Masallah. Allah saglikla tamamlamani nasip etsin.Haftasonu kan verdim. Beta hcg 49.9 çıktı
ayy ben hıc öyle düşünmemiştim.Ameliyat önlüğü üst tarafı kapatır en azından diye tahmin ediyordum..sağol cutem içimi rahatlatıyorsun, bu hafta sıkı beslenicem düzenli yemiyorum sanırım artık canım istemiyor ki hiç
çok acıyor canım cutem çıktı çıkacak gibi ne farklıymış hamilelikler meğer ben ne rahatmışım emirde şimdi tın tın yürüyorum ağrıdan, erken doğmaz değil mi cutem çok korkuyorum vajinamda sürekli acı var açılma acısı gibi
eşimle karara bağlayalım artık dr işini ruhum daraldı bu konudan
öpüyorum seni:)
canım tahin helvası yiyorum dün tahin aldırdım direk onu yiyicem artık çok sağol, inşaallah eymenime yarar
canım snein giydiğinden bir kat fazla giyicek bebeğin, erkek bebek sıcağı sevmez ondan da huysuz olur bilgin olsun
yastık bir sene kullanmadım ben
mama olayını bilemiyorum canım, sütüde emdiği kadar emziriyordum ben
eşinle inşaallah düzelir aranız canım inşaallah
canım çıplak oluyorsun sezaryanda her yerin açık oluyor, amin
canım evde olman ne iyi oldu sana dinlenirsin, yetersin annesi merak etme bunları düşünmen zaten yeteceğini gösterir
dr a sormadan kullanma canım
çok güzeller canım ellerine sağlık
maşaallah kuzuna canım, nst de bebeğin kalp atışlarının inişli çıkışlı olması lazım yani hareket etmesi uyumaması lazım seninki uyuyordur ondan tekrar çekilmiştri karın yapınla alakalı değil canım, evde olmana çok seeindim
canım bende biliyorum eşimde biliyor ama işte olmuyor ne kadar karışmasalar da babası ve babasına karşı gelemez eşimkarar vericem artık canım dr a inşaallah
gördüm sonunda:)
ayy yaa onu bilmiyordum işte..Sezeryanda da normal dogum gibi cnm. Tamamen gorunuyr her yanin. Sonradan kapatiyrlar ama ojce herkes goruyr. Sonda vs takiyrlar kiiii benim sansima tummmmm ekip erkekti...
oyy kocaman adam olmus Ferhan bey...bebişle zor canim bakalım ben ne yapacağım...merhaba kizlar...
vefasiz ece geldi ))) ugramiyorum biliyorum kendime kiziyorum ama vakit vakit vakit.....sabahtan beri 3kez yaziyorum bu sefer gondermek nasip olur herhalde..
sizi vakit buldukca okuyorum eflalimin panik halleri cutenin atlamadan yorulmadan hep yardimlari fikirleri hamislerin dogum heyecani dgpnr bu arada gunun cok az kaldi Rabbim korusun 2nizi de gule oynaya kuzaginiza alin minigi insallah..yeni hamisimiz var tebrikler canin darisi tum isteyenlere en cok mujdeyi hifa senden bekliyorum en yakinda Insallah..Rabbim hepinizi korusun minik meleklerle bir omur mutlu kilsin..
bize gelelimmi gelmeyelimmiii ohhooo gunlerimizi anlatsan roman olur )))) cunki ben hep uslu co uk olucak saniyordum hic boylesini hayal etmemistim
herhalde tum gun birlikdeyiz diye cok alisti diyorum..nasil anlatsam surekli iciceyiz surekli konusuyoruz..susmam yasak hep sohbet ediyoruz kimse inanmiyordu oyle olduguna gorenler sasiriyo oylece karsilikli vidi vidi konusuyoruz ve gozunden 1dk uzaklasmam yasak oyle bi bagiriyoki bisey oldu saniyosun..cok guzel anlar gunler ama artik gonlumce banyo yapmayi unutdum..cunki sadece 10 15dk var..babasiyla mak.bu surede duruyo..o da sbh 7de cikip aksam 9 10da geldiyi icin cok yorgun oluyo ve tum isler bana kaliyo..kv arada geliyo ama 10 15 dk.lik cunki kendi cocugu var 15yasinda onunla mesgul..halimdenden sikayet etmiyorum aslaaaa..ama cidden yoruluyorum ama mutlu huzurlu sukurlerle dolu yorgunluk...uykuya hep yarim saate bir saate dalardim simdi ne zaman uzandim ne zaman uyudum hatirlamiyorum
ferhan kucagimda olsa bile hep kulagimda diger oda da aglayan bebek sesi..bazen esimin cocuk agliyo diye sesini duyuyorum kosarak geliyorum uyuyo e niye cagirdin diyorum ben seni cagirmadimki diyo
1hfta bundan once ben usutmusdum ve ogluma da gecti o kaadar onlem almama ragmen..il hastaligini ilk atesini yasadi yavrum atlattik sukur ama istahi azaldi onnceki gibi cok emmiyo..cok uzuluyorum herkes duzelicek diyo ama korkuyorum ya duzelmezse ya sonra hic istemezse anne sutunu..cok uzuluyorum ama Insallah olmaz oyle bisey ostahi da bir an once duzelir..kilodu ayina gore iyiydi ve herkes o kadar dediki ayina gore cok kilolu cok iri....masallah kelimesi de lugatlarimda yok...nazar deydirdiler sonunda.....
boyle kizlar biz beraber buyoruz iste sukurler olsun gunumuze herkes isteyen ama herkes yasasin bu gunleri insallah..artik tel.nu elime almaya da firsat vermiyo uzatuyo elini aliyor elimden..izin vermiyo kumanda alsam tel alsam hop kapiyoyani ondan bir yazim 3 4saat suruyo aayyy bi firsat buldum cenem dustu....
maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.Haftasonu kan verdim. Beta hcg 49.9 çıktı
aminn nukracim...Masaallah asim a Allah daha da iyi etsin ins.biz de seni özledik csnim ins kisa zamanda katılırsin aramizaa.Kızlar Asım uyandı altını değiştirdim gaz egzersizi yaptık şimdi de uyutuyorum size bir bakma fırsatım oldu canlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Asımın ameliyat yeri iyileşti şükürler olsun gaz sorunumuz var oda ilaçtan ziyade egzersizle daha iyi oluyor.
sizler nasılsınız doğumlarınız yaklaşmış şimdi çok heyecanlısınuzdır Rabbim ennn kolay doğumları nasip etsin hepinize gün sayan güzel yüreklilerim inşaallah pozitif sonuçlar alırsınız :) çok özledim sizleri yaa
izne ayrıldın mı canım?Günaydın güzeller cok güzel mutlu bir haftamiz olsun inşallah...
evde olmak harikaymis bu halinle...cok şükür.
ayrildim canim.zorlandigim icin biraktim bebis daha onemli.izne ayrıldın mı canım?
çok iyi yapmışsın canım.Zaten havalar iyice soğudu,göbüşte büyüyünce zor oluyor işe gidip gelmek..Şİmdi evde mis gibi dinlenin rahat edin.ayrildim canim.zorlandigim icin biraktim bebis daha onemli.
evet ilk ayım canm , inş. RAbbim gönlüne göre versin , haberlerini bekliyorum mutlaka yaz :)ilk ayın mı canm? bende 5. gün başladm 10. gün randevum var çarşamba günü günde 2 kere kullanıorum . geçen ay bir kereydi bu ay 2ye çıkarttık inşallah yumoşlar 4 5 tanedir :)
henüz çatlamamış bekleyelim bazen oluyor böylekızlar bana yardım edin ne olur stresten öleceğim galiba , ateş takibi yapıyorum aynı zamanda yumurta takibi yaptırdım ve 3 gün önce çatlama iğnesi oldum ama ateşim yükselmedi gibi sizce neden böyle , adetimin 4.günü ölçmeye başladım
36.0 36. 1 36.1 36.1 36.1 36.1 36.2 36.2 36.3 36.3 bugünde 36. 3 çıktı yükselmesi gerekmezmiydi
:) panik eflalmerhaba kizlar...
vefasiz ece geldi ))) ugramiyorum biliyorum kendime kiziyorum ama vakit vakit vakit.....sabahtan beri 3kez yaziyorum bu sefer gondermek nasip olur herhalde..
sizi vakit buldukca okuyorum eflalimin panik halleri cutenin atlamadan yorulmadan hep yardimlari fikirleri hamislerin dogum heyecani dgpnr bu arada gunun cok az kaldi Rabbim korusun 2nizi de gule oynaya kuzaginiza alin minigi insallah..yeni hamisimiz var tebrikler canin darisi tum isteyenlere en cok mujdeyi hifa senden bekliyorum en yakinda Insallah..Rabbim hepinizi korusun minik meleklerle bir omur mutlu kilsin..
bize gelelimmi gelmeyelimmiii ohhooo gunlerimizi anlatsan roman olur )))) cunki ben hep uslu co uk olucak saniyordum hic boylesini hayal etmemistim
herhalde tum gun birlikdeyiz diye cok alisti diyorum..nasil anlatsam surekli iciceyiz surekli konusuyoruz..susmam yasak hep sohbet ediyoruz kimse inanmiyordu oyle olduguna gorenler sasiriyo oylece karsilikli vidi vidi konusuyoruz ve gozunden 1dk uzaklasmam yasak oyle bi bagiriyoki bisey oldu saniyosun..cok guzel anlar gunler ama artik gonlumce banyo yapmayi unutdum..cunki sadece 10 15dk var..babasiyla mak.bu surede duruyo..o da sbh 7de cikip aksam 9 10da geldiyi icin cok yorgun oluyo ve tum isler bana kaliyo..kv arada geliyo ama 10 15 dk.lik cunki kendi cocugu var 15yasinda onunla mesgul..halimdenden sikayet etmiyorum aslaaaa..ama cidden yoruluyorum ama mutlu huzurlu sukurlerle dolu yorgunluk...uykuya hep yarim saate bir saate dalardim simdi ne zaman uzandim ne zaman uyudum hatirlamiyorum
ferhan kucagimda olsa bile hep kulagimda diger oda da aglayan bebek sesi..bazen esimin cocuk agliyo diye sesini duyuyorum kosarak geliyorum uyuyo e niye cagirdin diyorum ben seni cagirmadimki diyo
1hfta bundan once ben usutmusdum ve ogluma da gecti o kaadar onlem almama ragmen..il hastaligini ilk atesini yasadi yavrum atlattik sukur ama istahi azaldi onnceki gibi cok emmiyo..cok uzuluyorum herkes duzelicek diyo ama korkuyorum ya duzelmezse ya sonra hic istemezse anne sutunu..cok uzuluyorum ama Insallah olmaz oyle bisey ostahi da bir an once duzelir..kilodu ayina gore iyiydi ve herkes o kadar dediki ayina gore cok kilolu cok iri....masallah kelimesi de lugatlarimda yok...nazar deydirdiler sonunda.....
boyle kizlar biz beraber buyoruz iste sukurler olsun gunumuze herkes isteyen ama herkes yasasin bu gunleri insallah..artik tel.nu elime almaya da firsat vermiyo uzatuyo elini aliyor elimden..izin vermiyo kumanda alsam tel alsam hop kapiyoyani ondan bir yazim 3 4saat suruyo aayyy bi firsat buldum cenem dustu....
hadi inşaallah ikizin olur canım sağlıklı1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
kızlarrr durum bu 10. gün kontrole gidiyorum bakalm yumurtalar ne durumdaaa inşallahhh 4 5 tne olurrr ikiz üçüzzz olurrrr dualar ediinnn bizeee:)
çok iyi canımHaftasonu kan verdim. Beta hcg 49.9 çıktı
bizde seni özledik nukram güzel insanKızlar Asım uyandı altını değiştirdim gaz egzersizi yaptık şimdi de uyutuyorum size bir bakma fırsatım oldu canlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Asımın ameliyat yeri iyileşti şükürler olsun gaz sorunumuz var oda ilaçtan ziyade egzersizle daha iyi oluyor.
sizler nasılsınız doğumlarınız yaklaşmış şimdi çok heyecanlısınuzdır Rabbim ennn kolay doğumları nasip etsin hepinize gün sayan güzel yüreklilerim inşaallah pozitif sonuçlar alırsınız :) çok özledim sizleri yaa
yok canım spinal epidural olursan senin önüne yüksekçe örtü geiryolar o kadar, yoksa genelde hiç bir şey olmuyorayy ben hıc öyle düşünmemiştim.Ameliyat önlüğü üst tarafı kapatır en azından diye tahmin ediyordum..
Günaydın güzeller cok güzel mutlu bir haftamiz olsun inşallah...
evde olmak harikaymis bu halinle...cok şükür.
Olmaz cnm. Ilk sayfada var nasil linki paylasacagin..
kan testi yaptirdin mi buarada?
Canim. Sabah yap istersen.
canmmmm inşallah hamilesindirrr merakla bekliyorum haberini:)
canimmm..Sağlık olsun nasip b bir daha ki ay a inşallah...malesef hanımlar yine olmadı
Hoşbuldum Boranım sağolasın.Azapçiçeği de mi benim gibi kaçak :)niye bukadar geriliyorsun canım ya,benim iki sezeryanım ikide aynı yerden ameliyatım var inan çabucak geçecek,dikişlerini korumaya gelince oglun dogum olunca farkına varıcak ve daha dikkatli olucak emin ol
hoşgeldin canım geçmiş olsun,sen geldin birde azapçiçegi gelse merakta bırakmasa
çok zor kuzum anlıyorum,aynen bende geceleri inliyormuşum eşim kaçkez uyandırıp yatakta dönmeme yardımcı oldu,ayaklarımın altı yastık dolu yatakta birazda olsa destek oluyor insana,benim benim dr.da em erken 7 ocak yoksada 10 15 arası dedi hayırlısı bakalım
çoookk cici bunlar maaşallah güle güle kullanın
henüz çatlamamış bekleyelim bazen oluyor böyle
:) panik eflal
canım biraz büyüsün fırsat bulursun daha çok küçük, iştahı düzelir inşaallah, ah nazar yok mu nazar kem gözlülerden korusun Allah hepimizi
hadi inşaallah ikizin olur canım sağlıklı
çok iyi canım
bizde seni özledik nukram güzel insan
yok canım spinal epidural olursan senin önüne yüksekçe örtü geiryolar o kadar, yoksa genelde hiç bir şey olmuyor
amiiiiin canım amin
canım dpo beşteki ateşini discarted olarak işaretle, olmadı demek için çok erknSelam kizlar iyi haftalar herkese
gonlunuzce iyi bi hafta olur umarim
Rahatsizligim gecti ama grafik de dususe gecti bu ay da olmayacak sanirim cok umutlanmistim oysaki. Zaten cuma gunu de leke geldi ama anlamadigim sadece o gun geldi bi daha gelmedi. Leke gelince anladim ki tutmadi ztn.
hadi bakalım maşaallah çok sevindim canımmerhaba arkadaşlar hepinize teşekkür ederim nasılsınız bakalım özledim sizi :)) bende durumlar eşimle şuan çok iyiyiz çok şükürhala adet olmadım bugün ateş ölçtüm düşük bugün yarın adet olurum herhalde ateş tabloma göre yarın adet olmam gerekiyor hadi hayırlısı :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
canım benim güzel hifam olacak inşaallah senin nazlı kuzun elbette gelecek sana, kızın olacak eymene alıcam:)malesef hanımlar yine olmadı
Mutlu haftalarınız olsun kızçelerimm ♡
Ya bişi sorcam.ameliyattan sora dr bana cyclo progynova diye bi ilaç verdi 2 kutu.bi tanesini iç,1 hafta ara ver,8.gün ikinci kıtuya başla dedi.o arada zaten adet olacaksın dedi.şimdiii ayın 5'inde 1 kutuyu bitirdim ama adet olmadım.ben şimdi ikinci kutuya ne zaman başlıcam,adet olup bittikten sonra mı,yoksa her halükarda 5 gün sonra mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?