Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çakşır suyu mu alayım keçi boynuzu özü mü alayım.. çakşır neye yarıyor canm? havuç suyunuda gece veriyorum

Gunaydin kizlar
Bugun 36.7 ye cikti bogazim agriyo hastalaniyorum sanirim ates yuksekligi de bundan dolayi olabilir mi

rabbim sna yardımcı olsun
amin canım hepimize
aa ne güzel çok sevindim canım boşuna üzülmüşsün, dr yumurtanın büyüklüğüne göre yönlendirir canım seni
canım herkesin ağrı eşiği farklı neticede ameliyat ağrısı acısı olur hem daha yeniymiş, kremi var canım kesin yani ona eminim adını araştırayımda sana özelden yazayım ben
Canım yaa kıyamam,Allah yardımcın olsun,sabır versin.normal sanırım bu ruh halin..çok az kalmış,doğurdun doğurcan.
sağol canım amin
ayy benimki çok istemişti ama olmamıştı, sen rahat edersin canım yapsın bedelli ama azcık sürt burnunu:)
duham öyle bir ruh halindeyim ki artık kendimi teselli etmiyorum tam tersi ona karşı gaza getiriyorum iyice uzaklaştık neyse...

amin diyorum
kızz boş ver ize takılma ne olacak hamile kalınca çatlağın olunca napıcan sen benim karnım harita gibi hiç takmıyorum amaaaaan boş ver canın sağ olsun:)
iyi bari canım izne çıkıyorsun demek sevindim, amin canım
Mrb kizlar hepibizden Allah razi olsun oglum hamd olsun bugun daha iyiyarin 2. Ay asisi var, insallah rahat olur sonrasinda
Cutemresim eklemiasin ama ben goremedim
aşısı rahat geçer inşaallah
Gunaydin kizlar
Bugun 36.7 ye cikti bogazim agriyo hastalaniyorum sanirim ates yuksekligi de bundan dolayi olabilir mi

hastalıktan olabilir tabi canım bir kaç gün ki ölçümle anlarız

Cnm 14/9 ve sonrasi sorun. Benim 10/6 dir. Gebelikte 13/8 oluyrdu benim..dr sorun degil demisti. Sarimsak yiyrdum o zaman.

kac hafta oluyorsun canım biraz erken gibi geldi sen de mi sezaryen olucan diğerleri de mi sezaryen di...ah ah ben normal yapabilir miyim aceba çok istiyorum hayırlısıyla..
evet canım benim diyerleride sezeryandı,o tarihi beklersek inşallah 38 haftalık olucak
EFLALİM evet canım sezeryandı hepside,inan seni çok iyi anlıyorum agrılar tahammül edilemez oluyor bazen,sadece ayaktayken deyil ben gece yataktada bacaklarımdan destek alıp saga sola dönemiyorum,dr.bunların olabilecegini söylüyor,fazla ayakta kalma dedi ama dinlensemde aynı agrılar yine oluyor,sabredicez

Gunaydin kizlar. Gecmisi tam okuyamiyrm buaralar. Yusuf gece 1.5saatte bir uyanarak rekor kirmayi basardi. Cok yorgunum yahu. Bu modellerin uyuyan turleri neden yok acaba

Haftasonu 7.ay kontrolu vardi. Diger cocuk dr.u kacmisti. Bu buldugum dr.u cok sevmistim. Ee simdi izinde diyrlar. Ama bana o da kacti gibi geliyr. Ayni hastanin dr.lari. bitmiyr arkadas bu dr arama macerasi.

ah canimm.cok yıpratıyorsun.ben önceden cok takiyordum ama alıştım napiyim daha da zit gidersem kötü olur.tek mesele daginikliksa takma canim.baska sebepler varsa orası ayri.
himm.Allahim sağlıcakla kurtarsın o zaman canim
ah yusuf bey ah huysuzlaniyor demek...dr kaçıyor derken niye kaciyorlar ki acep...ins iyi bi dr bulursun cutem

sorma canım ağrı eşiğim yüksek dediler birde yüksek olmasa bayılıcam demek ki ben gün içinde sürekli yerlerdeydim emirle oyun oynuyoruz oyun hamuru, lego, yap boz, resim derken bacaklarımı nasıl koyacağımı ne şekil oturacağımı şaşıyorum ikiye ayırıp oturuyorum:) bağdaş kursam çatı kemiklerim zonkluyor, birde wc ye giriyor beyimiz çömeliyorum sürekli, tabure koydum artık ona oturuyorum uzun duracaksa gece sürekli inliyormuşum ben, sağa sola dönmek aynen zor oluyor diyorum ben emirde ne rahatmışım kuş gibi hafifmişim

demek sezaryandı normal sanıyordum, benim tarih 5 ocak oldu

yok canım o modeller bize denk gelmiyor, kadir tuğcuyu duymuşsundur çocuk dr u bir sitede soruları cevaplıyor ben ona sormuştum uyku işini bazıları yumurtadan böyle çıkıyor modeli böyle yapacak bir şey yok demişti

inşaallah iyi bir dr bulursun

yok canım dağınıklık değil genel olarak biz çok zıttız uyumlu değiliz ben tez canlıyım o asla değil ağır ki ne ağır ben deli oluyorum bu duruma, o ak der ben kara, tek ortak noktamız siyasi düşüncemiz bir o konuda sohbet edebiliriz onun dışında o çok ön yargılı şekilci ben değilim, insan olmak önemli benim için önce,duham 7 sene oldu bir sene nişanlılık 8 sene, biz hep didişiyoruz ilk başlarda aşk vardı da hoşgörülüyordu bizim aşkımız bitti canım göz göze bakmıyoruz bile el ele tutuşmak sarılmak hepsi bitmiş bizde.... Ben ağlıyorum da hiç umursamadan gidiyor sabah içi hiç mi sızlamıyor ya da bilmiyorum üzülüyor da elimden bir şey gelmiyor mu diye düşünüyor yoksa benden vaz mı geçti hiç bilmiyorum sormuyorum da artık... neyse canım duygularım çoştu deniz gibi ama yine de ifade edemiyorum kendimi

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım eşimle arayı düzelttik. Çocuk olayını biraz oluruna bıraktık. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor :)
canım sevindim düzeltmenize, akışına bırakmanızda iyi olmuş unutma burayı:)

kızlar yarın ilaca başlıyorum dua edin bu sefer olsun yoksa olacaklardan korkuyorum rahim film falan
ateşe de yumurta çatlayana kadar devam :)
1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
kızlar bu yumurtalar cumastesi pazar çatlar mı sizce? günde 2 ilaçla başlıcam. 10. günüm çarşambaya denk geliyor.. eşimde cumartesi pazar yok napıcam ya of of

C.tesi pazar erken canim daha catlamaz

C.tesi pazar erken canim daha catlamaz
canm geçen ay günde 1 kere kullandım günde 1 mm büyüdü 8. gün 8 mmdi 16. gün 18 mmdi iğne vuruldum. şmdi 2 ye çıkarttı doktor. ya iki katı büyürse cumartesi 13. günüm pazar iğne olsam süper olur inşallah denk gelir.. eşm pazarları evde oluyor ama geç oluyor cumartesi olursa tam bir isyan (((

ne desem bilemiyorum eflalim..Allahim muhabbet anlayis versin inş...sen duayi elden bırakma kalpleri ceviren Allahtir...ins sıkıntılariniz gider de yuvaniz muhabbetle dolar.
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım eşimle arayı düzelttik. Çocuk olayını biraz oluruna bıraktık. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor :)
hoş geldin canim sevindim rahat olmanıza...iyiyim kendi adıma cok şükür ugrasip duruyoruz fani dunyanin mesgaleleriyle:)

Eflamin canim tam hazirlandik cikamak uzereydik ki aike hekimligonden arayip haftaya persembeye ertelendigini soylediler. Ben bu duruma sevindim cunku oglum iylesmis.olur o.zaman insallah.
Eflos.canim.bu rotavirusu,de var bu asida yaptiran varmiydi be n hatirlatamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…