16.gun yumurta catlamis. 3-4gun sonra test yapabilirisiniz. Ates herkes de farkli seyreder. Adete 3 gun kala ya d adet sabahi bile dusebilir.[/QUOTE
Teşekkütler canım c.tesiye kadar bekliym o zaman test için
ahh canım ya neydi senin bu hallerin,dışarı çık gezmelere git bişeler yap canım belki iyi gelir,kendini bukadar yıpratma,yok canım yavaş yavaş yürü ritimli yürüme
güzel haberlerini bekliyoruz canım, ilk 10 gün deniliyor canım emiri yaptıramadık çok istemiştik o dönem çocuk cerrahı şehir dışındaydı
bekleyelim bakalım canım
sağol canım merak ettiğin için, hep şikayet halindeyim ama akşam baş ağrım oldu gecede uykumdan etti, sabaha kadar uyuyamadım ilaçta fayda etmedi, boynumun ağrısı başıma vurdu, dün ev süpürüp sildim 3 saatde anca bitirdim , epeydir yapmayınca ondan oldu sanırım, sağ kalça kemiğim çok fena ağrıyor adım atamıyorum, emirin wc işi hala aynı ve az önce sinir harbi yaşattı bana, kötüyüm duham ben artık huzur istiyorum
bir dokun bin ah işit benden
iyidir canım neolsun, maaşallah senin kuzuyadaSelam kızlar
Nasılsınız?
Dün Dr. Kont. Vardı çatın normal doğuma müsait rahat doğum yapabilirsin ve açılman yok
Bekleyeceğiz artık Bol bol yürüyüş yap dedi Dr. Um
şükürler olsun :)
Kızım 3.300 gr olmuş tosuncuğum benim
DGRPNR - canım iyi bir karar vermişsiniz doğum için. risk almaya gerek yok bencede
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
HİFA - canım inş bidahaki aya güzel haberlerini alırız.
ZEBEBEK- odanız çok güzel olmuş canım güle güle büyüsün meleğin inş :)
NUKra - duaların için amin canım
Ayşegül- hoşgeldin canım ameliyat mı oldun
CUTEM EFLAL DUHA BORAN aklıma gelmeyen diğer canlar sizler nasılsınız ?
hayırlısı olsun canım ama sanki sezeryan için biraz geç bi tarih vermiş gibi geldi bana,çok tatlı bi telaş demi negüzel,bebişten haberler :)
doğum pozisyonu almış miniğimiz:) ama benim karnım hep aşağıdaydı ben anlayamadım döndüğünü.
kaç gündür daha fazla hareket ediyordu meğer dönmeye çalışıyormuş sıpacık
kilosunu ölçemedi pozisyonu kötü dedikilo almış görünüyor ama tam belli değil işte kilosu.
hıçkırırken yakaladık, hıçkırığını dinledik balık gibi ses çıkarıyordu
haftaya salı tekrar kontrolümüz var. umarım kilosunu ölçebilir bu kez.
kan tahlili istedi, radyoloji uzmanı ile sonucu görüş dedi. 22 aralıkta 8-8:30 gibi hastaneye yatış yapacakmışım.
saat 10 da sezaryene giriyorum. tabi erken gelmeye karar vermezse :)
durumlar böyle şimdilik kızlar.
inşallah canım sağ ol. senin de az kaldı kavuşmana:) inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza.maşallah canim güzel haberlerle geldin...hayırlı olsun sağlıklıca kavuşun anne ogul inşallah.
16. gün çatlamış yumurtanız. yumurtadan sonra 9. gününüzdesiniz (buna dpo deniyor kısaca). sizin muhtemelen 12-3 gün oluyor yumurtadan sonra geçen gün sayınız. 2-3 gün sonra test yapabilirsiniz. ateşin ne zaman düşeceği hiç belli olmuyor, herkese göre değişir, bekleyip görelimKızlar meraba bende bı ay ısı takibine başladım tica etsem benim tablomu da yorumlar mısınız?
7.gün 36.6.@.
8. Gün 36.6.
9.gün 36.6 @
10.gün36.6
11.gün 36.6
12.gün 36.4@
13.gün 36.4
14. Gün 36.4@
15.gün 36.4
16.gün 36.3@ ve doktor yumurtamın çatlamış oldugunu söyledi
17.gün 36.7
18.gün 36.8
19.gün 36.8
20.gün36.8
21.gün36.8
22.gün 36.7
23.gün36.7
24.gün36.7
25.gün 36.8
Notmalde 28-30 gün arası adet oluyorum ateşim adet olmaya kaç gün kala düşer ve ne xaman test yapmalıyım???
abi kardeş sünnet olurlar, çok sevimli olurÖyle canım çok haklısın her şeyin farkındayım ama uuygulayamıyorum çok güçsüzüm sanırım, kv de doğru dmeiş neler var neler ama sende doğru söylemişsin:)
hoş geldin aramıza inşaallah yeninden olur bebeğin, neyi hatırlatalım?
ah cutem yine mi alerji niye çoştu ki ilacını bırakmışmıydın?
hadi güzel haberler bekliyoruz
en iyisi canım bencede yaptır ben şimdi eymenede yaptıramam abisiyle olsun artık
sevsinler onun hıçkırığını, az kaldı pınarım doğuma ay çok heyacanlı
ateşin güzel gidiyor 9. gündesin, 12. günde ateşe göre yapabilirsin test
evet canım şükür :) amin hepimizinkini..canım hadi gözün aydın bebşte doğum pozisyonunu almış artık annesinin kollarında olmaya hazır.RAbbim sağ salim kucağına aldırsın inş..Çok heyecanlı...
talihsizlik yaşamışsın canım ama şükür her şey yoluna girmiş. doktorun da gelmiş, gözün aydın.fazla gelemedigimden size dr.krizimi anlatamadımda,kızlar benim asıl dr.um emekli oldu,sonra onla eşdeger bilgiye sahip başka bi dr.a gitmeye başladım anaa bide duydumki adam ayagını kırmış rapor almış,tam 3 aydır yoktu,bu arada ben o gelene kadar özele gittim,sonra dediler yeni bi dr.gelmiş sezeryanı çok temizmiş ona git dediler sadece iki kez gittim gitmez olaydım bebeyimi hergeçen gün daha zayıf ölçtü uykularımı kaçırttı,şükürler olsunki dr.umun raporu bitmiş bugün başlamış göreve
sağ ol canım. geç bir tarih değil, sezaryeni normal doğum tarihinden bir hafta önce yaparlar. benim doğumum da 28-29 aralık görünüyor. 22 sinde sezaryen olacak allah kısmet ederse. heee paşamız erken gelmek isterse de engellenmez artık, alır doktorum sezaryeneahh canım ya neydi senin bu hallerin,dışarı çık gezmelere git bişeler yap canım belki iyi gelir,kendini bukadar yıpratma,
iyidir canım neolsun, maaşallah senin kuzuyada
hayırlısı olsun canım ama sanki sezeryan için biraz geç bi tarih vermiş gibi geldi bana,çok tatlı bi telaş demi negüzel,
benm ateşim tam adet günümde düşüyor birden. 36.9ken birden 36.3 2 oluyor öyle adet oluyorumKızlar meraba bende bı ay ısı takibine başladım tica etsem benim tablomu da yorumlar mısınız?
7.gün 36.6.@.
8. Gün 36.6.
9.gün 36.6 @
10.gün36.6
11.gün 36.6
12.gün 36.4@
13.gün 36.4
14. Gün 36.4@
15.gün 36.4
16.gün 36.3@ ve doktor yumurtamın çatlamış oldugunu söyledi
17.gün 36.7
18.gün 36.8
19.gün 36.8
20.gün36.8
21.gün36.8
22.gün 36.7
23.gün36.7
24.gün36.7
25.gün 36.8
Notmalde 28-30 gün arası adet oluyorum ateşim adet olmaya kaç gün kala düşer ve ne xaman test yapmalıyım???
Yaaa o zaman ümitlenmiym beb boş yere ben üç dört gün öncesibden düşer diye tahmin ediyordum denek herkeste farklı oluyo hayırlısı bekleyip görcem bende ne zaman düştüğünü artıkbenm ateşim tam adet günümde düşüyor birden. 36.9ken birden 36.3 2 oluyor öyle adet oluyorum
ümidini kesme canm o belli olmuyor herkesin farklı oluyor. adet gününü bekle geçsin 1 gün 2 gün benceYaaa o zaman ümitlenmiym beb boş yere ben üç dört gün öncesibden düşer diye tahmin ediyordum denek herkeste farklı oluyo hayırlısı bekleyip görcem bende ne zaman düştüğünü artık
Evet canım en sağlıklısı bu olur zaten bi hayal kırıklığı saha yaşayamam çünkü p.tesi kan tahlilşnde degerim1.20 çıktı yumurtlamanın 7. Günüydü dr um erken yaptırmışsın falan dedi.bebiş varsa bile tutunma olmadan hotmon kaba geçnez dedi.7 gün içinde de tutunma olması imkansız değil ama çok zor dedi bilmiyorum bekliyorum işte daha reglime 5 gün varümidini kesme canm o belli olmuyor herkesin farklı oluyor. adet gününü bekle geçsin 1 gün 2 gün bence
canım talihsizlikler peşini bırakmamış neyseki dr un dönmüş herşey yolundaymış gözün aydın.fazla gelemedigimden size dr.krizimi anlatamadımda,kızlar benim asıl dr.um emekli oldu,sonra onla eşdeger bilgiye sahip başka bi dr.a gitmeye başladım anaa bide duydumki adam ayagını kırmış rapor almış,tam 3 aydır yoktu,bu arada ben o gelene kadar özele gittim,sonra dediler yeni bi dr.gelmiş sezeryanı çok temizmiş ona git dediler sadece iki kez gittim gitmez olaydım bebeyimi hergeçen gün daha zayıf ölçtü uykularımı kaçırttı,şükürler olsunki dr.umun raporu bitmiş bugün başlamış göreve
canm daha önce bende öyle yapıyordum adet gününde test yapıyordum ama hepsi ayal kırıklığı. 1 hafta geçmesini beklicem artık.Evet canım en sağlıklısı bu olur zaten bi hayal kırıklığı saha yaşayamam çünkü p.tesi kan tahlilşnde degerim1.20 çıktı yumurtlamanın 7. Günüydü dr um erken yaptırmışsın falan dedi.bebiş varsa bile tutunma olmadan hotmon kaba geçnez dedi.7 gün içinde de tutunma olması imkansız değil ama çok zor dedi bilmiyorum bekliyorum işte daha reglime 5 gün var
En iyisi xanım kendimiz yıpranıyoruz valla gerek yok ısım düşmezse adet günü gider test yaptırırım yoksada zaten beklenen gün gelmiştircanm daha önce bende öyle yapıyordum adet gününde test yapıyordum ama hepsi ayal kırıklığı. 1 hafta geçmesini beklicem artık.
Oyyy kiyamam cnm. Cok gecmis olsun.iyi akşamlar canlar...ev gormeye gittik arkadasa asansör de kaldim yine offf ck kötüydü Allahtan yalniz değildim cok kötü oluyrum nefesim kesiliyor eve geldim cikmak icin yine bindim tabiki.iyice asansör fobisi oldu baska yerde daha yalnız zor binerim asansöre.
Sezeryan tarihin gec degil cnm. Hersey yolunda giderse 39+ dan sonra yapiyrlar.inşallah canım sağ ol. senin de az kaldı kavuşmana:) inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza.
16. gün çatlamış yumurtanız. yumurtadan sonra 9. gününüzdesiniz (buna dpo deniyor kısaca). sizin muhtemelen 12-3 gün oluyor yumurtadan sonra geçen gün sayınız. 2-3 gün sonra test yapabilirsiniz. ateşin ne zaman düşeceği hiç belli olmuyor, herkese göre değişir, bekleyip görelim
abi kardeş sünnet olurlar, çok sevimli olur
ay evet çok az kaldı, inanamıyorum bu geçen zamanadaha dün hamile kalayım diye uğraşıyordum ve hiç ümidim yoktu. Allahıma çok şükür şimdi kucağıma almayı bekliyorum. inşallah isteyen herkese nasip olur.
evet canım şükür :) amin hepimizinkini..
talihsizlik yaşamışsın canım ama şükür her şey yoluna girmiş. doktorun da gelmiş, gözün aydın.
sağ ol canım. geç bir tarih değil, sezaryeni normal doğum tarihinden bir hafta önce yaparlar. benim doğumum da 28-29 aralık görünüyor. 22 sinde sezaryen olacak allah kısmet ederse. heee paşamız erken gelmek isterse de engellenmez artık, alır doktorum sezaryene
Masallh. Kac mmler cnm?günaydın kızlar doktordan geldimm şimdi 2 yumurtam oluşmuş biri sağda biri solda. 13ünde tekrardan gidicem sevindim bu hafta çatlamadığına malum eş yok :))
1.20 ve atesi dusunursek bana umit verici geldi. Umarim yanilmamEvet canım en sağlıklısı bu olur zaten bi hayal kırıklığı saha yaşayamam çünkü p.tesi kan tahlilşnde degerim1.20 çıktı yumurtlamanın 7. Günüydü dr um erken yaptırmışsın falan dedi.bebiş varsa bile tutunma olmadan hotmon kaba geçnez dedi.7 gün içinde de tutunma olması imkansız değil ama çok zor dedi bilmiyorum bekliyorum işte daha reglime 5 gün var
Saol cnm. Insallah.Cutem canım tekrar cıkmıs alerjin allh yardımcın olsun...Emzirme dönemim bitince inş en uygun ilacı kullanırsın .
daha neler canım ne özürü aşkolsun,şükürler olsun bebeyim gayet iyi dr.a anlattım durumu siz 1700 dediniz 1 hafta sonra devlet 1550 dedi 1hafta daha geçti ve 1400 dedi dedim,hangi dr.dedi bende yeni gelmiş sadece iki kez gittim dedim süha diye bi dr.meger bu durum adamın ilk aptallıgı deyilmiş geçen hafta 8 aylık bi kadında özele gelmiş devletteki süha denen dr.kadına demişki sen hamle deyilsinki demiş,özeldeki kırkma herşey yolunda 2200gr.olmuş dedi,kasım 12 den buyana haftada 100gr.dan az fazla almış buda çok normal dedi çok şükür,bende sadece 500 gr.ı bebişe çıkınca 1 kilo almışım 1 ayda
iyim duhacım sagol şükürler olsun kuzum iyi,2200 olmuş,ben 2kilonun üstünde hiç dogurmadım inşallah bu biraz ele avuca gelir,dr.doguma aşa yukarı 5 haftan var dedi
fazla gelemedigimden size dr.krizimi anlatamadımda,kızlar benim asıl dr.um emekli oldu,sonra onla eşdeger bilgiye sahip başka bi dr.a gitmeye başladım anaa bide duydumki adam ayagını kırmış rapor almış,tam 3 aydır yoktu,bu arada ben o gelene kadar özele gittim,sonra dediler yeni bi dr.gelmiş sezeryanı çok temizmiş ona git dediler sadece iki kez gittim gitmez olaydım bebeyimi hergeçen gün daha zayıf ölçtü uykularımı kaçırttı,şükürler olsunki dr.umun raporu bitmiş bugün başlamış göreve
Cnm. Kv ne katilmiyrm. Herkesin derdi farkli. Sana agir gelen bana hafif gelebilir. Zaten sukreden insanlariz. Ama bizlerinde bi dayanma kapasitesi var.Canim Allah korusun.... ama malesef dediğinde doğruluk payı var...emir cok tatli cok da yakışıklı maşallah akıllı da. o da istemez ama cekindiren korkutan birsey var onu halletmek lazım..cok buyuk nimetler icerisindeyiz gerçekten ne olursa olsun çok sukretmek gerekir inşallah...
gecenlerde kv ye oglunu kesiyorm.bana dediki kizim ne aileler problemler var kp RAM da çalışıyor ne sıkıntılı aileler kadınlar gelip kp e derdini anlatiyirmus.babandan bi dinlesrniz kadincagiz caresizlikten yuvasını gelip anlatiyor kurtarmak için bunlar mesele mi cok sukretmeniz gerekiyor diyor hakli da...sonra dogru söylüyorsun da anne böyle bilincli cok şükür inancli olunca haliyle bizde bekliyoruz dedim.
Masallahhhhh size.... Allahim saglikla kavustursun. Cok sukur cnm. Severim onun hickirmasini ben. Mis gibi sut kokulu olacak..bebişten haberler :)
doğum pozisyonu almış miniğimiz:) ama benim karnım hep aşağıdaydı ben anlayamadım döndüğünü.
kaç gündür daha fazla hareket ediyordu meğer dönmeye çalışıyormuş sıpacık
kilosunu ölçemedi pozisyonu kötü dedikilo almış görünüyor ama tam belli değil işte kilosu.
hıçkırırken yakaladık, hıçkırığını dinledik balık gibi ses çıkarıyordu
haftaya salı tekrar kontrolümüz var. umarım kilosunu ölçebilir bu kez.
kan tahlili istedi, radyoloji uzmanı ile sonucu görüş dedi. 22 aralıkta 8-8:30 gibi hastaneye yatış yapacakmışım.
saat 10 da sezaryene giriyorum. tabi erken gelmeye karar vermezse :)
durumlar böyle şimdilik kızlar.
Senden hicccccc sikilmam ben.inşaallah canım.
her adette aynı nuhabbet.çok sıktım sizleri farkındayım
inşaallah bu ay son olurda sizde bende rahat bir nefes alırız
Ayyy inşallah canım 6 aydır ilk defa 1.20 yi gördüm heğ 0.1 çıkıyordu dr da erken yaptırmışsın deyince iyice umutlandım inşallah feğerim yükselir bebişim gelir.Sezeryan tarihin gec degil cnm. Hersey yolunda giderse 39+ dan sonra yapiyrlar.
Masallh. Kac mmler cnm?
1.20 ve atesi dusunursek bana umit verici geldi. Umarim yanilmam
Simdi nasil.oldun cnm?yok canım yavaş yavaş yürü ritimli yürüme
güzel haberlerini bekliyoruz canım, ilk 10 gün deniliyor canım emiri yaptıramadık çok istemiştik o dönem çocuk cerrahı şehir dışındaydı
bekleyelim bakalım canım
sağol canım merak ettiğin için, hep şikayet halindeyim ama akşam baş ağrım oldu gecede uykumdan etti, sabaha kadar uyuyamadım ilaçta fayda etmedi, boynumun ağrısı başıma vurdu, dün ev süpürüp sildim 3 saatde anca bitirdim , epeydir yapmayınca ondan oldu sanırım, sağ kalça kemiğim çok fena ağrıyor adım atamıyorum, emirin wc işi hala aynı ve az önce sinir harbi yaşattı bana, kötüyüm duham ben artık huzur istiyorum
bir dokun bin ah işit benden
Masallah size... oh mis. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim.Selam kızlar
Nasılsınız?
Dün Dr. Kont. Vardı çatın normal doğuma müsait rahat doğum yapabilirsin ve açılman yok
Bekleyeceğiz artık Bol bol yürüyüş yap dedi Dr. Um
şükürler olsun :)
Kızım 3.300 gr olmuş tosuncuğum benim
DGRPNR - canım iyi bir karar vermişsiniz doğum için. risk almaya gerek yok bencede
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
HİFA - canım inş bidahaki aya güzel haberlerini alırız.
ZEBEBEK- odanız çok güzel olmuş canım güle güle büyüsün meleğin inş :)
NUKra - duaların için amin canım
Ayşegül- hoşgeldin canım ameliyat mı oldun
CUTEM EFLAL DUHA BORAN aklıma gelmeyen diğer canlar sizler nasılsınız ?
Cnm. Kv ne katilmiyrm. Herkesin derdi farkli. Sana agir gelen bana hafif gelebilir. Zaten sukreden insanlariz. Ama bizlerinde bi dayanma kapasitesi var.
Masallahhhhh size.... Allahim saglikla kavustursun. Cok sukur cnm. Severim onun hickirmasini ben. Mis gibi sut kokulu olacak..
Senden hicccccc sikilmam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?