tabiki de sana da masallah cnm.
ama kilolara cidden dikkat. Suyu artir cnm.
Rica ederim.
Adet gunu gelmeden testte cikmasa da uzulmeyin. Kesin sonuc icin hep adet gecikmesi beklenir cunku.
Ben dun demistim.Ne diyosunuz belli belirsiz görünüyo ama
himm . evdeyim ya istah acilmazsa böyle iyi gider . ama biraz kaçıririm gibi görünüyor. saglik olsun.Benim.gibi almissin cnm. Ben 11 kg ile gitmistim ki 32 den sonra hoppp diye 3 kg almistim. Bebek atak yapiyr cunku.
doğru diyirsunn cutem . ama gel bunu hormonlar a anlat...eşim bebekle ilgili cokk canımı sıkıyor ama artik hic cocugu olmadığı bilmediği icin böyle yapiyor diye düşünüyorum. yeni evlendigimizde öyle alışveriş e bile problem çıkarırfi mesela niye un alıyorum cok pahali diye. şimdi cok farkli alisti öğrendi ne desem fazla faxla aliyor....bebise de yok niye bu bez bu mendil ilkel yontem kullan diyo cildiriyorumben olsam hic dr a gitmem eskiler gidiyormuymus e mübarek eskiler cok mu iyiymiş her dogan 3 çocuktan ikisi ya da anne ölüyordu..dr a gidicem böbreğimde sıkıntı var diyorum ne gerek var oluruna birak vs vs.artik gecekten bilmediğinden boyle diyor diyorum ve he deyip geciyor bildigimi de yapiyorum.Buradan tum gebe arkadaslara sesleniyorum
Gezinnnnn tozunnnn. Sudan sebeplerle esinizle kavga edip kusmeyin. Keyfini cikarin her aninizin.
Cunkuuuuuuuu....
Dogumdan sonra gelecek olan minik canavarbunlarin hicbirine uzuncaaaaaaaa bir sure izin vermeyecek.
Ben hala uykunun hayaliyle yasiyorum ki 7 aylik olduk.
dene bakalım canım nasıl olcak:)Kizlar. Butikbebeden 35tl ye yogurt makinesi almistim. Bugun deniyrm. Eger guzel olursa size de tavsiye ederim. Simdi ben de eski metotla mayaliyrdum ama surekli az miktarda ve taze yapmak zorunda olunca insan zorlaniyr bazen. Bu makine hem 1 kg yogurt yapabiliyr hem de 4 kucuk kavanoza yapabiliyr. Maglum ek gida da 2gune bir taze yogurt sart.
Yaaaaa annelik çooook güZel bir duygu ama bir okadar da zor şimdiden bende düşünüyorum Canım karmaşık duygular içerisindeyim inş zorlanmamBuradan tum gebe arkadaslara sesleniyorum
Gezinnnnn tozunnnn. Sudan sebeplerle esinizle kavga edip kusmeyin. Keyfini cikarin her aninizin.
Cunkuuuuuuuu....
Dogumdan sonra gelecek olan minik canavarbunlarin hicbirine uzuncaaaaaaaa bir sure izin vermeyecek.
günaydın kızçeler..
biz ikisini de kullandık canım. çakşır sperm kalitesini arttırıyor; sayısını, hızını her şeyini etkiliyor.
hmm biraz araştırdım ben de canım, 14 ve sonrasıymış doğru. benim küçük olan fırlamış dr ilaç verdi düşsün diye. şimdi iyi tansiyonum şükür.
doğum gününü yakalayamadım canım kusura bakma.
mutlu, sağlıklı bir hayat senin olsun inşallah. yeni yaşın sana bebiş getirsin
maaşallah canım, çok iyi görünüyorsun.
canım her şeyde bir hayır vardır. üzme kendini.
canım bebek kilo aldıkça sorun yok, vermesi problem olur. canını sıkma. benimki de son ölçümde daha az kilo almış ve ölçüme göre haftası da olduğundan küçük görünüyor. ama dr her şey yolunda dedi.
dr konusuna gelince özledekine gitme canım. kadın dr yok mu güvendiğiniz?
evin sıcaklığı 19-22 derece arası olmalı canım. yurt dışında hemşireler oda sıcaklığını ölçmeye gelirlermiş ( annem anlatır hep ) eğer yüksekse çok kızarlarmış. doğduğu ilk günler evde bere ve eldiven giydirilmeli, sonrasında ise giydirilmemeli. eldiven sadece sıcaklıkla alakalı değil, çocuğun psikomotor gelişimi açısından elleri çıplak olmalı.
giydirdiğiniz şeyler evin sıcaklığına göre değişir. artık o ilk günleri atlattı kuzucuk, onun için sen ne giyiyorsan o da aynı kalınlıkta giydirilmeli. bebeklerin elleri ve ayakları hep daha soğuktur vücuduna göre, dolaşım sisteminden kaynaklanıyor. o yüzden aman elleri ayakları soğuk diye kat kat giydirilmemeli, üşüdüğünü göstermez.
uyurken de ince bebek battaniyeleri yeterli olur.
çokk güzel olmuş odası canım. güle güle kullansın minik :)
endişelerin de gayet normal, ben de aynı hissediyorum.
maaşallah oğluşuna:)
artık dinlene dinlene hallet işlerini canım. yorma kendini.
Buradan tum gebe arkadaslara sesleniyorum
Cunkuuuuuuuu....
Anammmm 2 gun gecmis. Allahim insallah gelmistir kuzun. Ne zaman test yapacaksin?teşekkür ederim canım.
4 aralıktı adet günüm.daha olmadım.
inşaallah olmam
7aylik olduk cnm cok sukur.ay kıyamam cutem sana
maaşallah 7 aylık mı oldu ya.daha dün hamileyim demiştin halbuki
dün gece yatarken eşimle konuştuk.
çocuk bakmak çok zor dedi.uyuyamıcaksın hiç bişey yapamıcaksın dedi.
ben severim ama bakamam dedi.
ben bakıcam zaten sana noluyo dedim.
bu yüzden cennet annelerin ayakları altında işte dedim
canimm.test yapmıyor musun geçmiş adetin. hic gecermiydi.yojsa hic şaşmadan gelir mi???...heyrcanlsndim bak şimdi.teşekkür ederim canım.
inşaallah olmam
inşaallah dediğin gibi olur boran tecrübelisin dediğin gibi olmasını diliyorum:)niye bukadar geriliyorsun canım ya,benim iki sezeryanım ikide aynı yerden ameliyatım var inan çabucak geçecek,dikişlerini korumaya gelince oglun dogum olunca farkına varıcak ve daha dikkatli olucak emin ol
hoşgeldin canım geçmiş olsun,sen geldin birde azapçiçegi gelse merakta bırakmasa
çok zor kuzum anlıyorum,aynen bende geceleri inliyormuşum eşim kaçkez uyandırıp yatakta dönmeme yardımcı oldu,ayaklarımın altı yastık dolu yatakta birazda olsa destek oluyor insana,benim benim dr.da em erken 7 ocak yoksada 10 15 arası dedi hayırlısı bakalım
çoookk cici bunlar maaşallah güle güle kullanın
canım başka doktora git derimcute bu konuda bende çok endişeliyim,kasım 12 de özelde bakıldı 1700gr.dedi dr.1 hafta sonrası devlette bakıldı 1550gr.dedi dr.bende dedim ama geçen hafta 1700 dü dedim,dr.olabilir bazen farklı gösterir dedi neyse 1550 dedikten 1 hafta sonra tekrar aynı dr.a gittim 1400 dedi bu seferde telaşlanıp ama geçen haftada siz baktınız aynı makina dedim bebek geriliyor ozaman dedim,bana dedigi laf şu oldu aynı ult.olsada bazen yanlış ölçüm yapılabiliyor sen kafana takma bu ölçümleri dedi,ama şimdiye kadar herşey yolundayken hafta hesaplamada herşey günün gününe denkken şimdi neolduda hem kiloda hem haftada geri çıkmaya başladı,sence neyapmalıyım,çok endişe ediyorum çünki büyük oglumu 2 küçük oglumu 8 aylıkken 1 kilo dogurdum ve çok ama çok zorlandım büyütmekte ben yinemi besleyemiyorum aceba kuzuyu
aahh ah 2 sezeryan iki ameliyat hastanede beni anadan üryan görmeyen personel kalmadı galiba
tamam cutem güveniyorum sana:) bir şey olsa sen zaten söylerdin zaten bana:)Cnm. Canin acir benim de oyleydi. 2 adim atar 3 nefes alirdim sonlarda. Farkli guzelim her gebelik. Korkma erkende dogurmazsin. Zaten 36nin bitmesine bisi kalmasi. Hem dogum olacak gibi olsa dr almaz o riski. Coktannnnn dogurturdu senj, oyle dusun...artik rahatla eflal. Bak dogym sonrasi sinirledin fena bosalacak boyle giderse. Bu kez de emire bakmistim eymene niye bakamiyrm diye uzuleceksin hasta olup.
Devlettekime guvenme. Acilen baska dr.a da gorun. Olcumleri hatali bile olsa yine de kilo almasi lazimdi. Gerileme var cnm. Benim bildigim sorun bu.
canım eşimle konuşmadım bakalım sanırım devlet olacak, birinin olumsuz konuşmasını bekliyormuşum özeldekiyle ilgili resmen, kanım ısınmıyor çünkü hiçgünaydın kızçeler..
biz ikisini de kullandık canım. çakşır sperm kalitesini arttırıyor; sayısını, hızını her şeyini etkiliyor.
hmm biraz araştırdım ben de canım, 14 ve sonrasıymış doğru. benim küçük olan fırlamış dr ilaç verdi düşsün diye. şimdi iyi tansiyonum şükür.
doğum gününü yakalayamadım canım kusura bakma.
mutlu, sağlıklı bir hayat senin olsun inşallah. yeni yaşın sana bebiş getirsin
maaşallah canım, çok iyi görünüyorsun.
canım her şeyde bir hayır vardır. üzme kendini.
canım bebek kilo aldıkça sorun yok, vermesi problem olur. canını sıkma. benimki de son ölçümde daha az kilo almış ve ölçüme göre haftası da olduğundan küçük görünüyor. ama dr her şey yolunda dedi.
dr konusuna gelince özledekine gitme canım. kadın dr yok mu güvendiğiniz?
evin sıcaklığı 19-22 derece arası olmalı canım. yurt dışında hemşireler oda sıcaklığını ölçmeye gelirlermiş ( annem anlatır hep ) eğer yüksekse çok kızarlarmış. doğduğu ilk günler evde bere ve eldiven giydirilmeli, sonrasında ise giydirilmemeli. eldiven sadece sıcaklıkla alakalı değil, çocuğun psikomotor gelişimi açısından elleri çıplak olmalı.
giydirdiğiniz şeyler evin sıcaklığına göre değişir. artık o ilk günleri atlattı kuzucuk, onun için sen ne giyiyorsan o da aynı kalınlıkta giydirilmeli. bebeklerin elleri ve ayakları hep daha soğuktur vücuduna göre, dolaşım sisteminden kaynaklanıyor. o yüzden aman elleri ayakları soğuk diye kat kat giydirilmemeli, üşüdüğünü göstermez.
uyurken de ince bebek battaniyeleri yeterli olur.
çokk güzel olmuş odası canım. güle güle kullansın minik :)
endişelerin de gayet normal, ben de aynı hissediyorum.
maaşallah oğluşuna:)
artık dinlene dinlene hallet işlerini canım. yorma kendini.
canım yap yatağını eymeninkine 3 ay oldu:) üstünde örtü var toz olmuyorben de artık evdeyim, geri kalan işleri toparlayıp tam anlamıyla hazırlığımı bitirmek istiyorum.
bu bir hafta gezebildiğim kadar gezmek istiyorumsonra vaktim olmayacak.
daha iki haftam var doğuma ama şimdiden yatağını yapsam mı kızlar? o vakte kadar yine pislenecek gibi geliyor.
cnaım bazı bebekler çok uyuyor akşam çok hareketleniyorinşallah canım.evde olmanın verdigi muthis bir rahatlik var...
:):)...eflalim ama iki kez girdim birsürü çikolata yedim ikisinde de mi uyuyordu ki... hemsire kalp atışını zor buldu o aleti koyucak yeri.
sagol canim...dinlenerek yaparım artik ins canim.
14 olur sanırım canımkizlar 80 kilo olmuşum...72 ile gebe kaldim. toplam 8 kilo....kacla doguma giderim aceba böyle giderse?
he he cutem o dediğin uyku bizim eve hala uğramadı 3,5 senedirBuradan tum gebe arkadaslara sesleniyorum
Cunkuuuuuuuu....
görümcemde var canım sen memnun kalırsan isterim ondan eymen için:)Kizlar. Butikbebeden 35tl ye yogurt makinesi almistim. Bugun deniyrm. Eger guzel olursa size de tavsiye ederim. Simdi ben de eski metotla mayaliyrdum ama surekli az miktarda ve taze yapmak zorunda olunca insan zorlaniyr bazen. Bu makine hem 1 kg yogurt yapabiliyr hem de 4 kucuk kavanoza yapabiliyr. Maglum ek gida da 2gune bir taze yogurt sart.
hamilesin hayılrı olsunNe diyosunuz belli belirsiz görünüyo ama
teşekkür ederim canım.
inşaallah olmam
ay kıyamam cutem sana
maaşallah 7 aylık mı oldu ya.daha dün hamileyim demiştin halbuki
dün gece yatarken eşimle konuştuk.
çocuk bakmak çok zor dedi.uyuyamıcaksın hiç bişey yapamıcaksın dedi.
ben severim ama bakamam dedi.
ben bakıcam zaten sana noluyo dedim.
bu yüzden cennet annelerin ayakları altında işte dedim
hazırladık kuzumun yatağını :) dediğin gibi örtü örttük canım:)yap canim bence erken degil. uzerini ortersin toz olmasın dersen... ohh gez canim gez...
hazır artık yatağımız daÇok teşekkür ediyorum hepinize kızlar
Daha iyileri sizlerin olsun inş :)
EFLAL - canım usg den de değişio kilo ları ama bi dahaki kont. Aynı Dr. Da olursa farkı anlayabilirsin Dr. Konusunda hangi Dr. A güveniyorsan inanıyorsan onda doğum yap canım
DUHA - canım hayırlı olsun evde olmak çok güzel bir duygu :) maşallah kuzuna da :)
BORAN - canım bencede tekrar usg de bakılsın meleğine.
DGRPNR - canım aynen bende öyle düşünüyorum son günlerimizi iyi değerlendirelim :)
Bence erken değil hazırla tatlım hiç belli olmaz
Doğumun nasıl olacak bellimi ?
aynen dediğin gibi yaptık canım :) ben de aynı şeyi düşündüğüm için yapmak istiyordum yatağı ama gelmezse de pislenecek diye içim elvermiyordu. artık her şeyimiz hazır, gelsin paşamızzzYatagi yap cnm. Uzerine kocaman bir carsaf örtersin, bebegin gelince kaldirirsin. Mis gibi kalir o zamana. Panikletmek icin demiyrm ama dogum zamani artik belli olmaz cnm. Dr 2 hafta var desede bazen once de olabiliyr. Misal Deryaw kontrole diye gitti aksama mecbur doguma alindi.
ben de bu haftamı gezmeye ayırmak istiyorum ama yollarda doğururum diye de korkuyorum artıkBuradan tum gebe arkadaslara sesleniyorum
Cunkuuuuuuuu....
dene bakalım canım, ben de bu makinelerden alırım diye düşünüyordum. iyi oldu:)Kizlar. Butikbebeden 35tl ye yogurt makinesi almistim. Bugun deniyrm. Eger guzel olursa size de tavsiye ederim. Simdi ben de eski metotla mayaliyrdum ama surekli az miktarda ve taze yapmak zorunda olunca insan zorlaniyr bazen. Bu makine hem 1 kg yogurt yapabiliyr hem de 4 kucuk kavanoza yapabiliyr. Maglum ek gida da 2gune bir taze yogurt sart.
hadi yaaaateşekkür ederim canım.
inşaallah olmam
Saglikla uyusun yavrum cnm.hazırladık kuzumun yatağını :) dediğin gibi örtü örttük canım:)
hazır artık yatağımız da
22 aralık sezaryen olacak canım.
aynen dediğin gibi yaptık canım :) ben de aynı şeyi düşündüğüm için yapmak istiyordum yatağı ama gelmezse de pislenecek diye içim elvermiyordu. artık her şeyimiz hazır, gelsin paşamızzz
ben de bu haftamı gezmeye ayırmak istiyorum ama yollarda doğururum diye de korkuyorum artık
dene bakalım canım, ben de bu makinelerden alırım diye düşünüyordum. iyi oldu:)
hamilesiniz, tebrik ederim:) Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hadi yaaaaayy hifaa ne zaman yapacaksın testini çokk heyecanlandım şimdiiii...
O zaman foto isterizhazırladık kuzumun yatağını :) dediğin gibi örtü örttük canım:)
hazır artık yatağımız da
22 aralık sezaryen olacak canım.
aynen dediğin gibi yaptık canım :) ben de aynı şeyi düşündüğüm için yapmak istiyordum yatağı ama gelmezse de pislenecek diye içim elvermiyordu. artık her şeyimiz hazır, gelsin paşamızzz
ben de bu haftamı gezmeye ayırmak istiyorum ama yollarda doğururum diye de korkuyorum artık
dene bakalım canım, ben de bu makinelerden alırım diye düşünüyordum. iyi oldu:)
hamilesiniz, tebrik ederim:) Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hadi yaaaaayy hifaa ne zaman yapacaksın testini çokk heyecanlandım şimdiiii...
Yoğurt makinesi almayi düşünenler...
Dun yazmistim kizlar. Makine almayi planlayanlar bosuna pahali markalara para harcamasinlar. Dun denedim ve supper oldu yogurt. 1 kg da yogurt yapabiliyorsunuz 4 kucuk kavanoz da...
Maya olarak AOÇ yogurdunu kullandim dr tavsiyesiyle. Nohuttan yaptigim maya bu zamana kadar dayanmadi tabiki de.
Cihazi da yukluyorum size. Butikbebeden 35 yada 40 tl ye almistim birkac ay once.
Eki Görüntüle 1327032
İnternettBen dun demistim.
Hamilesinnnnnnnnnnn....
Allah saglikla tamamlamani nasip etsin... cok sevindim. Ates linkini paylasirsan seni ilk sayfadaki tabloya eklemek isterim.
netten açamıyorum o yuzden linki yükleyemedim. Fotoğrafını gönderebilirim olursa.Ben dun demistim.
Hamilesinnnnnnnnnnn....
Allah saglikla tamamlamani nasip etsin... cok sevindim. Ates linkini paylasirsan seni ilk sayfadaki tabloya eklemek isterim.
Anammmm 2 gun gecmis. Allahim insallah gelmistir kuzun. Ne zaman test yapacaksin?
7aylik olduk cnm cok sukur.
Esin simdi boyle konussun. Bi yavrusu olsun gorurum ben onu.
Bebek bakmak zor cnm. Oyle disardan goruldugu gibi degilmis. Ama sevgisinin tarifi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?