Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her gebelik ayni degil cnm. Sen sezeryana sinir oldugun icin Emir de, simdi ne olsa sezeryani sucluyrsun benim cevremdeki cogu kisi sezeryanla dogum yapti. Hicbiri de 2.ci gebeliklerinde benim yasadigim agri siziyi yasamadi ki benim daha ilk gebelikti cnm.

Yok kuzum sezaryandan diyen kv de onun tezi yani onun öyle absürd teşhisleri vardır sağlıkla ilgili

Artık kabullendim cutem sezaryan olacak bu kesin, en rahat şekilde nasıl atlatırım onu düşünüyorum şimdi:)

Yaklaştıkça geriliyorum, emirle napıcam dikiş yerimi nasıl sakınıcam ondan bilemiyorum çünkü yapmadan asla anlamıyor açıklıyoruz anlamıyor, anlamıyor anlamıyor yani işine gelmeyince dinlemiyor paşamız:)

Sürekli eymenden bahsediyor şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye artırdı artık onla ilgili konuşmalarını

Rüzgar nasıl canım çıktı mı dişi, emekleme faaliyetleri ne alemde, ek gıda maceranız nasıl, sen nasılsın?

sağol canım benim.ben senin iş yapmana kıyamıyorum.
yapsın kocan
oyy hifam odun kocalar mı yapacak, bugünlerde öyle gıcığım ki onsuz gidicem doğuma nerdeyse gıcuık adam gıııııcıııııııkk, duhamınki de benimkin modol yardım etmez

dün ağrım ola ola ev süpürdüm mecburen

Emir konusunda kv den yardim alacaksin cnm baska caren yok. Insallah sorunsuz gececk hic gerilme cnm..bir sekilde o bebek cikacak oradan

Biz iyiyiz sukur. Disler daha patlamadi; emekleme calismasi tam gaz devam ediyr. Ek gida da fena degil cnm. Muhallebi yemiyr. Neler yaptim yok. Cesit cesit yaptim yemiyr, agzini kilitliyr.

öyle cutem çıkacak:) bugünlerde tuhafım işte ya kv ile sorun çıkarsa annemde gelip bakmaz gelsede söylemeden ne yemek yapar ne ev işi çok daraldım ben, eşime bir hafta dur yanımda diyorum ama kesin kaçacak durmayacak annesigil var çünkü, ne bileyim karışığım işte ablamı düşünüyordum hastanede yanıma o da ben nasıl giydiricem diye panik yaptı şakamısın sen ne var giydirmekte dedim ayyy iki çocuğu var ben kime çektiysem hem yıkarım hem giydiririm... Annem kalacak bu gidişle oyyyyy cutem oyyyy, kv de giydiremez yeni doğanı o hiç kalamaz hastanede, ablama dedim ben giydiririm merak etme

yerim onun çalışmalarını ben oyy popoyu kaldıra kaldıra ne tatlı oluyorlar, canım emirde muhallebi sevmemişti:)

aaaa gözün aydın canım, bebeğine kavuşmana sevindim.
hiç bilmiyorum ben de bu işleri, inşallah yoluna girer her şey canım.
zorlanıyorsan al izni canım yapacak bir şey yok. benim de bu perşembe son çalışma günüm
oy kıyamammm.. geçmiş olsun canım.

yorumlarınızı bekliyorum
anormal bir şey görünmüyor canım.

Ben geleyim anacim. Yusufla bakariz hastane de eymene

Buarada benim kuzudan sasirtici hareketler basladi. Biz birsey yerken oyle bir şapırdıyor ki isyersen yedirme ona da. Eee ona yediremeyecegime gore biz de yememeyi tercih ediyrz karsisinda

yaaa saçmalamayın.ev süpürürken mi doğurmak istiyosunuz :)
bırak pis kalsın ev.ütüsünü yapmayın çamaşırını yıkamayın.
bak nasıl yardım edicek tıpış tıpış
yazık günah değil mi size

iler hızlı hareket düşük geldi bana canm 5 dimi? :s

video çekip göndersene cutem.nasıl tatlı oluyodur kim bilir

sağol canım benim.ben senin iş yapmana kıyamıyorum.
yapsın kocan
kocam öyle bi kiyiyor ki...
agzina saglik cok dogru diyorsun...odunnn ne beklersin
bilmiyorum canim cok muallaktayim hep kocamin yüzünden hic destek olmuyor cok üzülüyorum...oh ne güzel canim çıkar evin keyfini.
oyy yerim ben onu . ne tatli şapurdiyordur.

yapmaz ki isterse b.k gotursun utu yapnazsam öylece giyer rezil olan ben olurum...gebe kaldigim gunden supurdum hala da supuruyorum her işimi de yapıyorum .yavrum Allah a emanet.

1. günümde ----
2.günümde 36.2
başlıyorum kızlarrr bu ay çok çok çok olumlu ve pozitifim. inşallah güzel haberlerimi sizinle paylaşırım.. bugun çörekotu kürüne başlıyorum inşallah büssüüürüüüü yumoşum olur kontrole gittiğimde. yarın doktoruma spermiyogram sonucunu göstericem bu ayda deneriz yumurta takibini

Topikcanlarım,sevgili arkadaşlarım...

Uzun zamandır aranızda değilim..Hepinizi çok özledim..Haber vermeden kendimi burdan soyutladığım için özür diliyorum. Ben henüz tüp bebek tedavisine başlayamadım.Rahim perdem boydan boya çift rahim görüntüsünü çıkaracak kadar uzunmuş.Bi operasyonla perdem alındı. 1 ay sonra tekrar bi rahim filmiyle bakılacak.ikinci ameliyata ihtiyaç olup olmadığına karar verecekler.Sonrasında inşallah artık tedavinin ilk adımını atıcaz.Sizler nasılsınızz,yeni hamişler illaki vardır.Doğum yapan oldu mu ? Birsürü merak ettiğim şeyler var,artık okudukça öğrenirim :) Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

ah canim çok merak ediyordum seni kendi adıma.gecmis olsun iyi olmana sevindim. inş hayirlica yavruna kavuşursun inşallah....nukra missy yusra nesdem doğum yaptılar...eflalim boran ve ben de sırada bekliyoruz ama öncesinde dgrpnr imiz var tabiki...

yapmaz ki isterse b.k gotursun utu yapnazsam öylece giyer rezil olan ben olurum...gebe kaldigim gunden supurdum hala da supuruyorum her işimi de yapıyorum .yavrum Allah a emanet.

ay canım benim yaa.
ben böyle diyorum ama benimki yardım edermi hiç bilmiyorum.
eskiden ev süpürürdü bulaşık yıkardı ama cicim aylarındaydı hepsi.
kendini yormadan dinlene dinlene iş yap bari.
10 dk iş yap, 1 saat uzan dinlen

canım çok merak ettik seni.
çok şükür operasyon başarıyla geçmiş.
inşaallah güzel haberlerini en kısa zamanda alırız.
bi daha kaçma bi yerlere

bizde o cicim ayları hicc olmadı ki zaten...daha 4 senelik evliligimizde bi kere süpürmedi en ufak bi yardimi dokunmadi( gardıroptan bi kazak alicaksa dolabi oldugu gibi yere indirir aradığını kolayca bulmak icin tekrar koyar mi hayir katlı olsa bile gozu gormuyor ve cektigi cekmeceyi tekrar itmez bile arkasını duha toplar vs daha anlatsam neyse) keşke bana daginikligiyla yuk olmasa daha birsey istemem. beklentilerimi bi biraksam daha mutlu olucam ama bekliyorum hala nafile...bana rabbim merhamet etsin o acisin saglik guc kuvvet versin de muhtaç etmesin ne esime ne başkasına.

Sağolun canlarımm,çok şükür iyiyim şimdi birazdaha. Rabbimin gücüne gitmesin de çok yoruldum bu hastane sürecinden daha bunun tedavi süreci var,inşallah çektiğim sıkıntıların mükafatını verir Yüce Mevla'm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…