sağol cutem bakarsın eminim ama ben sana kıyamam yeni toparlandın zaten:)
oyy ister annesi tabi yemeyin yazık rüzgarımıza canı istemesin:) şapır şapır çok tatlı olurlar oyyy
kuzum tek olsam emir olmasa süpürmem ama emir var nasıl süpürmüyüm hep yerlerde onun için süpürüyorum, ütüsünü iki aydır yapmıyorum bir hafta giyiyor artık bir gömleği.... ben ütülerken her gün değişirdi......
aynen canım aynen
hadi bakalım canım bu ay inşaallah bu umudun bebek olsun sana
kızzzzzzzzzzzzzz seni var ya, nasıl merak ettik biliyor musun senönce kızıyım sonra geçmiş olsun diyeyim:) inşaallah ikinci ameliyata gerek kalmaz canım habersiz bırakma daha
canım sen benim eşimi mi anlatıyorsun bu kadar mı benzer pes diyorum gerçekten artık pes
oyyyy ama sadece ayşegül olur mu tabi ki ben baktım:) yerim onun ağzını
canım çok geçmiş olsun tansiyon önemli biliyorsun artık izne ayrılsan keşke
canım sezaryan sonrası dr bana iki krem vermişti ama ben kullanmamıştım ameliyat izleri için doktoruna sor derim, tarihi geçtiği için atmıştım ne pahalıydı hem de deli gibi kullanmadım
yok canım dağınıklık değil genel olarak biz çok zıttız uyumlu değiliz ben tez canlıyım o asla değil ağır ki ne ağır ben deli oluyorum bu duruma, o ak der ben kara, tek ortak noktamız siyasi düşüncemizbir o konuda sohbet edebiliriz onun dışında o çok ön yargılı şekilci ben değilim, insan olmak önemli benim için önce,duham 7 sene oldu bir sene nişanlılık 8 sene, biz hep didişiyoruz ilk başlarda aşk vardı da hoşgörülüyordu bizim aşkımız bitti canım göz göze bakmıyoruz bile el ele tutuşmak sarılmak hepsi bitmiş bizde.... Ben ağlıyorum da hiç umursamadan gidiyor sabah içi hiç mi sızlamıyor ya da bilmiyorum üzülüyor da elimden bir şey gelmiyor mu diye düşünüyor yoksa benden vaz mı geçti hiç bilmiyorum sormuyorum da artık... neyse canım duygularım çoştu deniz gibi ama yine de ifade edemiyorum kendimi
canım inşaallah olur bu ay, çatlama işini bilemiyorum ki canımkızlar yarın ilaca başlıyorum dua edin bu sefer olsun yoksa olacaklardan korkuyorum rahim film falan
ateşe de yumurta çatlayana kadar devam :)
1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
kızlar bu yumurtalar cumastesi pazar çatlar mı sizce? günde 2 ilaçla başlıcam. 10. günüm çarşambaya denk geliyor.. eşimde cumartesi pazar yok napıcam ya of of
amin canım amin inşaallahne desem bilemiyorum eflalim..Allahim muhabbet anlayis versin inş...sen duayi elden bırakma kalpleri ceviren Allahtir...ins sıkıntılariniz gider de yuvaniz muhabbetle dolar.
hoş geldin canim sevindim rahat olmanıza...iyiyim kendi adıma cok şükür ugrasip duruyoruz fani dunyanin mesgaleleriyle:)
aa doğru hastayken yapmıyorlar aşı, rota virüs ben çok istedim ama eşim ikna olmamıştı yaptır derim canım çok önemliEflamin canim tam hazirlandik cikamak uzereydik ki aike hekimligonden arayip haftaya persembeye ertelendigini soylediler. Ben bu duruma sevindim cunku oglum iylesmis.olur o.zaman insallah.
Eflos.canim.bu rotavirusu,de var bu asida yaptiran varmiydi be n hatirlatamadim
yok canım kolay değil tabi senin şu an yok ama içinde müthiş bir annelik duygusu var:)anne olmak kolay değil canım.
benim olmadığı için bol keseden atıp tutuyorum işte
bilmiyorum hifam zaten üzüldüğüm konu yavrularımında mutsuz olması inşaallah düzelircanım hamilesin diye bu kadar duygusalsın belki.
her erkek farklı malesef.kimisi duygularını belli eder, kimisi sevdiğini bile söyleyemez yüzü kızarır.
belki cinsellik yaşayamadığınız için de uzaklamış olabilirsiniz.
sabırlı ol,ani çıkışlar yapma.bebeğine odaklan.
yavrucak çok üzüldü strese girdi.
cute gibi sıkıntı yaşama sende.
kızlar yarın doğum günüm.
ve yarın akrabalar misafirliğe geliyolar.
gündüz misafir ağırlıcam.akşama artık doğum günümü kutlayan olursa kutlarız diye düşünüyorum.
resmen kendi doğum günüme kendim pasta yaptım
üzerinede mum dikip kendime iyiki doğdun dicem
canım inşaallah olur bu ay, çatlama işini bilemiyorum ki canım
amin canım amin inşaallah
aa doğru hastayken yapmıyorlar aşı, rota virüs ben çok istedim ama eşim ikna olmamıştı yaptır derim canım çok önemli
yok canım kolay değil tabi senin şu an yok ama içinde müthiş bir annelik duygusu var:)
bilmiyorum hifam zaten üzüldüğüm konu yavrularımında mutsuz olması inşaallah düzelir
en güzelini yapmışsın birileri hatırlasın diye beklemekten daha iyi bence:) şimdiden kutluyum nice sağlıklı huzurlu ve bol bebişli senelere:)
mutlu yıllara canım inşallahh ve de dediğin gibi doğum günü hediyen bebişin olur en en en en güzel hediyeee:)kızlar yarın doğum günüm.
gündüz misafir ağırlıcam.akşama artık doğum günümü kutlayan olursa kutlarız diye düşünüyorum.
beklicez artk canm napalm nasibimde varsa olur bu ay yoksa korkuyorum rahim filmi falan çektiricem 2 ay snracanım inşaallah olur bu ay, çatlama işini bilemiyorum ki canım
amin canım amin inşaallah
aa doğru hastayken yapmıyorlar aşı, rota virüs ben çok istedim ama eşim ikna olmamıştı yaptır derim canım çok önemli
yok canım kolay değil tabi senin şu an yok ama içinde müthiş bir annelik duygusu var:)
bilmiyorum hifam zaten üzüldüğüm konu yavrularımında mutsuz olması inşaallah düzelir
en güzelini yapmışsın birileri hatırlasın diye beklemekten daha iyi bence:) şimdiden kutluyum nice sağlıklı huzurlu ve bol bebişli senelere:)
evet ölç canmSlm kızlar benim adetim dün bitti ve 6 gün sürdü yani bugün 7.günüm yarindan itibaren ölcmeye başlarsam olur mu???
31günde bir oluyorum
maşallah canmmm :)foto ekledim ins olmuştur canlar...
nice mutlu senelere canim bebişin le inşallah....dogum günü hediyen gelsin inşallahkızlar yarın doğum günüm.
nice mutlu senelere canim bebişin le inşallah....dogum günü hediyen gelsin inşallah
sağolun kızlarmutlu yıllara canım inşallahh ve de dediğin gibi doğum günü hediyen bebişin olur en en en en güzel hediyeee:)
Oyyy gecmis olsun cnm.20 gün oldu ameliyat olalı.daha dün alındı dikişlerim. Hatta geçen hafta aldırmaya gittim.1 tanesini çekti kopardı hemşire,benim göbek yarıldı.kaynamamış yani daha..rezillik diz boyudün de alınınca azcık kanadı,korktum.bişi olmaz dedi hemşire.tekrar bandajladım ben de,görmek istemiyom çok çikiinn amiinn kuzumm amiinn,hayırlısıyla tedavim başlasın da olumlu sonuçlar alayım inşallah ♡
2.ay asilari ates ve gaz yapar. Aklinda olsun panikleme cnm.Mrb kizlar hepibizden Allah razi olsun oglum hamd olsun bugun daha iyiyarin 2. Ay asisi var, insallah rahat olur sonrasinda
Cutemresim eklemiasin ama ben goremedim
Bir iki gune anlariz neden yukselidgini.Gunaydin kizlar
Bugun 36.7 ye cikti bogazim agriyo hastalaniyorum sanirim ates yuksekligi de bundan dolayi olabilir mi
ah canimm.cok yıpratıyorsun.ben önceden cok takiyordum ama alıştım napiyim daha da zit gidersem kötü olur.tek mesele daginikliksa takma canim.baska sebepler varsa orası ayri.
himm.Allahim sağlıcakla kurtarsın o zaman canim
ah yusuf bey ah huysuzlaniyor demek...dr kaçıyor derken niye kaciyorlar ki acep...ins iyi bi dr bulursun cutem
sorma canım ağrı eşiğim yüksek dediler birde yüksek olmasa bayılıcam demek kiben gün içinde sürekli yerlerdeydim emirle oyun oynuyoruz oyun hamuru, lego, yap boz, resim derken bacaklarımı nasıl koyacağımı ne şekil oturacağımı şaşıyorum ikiye ayırıp oturuyorum:) bağdaş kursam çatı kemiklerim zonkluyor, birde wc ye giriyor beyimiz çömeliyorum sürekli, tabure koydum artık ona oturuyorum uzun duracaksa gece sürekli inliyormuşum ben, sağa sola dönmek aynen zor oluyor diyorum ben emirde ne rahatmışım kuş gibi hafifmişim
demek sezaryandı normal sanıyordum, benim tarih 5 ocak oldu
yok canım o modeller bize denk gelmiyor, kadir tuğcuyu duymuşsundur çocuk dr u bir sitede soruları cevaplıyor ben ona sormuştum uyku işini bazıları yumurtadan böyle çıkıyor modeli böyle yapacak bir şey yok demişti
inşaallah iyi bir dr bulursun
Cok sevindim cnm.Merhaba kızlar nasılsınız bakalım eşimle arayı düzelttik. Çocuk olayını biraz oluruna bıraktık. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor :)
Bilgim yok cnm.kızlar yarın ilaca başlıyorum dua edin bu sefer olsun yoksa olacaklardan korkuyorum rahim film falan
ateşe de yumurta çatlayana kadar devam :)
1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
kızlar bu yumurtalar cumastesi pazar çatlar mı sizce? günde 2 ilaçla başlıcam. 10. günüm çarşambaya denk geliyor.. eşimde cumartesi pazar yok napıcam ya of of
Ben yaptirdim. Nesdem de yaptirdi rotavirusu. Agir bir asi. Ben 3. Ve 5. Ayda yaptirdim.Eflamin canim tam hazirlandik cikamak uzereydik ki aike hekimligonden arayip haftaya persembeye ertelendigini soylediler. Ben bu duruma sevindim cunku oglum iylesmis.olur o.zaman insallah.
Eflos.canim.bu rotavirusu,de var bu asida yaptiran varmiydi be n hatirlatamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?