Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canimm.test yapmıyor musun geçmiş adetin. hic gecermiydi.yojsa hic şaşmadan gelir mi???...heyrcanlsndim bak şimdi.

canım bazen saati saatine oluyor bazen bir iki gün gecikiyor.
bundan 8 ay önce adetim tam 6 gün gecikmişti.artık eşim bile kesin hamilesin dedi.gittik test negatif çıktı.
büyük hayal kırıklığı yaşamıştım.
o yüzden çok korkuyorum.
adet olucakmışım gibide hissetmiyorum.

inşaallah canım benim

canım bi gün daha mı beklesem diye düşünüyorum.
hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum.

kızlar bana yardım edin ne olur stresten öleceğim galiba , ateş takibi yapıyorum aynı zamanda yumurta takibi yaptırdım ve 3 gün önce çatlama iğnesi oldum ama ateşim yükselmedi gibi sizce neden böyle , adetimin 4.günü ölçmeye başladım

36.0 36. 1 36.1 36.1 36.1 36.1 36.2 36.2 36.3 36.3 bugünde 36. 3 çıktı yükselmesi gerekmezmiydi

merhaba kizlar...
vefasiz ece geldi ))) ugramiyorum biliyorum kendime kiziyorum ama vakit vakit vakit.....sabahtan beri 3kez yaziyorum bu sefer gondermek nasip olur herhalde..
sizi vakit buldukca okuyorum eflalimin panik halleri cutenin atlamadan yorulmadan hep yardimlari fikirleri hamislerin dogum heyecani dgpnr bu arada gunun cok az kaldi Rabbim korusun 2nizi de gule oynaya kuzaginiza alin minigi insallah..yeni hamisimiz var tebrikler canin darisi tum isteyenlere en cok mujdeyi hifa senden bekliyorum en yakinda Insallah..Rabbim hepinizi korusun minik meleklerle bir omur mutlu kilsin..
bize gelelimmi gelmeyelimmiii ohhooo gunlerimizi anlatsan roman olur )))) cunki ben hep uslu co uk olucak saniyordum hic boylesini hayal etmemistim
herhalde tum gun birlikdeyiz diye cok alisti diyorum..nasil anlatsam surekli iciceyiz surekli konusuyoruz..susmam yasak hep sohbet ediyoruz kimse inanmiyordu oyle olduguna gorenler sasiriyo oylece karsilikli vidi vidi konusuyoruz ve gozunden 1dk uzaklasmam yasak oyle bi bagiriyoki bisey oldu saniyosun..cok guzel anlar gunler ama artik gonlumce banyo yapmayi unutdum..cunki sadece 10 15dk var..babasiyla mak.bu surede duruyo..o da sbh 7de cikip aksam 9 10da geldiyi icin cok yorgun oluyo ve tum isler bana kaliyo..kv arada geliyo ama 10 15 dk.lik cunki kendi cocugu var 15yasinda onunla mesgul..halimdenden sikayet etmiyorum aslaaaa..ama cidden yoruluyorum ama mutlu huzurlu sukurlerle dolu yorgunluk...uykuya hep yarim saate bir saate dalardim simdi ne zaman uzandim ne zaman uyudum hatirlamiyorum
ferhan kucagimda olsa bile hep kulagimda diger oda da aglayan bebek sesi..bazen esimin cocuk agliyo diye sesini duyuyorum kosarak geliyorum uyuyo e niye cagirdin diyorum ben seni cagirmadimki diyo
1hfta bundan once ben usutmusdum ve ogluma da gecti o kaadar onlem almama ragmen..il hastaligini ilk atesini yasadi yavrum atlattik sukur ama istahi azaldi onnceki gibi cok emmiyo..cok uzuluyorum herkes duzelicek diyo ama korkuyorum ya duzelmezse ya sonra hic istemezse anne sutunu..cok uzuluyorum ama Insallah olmaz oyle bisey ostahi da bir an once duzelir..kilodu ayina gore iyiydi ve herkes o kadar dediki ayina gore cok kilolu cok iri....masallah kelimesi de lugatlarimda yok...nazar deydirdiler sonunda.....
boyle kizlar biz beraber buyoruz iste sukurler olsun gunumuze herkes isteyen ama herkes yasasin bu gunleri insallah..artik tel.nu elime almaya da firsat vermiyo uzatuyo elini aliyor elimden..izin vermiyo kumanda alsam tel alsam hop kapiyo yani ondan bir yazim 3 4saat suruyo aayyy bi firsat buldum cenem dustu....

İnternett

netten açamıyorum o yuzden linki yükleyemedim. Fotoğrafını gönderebilirim olursa.
Olmaz cnm. Ilk sayfada var nasil linki paylasacagin..

kan testi yaptirdin mi buarada?

aynen canım.bi olsun bana bile emanet edemez
cutem adet gecikti 4.gün bugün.test yapsammı beklesemmi bilemedim
Canim. Sabah yap istersen.

Daha catlama olmamis atese gore. 36.3ten en az 36.5e yukselirse catladi deriz cnm. Bazen oluyr. Birine daha olmustu igneden 5gun sonra catlamisti. Hem dr.un kontrol etmesi lazim cnm. Sen calismalari birakma.

Bebisler dogunca zaman azaliyr cnm. Ne yapalim....
Ben de yusuf izin verdikce hizlica bakabiliyrm. Bazen okuyamiyrm son sayfaya ancak bakabiloyrm.
Istahi duzelir merak etme.

Daha catlama olmamis atese gore. 36.3ten en az 36.5e yukselirse catladi deriz cnm. Bazen oluyr. Birine daha olmustu igneden 5gun sonra catlamisti. Hem dr.un kontrol etmesi lazim cnm. Sen calismalari birakma.
canım teşekkür ederim akıntımda var kasık ağrımda ama bilemedim niye böyle oldu 4 tane yumurtam oluşmuştu 24 22 18 16 mm doktor iğneyi vurun 24 saat sonra birlikte ol demişti , uykum bi kaç gündür çok bölünüyo düzenli uyuyamadığımdanda kaynaklanıyo olabilir sanırım

Geri uyuyrsan sorun olmaz ateste. Olcumun dogru olur cnm.
Telas yok.

1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
kızlarrr durum bu 10. gün kontrole gidiyorum bakalm yumurtalar ne durumdaaa inşallahhh 4 5 tne olurrr ikiz üçüzzz olurrrr dualar ediinnn bizeee:)

maşallah canm yumoşlarınaa inşallah bende çarşamba günü böyle birşeyle karşılaşırım :))

canım adetimin dördüncü günü başladım içmeye günde 2 adet sabah akşam , 9. günde iğne vuruldum
ilk ayın mı canm? bende 5. gün başladm 10. gün randevum var çarşamba günü günde 2 kere kullanıorum . geçen ay bir kereydi bu ay 2ye çıkarttık inşallah yumoşlar 4 5 tanedir :)

cnm ben iğneyi geçen ay 16. gün vuruldum 18. gün ateş yükseldi 18. gün çatlamış yani ateşte öyleydi. bekle bakalım? ilşkiye devam

Dgrpnr - canım hayırlı olsun yatağınız mışıl mışıl uyusun inş :)
Sezaryan doğum olmasının nedeni varmı canım ?
CUTEM - teşekkürler canım :)
Ece - geçmiş olsun canım inş paşanın iştahı biran önce artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…