Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buradan tum gebe arkadaslara sesleniyorum

Gezinnnnn tozunnnn. Sudan sebeplerle esinizle kavga edip kusmeyin. Keyfini cikarin her aninizin.

Cunkuuuuuuuu....
Dogumdan sonra gelecek olan minik canavar bunlarin hicbirine uzuncaaaaaaaa bir sure izin vermeyecek.

Ben hala uykunun hayaliyle yasiyorum ki 7 aylik olduk.

Kizlar. Butikbebeden 35tl ye yogurt makinesi almistim. Bugun deniyrm. Eger guzel olursa size de tavsiye ederim. Simdi ben de eski metotla mayaliyrdum ama surekli az miktarda ve taze yapmak zorunda olunca insan zorlaniyr bazen. Bu makine hem 1 kg yogurt yapabiliyr hem de 4 kucuk kavanoza yapabiliyr. Maglum ek gida da 2gune bir taze yogurt sart.

Ne diyosunuz belli belirsiz görünüyo ama
Ben dun demistim.
Hamilesinnnnnnnnnnn....

Allah saglikla tamamlamani nasip etsin... cok sevindim. Ates linkini paylasirsan seni ilk sayfadaki tabloya eklemek isterim.

Benim.gibi almissin cnm. Ben 11 kg ile gitmistim ki 32 den sonra hoppp diye 3 kg almistim. Bebek atak yapiyr cunku.
himm . evdeyim ya istah acilmazsa böyle iyi gider . ama biraz kaçıririm gibi görünüyor. saglik olsun.
doğru diyirsunn cutem . ama gel bunu hormonlar a anlat...eşim bebekle ilgili cokk canımı sıkıyor ama artik hic cocugu olmadığı bilmediği icin böyle yapiyor diye düşünüyorum. yeni evlendigimizde öyle alışveriş e bile problem çıkarırfi mesela niye un alıyorum cok pahali diye. şimdi cok farkli alisti öğrendi ne desem fazla faxla aliyor....bebise de yok niye bu bez bu mendil ilkel yontem kullan diyo cildiriyorumben olsam hic dr a gitmem eskiler gidiyormuymus e mübarek eskiler cok mu iyiymiş her dogan 3 çocuktan ikisi ya da anne ölüyordu..dr a gidicem böbreğimde sıkıntı var diyorum ne gerek var oluruna birak vs vs.artik gecekten bilmediğinden boyle diyor diyorum ve he deyip geciyor bildigimi de yapiyorum.
dene bakalım canım nasıl olcak:)

Yaaaaa annelik çooook güZel bir duygu ama bir okadar da zor şimdiden bende düşünüyorum Canım karmaşık duygular içerisindeyim inş zorlanmam
Hayırlı olsun hamilesiniz
Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin inş

teşekkür ederim canım.
4 aralıktı adet günüm.daha olmadım.
inşaallah olmam

ay kıyamam cutem sana
maaşallah 7 aylık mı oldu ya.daha dün hamileyim demiştin halbuki

dün gece yatarken eşimle konuştuk.
çocuk bakmak çok zor dedi.uyuyamıcaksın hiç bişey yapamıcaksın dedi.
ben severim ama bakamam dedi.
ben bakıcam zaten sana noluyo dedim.
bu yüzden cennet annelerin ayakları altında işte dedim

teşekkür ederim canım.
inşaallah olmam
Anammmm 2 gun gecmis. Allahim insallah gelmistir kuzun. Ne zaman test yapacaksin?

7aylik olduk cnm cok sukur.
Esin simdi boyle konussun. Bi yavrusu olsun gorurum ben onu.
Bebek bakmak zor cnm. Oyle disardan goruldugu gibi degilmis. Ama sevgisinin tarifi yok.

inşaallah dediğin gibi olur boran tecrübelisin dediğin gibi olmasını diliyorum:)

zor gerçekten sürekli bir yerimiz ağrıyor
canım başka doktora git derim
tamam cutem güveniyorum sana:) bir şey olsa sen zaten söylerdin zaten bana:)

çok haklısın, eşimde bugün diyor bir doğum olsun seni doktora götürücem diye bende sen kendini götür dedim:)
canım eşimle konuşmadım bakalım sanırım devlet olacak, birinin olumsuz konuşmasını bekliyormuşum özeldekiyle ilgili resmen, kanım ısınmıyor çünkü hiç
canım yap yatağını eymeninkine 3 ay oldu:) üstünde örtü var toz olmuyor
cnaım bazı bebekler çok uyuyor akşam çok hareketleniyor
kizlar 80 kilo olmuşum...72 ile gebe kaldim. toplam 8 kilo....kacla doguma giderim aceba böyle giderse?
14 olur sanırım canım
he he cutem o dediğin uyku bizim eve hala uğramadı 3,5 senedir eşle kavga konusunda çok haklısın da işte gıcık oldum napıyım odunuma düzeltmek için uğraşmıyor gıcık
görümcemde var canım sen memnun kalırsan isterim ondan eymen için:)

Ne diyosunuz belli belirsiz görünüyo ama
hamilesin hayılrı olsun
teşekkür ederim canım.
inşaallah olmam

ayyy canım yoksa hamilemisin inşaallah hifam

eşin bebek olunca öyle düşünmez merak etme sen

yap canim bence erken degil. uzerini ortersin toz olmasın dersen... ohh gez canim gez...
hazırladık kuzumun yatağını :) dediğin gibi örtü örttük canım:)
hazır artık yatağımız da
22 aralık sezaryen olacak canım.
aynen dediğin gibi yaptık canım :) ben de aynı şeyi düşündüğüm için yapmak istiyordum yatağı ama gelmezse de pislenecek diye içim elvermiyordu. artık her şeyimiz hazır, gelsin paşamızzz
ben de bu haftamı gezmeye ayırmak istiyorum ama yollarda doğururum diye de korkuyorum artık
dene bakalım canım, ben de bu makinelerden alırım diye düşünüyordum. iyi oldu:)
hamilesiniz, tebrik ederim:) Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
teşekkür ederim canım.
inşaallah olmam
hadi yaaaa ayy hifaa ne zaman yapacaksın testini çokk heyecanlandım şimdiiii...

Saglikla uyusun yavrum cnm.

O zaman foto isteriz

Yoğurt makinesi almayi düşünenler...
Dun yazmistim kizlar. Makine almayi planlayanlar bosuna pahali markalara para harcamasinlar. Dun denedim ve supper oldu yogurt. 1 kg da yogurt yapabiliyorsunuz 4 kucuk kavanoz da...
Maya olarak AOÇ yogurdunu kullandim dr tavsiyesiyle. Nohuttan yaptigim maya bu zamana kadar dayanmadi tabiki de.

Cihazi da yukluyorum size. Butikbebeden 35 yada 40 tl ye almistim birkac ay once.

Demin baktim 30tl ye inmis kizlar. Site linkini vereyim ama tam almaz yine sanirim. Siz noktalari ekleyin.

http://www.hepsiburada.com/m/yogoo-...aW-eCIsT_UMergf82vuEKjk_l-BUajt49sxoCcHDw_wcB

Ben dun demistim.
Hamilesinnnnnnnnnnn....

Allah saglikla tamamlamani nasip etsin... cok sevindim. Ates linkini paylasirsan seni ilk sayfadaki tabloya eklemek isterim.
İnternett
Ben dun demistim.
Hamilesinnnnnnnnnnn....

netten açamıyorum o yuzden linki yükleyemedim. Fotoğrafını gönderebilirim olursa.

Eklentiler

• image.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 69

aynen canım.bi olsun bana bile emanet edemez
cutem adet gecikti 4.gün bugün.test yapsammı beklesemmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…