Yürü canım normal doğuma faydası çok, yavaş yaptım duham daha da yapmam yok çok hamlamışım zatenk
tamam canım dün yürüdüm bugün yagmur yagiyor her gun düzenli yürüyeyim diyorum bakalım ins.
geçmiş olsun canım artik daha da dinlenerek yapmak lazim ağır vasita olduk haliylee, azz kaldi
eymen doğunca her sey inşallah cok daha güzel olucak...emir in de artik son care artik uzmanlardan yardim alinicak gibi görünüyor canim.kardesi dogup beze yapınca o zaman hic gitmez herhalde o yapıyor ben de yapayım der diye düşünüyorum . inş tam tersi olur...canım yine de bu kadar yipratma lutfen kendini.her sey olacağına varir.
Canim Allah korusun.... ama malesef dediğinde doğruluk payı var...emir cok tatli cok da yakışıklı maşallah akıllı da. o da istemez ama cekindiren korkutan birsey var onu halletmek lazım..cok buyuk nimetler icerisindeyiz gerçekten ne olursa olsun çok sukretmek gerekir inşallah...Yürü canım normal doğuma faydası çok, yavaş yaptım duham daha da yapmam yok çok hamlamışım zaten
emir için gittik ya canım şimdi kontrole gidicez benim uyguladığımdan farklı bir şey demedi kiyine de götürücem, duham şikayet ediyorum sonra korkuyorum Allah daha büyük sıkıntı verecek göreceksin gününü diye
çok zor tabureye oturuyorum yarım saat beklediğim oluyor yapmıyor kendide yoruluyor
Iyiyim cnm. Oglum buyudukce yukum de artiyr cnm. Alerjim de costu yine ;(Cutem nerelerdesin canım yoksun yine inşaallah iyisinizdir
Hosgeldin cnm tekrad. Hatirliyrm ben seni. Ilk geldigimde topige vardin.merhabalar hanımlarr naılsınız ben grubuunn eskılerındenım 4 seneden sonra once rabbım ın ıznı ıle sonr adıet ve ates olcme yontemı ıle gebe kaldım oglusum 1,5 yasında ve 4 aydır yenıden ıstıyrz fakat kendılıgınden gelmedı henuz ates olcmeye baslayayım dıyrm paşamm uyku dusenı unutkanlık derken yatandan cıkmadan ates olcemıyorum bır akıl verın bakalım unttugum ve varsa hatırlayayımda yenıden baslayayaım dun yumos gunumdu sol yanımda agrım vardı hayrlısı bakaım 33 gunde bır regl oluyorum bu aradaa
bugün doktoruma sordum bir hafta sonra yapılıyor dedi. tavsiye eder misiniz dedim, kesinlikle sağlıklısı bu dedi.yok canım yavaş yavaş yürü ritimli yürüme
güzel haberlerini bekliyoruz canım, ilk 10 gün deniliyor canım emiri yaptıramadık çok istemiştik o dönem çocuk cerrahı şehir dışındaydı
bekleyelim bakalım canım
sağol canım merak ettiğin için, hep şikayet halindeyim ama akşam baş ağrım oldu gecede uykumdan etti, sabaha kadar uyuyamadım ilaçta fayda etmedi, boynumun ağrısı başıma vurdu, dün ev süpürüp sildim 3 saatde anca bitirdim , epeydir yapmayınca ondan oldu sanırım, sağ kalça kemiğim çok fena ağrıyor adım atamıyorum, emirin wc işi hala aynı ve az önce sinir harbi yaşattı bana, kötüyüm duham ben artık huzur istiyorum
bir dokun bin ah işit benden
oy maaşallah size. kilosu süper :)Selam kızlar
Nasılsınız?
Dün Dr. Kont. Vardı çatın normal doğuma müsait rahat doğum yapabilirsin ve açılman yok
Bekleyeceğiz artık Bol bol yürüyüş yap dedi Dr. Um
şükürler olsun :)
Kızım 3.300 gr olmuş tosuncuğum benim
DGRPNR - canım iyi bir karar vermişsiniz doğum için. risk almaya gerek yok bencede
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
HİFA - canım inş bidahaki aya güzel haberlerini alırız.
ZEBEBEK- odanız çok güzel olmuş canım güle güle büyüsün meleğin inş :)
NUKra - duaların için amin canım
Ayşegül- hoşgeldin canım ameliyat mı oldun
CUTEM EFLAL DUHA BORAN aklıma gelmeyen diğer canlar sizler nasılsınız ?
hoş geldiniz. umarım en kısa zamanda gelir bebiş :)merhabalar hanımlarr naılsınız ben grubuunn eskılerındenım 4 seneden sonra once rabbım ın ıznı ıle sonr adıet ve ates olcme yontemı ıle gebe kaldım oglusum 1,5 yasında ve 4 aydır yenıden ıstıyrz fakat kendılıgınden gelmedı henuz ates olcmeye baslayayım dıyrm paşamm uyku dusenı unutkanlık derken yatandan cıkmadan ates olcemıyorum bır akıl verın bakalım unttugum ve varsa hatırlayayımda yenıden baslayayaım dun yumos gunumdu sol yanımda agrım vardı hayrlısı bakaım 33 gunde bır regl oluyorum bu aradaa
güzel haberlerle gel canım.1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
yarın kontrole gdiorum kızlar dua edinnn nolurr:)
maşallah canim güzel haberlerle geldin...hayırlı olsun sağlıklıca kavuşun anne ogul inşallah.bebişten haberler :)
doğum pozisyonu almış miniğimiz:) ama benim karnım hep aşağıdaydı ben anlayamadım döndüğünü.
kaç gündür daha fazla hareket ediyordu meğer dönmeye çalışıyormuş sıpacık
kilosunu ölçemedi pozisyonu kötü dedikilo almış görünüyor ama tam belli değil işte kilosu.
hıçkırırken yakaladık, hıçkırığını dinledik balık gibi ses çıkarıyordu
haftaya salı tekrar kontrolümüz var. umarım kilosunu ölçebilir bu kez.
kan tahlili istedi, radyoloji uzmanı ile sonucu görüş dedi. 22 aralıkta 8-8:30 gibi hastaneye yatış yapacakmışım.
saat 10 da sezaryene giriyorum. tabi erken gelmeye karar vermezse :)
durumlar böyle şimdilik kızlar.
Selam kızlar
Nasılsınız?
Dün Dr. Kont. Vardı çatın normal doğuma müsait rahat doğum yapabilirsin ve açılman yok
Bekleyeceğiz artık Bol bol yürüyüş yap dedi Dr. Um
şükürler olsun :)
Kızım 3.300 gr olmuş tosuncuğum benim
DGRPNR - canım iyi bir karar vermişsiniz doğum için. risk almaya gerek yok bencede
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
HİFA - canım inş bidahaki aya güzel haberlerini alırız.
ZEBEBEK- odanız çok güzel olmuş canım güle güle büyüsün meleğin inş :)
NUKra - duaların için amin canım
Ayşegül- hoşgeldin canım ameliyat mı oldun
CUTEM EFLAL DUHA BORAN aklıma gelmeyen diğer canlar sizler nasılsınız ?
Öyle canım çok haklısın her şeyin farkındayım ama uuygulayamıyorum çok güçsüzüm sanırım, kv de doğru dmeiş neler var neler ama sende doğru söylemişsin:)Canim Allah korusun.... ama malesef dediğinde doğruluk payı var...emir cok tatli cok da yakışıklı maşallah akıllı da. o da istemez ama cekindiren korkutan birsey var onu halletmek lazım..cok buyuk nimetler icerisindeyiz gerçekten ne olursa olsun çok sukretmek gerekir inşallah...
gecenlerde kv ye oglunu kesiyorm.bana dediki kizim ne aileler problemler var kp RAM da çalışıyor ne sıkıntılı aileler kadınlar gelip kp e derdini anlatiyirmus.babandan bi dinlesrniz kadincagiz caresizlikten yuvasını gelip anlatiyor kurtarmak için bunlar mesele mi cok sukretmeniz gerekiyor diyor hakli da...sonra dogru söylüyorsun da anne böyle bilincli cok şükür inancli olunca haliyle bizde bekliyoruz dedim.
hoş geldin aramıza inşaallah yeninden olur bebeğin, neyi hatırlatalım?merhabalar hanımlarr naılsınız ben grubuunn eskılerındenım 4 seneden sonra once rabbım ın ıznı ıle sonr adıet ve ates olcme yontemı ıle gebe kaldım oglusum 1,5 yasında ve 4 aydır yenıden ıstıyrz fakat kendılıgınden gelmedı henuz ates olcmeye baslayayım dıyrm paşamm uyku dusenı unutkanlık derken yatandan cıkmadan ates olcemıyorum bır akıl verın bakalım unttugum ve varsa hatırlayayımda yenıden baslayayaım dun yumos gunumdu sol yanımda agrım vardı hayrlısı bakaım 33 gunde bır regl oluyorum bu aradaa
ah cutem yine mi alerji niye çoştu ki ilacını bırakmışmıydın?Iyiyim cnm. Oglum buyudukce yukum de artiyr cnm. Alerjim de costu yine ;(
hadi güzel haberler bekliyoruz1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
yarın kontrole gdiorum kızlar dua edinnn nolurr:)
en iyisi canım bencede yaptır ben şimdi eymenede yaptıramam abisiyle olsun artıkbugün doktoruma sordum bir hafta sonra yapılıyor dedi. tavsiye eder misiniz dedim, kesinlikle sağlıklısı bu dedi.
hastaneye soracağım gittiğimde. yaptırmak istiyorum bakalım bir terslik çıkmazsa.
oy maaşallah size. kilosu süper :)
amin canım sana ve tüm bebişini bekleyenlere de nasip etsin inşallah.
hoş geldiniz. umarım en kısa zamanda gelir bebiş :)
güzel haberlerle gel canım.
sevsinler onun hıçkırığını, az kaldı pınarım doğuma ay çok heyacanlıbebişten haberler :)
doğum pozisyonu almış miniğimiz:) ama benim karnım hep aşağıdaydı ben anlayamadım döndüğünü.
kilosunu ölçemedi pozisyonu kötü dedikilo almış görünüyor ama tam belli değil işte kilosu.
kan tahlili istedi, radyoloji uzmanı ile sonucu görüş dedi. 22 aralıkta 8-8:30 gibi hastaneye yatış yapacakmışım.
Kızlar meraba bende bı ay ısı takibine başladım tica etsem benim tablomu da yorumlar mısınız?
7.gün 36.6.@.
8. Gün 36.6.
9.gün 36.6 @
10.gün36.6
11.gün 36.6
12.gün 36.4@
13.gün 36.4
14. Gün 36.4@
15.gün 36.4
16.gün 36.3@ ve doktor yumurtamın çatlamış oldugunu söyledi
17.gün 36.7
18.gün 36.8
19.gün 36.8
20.gün36.8
21.gün36.8
22.gün 36.7
23.gün36.7
24.gün36.7
25.gün 36.8
Notmalde 28-30 gün arası adet oluyorum ateşim adet olmaya kaç gün kala düşer ve ne xaman test yapmalıyım???
Ateşim ne zaman düşmesi gerekiyor hamile değilsem bilgin var mı?bı arada yesekkür ederim cevabın için.sen hamile misin canım?Öyle canım çok haklısın her şeyin farkındayım ama uuygulayamıyorum çok güçsüzüm sanırım, kv de doğru dmeiş neler var neler ama sende doğru söylemişsin:)
hoş geldin aramıza inşaallah yeninden olur bebeğin, neyi hatırlatalım?
ah cutem yine mi alerji niye çoştu ki ilacını bırakmışmıydın?
hadi güzel haberler bekliyoruz
en iyisi canım bencede yaptır ben şimdi eymenede yaptıramam abisiyle olsun artık
sevsinler onun hıçkırığını, az kaldı pınarım doğuma ay çok heyacanlı
ateşin güzel gidiyor 9. gündesin, 12. günde ateşe göre yapabilirsin test
16.gun yumurta catlamis. 3-4gun sonra test yapabilirisiniz. Ates herkes de farkli seyreder. Adete 3 gun kala ya d adet sabahi bile dusebilir.Kızlar meraba bende bı ay ısı takibine başladım tica etsem benim tablomu da yorumlar mısınız?
7.gün 36.6.@.
8. Gün 36.6.
9.gün 36.6 @
10.gün36.6
11.gün 36.6
12.gün 36.4@
13.gün 36.4
14. Gün 36.4@
15.gün 36.4
16.gün 36.3@ ve doktor yumurtamın çatlamış oldugunu söyledi
17.gün 36.7
18.gün 36.8
19.gün 36.8
20.gün36.8
21.gün36.8
22.gün 36.7
23.gün36.7
24.gün36.7
25.gün 36.8
Notmalde 28-30 gün arası adet oluyorum ateşim adet olmaya kaç gün kala düşer ve ne xaman test yapmalıyım???
Cnm ilaca ragmen oluyr. Bu ilac yeterli degil bana..sadece emzirme donemini atlatabileyim diye.Öyle canım çok haklısın her şeyin farkındayım ama uuygulayamıyorum çok güçsüzüm sanırım, kv de doğru dmeiş neler var neler ama sende doğru söylemişsin:)
hoş geldin aramıza inşaallah yeninden olur bebeğin, neyi hatırlatalım?
ah cutem yine mi alerji niye çoştu ki ilacını bırakmışmıydın?
hadi güzel haberler bekliyoruz
en iyisi canım bencede yaptır ben şimdi eymenede yaptıramam abisiyle olsun artık
sevsinler onun hıçkırığını, az kaldı pınarım doğuma ay çok heyacanlı
ateşin güzel gidiyor 9. gündesin, 12. günde ateşe göre yapabilirsin test
bebişten haberler :)
daha neler canım ne özürü aşkolsun,şükürler olsun bebeyim gayet iyi dr.a anlattım durumu siz 1700 dediniz 1 hafta sonra devlet 1550 dedi 1hafta daha geçti ve 1400 dedi dedim,hangi dr.dedi bende yeni gelmiş sadece iki kez gittim dedim süha diye bi dr.meger bu durum adamın ilk aptallıgı deyilmiş geçen hafta 8 aylık bi kadında özele gelmiş devletteki süha denen dr.kadına demişki sen hamle deyilsinki demiş,özeldeki kırkma herşey yolunda 2200gr.olmuş dedi,kasım 12 den buyana haftada 100gr.dan az fazla almış buda çok normal dedi çok şükür,bende sadece 500 gr.ı bebişe çıkınca 1 kilo almışım 1 aydaKorkutmak istemedim cnm ozur dilerim.
Sonucu yaz bize de cnm. Merak icindeyim.
iyim duhacım sagol şükürler olsun kuzum iyi,2200 olmuş,ben 2kilonun üstünde hiç dogurmadım inşallah bu biraz ele avuca gelir,dr.doguma aşa yukarı 5 haftan var dedicanim hic düşünmedim hrnen yaptırmayı...galiba büyüyünce yaptiririz biz de.
borancim sakin ol ins kötü birsey yoktur bebis cokk iyidir....bizi haberdar et canım merakta bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?