Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen iyi ol da kuzum gerisi onemli degil. Cokkk gecmis olsun.

Amin cnm.
ama cok ayip. Kendi sorumlulugunu herkes almak zorunda. Ev isi yapmamasina hadi neyse diyelim; ama dolabiydi cekmeceyi geri itmekti yapmasi lazim. Cok kotu huyu bu yonden.

Amin cnm. Allah emeklerini bosa cikarmasin cnm.

cutem cokkk tatlı ya hele o ağzi....maşallah maşallah...ayşegül e ama bizde nasiplendik yusuf rüzgar dan.
Soal cnm.benim.
Sebze corbasi yedikten sonra hususi cektim dun bunu.
Saol Duham. Sen cok sevdim oglumu. Allah sana da bal oglunu koklatsin saglikla.

Cuteeeemm çok teşekkür ederim canım arkadaşımm,gördüm Rüzgar'ımıı :) ekrandan yidim yidim bitiidiimm maşallah subhanallah zaman su gibi..nasıl büyümüş,erkek olmuş eşek

öyle cutem cok canim kaynıyor gercekten hele o masumlugu yok mu...topikte birsürü bebis var aslinda ama en cok yusuf rüzgar i görebiliyoruz cok şükür.... aminnn aminn inşallah.

eşim öyle daha neler amann alisana dek çok zorlandım aman allahim dedim böylesini hic gormedim hayatımda benim de erkek kardesim var hiicc alakası yok yeri geldi mi herseyi yapar.tamamen yetişme tarzi eşime suc bulmuyorum hep anasinin marifetleri...hic sorumluluk vermemis 30 yaşına geldi değiştiremiyorum malesef...abileri var tıpkısinin aynisi ah anneleri ah hic kendine acimamis kadın...

Son düzenleme:
Cuteeeemm çok teşekkür ederim canım arkadaşımm,gördüm Rüzgar'ımıı :) ekrandan yidim yidim bitiidiimm maşallah subhanallah zaman su gibi..nasıl büyümüş,erkek olmuş eşek
Saol cnm. Ye bitir tatlim. Kendi bebeklerin gelsin de insallah onlari yut cnm benim. Cok sukur zaman geciyr ama nasil.geciyr buyutene sor cnm
Saol cnm..yusufun anasi suan aktifte ondan cnm daha cok goruyrsunuz

Hep kv ye kizma cnm. Esinin de icinde yokmus. Benimki tek cocuk. Hic is bilmezdi. Ama suan yemek haric herseyi yapabiliyr. Hakkini yemem cok destekcim benim. Ama diye diye dilim de tuy bitmisti baslarda.

canim ama hala devam ediyor annesi hic sesini cikarmiyor.misal kuruyemiş yiyor mutfakta kabukları masaya koyuyor kv hemen temixliyo ya bi dur kendi temizledin devamli arkasını topluyor.ben de artık yoruldum diye diye ama o tınmıyor...üç kardesin ucude ayni olunca haliyle kv den biliyoruz üç elti de.ay çok zor cok.....ne guzel senin eşin bir de aksam a kadar çalışıyor benimki evde cokk rahat. calisan, evde de çalışan benim

Benim grafik olustu sonunda.
Ates degerim 3 gundur dusuk ve ayni hic boyle olmamisti

Benim grafik olustu sonunda.
Ates degerim 3 gundur dusuk ve ayni hic boyle olmamisti
Cnm. Opk daki + yi siler misin. Bakalim ne olacak grafigin.

Ozel albumlerim cnm..arkadas listem gorebiliyr. Seni de ekleyeyim.

iler hızlı hareket düşük geldi bana canm 5 dimi? :s
evet ileri hareket düşük ama şu yönden problem yok; bitkisel destekle değerleri çok iyi olacak.
özellikle çakşır suyunu, e vitaminini öneririm. bizim değerlerimiz çok düşüktü eşim bir ay kullandı bu çakşır suyunu ve hamile kaldım. tabi önce allahın izniyle oldu:)
canım çok üzüldüm yardımcı olmamasına. hele ki dağıtıp bırakması daha vahim ne diyeyim allah yardımcın olsun.
sen de yorma o zaman kendini daha fazla, çık iznine yavaş yavaş yaparsın en azından. ama sana tavsiye özellikle onun dağıtıp bıraktığı şeyleri toplama. hamileyken her şeyi yapamayacağını kavrasın. bırak dağınık kalsın.
hayırlı olsun canım. inşallah güzel haberler verirsin bize:)
hoş geldin canım. geçmiş olsun. inşallah her şey gönlünüzce olur, mucizenize kavuşursunuz.
benden önce davranan olmazsa sırada ben varım, 19 günüm kaldı sezaryenle gelecek kuzucuk:)

selam kızçeler
son günler beni zorlayacak galiba dün son iki dersi zor atlattım, tansiyonum çıkmış.
okuldan çıkışta eczaneye gittik tansiyonum 13 e 9,5 tu. hemen doktorumu aradım tansiyon düşürücü ilaç verdi.
şimdi iyiyim şükür.

Sildim canim degismedi

Himm anladim
Tamam cnm. Testten tam olamadik ya hani yarim cizgisi diye, onun icin silmeni istedim. Ff de kesin o gun demis. Opk yi geri yazabilirsin cnm. Artik beklemedesin. Dusuk gitmesi onemli degil cnm. Yumurtladin ve iliski zamani da guzel.

Gecmis olsun. Aman diyim dikkat et cnm. Kucuk tansiyon yukselmis. Artik dinlenmen lazim. Olmadi bu haftadan sonra birak artik gitme.

aminn canim. bi omur dursa daginikligi yine yapmaz ne olucakki kalsin oylece der...bir de koyde kac sene kalmış yalnız.kv o zaman haftasonu gidip toplayıp temixligini yapmış. düşün yalnizken bile toplanamis daginikk...
geçmiş olsun canım tansiyon çok önemli biliyorsun gebelikte...benimde genelde sınırda çıkıyor dikkat ediyorum. Allahim korusun . yarın son günündu demi gitmeme imkanin varsa gitme derim.

Tamam cnm. Testten tam olamadik ya hani yarim cizgisi diye, onun icin silmeni istedim. Ff de kesin o gun demis. Opk yi geri yazabilirsin cnm. Artik beklemedesin. Dusuk gitmesi onemli degil cnm. Yumurtladin ve iliski zamani da guzel.
Insallah sonucu da bu sefer guzel olur
Artik bu defa da olmazsa asilamaya gidicem

Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…