canimm.test yapmıyor musun geçmiş adetin. hic gecermiydi.yojsa hic şaşmadan gelir mi???...heyrcanlsndim bak şimdi.
inşaallah dediğin gibi olur boran tecrübelisin dediğin gibi olmasını diliyorum:)
zor gerçekten sürekli bir yerimiz ağrıyor
canım başka doktora git derim
tamam cutem güveniyorum sana:) bir şey olsa sen zaten söylerdin zaten bana:)
çok haklısın, eşimde bugün diyor bir doğum olsun seni doktora götürücem diye bende sen kendini götür dedim:)
canım eşimle konuşmadım bakalım sanırım devlet olacak, birinin olumsuz konuşmasını bekliyormuşum özeldekiyle ilgili resmen, kanım ısınmıyor çünkü hiç
canım yap yatağını eymeninkine 3 ay oldu:) üstünde örtü var toz olmuyor
cnaım bazı bebekler çok uyuyor akşam çok hareketleniyor
14 olur sanırım canım
he he cutem o dediğin uyku bizim eve hala uğramadı 3,5 senedireşle kavga konusunda çok haklısın da işte gıcık oldum napıyım odunuma düzeltmek için uğraşmıyor gıcık
görümcemde var canım sen memnun kalırsan isterim ondan eymen için:)
hamilesin hayılrı olsun
ayyy canım yoksa hamilemisin inşaallah hifam
eşin bebek olunca öyle düşünmez merak etme sen
hazırladık kuzumun yatağını :) dediğin gibi örtü örttük canım:)
hazır artık yatağımız da
22 aralık sezaryen olacak canım.
aynen dediğin gibi yaptık canım :) ben de aynı şeyi düşündüğüm için yapmak istiyordum yatağı ama gelmezse de pislenecek diye içim elvermiyordu. artık her şeyimiz hazır, gelsin paşamızzz
ben de bu haftamı gezmeye ayırmak istiyorum ama yollarda doğururum diye de korkuyorum artık
dene bakalım canım, ben de bu makinelerden alırım diye düşünüyordum. iyi oldu:)
hamilesiniz, tebrik ederim:) Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hadi yaaaaayy hifaa ne zaman yapacaksın testini çokk heyecanlandım şimdiiii...
Olmaz cnm. Ilk sayfada var nasil linki paylasacagin..İnternett
netten açamıyorum o yuzden linki yükleyemedim. Fotoğrafını gönderebilirim olursa.
Canim. Sabah yap istersen.aynen canım.bi olsun bana bile emanet edemez
cutem adet gecikti 4.gün bugün.test yapsammı beklesemmi bilemedim
Daha catlama olmamis atese gore. 36.3ten en az 36.5e yukselirse catladi deriz cnm. Bazen oluyr. Birine daha olmustu igneden 5gun sonra catlamisti. Hem dr.un kontrol etmesi lazim cnm. Sen calismalari birakma.kızlar bana yardım edin ne olur stresten öleceğim galiba , ateş takibi yapıyorum aynı zamanda yumurta takibi yaptırdım ve 3 gün önce çatlama iğnesi oldum ama ateşim yükselmedi gibi sizce neden böyle , adetimin 4.günü ölçmeye başladım
36.0 36. 1 36.1 36.1 36.1 36.1 36.2 36.2 36.3 36.3 bugünde 36. 3 çıktı yükselmesi gerekmezmiydi
Bebisler dogunca zaman azaliyr cnm. Ne yapalim....merhaba kizlar...
vefasiz ece geldi ))) ugramiyorum biliyorum kendime kiziyorum ama vakit vakit vakit.....sabahtan beri 3kez yaziyorum bu sefer gondermek nasip olur herhalde..
sizi vakit buldukca okuyorum eflalimin panik halleri cutenin atlamadan yorulmadan hep yardimlari fikirleri hamislerin dogum heyecani dgpnr bu arada gunun cok az kaldi Rabbim korusun 2nizi de gule oynaya kuzaginiza alin minigi insallah..yeni hamisimiz var tebrikler canin darisi tum isteyenlere en cok mujdeyi hifa senden bekliyorum en yakinda Insallah..Rabbim hepinizi korusun minik meleklerle bir omur mutlu kilsin..
bize gelelimmi gelmeyelimmiii ohhooo gunlerimizi anlatsan roman olur )))) cunki ben hep uslu co uk olucak saniyordum hic boylesini hayal etmemistim
herhalde tum gun birlikdeyiz diye cok alisti diyorum..nasil anlatsam surekli iciceyiz surekli konusuyoruz..susmam yasak hep sohbet ediyoruz kimse inanmiyordu oyle olduguna gorenler sasiriyo oylece karsilikli vidi vidi konusuyoruz ve gozunden 1dk uzaklasmam yasak oyle bi bagiriyoki bisey oldu saniyosun..cok guzel anlar gunler ama artik gonlumce banyo yapmayi unutdum..cunki sadece 10 15dk var..babasiyla mak.bu surede duruyo..o da sbh 7de cikip aksam 9 10da geldiyi icin cok yorgun oluyo ve tum isler bana kaliyo..kv arada geliyo ama 10 15 dk.lik cunki kendi cocugu var 15yasinda onunla mesgul..halimdenden sikayet etmiyorum aslaaaa..ama cidden yoruluyorum ama mutlu huzurlu sukurlerle dolu yorgunluk...uykuya hep yarim saate bir saate dalardim simdi ne zaman uzandim ne zaman uyudum hatirlamiyorum
ferhan kucagimda olsa bile hep kulagimda diger oda da aglayan bebek sesi..bazen esimin cocuk agliyo diye sesini duyuyorum kosarak geliyorum uyuyo e niye cagirdin diyorum ben seni cagirmadimki diyo
1hfta bundan once ben usutmusdum ve ogluma da gecti o kaadar onlem almama ragmen..il hastaligini ilk atesini yasadi yavrum atlattik sukur ama istahi azaldi onnceki gibi cok emmiyo..cok uzuluyorum herkes duzelicek diyo ama korkuyorum ya duzelmezse ya sonra hic istemezse anne sutunu..cok uzuluyorum ama Insallah olmaz oyle bisey ostahi da bir an once duzelir..kilodu ayina gore iyiydi ve herkes o kadar dediki ayina gore cok kilolu cok iri....masallah kelimesi de lugatlarimda yok...nazar deydirdiler sonunda.....
boyle kizlar biz beraber buyoruz iste sukurler olsun gunumuze herkes isteyen ama herkes yasasin bu gunleri insallah..artik tel.nu elime almaya da firsat vermiyo uzatuyo elini aliyor elimden..izin vermiyo kumanda alsam tel alsam hop kapiyoyani ondan bir yazim 3 4saat suruyo aayyy bi firsat buldum cenem dustu....
canım teşekkür ederim akıntımda var kasık ağrımda ama bilemedim niye böyle olduDaha catlama olmamis atese gore. 36.3ten en az 36.5e yukselirse catladi deriz cnm. Bazen oluyr. Birine daha olmustu igneden 5gun sonra catlamisti. Hem dr.un kontrol etmesi lazim cnm. Sen calismalari birakma.
Geri uyuyrsan sorun olmaz ateste. Olcumun dogru olur cnm.canım teşekkür ederim akıntımda var kasık ağrımda ama bilemedim niye böyle oldu4 tane yumurtam oluşmuştu 24 22 18 16 mm doktor iğneyi vurun 24 saat sonra birlikte ol demişti , uykum bi kaç gündür çok bölünüyo düzenli uyuyamadığımdanda kaynaklanıyo olabilir sanırım
maşallah canm yumoşlarınaa inşallah bende çarşamba günü böyle birşeyle karşılaşırım :))canım teşekkür ederim akıntımda var kasık ağrımda ama bilemedim niye böyle oldu4 tane yumurtam oluşmuştu 24 22 18 16 mm doktor iğneyi vurun 24 saat sonra birlikte ol demişti , uykum bi kaç gündür çok bölünüyo düzenli uyuyamadığımdanda kaynaklanıyo olabilir sanırım
canım ya inşallah seninde kocaman kocaman olmuştur yumoşların ve ikimizde bu ay hamiş kalırız inşallah..maşallah canm yumoşlarınaa inşallah bende çarşamba günü böyle birşeyle karşılaşırım :))
canm kaçıncı gününde bu kadar büyüdü yumoşlar? günde kaç hap içiyorsuncanım ya inşallah seninde kocaman kocaman olmuştur yumoşların ve ikimizde bu ay hamiş kalırız inşallah..
canım adetimin dördüncü günü başladım içmeye günde 2 adet sabah akşam , 9. günde iğne vuruldumcanm kaçıncı gününde bu kadar büyüdü yumoşlar? günde kaç hap içiyorsun
ilk ayın mı canm? bende 5. gün başladm 10. gün randevum var çarşamba günü günde 2 kere kullanıorum . geçen ay bir kereydi bu ay 2ye çıkarttık inşallah yumoşlar 4 5 tanedir :)canım adetimin dördüncü günü başladım içmeye günde 2 adet sabah akşam , 9. günde iğne vuruldum
cnm ben iğneyi geçen ay 16. gün vuruldum 18. gün ateş yükseldi 18. gün çatlamış yani ateşte öyleydi. bekle bakalım? ilşkiye devamkızlar bana yardım edin ne olur stresten öleceğim galiba , ateş takibi yapıyorum aynı zamanda yumurta takibi yaptırdım ve 3 gün önce çatlama iğnesi oldum ama ateşim yükselmedi gibi sizce neden böyle , adetimin 4.günü ölçmeye başladım
36.0 36. 1 36.1 36.1 36.1 36.1 36.2 36.2 36.3 36.3 bugünde 36. 3 çıktı yükselmesi gerekmezmiydi
canmmmm inşallah hamilesindirrr merakla bekliyorum haberini:)canım bi gün daha mı beklesem diye düşünüyorum.
hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum.
Haftasonu kan verdim. Beta hcg 49.9 çıktıOlmaz cnm. Ilk sayfada var nasil linki paylasacagin..
kan testi yaptirdin mi buarada?
Canim. Sabah yap istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?