Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün aksam üzeri yürüyüş yapayim dedim sadece 15 dk yürüyebildim belim ağrıyor ve cok yavaş zor yürüdüm biraz daha ritimli yürüsem daha faydalı olur heralde.

bugün aksam üzeri yürüyüş yapayim dedim sadece 15 dk yürüyebildim belim ağrıyor ve cok yavaş zor yürüdüm biraz daha ritimli yürüsem daha faydalı olur heralde.
Kendini zorlamadan yuru cnm.

Saglikla uyusun yavrum cnm.

O zaman foto isteriz
sağ ol canım benim. amann fotoluk bir şey yok ki, bebeğimin odası bile yok. kendi evimiz olmadığından sadece park yatak aldık. evimiz olunca direk genç odası yaparız diye düşündük.
hmm çok iyiymiş. ben de alırım o vakit. teşekkür ederiz canım.
evet canım az kaldı. inşallah sağ sağlim kavuşurum ben de yavruma :)
günleriniz çok zevkli geçiyor deseneee süperrr
geçmiş olsun ferhancığa, iştahı da düzelir canım merak etme.
Haftasonu kan verdim. Beta hcg 49.9 çıktı
hayırlı olsun :) allah tamamına erdirsin.
amin canım sağ ol.
panik atağım var, normalin o bekleme sürecini atlatamayabilirim diye korkuyorum canım. o yüzden sezaryen dedik.
şükür canım çok sevindim.
benim tam iki haftam var :) henüz heyecan yok ama son günler nasıl geçecek bilmiyorum
evet canım hazır şükür, sağ ol. darısı sana inşallah.

çokkkk güzel olmuş odası, allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım.

benim işten ayrıldığımdan beri ayaklarım şişiyor kızlar.
sanırım tam zamanında ayrılmışım işten:)
yarın da kontrolümüz var, bakalım ne kadar büyümüş kuzucuğumuz
aranızda bebişini doğduğu gün sünnet yaptıran var mı kızlar? nasıl yürüyor bu işler?

Yaptirma sakin. Ben baya arastirdim. En az 6 aylik olmasi lazimmis. Bir de sen sezeryanli bebek yazik sunnetli. Daha gobegi dusmemis yavrumun bir de pipi acisi. Bosver cnm. Acele etme derim ben.

hemen özele gidiyorum umarım devletteki dr. yanılmıştır,elim ayagım titremeye başladı yeni okudun msjını
Hoşbuldum Boranım sağolasın.Azapçiçeği de mi benim gibi kaçak :)
evet canım oda çook zaman oldu yok

hemen özele gidiyorum umarım devletteki dr. yanılmıştır,elim ayagım titremeye başladı yeni okudun msjını
Korkutmak istemedim cnm ozur dilerim.
Sonucu yaz bize de cnm. Merak icindeyim.

canim hic düşünmedim hrnen yaptırmayı...galiba büyüyünce yaptiririz biz de.
borancim sakin ol ins kötü birsey yoktur bebis cokk iyidir....bizi haberdar et canım merakta bırakma.

yok canım yavaş yavaş yürü ritimli yürüme
güzel haberlerini bekliyoruz canım, ilk 10 gün deniliyor canım emiri yaptıramadık çok istemiştik o dönem çocuk cerrahı şehir dışındaydı
tünaydın kızlar nasılsınız bakalım sağ kasığımda ağrım var hala adet olmadım tablom hergün 1 tık atıyor adet tarihimi
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
bekleyelim bakalım canım
eflalcimm nerdesin...nasılsın canim?

sağol canım merak ettiğin için, hep şikayet halindeyim ama akşam baş ağrım oldu gecede uykumdan etti, sabaha kadar uyuyamadım ilaçta fayda etmedi, boynumun ağrısı başıma vurdu, dün ev süpürüp sildim 3 saatde anca bitirdim , epeydir yapmayınca ondan oldu sanırım, sağ kalça kemiğim çok fena ağrıyor adım atamıyorum, emirin wc işi hala aynı ve az önce sinir harbi yaşattı bana, kötüyüm duham ben artık huzur istiyorum

bir dokun bin ah işit benden

Selam kızlar
Nasılsınız?
Dün Dr. Kont. Vardı çatın normal doğuma müsait rahat doğum yapabilirsin ve açılman yok
Bekleyeceğiz artık Bol bol yürüyüş yap dedi Dr. Um
şükürler olsun :)
Kızım 3.300 gr olmuş tosuncuğum benim

DGRPNR - canım iyi bir karar vermişsiniz doğum için. risk almaya gerek yok bencede
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
HİFA - canım inş bidahaki aya güzel haberlerini alırız.
ZEBEBEK- odanız çok güzel olmuş canım güle güle büyüsün meleğin inş :)
NUKra - duaların için amin canım
Ayşegül- hoşgeldin canım ameliyat mı oldun
CUTEM EFLAL DUHA BORAN aklıma gelmeyen diğer canlar sizler nasılsınız ?

Canıımm merhabaa,evet yaa ameliyat oldum.Bu operasyon gerçekleşmeden tüp bebek tedavisine geçemeyiz dedi doktorum.Bakalım sıra tedavide,hayırlısıyla inşallah. Senin de maşallah doğum yaklaşmış anladığım kadarıyla.Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah prensesini :) Normal doğum yapcaksın öyle mi

Efloşumm yaa,kıyamam ben sana.Zamanın oldukça Uğur Koşar'ın kitaplarını okusana,rahatlarsın.yollayım mı ben sana benimkileri ?

maşaallah canım kuzuna
Efloşumm yaa,kıyamam ben sana.Zamanın oldukça Uğur Koşar'ın kitaplarını okusana,rahatlarsın.yollayım mı ben sana benimkileri ?

canım zamanım zor artık, sağol ilgin için bakıyım ben aldırırım eşime teşekkür ederim:)

k tamam canım dün yürüdüm bugün yagmur yagiyor her gun düzenli yürüyeyim diyorum bakalım ins.

geçmiş olsun canım artik daha da dinlenerek yapmak lazim ağır vasita olduk haliylee, azz kaldi
eymen doğunca her sey inşallah cok daha güzel olucak...emir in de artik son care artik uzmanlardan yardim alinicak gibi görünüyor canim.kardesi dogup beze yapınca o zaman hic gitmez herhalde o yapıyor ben de yapayım der diye düşünüyorum . inş tam tersi olur...canım yine de bu kadar yipratma lutfen kendini.her sey olacağına varir.

maşallah canim tosuncuk olmuş maşallah...cati muayenesi mi oldun nasil zor mu?.ne guzel normal dogurucan inş. darisi bana cok istiyorum hayırlısiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…