Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahh canım ya neydi senin bu hallerin,dışarı çık gezmelere git bişeler yap canım belki iyi gelir,kendini bukadar yıpratma,
iyidir canım neolsun, maaşallah senin kuzuyada
hayırlısı olsun canım ama sanki sezeryan için biraz geç bi tarih vermiş gibi geldi bana,çok tatlı bi telaş demi negüzel,

maşallah canim güzel haberlerle geldin...hayırlı olsun sağlıklıca kavuşun anne ogul inşallah.
inşallah canım sağ ol. senin de az kaldı kavuşmana:) inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza.
16. gün çatlamış yumurtanız. yumurtadan sonra 9. gününüzdesiniz (buna dpo deniyor kısaca). sizin muhtemelen 12-3 gün oluyor yumurtadan sonra geçen gün sayınız. 2-3 gün sonra test yapabilirsiniz. ateşin ne zaman düşeceği hiç belli olmuyor, herkese göre değişir, bekleyip görelim
abi kardeş sünnet olurlar, çok sevimli olur
ay evet çok az kaldı, inanamıyorum bu geçen zamanadaha dün hamile kalayım diye uğraşıyordum ve hiç ümidim yoktu. Allahıma çok şükür şimdi kucağıma almayı bekliyorum. inşallah isteyen herkese nasip olur.

canım hadi gözün aydın bebşte doğum pozisyonunu almış artık annesinin kollarında olmaya hazır.RAbbim sağ salim kucağına aldırsın inş..Çok heyecanlı...
evet canım şükür :) amin hepimizinkini..
talihsizlik yaşamışsın canım ama şükür her şey yoluna girmiş. doktorun da gelmiş, gözün aydın.
sağ ol canım. geç bir tarih değil, sezaryeni normal doğum tarihinden bir hafta önce yaparlar. benim doğumum da 28-29 aralık görünüyor. 22 sinde sezaryen olacak allah kısmet ederse. heee paşamız erken gelmek isterse de engellenmez artık, alır doktorum sezaryene

benm ateşim tam adet günümde düşüyor birden. 36.9ken birden 36.3 2 oluyor öyle adet oluyorum

günaydın kızlar doktordan geldimm şimdi 2 yumurtam oluşmuş biri sağda biri solda. 13ünde tekrardan gidicem sevindim bu hafta çatlamadığına malum eş yok :))

benm ateşim tam adet günümde düşüyor birden. 36.9ken birden 36.3 2 oluyor öyle adet oluyorum
Yaaa o zaman ümitlenmiym beb boş yere ben üç dört gün öncesibden düşer diye tahmin ediyordum denek herkeste farklı oluyo hayırlısı bekleyip görcem bende ne zaman düştüğünü artık

Yaaa o zaman ümitlenmiym beb boş yere ben üç dört gün öncesibden düşer diye tahmin ediyordum denek herkeste farklı oluyo hayırlısı bekleyip görcem bende ne zaman düştüğünü artık
ümidini kesme canm o belli olmuyor herkesin farklı oluyor. adet gününü bekle geçsin 1 gün 2 gün bence

ümidini kesme canm o belli olmuyor herkesin farklı oluyor. adet gününü bekle geçsin 1 gün 2 gün bence
Evet canım en sağlıklısı bu olur zaten bi hayal kırıklığı saha yaşayamam çünkü p.tesi kan tahlilşnde degerim1.20 çıktı yumurtlamanın 7. Günüydü dr um erken yaptırmışsın falan dedi.bebiş varsa bile tutunma olmadan hotmon kaba geçnez dedi.7 gün içinde de tutunma olması imkansız değil ama çok zor dedi bilmiyorum bekliyorum işte daha reglime 5 gün var

canım talihsizlikler peşini bırakmamış neyseki dr un dönmüş herşey yolundaymış gözün aydın.

canm daha önce bende öyle yapıyordum adet gününde test yapıyordum ama hepsi ayal kırıklığı. 1 hafta geçmesini beklicem artık.

canm daha önce bende öyle yapıyordum adet gününde test yapıyordum ama hepsi ayal kırıklığı. 1 hafta geçmesini beklicem artık.
En iyisi xanım kendimiz yıpranıyoruz valla gerek yok ısım düşmezse adet günü gider test yaptırırım yoksada zaten beklenen gün gelmiştir

iyi akşamlar canlar...ev gormeye gittik arkadasa asansör de kaldim yine offf ck kötüydü Allahtan yalniz değildim cok kötü oluyrum nefesim kesiliyor eve geldim cikmak icin yine bindim tabiki.iyice asansör fobisi oldu baska yerde daha yalnız zor binerim asansöre.

Oyyy kiyamam cnm. Cok gecmis olsun.

Sezeryan tarihin gec degil cnm. Hersey yolunda giderse 39+ dan sonra yapiyrlar.
günaydın kızlar doktordan geldimm şimdi 2 yumurtam oluşmuş biri sağda biri solda. 13ünde tekrardan gidicem sevindim bu hafta çatlamadığına malum eş yok :))
Masallh. Kac mmler cnm?

1.20 ve atesi dusunursek bana umit verici geldi. Umarim yanilmam

Cutem canım tekrar cıkmıs alerjin allh yardımcın olsun...Emzirme dönemim bitince inş en uygun ilacı kullanırsın .
Saol cnm. Insallah.

Gozun aydin cnm. Cok sevindim.

Cnm. Kv ne katilmiyrm. Herkesin derdi farkli. Sana agir gelen bana hafif gelebilir. Zaten sukreden insanlariz. Ama bizlerinde bi dayanma kapasitesi var.

Masallahhhhh size.... Allahim saglikla kavustursun. Cok sukur cnm. Severim onun hickirmasini ben. Mis gibi sut kokulu olacak..

inşaallah canım.
her adette aynı nuhabbet.çok sıktım sizleri farkındayım
inşaallah bu ay son olurda sizde bende rahat bir nefes alırız
Senden hicccccc sikilmam ben.

Sezeryan tarihin gec degil cnm. Hersey yolunda giderse 39+ dan sonra yapiyrlar.

Masallh. Kac mmler cnm?

1.20 ve atesi dusunursek bana umit verici geldi. Umarim yanilmam
Ayyy inşallah canım 6 aydır ilk defa 1.20 yi gördüm heğ 0.1 çıkıyordu dr da erken yaptırmışsın deyince iyice umutlandım inşallah feğerim yükselir bebişim gelir.

Simdi nasil.oldun cnm?
Eflal. Bu ruh haline biran evvel care bulmalisin. Boyle devam edemezsin.

Masallah size... oh mis. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim.

Allah razı olsun canımmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…