Her gebelik ayni degil cnm. Sen sezeryana sinir oldugun icin Emir de, simdi ne olsa sezeryani sucluyrsunneyden canım o zaman her günüm zehir artık neyse az kaldı çok az:)
canım anlamıyorum maalesef
düzenli ölçüm lazım , hepimiz ağızdan ölçüyoruz ölçtük
nerde canım
olsun canım kaşıkla daha iyi memeni unutmaz sıkıntı olur ama yeter ki doysun, mama verdin diye hep vereceksin diye bir şey yok bir bakmışsın sadece sütün yetmiş şimdi sen hep pozitif düşün sütüm bol bol de mama da alıyor beni de emiyor önemli olan onun sağlığı de
Yok kuzum sezaryandan diyen kv de onun tezi yaniHer gebelik ayni degil cnm. Sen sezeryana sinir oldugun icin Emir de, simdi ne olsa sezeryani sucluyrsunbenim cevremdeki cogu kisi sezeryanla dogum yapti. Hicbiri de 2.ci gebeliklerinde benim yasadigim agri siziyi yasamadi ki benim daha ilk gebelikti cnm.
bulasmadan olmuyor izne ayrilsyim ufaktan ufaktan başlıycam ins gücümün yettigince....gule güle kirlet evini canim oh misss...
oyy hifam odun kocalar mı yapacak, bugünlerde öyle gıcığım ki onsuz gidicem doğuma nerdeyse gıcuık adam gıııııcıııııııkk, duhamınki de benimkin modol yardım etmezsağol canım benim.ben senin iş yapmana kıyamıyorum.
yapsın kocan
Yok kuzum sezaryandan diyen kv de onun tezi yanionun öyle absürd teşhisleri vardır sağlıkla ilgili
Artık kabullendim cutem sezaryan olacak bu kesin, en rahat şekilde nasıl atlatırım onu düşünüyorum şimdi:)
Yaklaştıkça geriliyorum, emirle napıcam dikiş yerimi nasıl sakınıcam ondan bilemiyorum çünkü yapmadan asla anlamıyor açıklıyoruz anlamıyor, anlamıyor anlamıyor yani işine gelmeyince dinlemiyor paşamız:)
Sürekli eymenden bahsediyor şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye artırdı artık onla ilgili konuşmalarını
Rüzgar nasıl canım çıktı mı dişi, emekleme faaliyetleri ne alemde, ek gıda maceranız nasıl, sen nasılsın?
öyle cutem çıkacak:) bugünlerde tuhafım işte ya kv ile sorun çıkarsa annemde gelip bakmaz gelsede söylemeden ne yemek yapar ne ev işiEmir konusunda kv den yardim alacaksin cnm baska caren yok. Insallah sorunsuz gececk hic gerilme cnm..bir sekilde o bebek cikacak oradan
Biz iyiyiz sukur. Disler daha patlamadi; emekleme calismasi tam gaz devam ediyr. Ek gida da fena degil cnm. Muhallebi yemiyr. Neler yaptim yok. Cesit cesit yaptim yemiyr, agzini kilitliyr.
aaaa gözün aydın canım, bebeğine kavuşmana sevindim.Kizlar nasilsiniz bebekle ugrasmaktan buralara gelemiyorum
kizim 22 gunluk oldu ve hala kendi kilosuna gelemedi mama vermekte istemiyorum hem kimyasal hem kabiz oluyo yavrum mamayla anne sutuyle uc gunde bir yap
io zaten kakasini
cok moralim bozuk ya napicam nasil buyutucem ben bu cocugu
gun icinde bolca emiyo ama yinede kilo alamiyo yavrum
her cocuk hemen kilo almak zorundamiki acaba ya belki benim kizim zayif olucak bilgisi olan varmi
cutem hala buralardamisin kizlar yardim
zorlanıyorsan al izni canım yapacak bir şey yok. benim de bu perşembe son çalışma günümcuma ins çalışamaz raporumu alıp izne ayrilicam zorlanıyorum biraz daha sıksam dişimi çalışırdim ama bebisim daha onemli.... bugun de mesaj geldi seminer sirasi bana da gelmis katilim zorunlu diyorlar 15 inde başlıyor hicc gözüm kesmiyor bir de semineri...izne ayrilmak farz oldu bu durumda...esim de sen kursta bole dogurursn hic oyle hamile gibi karnin burnunda durmuyorsun niye ayriliyorsun ki diyor....ah ah hic şaşırmadim ne zaman halimden anladı ki esim...
oy kıyamammm.. geçmiş olsun canım.Kizlar gecmise bakamadim nezle oldum bitki caylari ictim evde maskeyle gezdim ama gece kuzum oksuruyordu nefesi hiriltiliydi burnu dogdugundan beri kapalu zaten yine sabah temizledim ama korktum dr goturdum muayene etti ciddi boyutta degil amm onlem alalim dedi buhar verdi antibiyotik soguk alginligi surup burun damlasi verdi. Omrumden omur gitti ne zormys hasta oolmasi
anormal bir şey görünmüyor canım.yorumlarınızı bekliyorum
Ben geleyim anacim. Yusufla bakariz hastane de eymeneöyle cutem çıkacak:) bugünlerde tuhafım işte ya kv ile sorun çıkarsa annemde gelip bakmaz gelsede söylemeden ne yemek yapar ne ev işiçok daraldım ben, eşime bir hafta dur yanımda diyorum ama kesin kaçacak durmayacak annesigil var çünkü, ne bileyim karışığım işte ablamı düşünüyordum hastanede yanıma o da ben nasıl giydiricem diye panik yaptı şakamısın sen ne var giydirmekte dedim ayyy iki çocuğu var ben kime çektiysem hem yıkarım hem giydiririm... Annem kalacak bu gidişle oyyyyy cutem oyyyy, kv de giydiremez yeni doğanı o hiç kalamaz hastanede, ablama dedim ben giydiririm merak etme
yerim onun çalışmalarını ben oyy popoyu kaldıra kaldıra ne tatlı oluyorlar, canım emirde muhallebi sevmemişti:)
oyy hifam odun kocalar mı yapacak, bugünlerde öyle gıcığım ki onsuz gidicem doğuma nerdeyse gıcuık adam gıııııcıııııııkk, duhamınki de benimkin modol yardım etmez
dün ağrım ola ola ev süpürdüm mecburen
iler hızlı hareket düşük geldi bana canm 5 dimi? :saaaa gözün aydın canım, bebeğine kavuşmana sevindim.
hiç bilmiyorum ben de bu işleri, inşallah yoluna girer her şey canım.
zorlanıyorsan al izni canım yapacak bir şey yok. benim de bu perşembe son çalışma günüm
oy kıyamammm.. geçmiş olsun canım.
anormal bir şey görünmüyor canım.
Ben geleyim anacim. Yusufla bakariz hastane de eymene
Buarada benim kuzudan sasirtici hareketler basladi. Biz birsey yerken oyle bir şapırdıyor ki isyersen yedirme ona da. Eee ona yediremeyecegime gore biz de yememeyi tercih ediyrz karsisinda
kocam öyle bi kiyiyor ki...sağol canım benim.ben senin iş yapmana kıyamıyorum.
yapsın kocan
agzina saglik cok dogru diyorsun...odunnn ne beklersinoyy hifam odun kocalar mı yapacak, bugünlerde öyle gıcığım ki onsuz gidicem doğuma nerdeyse gıcuık adam gıııııcıııııııkk, duhamınki de benimkin modol yardım etmez
dün ağrım ola ola ev süpürdüm mecburen
bilmiyorum canim cok muallaktayim hep kocamin yüzünden hic destek olmuyor cok üzülüyorum...oh ne güzel canim çıkar evin keyfini.aaaa gözün aydın canım, bebeğine kavuşmana sevindim.
hiç bilmiyorum ben de bu işleri, inşallah yoluna girer her şey canım.
zorlanıyorsan al izni canım yapacak bir şey yok. benim de bu perşembe son çalışma günüm
oy kıyamammm.. geçmiş olsun canım.
anormal bir şey görünmüyor canım.
oyy yerim ben onu . ne tatli şapurdiyordur.Ben geleyim anacim. Yusufla bakariz hastane de eymene
Buarada benim kuzudan sasirtici hareketler basladi. Biz birsey yerken oyle bir şapırdıyor ki isyersen yedirme ona da. Eee ona yediremeyecegime gore biz de yememeyi tercih ediyrz karsisinda
yapmaz ki isterse b.k gotursun utu yapnazsam öylece giyer rezil olan ben olurum...gebe kaldigim gunden supurdum hala da supuruyorum her işimi de yapıyorum .yavrum Allah a emanet.yaaa saçmalamayın.ev süpürürken mi doğurmak istiyosunuz :)
bırak pis kalsın ev.ütüsünü yapmayın çamaşırını yıkamayın.
bak nasıl yardım edicek tıpış tıpış
yazık günah değil mi size
ah canim çok merak ediyordum seni kendi adıma.gecmis olsun iyi olmana sevindim. inş hayirlica yavruna kavuşursun inşallah....nukra missy yusra nesdem doğum yaptılar...eflalim boran ve ben de sırada bekliyoruz ama öncesinde dgrpnr imiz var tabiki...Topikcanlarım,sevgili arkadaşlarım...
Uzun zamandır aranızda değilim..Hepinizi çok özledim..Haber vermeden kendimi burdan soyutladığım için özür diliyorum. Ben henüz tüp bebek tedavisine başlayamadım.Rahim perdem boydan boya çift rahim görüntüsünü çıkaracak kadar uzunmuş.Bi operasyonla perdem alındı. 1 ay sonra tekrar bi rahim filmiyle bakılacak.ikinci ameliyata ihtiyaç olup olmadığına karar verecekler.Sonrasında inşallah artık tedavinin ilk adımını atıcaz.Sizler nasılsınızz,yeni hamişler illaki vardır.Doğum yapan oldu mu ? Birsürü merak ettiğim şeyler var,artık okudukça öğrenirim :) Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
yapmaz ki isterse b.k gotursun utu yapnazsam öylece giyer rezil olan ben olurum...gebe kaldigim gunden supurdum hala da supuruyorum her işimi de yapıyorum .yavrum Allah a emanet.
Topikcanlarım,sevgili arkadaşlarım...
Uzun zamandır aranızda değilim..Hepinizi çok özledim..Haber vermeden kendimi burdan soyutladığım için özür diliyorum. Ben henüz tüp bebek tedavisine başlayamadım.Rahim perdem boydan boya çift rahim görüntüsünü çıkaracak kadar uzunmuş.Bi operasyonla perdem alındı. 1 ay sonra tekrar bi rahim filmiyle bakılacak.ikinci ameliyata ihtiyaç olup olmadığına karar verecekler.Sonrasında inşallah artık tedavinin ilk adımını atıcaz.Sizler nasılsınızz,yeni hamişler illaki vardır.Doğum yapan oldu mu ? Birsürü merak ettiğim şeyler var,artık okudukça öğrenirim :) Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
bizde o cicim ayları hicc olmadı ki zaten...daha 4 senelik evliligimizde bi kere süpürmedi en ufak bi yardimi dokunmadi( gardıroptan bi kazak alicaksa dolabi oldugu gibi yere indirir aradığını kolayca bulmak icin tekrar koyar mi hayir katlı olsa bile gozu gormuyor ve cektigi cekmeceyi tekrar itmez bile arkasını duha toplar vs daha anlatsam neyse) keşke bana daginikligiyla yuk olmasa daha birsey istemem. beklentilerimi bi biraksam daha mutlu olucam ama bekliyorum hala nafile...bana rabbim merhamet etsin o acisin saglik guc kuvvet versin de muhtaç etmesin ne esime ne başkasına.ay canım benim yaa.
ben böyle diyorum ama benimki yardım edermi hiç bilmiyorum.
eskiden ev süpürürdü bulaşık yıkardı ama cicim aylarındaydı hepsi.
kendini yormadan dinlene dinlene iş yap bari.
10 dk iş yap, 1 saat uzan dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?