valla bayıldım odanıza çok güzelmiş güle güle kullanın :)
maşallah zebebekcim harika pembe pembe cok guzeller sağlıkla büyüsün yavrun icinde inş.
Kendini zorlamadan yuru cnm.bugün aksam üzeri yürüyüş yapayim dedim sadece 15 dk yürüyebildim belim ağrıyor ve cok yavaş zor yürüdüm biraz daha ritimli yürüsem daha faydalı olur heralde.
Saglikla uyusun yavrum cnm.
sağ ol canım benim. amann fotoluk bir şey yok ki, bebeğimin odası bile yok. kendi evimiz olmadığından sadece park yatak aldık. evimiz olunca direk genç odası yaparız diye düşündük.O zaman foto isteriz
hmm çok iyiymiş. ben de alırım o vakit. teşekkür ederiz canım.Yoğurt makinesi almayi düşünenler...
Dun yazmistim kizlar. Makine almayi planlayanlar bosuna pahali markalara para harcamasinlar. Dun denedim ve supper oldu yogurt. 1 kg da yogurt yapabiliyorsunuz 4 kucuk kavanoz da...
Maya olarak AOÇ yogurdunu kullandim dr tavsiyesiyle. Nohuttan yaptigim maya bu zamana kadar dayanmadi tabiki de.
Cihazi da yukluyorum size. Butikbebeden 35 yada 40 tl ye almistim birkac ay once.
Eki Görüntüle 1327032
evet canım az kaldı. inşallah sağ sağlim kavuşurum ben de yavruma :)merhaba kizlar...
vefasiz ece geldi ))) ugramiyorum biliyorum kendime kiziyorum ama vakit vakit vakit.....sabahtan beri 3kez yaziyorum bu sefer gondermek nasip olur herhalde..
sizi vakit buldukca okuyorum eflalimin panik halleri cutenin atlamadan yorulmadan hep yardimlari fikirleri hamislerin dogum heyecani dgpnr bu arada gunun cok az kaldi Rabbim korusun 2nizi de gule oynaya kuzaginiza alin minigi insallah..yeni hamisimiz var tebrikler canin darisi tum isteyenlere en cok mujdeyi hifa senden bekliyorum en yakinda Insallah..Rabbim hepinizi korusun minik meleklerle bir omur mutlu kilsin..
bize gelelimmi gelmeyelimmiii ohhooo gunlerimizi anlatsan roman olur )))) cunki ben hep uslu co uk olucak saniyordum hic boylesini hayal etmemistim
herhalde tum gun birlikdeyiz diye cok alisti diyorum..nasil anlatsam surekli iciceyiz surekli konusuyoruz..susmam yasak hep sohbet ediyoruz kimse inanmiyordu oyle olduguna gorenler sasiriyo oylece karsilikli vidi vidi konusuyoruz ve gozunden 1dk uzaklasmam yasak oyle bi bagiriyoki bisey oldu saniyosun..cok guzel anlar gunler ama artik gonlumce banyo yapmayi unutdum..cunki sadece 10 15dk var..babasiyla mak.bu surede duruyo..o da sbh 7de cikip aksam 9 10da geldiyi icin cok yorgun oluyo ve tum isler bana kaliyo..kv arada geliyo ama 10 15 dk.lik cunki kendi cocugu var 15yasinda onunla mesgul..halimdenden sikayet etmiyorum aslaaaa..ama cidden yoruluyorum ama mutlu huzurlu sukurlerle dolu yorgunluk...uykuya hep yarim saate bir saate dalardim simdi ne zaman uzandim ne zaman uyudum hatirlamiyorum
ferhan kucagimda olsa bile hep kulagimda diger oda da aglayan bebek sesi..bazen esimin cocuk agliyo diye sesini duyuyorum kosarak geliyorum uyuyo e niye cagirdin diyorum ben seni cagirmadimki diyo
1hfta bundan once ben usutmusdum ve ogluma da gecti o kaadar onlem almama ragmen..il hastaligini ilk atesini yasadi yavrum atlattik sukur ama istahi azaldi onnceki gibi cok emmiyo..cok uzuluyorum herkes duzelicek diyo ama korkuyorum ya duzelmezse ya sonra hic istemezse anne sutunu..cok uzuluyorum ama Insallah olmaz oyle bisey ostahi da bir an once duzelir..kilodu ayina gore iyiydi ve herkes o kadar dediki ayina gore cok kilolu cok iri....masallah kelimesi de lugatlarimda yok...nazar deydirdiler sonunda.....
boyle kizlar biz beraber buyoruz iste sukurler olsun gunumuze herkes isteyen ama herkes yasasin bu gunleri insallah..artik tel.nu elime almaya da firsat vermiyo uzatuyo elini aliyor elimden..izin vermiyo kumanda alsam tel alsam hop kapiyoyani ondan bir yazim 3 4saat suruyo aayyy bi firsat buldum cenem dustu....
hayırlı olsun :) allah tamamına erdirsin.Haftasonu kan verdim. Beta hcg 49.9 çıktı
amin canım sağ ol.Dgrpnr - canım hayırlı olsun yatağınız mışıl mışıl uyusun inş :)
Sezaryan doğum olmasının nedeni varmı canım ?
CUTEM - teşekkürler canım :)
Ece - geçmiş olsun canım inş paşanın iştahı biran önce artar.
şükür canım çok sevindim.Kızlar Asım uyandı altını değiştirdim gaz egzersizi yaptık şimdi de uyutuyorum size bir bakma fırsatım oldu canlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Asımın ameliyat yeri iyileşti şükürler olsun gaz sorunumuz var oda ilaçtan ziyade egzersizle daha iyi oluyor.
sizler nasılsınız doğumlarınız yaklaşmış şimdi çok heyecanlısınuzdır Rabbim ennn kolay doğumları nasip etsin hepinize gün sayan güzel yüreklilerim inşaallah pozitif sonuçlar alırsınız :) çok özledim sizleri yaa
evet canım hazır şükür, sağ ol. darısı sana inşallah.DGPNR yatağınız hazırmış güle güle yatsın kuzucuk.
ece90 canım bebişler gelince hepimiz senin gibi olacağız hatta ben 2 çocukla nasıl olurum bilmiyorum.
cutem kızım 4 yaşında hala sinemeya gitmek filan sıkıntı her zmana birilerine bırakmak olmuyor.Şimdi ikincide yolda ben uppppppppuzunnn bir süre evden dışarı çıkamam sanırım.
hifa test yaptın mı ben göremedim..inş güzel haberler veririsin
çokkkk güzel olmuş odası, allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım.
Yaptirma sakin. Ben baya arastirdim. En az 6 aylik olmasi lazimmis. Bir de sen sezeryanli bebek yazik sunnetli. Daha gobegi dusmemis yavrumun bir de pipi acisi. Bosver cnm. Acele etme derim ben.benim işten ayrıldığımdan beri ayaklarım şişiyor kızlar.
sanırım tam zamanında ayrılmışım işten:)
yarın da kontrolümüz var, bakalım ne kadar büyümüş kuzucuğumuz
aranızda bebişini doğduğu gün sünnet yaptıran var mı kızlar? nasıl yürüyor bu işler?
Amin canim cok sagolmaşallah zebebekcim harika pembe pembe cok guzeller sağlıkla büyüsün yavrun icinde inş.
hemen özele gidiyorum umarım devletteki dr. yanılmıştır,elim ayagım titremeye başladı yeni okudun msjınıCnm. Canin acir benim de oyleydi. 2 adim atar 3 nefes alirdim sonlarda. Farkli guzelim her gebelik. Korkma erkende dogurmazsin. Zaten 36nin bitmesine bisi kalmasi. Hem dogum olacak gibi olsa dr almaz o riski. Coktannnnn dogurturdu senj, oyle dusun...artik rahatla eflal. Bak dogym sonrasi sinirledin fena bosalacak boyle giderse. Bu kez de emire bakmistim eymene niye bakamiyrm diye uzuleceksin hasta olup.
Devlettekime guvenme. Acilen baska dr.a da gorun. Olcumleri hatali bile olsa yine de kilo almasi lazimdi. Gerileme var cnm. Benim bildigim sorun bu.
evet canım oda çook zaman oldu yokHoşbuldum Boranım sağolasın.Azapçiçeği de mi benim gibi kaçak :)
Korkutmak istemedim cnm ozur dilerim.hemen özele gidiyorum umarım devletteki dr. yanılmıştır,elim ayagım titremeye başladı yeni okudun msjını
evet canım oda çook zaman oldu yok
canim hic düşünmedim hrnen yaptırmayı...galiba büyüyünce yaptiririz biz de.benim işten ayrıldığımdan beri ayaklarım şişiyor kızlar.
aranızda bebişini doğduğu gün sünnet yaptıran var mı kızlar? nasıl yürüyor bu işler?
borancim sakin ol ins kötü birsey yoktur bebis cokk iyidir....bizi haberdar et canım merakta bırakma.hemen özele gidiyorum umarım devletteki dr. yanılmıştır,elim ayagım titremeye başladı yeni okudun msjını
evet canım oda çook zaman oldu yok
yok canım yavaş yavaş yürü ritimli yürümebugün aksam üzeri yürüyüş yapayim dedim sadece 15 dk yürüyebildim belim ağrıyor ve cok yavaş zor yürüdüm biraz daha ritimli yürüsem daha faydalı olur heralde.
güzel haberlerini bekliyoruz canım, ilk 10 gün deniliyor canım emiri yaptıramadık çok istemiştik o dönem çocuk cerrahı şehir dışındaydıbenim işten ayrıldığımdan beri ayaklarım şişiyor kızlar.
bekleyelim bakalım canımtünaydın kızlar nasılsınız bakalım sağ kasığımda ağrım var hala adet olmadım tablom hergün 1 tık atıyor adet tarihimi
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
eflalcimm nerdesin...nasılsın canim?
Canıımm merhabaa,evet yaa ameliyat oldum.Bu operasyon gerçekleşmeden tüp bebek tedavisine geçemeyiz dedi doktorum.Bakalım sıra tedavide,hayırlısıyla inşallah. Senin de maşallah doğum yaklaşmış anladığım kadarıyla.Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah prensesini :) Normal doğum yapcaksın öyle miSelam kızlar
Nasılsınız?
Dün Dr. Kont. Vardı çatın normal doğuma müsait rahat doğum yapabilirsin ve açılman yok
Bekleyeceğiz artık Bol bol yürüyüş yap dedi Dr. Um
şükürler olsun :)
Kızım 3.300 gr olmuş tosuncuğum benim
DGRPNR - canım iyi bir karar vermişsiniz doğum için. risk almaya gerek yok bencede
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
HİFA - canım inş bidahaki aya güzel haberlerini alırız.
ZEBEBEK- odanız çok güzel olmuş canım güle güle büyüsün meleğin inş :)
NUKra - duaların için amin canım
Ayşegül- hoşgeldin canım ameliyat mı oldun
CUTEM EFLAL DUHA BORAN aklıma gelmeyen diğer canlar sizler nasılsınız ?
Efloşumm yaa,kıyamam ben sana.Zamanın oldukça Uğur Koşar'ın kitaplarını okusana,rahatlarsın.yollayım mı ben sana benimkileri ?yok canım yavaş yavaş yürü ritimli yürüme
güzel haberlerini bekliyoruz canım, ilk 10 gün deniliyor canım emiri yaptıramadık çok istemiştik o dönem çocuk cerrahı şehir dışındaydı
bekleyelim bakalım canım
sağol canım merak ettiğin için, hep şikayet halindeyim ama akşam baş ağrım oldu gecede uykumdan etti, sabaha kadar uyuyamadım ilaçta fayda etmedi, boynumun ağrısı başıma vurdu, dün ev süpürüp sildim 3 saatde anca bitirdim , epeydir yapmayınca ondan oldu sanırım, sağ kalça kemiğim çok fena ağrıyor adım atamıyorum, emirin wc işi hala aynı ve az önce sinir harbi yaşattı bana, kötüyüm duham ben artık huzur istiyorum
bir dokun bin ah işit benden
maşaallah canım kuzunaSelam kızlar
Nasılsınız?
Dün Dr. Kont. Vardı çatın normal doğuma müsait rahat doğum yapabilirsin ve açılman yok
DGRPNR - canım iyi bir karar vermişsiniz doğum için. risk almaya gerek yok bencede
Efloşumm yaa,kıyamam ben sana.Zamanın oldukça Uğur Koşar'ın kitaplarını okusana,rahatlarsın.yollayım mı ben sana benimkileri ?
tamam canım dün yürüdüm bugün yagmur yagiyor her gun düzenli yürüyeyim diyorum bakalım ins.yok canım yavaş yavaş yürü ritimli yürüme
güzel haberlerini bekliyoruz canım, ilk 10 gün deniliyor canım emiri yaptıramadık çok istemiştik o dönem çocuk cerrahı şehir dışındaydı
bekleyelim bakalım canım
sağol canım merak ettiğin için, hep şikayet halindeyim ama akşam baş ağrım oldu gecede uykumdan etti, sabaha kadar uyuyamadım ilaçta fayda etmedi, boynumun ağrısı başıma vurdu, dün ev süpürüp sildim 3 saatde anca bitirdim , epeydir yapmayınca ondan oldu sanırım, sağ kalça kemiğim çok fena ağrıyor adım atamıyorum, emirin wc işi hala aynı ve az önce sinir harbi yaşattı bana, kötüyüm duham ben artık huzur istiyorum
bir dokun bin ah işit benden
maşallah canim tosuncuk olmuş maşallah...cati muayenesi mi oldun nasil zor mu?.ne guzel normal dogurucan inş. darisi bana cok istiyorum hayırlısiyla.Selam kızlar
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?