Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Asım uyandı altını değiştirdim gaz egzersizi yaptık şimdi de uyutuyorum size bir bakma fırsatım oldu canlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Asımın ameliyat yeri iyileşti şükürler olsun gaz sorunumuz var oda ilaçtan ziyade egzersizle daha iyi oluyor.
sizler nasılsınız doğumlarınız yaklaşmış şimdi çok heyecanlısınuzdır Rabbim ennn kolay doğumları nasip etsin hepinize gün sayan güzel yüreklilerim inşaallah pozitif sonuçlar alırsınız :) çok özledim sizleri yaa

ayy ben hıc öyle düşünmemiştim.Ameliyat önlüğü üst tarafı kapatır en azından diye tahmin ediyordum..

DGPNR yatağınız hazırmış güle güle yatsın kuzucuk.
ece90 canım bebişler gelince hepimiz senin gibi olacağız hatta ben 2 çocukla nasıl olurum bilmiyorum.
cutem kızım 4 yaşında hala sinemeya gitmek filan sıkıntı her zmana birilerine bırakmak olmuyor.Şimdi ikincide yolda ben uppppppppuzunnn bir süre evden dışarı çıkamam sanırım.
hifa test yaptın mı ben göremedim..inş güzel haberler veririsin

oyy kocaman adam olmus Ferhan bey...bebişle zor canim bakalım ben ne yapacağım...

Haftasonu kan verdim. Beta hcg 49.9 çıktı
maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.
aminn nukracim...Masaallah asim a Allah daha da iyi etsin ins.biz de seni özledik csnim ins kisa zamanda katılırsin aramizaa.

ilk ayın mı canm? bende 5. gün başladm 10. gün randevum var çarşamba günü günde 2 kere kullanıorum . geçen ay bir kereydi bu ay 2ye çıkarttık inşallah yumoşlar 4 5 tanedir :)
evet ilk ayım canm , inş. RAbbim gönlüne göre versin , haberlerini bekliyorum mutlaka yaz :)

henüz çatlamamış bekleyelim bazen oluyor böyle
:) panik eflal

canım biraz büyüsün fırsat bulursun daha çok küçük, iştahı düzelir inşaallah, ah nazar yok mu nazar kem gözlülerden korusun Allah hepimizi
hadi inşaallah ikizin olur canım sağlıklı
Haftasonu kan verdim. Beta hcg 49.9 çıktı
çok iyi canım
bizde seni özledik nukram güzel insan
ayy ben hıc öyle düşünmemiştim.Ameliyat önlüğü üst tarafı kapatır en azından diye tahmin ediyordum..
yok canım spinal epidural olursan senin önüne yüksekçe örtü geiryolar o kadar, yoksa genelde hiç bir şey olmuyor
Günaydın güzeller cok güzel mutlu bir haftamiz olsun inşallah...
evde olmak harikaymis bu halinle...cok şükür.

amiiiiin canım amin

Selam kizlar iyi haftalar herkese
gonlunuzce iyi bi hafta olur umarim

Rahatsizligim gecti ama grafik de dususe gecti bu ay da olmayacak sanirim cok umutlanmistim oysaki. Zaten cuma gunu de leke geldi ama anlamadigim sadece o gun geldi bi daha gelmedi. Leke gelince anladim ki tutmadi ztn.

merhaba arkadaşlar hepinize teşekkür ederim nasılsınız bakalım özledim sizi :)) bende durumlar eşimle şuan çok iyiyiz çok şükür hala adet olmadım bugün ateş ölçtüm düşük bugün yarın adet olurum herhalde ateş tabloma göre yarın adet olmam gerekiyor hadi hayırlısı :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

Hoşbuldum Boranım sağolasın.Azapçiçeği de mi benim gibi kaçak :)

Mutlu haftalarınız olsun kızçelerimm ♡
Ya bişi sorcam.ameliyattan sora dr bana cyclo progynova diye bi ilaç verdi 2 kutu.bi tanesini iç,1 hafta ara ver,8.gün ikinci kıtuya başla dedi.o arada zaten adet olacaksın dedi.şimdiii ayın 5'inde 1 kutuyu bitirdim ama adet olmadım.ben şimdi ikinci kutuya ne zaman başlıcam,adet olup bittikten sonra mı,yoksa her halükarda 5 gün sonra mı ??

eflalim bilememekte bazen iyi bir şey yani onu anladım..Ben normal doğum yaptım en azından önlük üstümdeydi diye sevindim şimdi ...Tabi herşey bir yana bebeğimizin ve bizim sağlığımız için en doğrusu hangisi ise o olmalı..rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

canım dpo beşteki ateşini discarted olarak işaretle, olmadı demek için çok erkn
hadi bakalım maşaallah çok sevindim canım
malesef hanımlar yine olmadı
canım benim güzel hifam olacak inşaallah senin nazlı kuzun elbette gelecek sana, kızın olacak eymene alıcam:)

canım bilemiyorum ki doktora sorsan daha iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…