mu kötü?yorum yapamiycam malesef dr a göstermediniz mi?
yok yok canim.yani anlamiyr yorumlamıyorum...daha göstermedik.. çok mu kötü?
tmm cnm. bu sitedeki tüp bebek doktoruna denk geldim yolladım bu değerleri normal diyor..yok yok canim.yani anlamiyr yorumlamıyorum...
Sagol canim 23 gun oldu cok sukur bugun goturdum zaten aynen mama ver dedi daha dogrusu sutunu sag hem emzir hem sagdini ver sut cikmazsa mama ver dedi ek olarak napiyim zorundayim vericem artik kasikla falan anne memesi aldim guya dr brown yinede almadi cocugum sonra mememi zorla alisti simdi tekrar biberon veremem kasikla artik insallaholmuş olmuş:) çok tatlı göbeğin
canım kolay gelsin sana zor iş
canım ama daha iki ay olmuş aşılama için erken bence ki hamile kalabiliyorsun, ateş ölçme stres yaptıysa ölçme canım gerçi bende ölçerken hep stresliydim, telaş yapma derim çok erken çünkü, eşinin sonuçları önemli şimdi
tek ölçümle belli olmaz
düzenli ölçüm lazım ama ateşin düşmüş adetin gelir
canım hayırlı olsun bebeğin ne zaman doğum yaptın:) kilo almas lazım canım çok önemli hatta sakın mama vermiycem deme hem emzir hem mama ver canım önemli olan bebeğinin sağlığı aç kalmaması lazım, kaka durumu bebeğin doyduğunun en büyük kanıtı bezi hemen hemen her saat başı dolar yeni doğan bebeğin, dr a danış derim zaten şimdi götürsen dr mama ver der kesin, biberonu anne memesi dokusunda al ki memeni unutmasın
Gun icindeki olcumler onemsizdir.Kızlar yarın bat günüm vajinal ateş ölçümü yapan var mı ağızdan 36.6 vajinal 37 iki derece kullanıyorum sizce nasıl bir de test yaptım bişey çıkmadı :/
Sagol canim 23 gun oldu aynen oyle dedi doktorda mama takviyesi baska carem kalmadiMasallah size. Hangi ara dogum yaptin sen cnm. Cok sevindim. Saglikla buyut.
Taze anneler kulubune hosgeldin. Lohusaliginda verdigi panik hali mevcut sen de. Inan buyutursun yavrunu telas yapma. Eger kaka yapamiyrsa dr.una danis mutlaka. Bir de kilo almasi lazim guzelim. Soyle diyim, ilk 10 gun dogum kilosunun altinda olurmus, sonra kilo alirmis. Eger gerekiyrsa da mama ver. Sakin engelleme. Tabi dr.a danisip. Ileri de saglik problemi yasamasin. SMA benim bildigim en kaliteli mama. Sen yine emzirirsin ama gun icinde de mama takviyesi yaparsin dedigim gibindr yonlendirir bu konuda.
Mama verecegim.diye uzulme.Sagol canim 23 gun oldu aynen oyle dedi doktorda mama takviyesi baska carem kalmadi
neyden canım o zaman her günüm zehir artık neyse az kaldı çok az:)Eflal.. cnm sezaryanla ilgisi yok cnm.
canım anlamıyorum maalesefyorumlarınızı bekliyorum
düzenli ölçüm lazım , hepimiz ağızdan ölçüyoruz ölçtükKızlar yarın bat günüm vajinal ateş ölçümü yapan var mı ağızdan 36.6 vajinal 37 iki derece kullanıyorum sizce nasıl bir de test yaptım bişey çıkmadı :/
nerde canımKizlar depremi duydunuz mu
Sagol canim 23 gun oldu cok sukur bugun goturdum zaten aynen mama ver dedi daha dogrusu sutunu sag hem emzir hem sagdini ver sut cikmazsa mama ver dedi ek olarak napiyim zorundayim vericem artik kasikla falan anne memesi aldim guya dr brown yinede almadi cocugum sonra mememi zorla alisti simdi tekrar biberon veremem kasikla artik insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?