Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy çok az kalmıışş,karnın burnundadır artık :) Hadi hayırlısıyla gelsin bakalım.teşekkür ederim canım,amiinn diyorum dileklerine ♡

Kızçeleriimmm ♡♡
Size bişi sorcam: Dün benim dikişlerim alındı.bi göbek deliğimin altında bi de kasığımda.bunlar çok çirkin görünüyolar.dikiş izlerini geçirecek bişi biliyo musunuuzzz ??

canim ben de laparoskopi oldum ama dikiş gilan alınmadı kenfiliginden küçük bi parca ip dustu estetik dikişmiymis neyse...izleri var bi gobekte iki kasiklarimda. dr um zamanla izleri geçer demisti bir seneyi gecti hala belli oluyor malesef ama o kadar da cirkin durmuyor.

sağol cutem bakarsın eminim ama ben sana kıyamam yeni toparlandın zaten:)

oyy ister annesi tabi yemeyin yazık rüzgarımıza canı istemesin:) şapır şapır çok tatlı olurlar oyyy
kuzum tek olsam emir olmasa süpürmem ama emir var nasıl süpürmüyüm hep yerlerde onun için süpürüyorum, ütüsünü iki aydır yapmıyorum bir hafta giyiyor artık bir gömleği.... ben ütülerken her gün değişirdi......
yapmaz ki isterse b.k gotursun utu yapnazsam öylece giyer rezil olan ben olurum...gebe kaldigim gunden supurdum hala da supuruyorum her işimi de yapıyorum .yavrum Allah a emanet.
aynen canım aynen
hadi bakalım canım bu ay inşaallah bu umudun bebek olsun sana
kızzzzzzzzzzzzzz seni var ya, nasıl merak ettik biliyor musun sen önce kızıyım sonra geçmiş olsun diyeyim:) inşaallah ikinci ameliyata gerek kalmaz canım habersiz bırakma daha
canım sen benim eşimi mi anlatıyorsun bu kadar mı benzer pes diyorum gerçekten artık pes
Aysegullll. Senin icin foto ekledim
oyyyy ama sadece ayşegül olur mu tabi ki ben baktım:) yerim onun ağzını
canım çok geçmiş olsun tansiyon önemli biliyorsun artık izne ayrılsan keşke

canım sezaryan sonrası dr bana iki krem vermişti ama ben kullanmamıştım ameliyat izleri için doktoruna sor derim, tarihi geçtiği için atmıştım ne pahalıydı hem de deli gibi kullanmadım

Selam herkese, ben artık bunalımda olduğuma karar verdim, sabahları ağlayarak başlıyorum güne emir yüzünden çok çok ama çok huysuz ve yaramaz beni asla dinlemiyor ve ben çok yıprandım, eşim deseniz görmeye tahammülüm yok ciddi anlamda soğudum kızlar

Duham yazmış ya eşini benimkide öyle işte, ben yorulmuyum yıpranmıyım da kim yorulsun bir çocuk yanımda, karnımda bebek

İçim öyle karanlık ki

Af af diyorum

Sizi seviyorum bu aralara emirle daha çok oyun oynadığım için giremediğim günler olabilir merak etmeyin beni

b
bgn doktra gttm canm ve sordum değerlerine baktı gayet iyi dedi şaşırdım. %50 hareketli yeterli dedi. ama bence hızlı harketliliğin 5 olması yetmez gibi.. çakşır suyu nasol oluor cnm. bende havç aldım havuç suyu sıkıcam geceleri eşime..

rabbim sna yardımcı olsun

merhaba kızlar. doktordan geliyorum :)
eşimin spermiyogramını gösterdim napıcaz falan kara kara düşünürken, doktor değerler gayet iyi tam istediğimiz gibi dedi. kafam karıştı %50 hareketli ama 5i hızlı hareketli ona birşey söylemedi.
her neyse ben ultrasona girdim kist falan yokmuş çok şükür. bu ay seropheneyi günde 2 kere içiceksin dedi 10. gün kontrol var. benm anlamadğm ben bu ilacı gçen ay 1 kere kullandım 16. gün iğnemi oldum. şmdi 2 kere içmekle 10. günde yeterli büyüklüğe ulaşırsa iğne olmam normal olur mu? kafam karıştı bu konuyada.

Ayy benimkini niye estetik yapmadılar yaa,daha doğum yapmadan sezeryan gibi izlerim oldu hayırlı uğurlu olsun :)
Canım beniimmm Efloşuumm çok haklısın kuzum,bidaa yapmıcam tamam :) Sağolasın,geçti gitti çok şükür. Canım mı tatlı benim bilmiyom ama zor günler geçirdim.hala daha eğilip kalkarken zorlanıyom.Ben en iyisi doktoruma sorayım bi,izler için bişi önerecek mi..Bi arkadaş bandı var onun dedi ama bilemedim.

Canım yaa kıyamam,Allah yardımcın olsun,sabır versin.normal sanırım bu ruh halin..çok az kalmış,doğurdun doğurcan.

bir de bedelli askerliğimiz çıktı...sevgili kocam nasıl seviniyor. o bana kiyar ama ben ona kıyamam. takilarimi bozdurcak askere gitmiycek.vermiycem onlar benim mehir im... herkes gibi sen de git(bana herkes ücretsiz izne ayrilmiyorsa sen de ayrılma diyor ya hep) diyorum ama dayanamam...

Olsun sen de. Icin sogusun

ay canim elttim misin yoksaaa:)...daha kötü kocalar var diyorum ve kendimi teselli ediyorum.cok şükür kotu bi alışkanlığı disari hayati sigarasi bile yok.ne yapalım canim kismet ten öte yol yok.
ah canim hormonlardan olsa gerek ben de öyleyim. ağlıyorum herşeye..Allahim gönlümüze ferahlık versin inşallah.
malesef bilmiyorum csnim hic kullanmadim o ilactan.
canim niye yapmadılar bilmiyorum....ne kadar oldu ameliyta.benim karnımın acisi 4-5 ayda ancak gecmisti....gecirdigin zor günlerin mükafatını verdin rabbim inş.

20 gün oldu ameliyat olalı.daha dün alındı dikişlerim. Hatta geçen hafta aldırmaya gittim.1 tanesini çekti kopardı hemşire,benim göbek yarıldı.kaynamamış yani daha..rezillik diz boyu dün de alınınca azcık kanadı,korktum.bişi olmaz dedi hemşire.tekrar bandajladım ben de,görmek istemiyom çok çikiinn amiinn kuzumm amiinn,hayırlısıyla tedavim başlasın da olumlu sonuçlar alayım inşallah ♡

geçmiş olsun canım. daha yeniymis gecer ons zamanla.

Gecmis olsun. Aman diyim dikkat et cnm. Kucuk tansiyon yukselmis. Artik dinlenmen lazim. Olmadi bu haftadan sonra birak artik gitme.
benim tansiyonum 11e 6 normalde canım. yani büyük olan da yüksek bana göre. ama hamilelik açısından bakarsak sınırda. 13ün üstü gebelik zehirlenmesine giriyormuş. yarın son günüm çıkıyorum artık izne.
allah yardımcın olsun canım.
evet canım yarın son, iyiyim şükür ilaç iyi geldi. yarın da giderim çocuklarım beni bekliyor :)
Oyy çok az kalmıışş,karnın burnundadır artık :) Hadi hayırlısıyla gelsin bakalım.teşekkür ederim canım,amiinn diyorum dileklerine ♡
evet canım çok büyüdü artık karnım.
hiç fikrim yok
evet canım önemli, takipteyim sürekli zaten. yarın son günüm :) ayrılıyorum artık izne
bu zor günler geçecek canım, sabır ve güç versin allahım sana.
evet iyi değerleriniz:) çakşır kökünün hazır suyu satılıyor aktarlarda. biz hazırını almıştık canım.
sen de gıcıklığına, pisliğine söyle canım, kocanın canı sıkılsın azıcık :)

Mrb kizlar hepibizden Allah razi olsun oglum hamd olsun bugun daha iyiyarin 2. Ay asisi var, insallah rahat olur sonrasinda
Cutemresim eklemiasin ama ben goremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…