Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yürü canım normal doğuma faydası çok, yavaş yaptım duham daha da yapmam yok çok hamlamışım zaten

emir için gittik ya canım şimdi kontrole gidicez benim uyguladığımdan farklı bir şey demedi ki yine de götürücem, duham şikayet ediyorum sonra korkuyorum Allah daha büyük sıkıntı verecek göreceksin gününü diye
çok zor tabureye oturuyorum yarım saat beklediğim oluyor yapmıyor kendide yoruluyor

Cutem nerelerdesin canım yoksun yine inşaallah iyisinizdir

Canim Allah korusun.... ama malesef dediğinde doğruluk payı var...emir cok tatli cok da yakışıklı maşallah akıllı da. o da istemez ama cekindiren korkutan birsey var onu halletmek lazım..cok buyuk nimetler icerisindeyiz gerçekten ne olursa olsun çok sukretmek gerekir inşallah...
gecenlerde kv ye oglunu kesiyorm.bana dediki kizim ne aileler problemler var kp RAM da çalışıyor ne sıkıntılı aileler kadınlar gelip kp e derdini anlatiyirmus.babandan bi dinlesrniz kadincagiz caresizlikten yuvasını gelip anlatiyor kurtarmak için bunlar mesele mi cok sukretmeniz gerekiyor diyor hakli da...sonra dogru söylüyorsun da anne böyle bilincli cok şükür inancli olunca haliyle bizde bekliyoruz dedim.

merhabalar hanımlarr naılsınız ben grubuunn eskılerındenım 4 seneden sonra once rabbım ın ıznı ıle sonr adıet ve ates olcme yontemı ıle gebe kaldım oglusum 1,5 yasında ve 4 aydır yenıden ıstıyrz fakat kendılıgınden gelmedı henuz ates olcmeye baslayayım dıyrm paşamm uyku dusenı unutkanlık derken yatandan cıkmadan ates olcemıyorum bır akıl verın bakalım unttugum ve varsa hatırlayayımda yenıden baslayayaım dun yumos gunumdu sol yanımda agrım vardı hayrlısı bakaım 33 gunde bır regl oluyorum bu aradaa

Hosgeldin cnm tekrad. Hatirliyrm ben seni. Ilk geldigimde topige vardin.
Ney hatirlamak istiyrsun onu anlayamadim. Atesle ilgili degil dimi sorun. Gebe kalmayla. Aklimdakiler yazayim. Iliski sonrasi hemen kalkma, 1 saat sirt ustu yat. En az 3 saat yikanma.

1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
yarın kontrole gdiorum kızlar dua edinnn nolurr:)

bugün doktoruma sordum bir hafta sonra yapılıyor dedi. tavsiye eder misiniz dedim, kesinlikle sağlıklısı bu dedi.
hastaneye soracağım gittiğimde. yaptırmak istiyorum bakalım bir terslik çıkmazsa.
oy maaşallah size. kilosu süper :)
amin canım sana ve tüm bebişini bekleyenlere de nasip etsin inşallah.
hoş geldiniz. umarım en kısa zamanda gelir bebiş :)
güzel haberlerle gel canım.

bebişten haberler :)
doğum pozisyonu almış miniğimiz:) ama benim karnım hep aşağıdaydı ben anlayamadım döndüğünü.
kaç gündür daha fazla hareket ediyordu meğer dönmeye çalışıyormuş sıpacık
kilosunu ölçemedi pozisyonu kötü dedi kilo almış görünüyor ama tam belli değil işte kilosu.
hıçkırırken yakaladık, hıçkırığını dinledik balık gibi ses çıkarıyordu
haftaya salı tekrar kontrolümüz var. umarım kilosunu ölçebilir bu kez.
kan tahlili istedi, radyoloji uzmanı ile sonucu görüş dedi. 22 aralıkta 8-8:30 gibi hastaneye yatış yapacakmışım.
saat 10 da sezaryene giriyorum. tabi erken gelmeye karar vermezse :)
durumlar böyle şimdilik kızlar.

maşallah canim güzel haberlerle geldin...hayırlı olsun sağlıklıca kavuşun anne ogul inşallah.

inşaallah canım.
her adette aynı nuhabbet.çok sıktım sizleri farkındayım
inşaallah bu ay son olurda sizde bende rahat bir nefes alırız

Kızlar meraba bende bı ay ısı takibine başladım tica etsem benim tablomu da yorumlar mısınız?
7.gün 36.6.@.
8. Gün 36.6.
9.gün 36.6 @
10.gün36.6
11.gün 36.6
12.gün 36.4@
13.gün 36.4
14. Gün 36.4@
15.gün 36.4
16.gün 36.3@ ve doktor yumurtamın çatlamış oldugunu söyledi
17.gün 36.7
18.gün 36.8
19.gün 36.8
20.gün36.8
21.gün36.8
22.gün 36.7
23.gün36.7
24.gün36.7
25.gün 36.8
Notmalde 28-30 gün arası adet oluyorum ateşim adet olmaya kaç gün kala düşer ve ne xaman test yapmalıyım???

Öyle canım çok haklısın her şeyin farkındayım ama uuygulayamıyorum çok güçsüzüm sanırım, kv de doğru dmeiş neler var neler ama sende doğru söylemişsin:)
hoş geldin aramıza inşaallah yeninden olur bebeğin, neyi hatırlatalım?
Iyiyim cnm. Oglum buyudukce yukum de artiyr cnm. Alerjim de costu yine ;(
ah cutem yine mi alerji niye çoştu ki ilacını bırakmışmıydın?
hadi güzel haberler bekliyoruz
en iyisi canım bencede yaptır ben şimdi eymenede yaptıramam abisiyle olsun artık
sevsinler onun hıçkırığını, az kaldı pınarım doğuma ay çok heyacanlı

ateşin güzel gidiyor 9. gündesin, 12. günde ateşe göre yapabilirsin test

Ateşim ne zaman düşmesi gerekiyor hamile değilsem bilgin var mı?bı arada yesekkür ederim cevabın için.sen hamile misin canım?

16.gun yumurta catlamis. 3-4gun sonra test yapabilirisiniz. Ates herkes de farkli seyreder. Adete 3 gun kala ya d adet sabahi bile dusebilir.

Cnm ilaca ragmen oluyr. Bu ilac yeterli degil bana..sadece emzirme donemini atlatabileyim diye.

canım hadi gözün aydın bebşte doğum pozisyonunu almış artık annesinin kollarında olmaya hazır.RAbbim sağ salim kucağına aldırsın inş..Çok heyecanlı...

Cutem canım tekrar cıkmıs alerjin allh yardımcın olsun...Emzirme dönemim bitince inş en uygun ilacı kullanırsın .

Korkutmak istemedim cnm ozur dilerim.
Sonucu yaz bize de cnm. Merak icindeyim.
daha neler canım ne özürü aşkolsun,şükürler olsun bebeyim gayet iyi dr.a anlattım durumu siz 1700 dediniz 1 hafta sonra devlet 1550 dedi 1hafta daha geçti ve 1400 dedi dedim,hangi dr.dedi bende yeni gelmiş sadece iki kez gittim dedim süha diye bi dr.meger bu durum adamın ilk aptallıgı deyilmiş geçen hafta 8 aylık bi kadında özele gelmiş devletteki süha denen dr.kadına demişki sen hamle deyilsinki demiş,özeldeki kırkma herşey yolunda 2200gr.olmuş dedi,kasım 12 den buyana haftada 100gr.dan az fazla almış buda çok normal dedi çok şükür,bende sadece 500 gr.ı bebişe çıkınca 1 kilo almışım 1 ayda
canim hic düşünmedim hrnen yaptırmayı...galiba büyüyünce yaptiririz biz de.

borancim sakin ol ins kötü birsey yoktur bebis cokk iyidir....bizi haberdar et canım merakta bırakma.
iyim duhacım sagol şükürler olsun kuzum iyi,2200 olmuş,ben 2kilonun üstünde hiç dogurmadım inşallah bu biraz ele avuca gelir,dr.doguma aşa yukarı 5 haftan var dedi

fazla gelemedigimden size dr.krizimi anlatamadımda,kızlar benim asıl dr.um emekli oldu,sonra onla eşdeger bilgiye sahip başka bi dr.a gitmeye başladım anaa bide duydumki adam ayagını kırmış rapor almış,tam 3 aydır yoktu,bu arada ben o gelene kadar özele gittim,sonra dediler yeni bi dr.gelmiş sezeryanı çok temizmiş ona git dediler sadece iki kez gittim gitmez olaydım bebeyimi hergeçen gün daha zayıf ölçtü uykularımı kaçırttı,şükürler olsunki dr.umun raporu bitmiş bugün başlamış göreve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…