Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anne olmak kolay değil canım.
benim olmadığı için bol keseden atıp tutuyorum işte

canım hamilesin diye bu kadar duygusalsın belki.
her erkek farklı malesef.kimisi duygularını belli eder, kimisi sevdiğini bile söyleyemez yüzü kızarır.
belki cinsellik yaşayamadığınız için de uzaklamış olabilirsiniz.
sabırlı ol,ani çıkışlar yapma.bebeğine odaklan.
yavrucak çok üzüldü strese girdi.
cute gibi sıkıntı yaşama sende.

kızlar yarın doğum günüm.
ve yarın akrabalar misafirliğe geliyolar.
gündüz misafir ağırlıcam.akşama artık doğum günümü kutlayan olursa kutlarız diye düşünüyorum.
resmen kendi doğum günüme kendim pasta yaptım
üzerinede mum dikip kendime iyiki doğdun dicem

canım inşaallah olur bu ay, çatlama işini bilemiyorum ki canım
amin canım amin inşaallah
aa doğru hastayken yapmıyorlar aşı, rota virüs ben çok istedim ama eşim ikna olmamıştı yaptır derim canım çok önemli
anne olmak kolay değil canım.
benim olmadığı için bol keseden atıp tutuyorum işte
yok canım kolay değil tabi senin şu an yok ama içinde müthiş bir annelik duygusu var:)
bilmiyorum hifam zaten üzüldüğüm konu yavrularımında mutsuz olması inşaallah düzelir

en güzelini yapmışsın birileri hatırlasın diye beklemekten daha iyi bence:) şimdiden kutluyum nice sağlıklı huzurlu ve bol bebişli senelere:)

sen mutlu olursan bebişlerinde mutlu olur.
gelir geçer böyle sıkıntılar.hepimizde oluyo.

sağol canım.inş bebişim en güzel doğum günü hediyem olur

mutlu yıllara canım inşallahh ve de dediğin gibi doğum günü hediyen bebişin olur en en en en güzel hediyeee:)

beklicez artk canm napalm nasibimde varsa olur bu ay yoksa korkuyorum rahim filmi falan çektiricem 2 ay snra

Slm kızlar benim adetim dün bitti ve 6 gün sürdü yani bugün 7.günüm yarindan itibaren ölcmeye başlarsam olur mu???
31günde bir oluyorum

gittigim hastanenin diyetisteyeni arkadaş dr umun gittigini söyledi aksam beraberdik.... cok üzüldüm kaldım istemediğim dr a nasip degilmis ona doğum yapmak...dr umun esi Kayseride kendi burdaydi kocasinin yanina gitmiş durdu durdu neyse...ama cok üzüldüm hic beklemiyrdum.

nice mutlu senelere canim bebişin le inşallah....dogum günü hediyen gelsin inşallah

bugün o kadar çok işim var ki bugunu atlatayim rahatliycam Allah izin verirse....kontrolüm var bebişimi görcem ins her şey yolundadir

Hifa cnm.dogum.gunun kutlu olsun.

Duha. Guzel haberlerle gel cnm

Oyyy gecmis olsun cnm.

Mrb kizlar hepibizden Allah razi olsun oglum hamd olsun bugun daha iyiyarin 2. Ay asisi var, insallah rahat olur sonrasinda
Cutemresim eklemiasin ama ben goremedim
2.ay asilari ates ve gaz yapar. Aklinda olsun panikleme cnm.
Fotoyu kaldirmistim cnm.

Gunaydin kizlar
Bugun 36.7 ye cikti bogazim agriyo hastalaniyorum sanirim ates yuksekligi de bundan dolayi olabilir mi
Bir iki gune anlariz neden yukselidgini.

Uyumuyr kizlar. Gece 3/4.5/5.5/6.5/7/8 emmeye kalkti hep. Uzerini tekmeleyerek actigi icin kapatmaya kac kere kalktim hic bilmiyrm bile. Cok yorgunum cok ;(

Sanirim hastane paralarini odemiyrmus. O nedenle kaciyr dr.lar.

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım eşimle arayı düzelttik. Çocuk olayını biraz oluruna bıraktık. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor :)
Cok sevindim cnm.

Bilgim yok cnm.

Ben yaptirdim. Nesdem de yaptirdi rotavirusu. Agir bir asi. Ben 3. Ve 5. Ayda yaptirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…