Sen iyi ol da kuzum gerisi onemli degil. Cokkk gecmis olsun.Topikcanlarım,sevgili arkadaşlarım...
Uzun zamandır aranızda değilim..Hepinizi çok özledim..Haber vermeden kendimi burdan soyutladığım için özür diliyorum. Ben henüz tüp bebek tedavisine başlayamadım.Rahim perdem boydan boya çift rahim görüntüsünü çıkaracak kadar uzunmuş.Bi operasyonla perdem alındı. 1 ay sonra tekrar bi rahim filmiyle bakılacak.ikinci ameliyata ihtiyaç olup olmadığına karar verecekler.Sonrasında inşallah artık tedavinin ilk adımını atıcaz.Sizler nasılsınızz,yeni hamişler illaki vardır.Doğum yapan oldu mu ? Birsürü merak ettiğim şeyler var,artık okudukça öğrenirim :) Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
cutem cokkk tatlı ya hele o ağzi....maşallah maşallah...ayşegül e ama bizde nasiplendik yusuf rüzgar dan.Aysegullll. Senin icin foto ekledim
Amin cnm.bizde o cicim ayları hicc olmadı ki zaten...daha 4 senelik evliligimizde bi kere süpürmedi en ufak bi yardimi dokunmadi( gardıroptan bi kazak alicaksa dolabi oldugu gibi yere indirir aradığını kolayca bulmak icin tekrar koyar mi hayir katlı olsa bile gozu gormuyor ve cektigi cekmeceyi tekrar itmez bile arkasını duha toplar vs daha anlatsam neyse) keşke bana daginikligiyla yuk olmasa daha birsey istemem. beklentilerimi bi biraksam daha mutlu olucam ama bekliyorum hala nafile...bana rabbim merhamet etsin o acisin saglik guc kuvvet versin de muhtaç etmesin ne esime ne başkasına.
Amin cnm. Allah emeklerini bosa cikarmasin cnm.Sağolun canlarımm,çok şükür iyiyim şimdi birazdaha. Rabbimin gücüne gitmesin de çok yoruldum bu hastane sürecindendaha bunun tedavi süreci var,inşallah çektiğim sıkıntıların mükafatını verir Yüce Mevla'm..
Soal cnm.benim.cutem cokkk tatlı ya hele o ağzi....maşallah maşallah...ayşegül e ama bizde nasiplendik yusuf rüzgar dan.
öyle cutem cok canim kaynıyor gercekten hele o masumlugu yok mu...topikte birsürü bebis var aslinda ama en cok yusuf rüzgar i görebiliyoruz cok şükür.... aminnn aminn inşallah.Amin cnm.
ama cok ayip. Kendi sorumlulugunu herkes almak zorunda. Ev isi yapmamasina hadi neyse diyelim; ama dolabiydi cekmeceyi geri itmekti yapmasi lazim. Cok kotu huyu bu yonden.
Amin cnm. Allah emeklerini bosa cikarmasin cnm.
Soal cnm.benim.
Sebze corbasi yedikten sonra hususi cektim dun bunu.
Saol Duham. Sen cok sevdim oglumu. Allah sana da bal oglunu koklatsin saglikla.
Saol cnm. Ye bitir tatlim. Kendi bebeklerin gelsin de insallah onlari yut cnm benim. Cok sukur zaman geciyr ama nasil.geciyr buyutene sor cnmCuteeeemm çok teşekkür ederim canım arkadaşımm,gördüm Rüzgar'ımıı :) ekrandan yidim yidim bitiidiimmmaşallah subhanallah zaman su gibi..nasıl büyümüş,erkek olmuş eşek
Saol cnm..yusufun anasi suan aktifte ondan cnm daha cok goruyrsunuzöyle cutem cok canim kaynıyor gercekten hele o masumlugu yok mu...topikte birsürü bebis var aslinda ama en cok yusuf rüzgar i görebiliyoruz cok şükür.... aminnn aminn inşallah.
eşim öyle daha neler amann.tamamen yetişme tarzi eşime suc bulmuyorum hep anasinin marifetleri...hic sorumluluk vermemis 30 yaşına geldi değiştiremiyorum malesef.
canim ama hala devam ediyor annesi hic sesini cikarmiyor.misal kuruyemiş yiyor mutfakta kabukları masaya koyuyor kv hemen temixliyo ya bi dur kendi temizledin devamli arkasını topluyor.ben de artık yoruldum diye diye ama o tınmıyor...üç kardesin ucude ayni olunca haliyle kv den biliyoruz üç elti de.ay çok zor cok.....ne guzel senin eşin bir de aksam a kadar çalışıyor benimki evde cokk rahat. calisan, evde de çalışan benimSaol cnm. Ye bitir tatlim. Kendi bebeklerin gelsin de insallah onlari yut cnm benim. Cok sukur zaman geciyr ama nasil.geciyr buyutene sor cnm
Saol cnm..yusufun anasi suan aktifte ondan cnm daha cok goruyrsunuz
Hep kv ye kizma cnm. Esinin de icinde yokmus. Benimki tek cocuk. Hic is bilmezdi. Ama suan yemek haric herseyi yapabiliyr. Hakkini yemem cok destekcim benim. Ama diye diye dilim de tuy bitmisti baslarda.
Gunaydin. Bugun ben acayim topigi...
Cnm. Opk daki + yi siler misin. Bakalim ne olacak grafigin.Benim grafik olustu sonunda.
Ates degerim 3 gundur dusuk ve ayni hic boyle olmamisti
evet ileri hareket düşük ama şu yönden problem yok; bitkisel destekle değerleri çok iyi olacak.iler hızlı hareket düşük geldi bana canm 5 dimi? :s
canım çok üzüldüm yardımcı olmamasına. hele ki dağıtıp bırakması daha vahimkocam öyle bi kiyiyor ki...
agzina saglik cok dogru diyorsun...odunnn ne beklersin
bilmiyorum canim cok muallaktayim hep kocamin yüzünden hic destek olmuyor cok üzülüyorum...oh ne güzel canim çıkar evin keyfini.
oyy yerim ben onu . ne tatli şapurdiyordur.
hayırlı olsun canım. inşallah güzel haberler verirsin bize:)1. günümde ----
2.günümde 36.2
başlıyorum kızlarrr bu ay çok çok çok olumlu ve pozitifim. inşallah güzel haberlerimi sizinle paylaşırım.. bugun çörekotu kürüne başlıyorum inşallah büssüüürüüüü yumoşum olur kontrole gittiğimde. yarın doktoruma spermiyogram sonucunu göstericem bu ayda deneriz yumurta takibini
hoş geldin canım. geçmiş olsun. inşallah her şey gönlünüzce olur, mucizenize kavuşursunuz.Topikcanlarım,sevgili arkadaşlarım...
Uzun zamandır aranızda değilim..Hepinizi çok özledim..Haber vermeden kendimi burdan soyutladığım için özür diliyorum. Ben henüz tüp bebek tedavisine başlayamadım.Rahim perdem boydan boya çift rahim görüntüsünü çıkaracak kadar uzunmuş.Bi operasyonla perdem alındı. 1 ay sonra tekrar bi rahim filmiyle bakılacak.ikinci ameliyata ihtiyaç olup olmadığına karar verecekler.Sonrasında inşallah artık tedavinin ilk adımını atıcaz.Sizler nasılsınızz,yeni hamişler illaki vardır.Doğum yapan oldu mu ? Birsürü merak ettiğim şeyler var,artık okudukça öğrenirim :) Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Cnm. Opk daki + yi siler misin. Bakalim ne olacak grafigin.
Ozel albumlerim cnm..arkadas listem gorebiliyr. Seni de ekleyeyim.
Tamam cnm. Testten tam olamadik ya hani yarim cizgisi diye, onun icin silmeni istedim. Ff de kesin o gun demis. Opk yi geri yazabilirsin cnm. Artik beklemedesin. Dusuk gitmesi onemli degil cnm. Yumurtladin ve iliski zamani da guzel.Sildim canim degismedi
Himm anladim
Gecmis olsun. Aman diyim dikkat et cnm. Kucuk tansiyon yukselmis. Artik dinlenmen lazim. Olmadi bu haftadan sonra birak artik gitme.selam kızçeler
son günler beni zorlayacak galibadün son iki dersi zor atlattım, tansiyonum çıkmış.
okuldan çıkışta eczaneye gittik tansiyonum 13 e 9,5 tu. hemen doktorumu aradım tansiyon düşürücü ilaç verdi.
şimdi iyiyim şükür.
aminn canim. bi omur dursa daginikligi yine yapmaz ne olucakki kalsin oylece der...bir de koyde kac sene kalmış yalnız.kv o zaman haftasonu gidip toplayıp temixligini yapmış. düşün yalnizken bile toplanamis daginikk...evet ileri hareket düşük ama şu yönden problem yok; bitkisel destekle değerleri çok iyi olacak.
özellikle çakşır suyunu, e vitaminini öneririm. bizim değerlerimiz çok düşüktü eşim bir ay kullandı bu çakşır suyunu ve hamile kaldım. tabi önce allahın izniyle oldu:)
canım çok üzüldüm yardımcı olmamasına. hele ki dağıtıp bırakması daha vahimne diyeyim allah yardımcın olsun.
sen de yorma o zaman kendini daha fazla, çık iznine yavaş yavaş yaparsın en azından. ama sana tavsiye özellikle onun dağıtıp bıraktığı şeyleri toplama. hamileyken her şeyi yapamayacağını kavrasın. bırak dağınık kalsın.
hayırlı olsun canım. inşallah güzel haberler verirsin bize:)
hoş geldin canım. geçmiş olsun. inşallah her şey gönlünüzce olur, mucizenize kavuşursunuz.
benden önce davranan olmazsa sırada ben varım, 19 günüm kaldı sezaryenle gelecek kuzucuk:)
geçmiş olsun canım tansiyon çok önemli biliyorsun gebelikte...benimde genelde sınırda çıkıyor dikkat ediyorum. Allahim korusun . yarın son günündu demi gitmeme imkanin varsa gitme derim.selam kızçeler
son günler beni zorlayacak galibadün son iki dersi zor atlattım, tansiyonum çıkmış.
okuldan çıkışta eczaneye gittik tansiyonum 13 e 9,5 tu. hemen doktorumu aradım tansiyon düşürücü ilaç verdi.
şimdi iyiyim şükür.
Insallah sonucu da bu sefer guzel olurTamam cnm. Testten tam olamadik ya hani yarim cizgisi diye, onun icin silmeni istedim. Ff de kesin o gun demis. Opk yi geri yazabilirsin cnm. Artik beklemedesin. Dusuk gitmesi onemli degil cnm. Yumurtladin ve iliski zamani da guzel.
selam kızçeler
şimdi iyiyim şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?