çakşır suyu mu alayım keçi boynuzu özü mü alayım.. çakşır neye yarıyor canm? havuç suyunuda gece veriyorumbenim tansiyonum 11e 6 normalde canım. yani büyük olan da yüksek bana göre. ama hamilelik açısından bakarsak sınırda. 13ün üstü gebelik zehirlenmesine giriyormuş. yarın son günüm çıkıyorum artık izne.
allah yardımcın olsun canım.
evet canım yarın son, iyiyim şükür ilaç iyi geldi. yarın da giderim çocuklarım beni bekliyor :)
evet canım çok büyüdü artık karnım.
hiç fikrim yok
evet canım önemli, takipteyim sürekli zaten. yarın son günüm :) ayrılıyorum artık izne
bu zor günler geçecek canım, sabır ve güç versin allahım sana.
evet iyi değerleriniz:) çakşır kökünün hazır suyu satılıyor aktarlarda. biz hazırını almıştık canım.
sen de gıcıklığına, pisliğine söyle canım, kocanın canı sıkılsın azıcık :)
amin canım hepimizerabbim sna yardımcı olsun
aa ne güzel çok sevindim canım boşuna üzülmüşsün, dr yumurtanın büyüklüğüne göre yönlendirir canım senimerhaba kızlar. doktordan geliyorum :)
eşimin spermiyogramını gösterdim napıcaz falan kara kara düşünürken, doktor değerler gayet iyi tam istediğimiz gibi dedi. kafam karıştı %50 hareketli ama 5i hızlı hareketli ona birşey söylemedi.
her neyse ben ultrasona girdim kist falan yokmuş çok şükür. bu ay seropheneyi günde 2 kere içiceksin dedi 10. gün kontrol var. benm anlamadğm ben bu ilacı gçen ay 1 kere kullandım 16. gün iğnemi oldum. şmdi 2 kere içmekle 10. günde yeterli büyüklüğe ulaşırsa iğne olmam normal olur mu? kafam karıştı bu konuyada.
canım herkesin ağrı eşiği farklı neticede ameliyat ağrısı acısı olur hem daha yeniymiş, kremi var canım kesin yani ona eminim adını araştırayımda sana özelden yazayım benAyy benimkini niye estetik yapmadılar yaa,daha doğum yapmadan sezeryan gibi izlerim oldu hayırlı uğurlu olsun :)
Canım beniimmm Efloşuumm çok haklısın kuzum,bidaa yapmıcam tamam :) Sağolasın,geçti gitti çok şükür. Canım mı tatlı benim bilmiyom ama zor günler geçirdim.hala daha eğilip kalkarken zorlanıyom.Ben en iyisi doktoruma sorayım bi,izler için bişi önerecek mi..Bi arkadaş bandı var onun dedi ama bilemedim.
sağol canım aminCanım yaa kıyamam,Allah yardımcın olsun,sabır versin.normal sanırım bu ruh halin..çok az kalmış,doğurdun doğurcan.
ayy benimki çok istemişti ama olmamıştı, sen rahat edersin canım yapsın bedelli ama azcık sürt burnunu:)bir de bedelli askerliğimiz çıktı...sevgili kocam nasıl seviniyor. o bana kiyar ama ben ona kıyamam. takilarimi bozdurcak askere gitmiycek.vermiycem onlar benim mehir im... herkes gibi sen de git(bana herkes ücretsiz izne ayrilmiyorsa sen de ayrılma diyor ya hep) diyorum ama dayanamam...
duham öyle bir ruh halindeyim ki artık kendimi teselli etmiyorum tam tersi ona karşı gaza getiriyorum iyice uzaklaştık neyse...ay canim elttim misin yoksaaa:)...daha kötü kocalar var diyorum ve kendimi teselli ediyorum.cok şükür kotu bi alışkanlığı disari hayati sigarasi bile yok.ne yapalım canim kismet ten öte yol yok.
ah canim hormonlardan olsa gerek ben de öyleyim. ağlıyorum herşeye..Allahim gönlümüze ferahlık versin inşallah.
malesef bilmiyorum csnim hic kullanmadim o ilactan.
canim niye yapmadılar bilmiyorum....ne kadar oldu ameliyta.benim karnımın acisi 4-5 ayda ancak gecmisti....gecirdigin zor günlerin mükafatını verdin rabbim inş.
kızz boş ver ize takılma ne olacak hamile kalınca çatlağın olunca napıcan sen benim karnım harita gibi hiç takmıyorum amaaaaan boş ver canın sağ olsun:)20 gün oldu ameliyat olalı.daha dün alındı dikişlerim. Hatta geçen hafta aldırmaya gittim.1 tanesini çekti kopardı hemşire,benim göbek yarıldı.kaynamamış yani daha..rezillik diz boyudün de alınınca azcık kanadı,korktum.bişi olmaz dedi hemşire.tekrar bandajladım ben de,görmek istemiyom çok çikiinn amiinn kuzumm amiinn,hayırlısıyla tedavim başlasın da olumlu sonuçlar alayım inşallah ♡
iyi bari canım izne çıkıyorsun demek sevindim, amin canımbenim tansiyonum 11e 6 normalde canım. yani büyük olan da yüksek bana göre. ama hamilelik açısından bakarsak sınırda. 13ün üstü gebelik zehirlenmesine giriyormuş. yarın son günüm çıkıyorum artık izne.
evet canım yarın son, iyiyim şükür ilaç iyi geldi. yarın da giderim çocuklarım beni bekliyor :)
hiç fikrim yok
evet canım önemli, takipteyim sürekli zaten. yarın son günüm :) ayrılıyorum artık izne
evet iyi değerleriniz:) çakşır kökünün hazır suyu satılıyor aktarlarda. biz hazırını almıştık canım.
aşısı rahat geçer inşaallahMrb kizlar hepibizden Allah razi olsun oglum hamd olsun bugun daha iyiyarin 2. Ay asisi var, insallah rahat olur sonrasinda
Cutemresim eklemiasin ama ben goremedim
Gunaydin kizlar
Bugun 36.7 ye cikti bogazim agriyo hastalaniyorum sanirim ates yuksekligi de bundan dolayi olabilir mi
Cnm 14/9 ve sonrasi sorun. Benim 10/6 dir. Gebelikte 13/8 oluyrdu benim..dr sorun degil demisti. Sarimsak yiyrdum o zaman.benim tansiyonum 11e 6 normalde canım. yani büyük olan da yüksek bana göre. ama hamilelik açısından bakarsak sınırda. 13ün üstü gebelik zehirlenmesine giriyormuş. yarın son günüm çıkıyorum artık izne.
hiç fikrim yok
evet canım benim diyerleride sezeryandı,o tarihi beklersek inşallah 38 haftalık olucakkac hafta oluyorsun canım biraz erken gibi geldi sen de mi sezaryen olucan diğerleri de mi sezaryen di...ah ah ben normal yapabilir miyim aceba çok istiyorum hayırlısıyla..
ah canimm.cok yıpratıyorsun.ben önceden cok takiyordum ama alıştım napiyim daha da zit gidersem kötü olur.tek mesele daginikliksa takma canim.baska sebepler varsa orası ayri.amin canım hepimize
aa ne güzel çok sevindim canım boşuna üzülmüşsün, dr yumurtanın büyüklüğüne göre yönlendirir canım seni
canım herkesin ağrı eşiği farklı neticede ameliyat ağrısı acısı olur hem daha yeniymiş, kremi var canım kesin yani ona eminim adını araştırayımda sana özelden yazayım ben
sağol canım amin
ayy benimki çok istemişti ama olmamıştı, sen rahat edersin canım yapsın bedelli ama azcık sürt burnunu:)
duham öyle bir ruh halindeyim ki artık kendimi teselli etmiyorum tam tersi ona karşı gaza getiriyorum iyice uzaklaştık neyse...
amin diyorum
kızz boş ver ize takılma ne olacak hamile kalınca çatlağın olunca napıcan sen benim karnım harita gibi hiç takmıyorum amaaaaan boş ver canın sağ olsun:)
iyi bari canım izne çıkıyorsun demek sevindim, amin canım
aşısı rahat geçer inşaallah
hastalıktan olabilir tabi canım bir kaç gün ki ölçümle anlarız
himm.Allahim sağlıcakla kurtarsın o zaman canimevet canım benim diyerleride sezeryandı,o tarihi beklersek inşallah 38 haftalık olucak
EFLALİM evet canım sezeryandı hepside,inan seni çok iyi anlıyorum agrılar tahammül edilemez oluyor bazen,sadece ayaktayken deyil ben gece yataktada bacaklarımdan destek alıp saga sola dönemiyorum,dr.bunların olabilecegini söylüyor,fazla ayakta kalma dedi ama dinlensemde aynı agrılar yine oluyor,sabredicez
ah yusuf bey ah huysuzlaniyor demek...dr kaçıyor derken niye kaciyorlar ki acep...ins iyi bi dr bulursun cutemGunaydin kizlar. Gecmisi tam okuyamiyrm buaralar. Yusuf gece 1.5saatte bir uyanarak rekor kirmayi basardi. Cok yorgunum yahu. Bu modellerin uyuyan turleri neden yok acaba
Haftasonu 7.ay kontrolu vardi. Diger cocuk dr.u kacmisti. Bu buldugum dr.u cok sevmistim. Ee simdi izinde diyrlar. Ama bana o da kacti gibi geliyr. Ayni hastanin dr.lari. bitmiyr arkadas bu dr arama macerasi.
sorma canım ağrı eşiğim yüksek dediler birde yüksek olmasa bayılıcam demek kievet canım benim diyerleride sezeryandı,o tarihi beklersek inşallah 38 haftalık olucak
EFLALİM evet canım sezeryandı hepside,inan seni çok iyi anlıyorum agrılar tahammül edilemez oluyor bazen,sadece ayaktayken deyil ben gece yataktada bacaklarımdan destek alıp saga sola dönemiyorum,dr.bunların olabilecegini söylüyor,fazla ayakta kalma dedi ama dinlensemde aynı agrılar yine oluyor,sabredicez
Gunaydin kizlar. Gecmisi tam okuyamiyrm buaralar. Yusuf gece 1.5saatte bir uyanarak rekor kirmayi basardi. Cok yorgunum yahu. Bu modellerin uyuyan turleri neden yok acaba
Haftasonu 7.ay kontrolu vardi. Diger cocuk dr.u kacmisti. Bu buldugum dr.u cok sevmistim. Ee simdi izinde diyrlar. Ama bana o da kacti gibi geliyr. Ayni hastanin dr.lari. bitmiyr arkadas bu dr arama macerasi.
yok canım dağınıklık değil genel olarak biz çok zıttız uyumlu değiliz ben tez canlıyım o asla değil ağır ki ne ağır ben deli oluyorum bu duruma, o ak der ben kara, tek ortak noktamız siyasi düşüncemizah canimm.cok yıpratıyorsun.ben önceden cok takiyordum ama alıştım napiyim daha da zit gidersem kötü olur.tek mesele daginikliksa takma canim.baska sebepler varsa orası ayri.
himm.Allahim sağlıcakla kurtarsın o zaman canim
ah yusuf bey ah huysuzlaniyor demek...dr kaçıyor derken niye kaciyorlar ki acep...ins iyi bi dr bulursun cutem
canım sevindim düzeltmenize, akışına bırakmanızda iyi olmuş unutma burayı:)Merhaba kızlar nasılsınız bakalım eşimle arayı düzelttik. Çocuk olayını biraz oluruna bıraktık. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor :)
hosgeldin tekrar canım:)Merhaba kızlar nasılsınız bakalım eşimle arayı düzelttik. Çocuk olayını biraz oluruna bıraktık. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor :)
evet benmde eylül ayında öyle olmuştu. hastayken çıkmıştı 36.7 36.8lere.. adet gününe ne kdr kaldı canm?Gunaydin kizlar
Bugun 36.7 ye cikti bogazim agriyo hastalaniyorum sanirim ates yuksekligi de bundan dolayi olabilir mi
evet benmde eylül ayında öyle olmuştu. hastayken çıkmıştı 36.7 36.8lere.. adet gününe ne kdr kaldı canm?
kızlar yarın ilaca başlıyorum dua edin bu sefer olsun yoksa olacaklardan korkuyorum rahim film falan
ateşe de yumurta çatlayana kadar devam :)
1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
kızlar bu yumurtalar cumastesi pazar çatlar mı sizce? günde 2 ilaçla başlıcam. 10. günüm çarşambaya denk geliyor.. eşimde cumartesi pazar yok napıcam ya of of
canm geçen ay günde 1 kere kullandım günde 1 mm büyüdü 8. gün 8 mmdi 16. gün 18 mmdi iğne vuruldum. şmdi 2 ye çıkarttı doktor. ya iki katı büyürse cumartesi 13. günüm pazar iğne olsam süper olur inşallah denk gelir.. eşm pazarları evde oluyor ama geç oluyor cumartesi olursa tam bir isyanC.tesi pazar erken canim daha catlamaz
hadi bakalm güzel haberler ve rinşallah canm.. ben yumurta çatladıktan sonra ateşi ölçmicem çok stres oldum10 gunden az var canim
ne desem bilemiyorum eflalim..Allahim muhabbet anlayis versin inş...sen duayi elden bırakma kalpleri ceviren Allahtir...ins sıkıntılariniz gider de yuvaniz muhabbetle dolar.yok canım dağınıklık değil genel olarak biz çok zıttız uyumlu değiliz ben tez canlıyım o asla değil ağır ki ne ağır ben deli oluyorum bu duruma, o ak der ben kara, tek ortak noktamız siyasi düşüncemizbir o konuda sohbet edebiliriz onun dışında o çok ön yargılı şekilci ben değilim, insan olmak önemli benim için önce,duham 7 sene oldu bir sene nişanlılık 8 sene, biz hep didişiyoruz ilk başlarda aşk vardı da hoşgörülüyordu bizim aşkımız bitti canım göz göze bakmıyoruz bile el ele tutuşmak sarılmak hepsi bitmiş bizde.... Ben ağlıyorum da hiç umursamadan gidiyor sabah içi hiç mi sızlamıyor ya da bilmiyorum üzülüyor da elimden bir şey gelmiyor mu diye düşünüyor yoksa benden vaz mı geçti hiç bilmiyorum sormuyorum da artık... neyse canım duygularım çoştu deniz gibi ama yine de ifade edemiyorum kendimi
hoş geldin canim sevindim rahat olmanıza...iyiyim kendi adıma cok şükür ugrasip duruyoruz fani dunyanin mesgaleleriyle:)Merhaba kızlar nasılsınız bakalım eşimle arayı düzelttik. Çocuk olayını biraz oluruna bıraktık. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?