Amin cnm amin. 7.gunde 1.2 oldugu icin umitlendim. Atesin zaten guzel. Birkac gun sonra idrarda bakarsin. Idrarda pozitif gormeden kan verme.Ayyy inşallah canım 6 aydır ilk defa 1.20 yi gördüm heğ 0.1 çıkıyordu dr da erken yaptırmışsın deyince iyice umutlandım inşallah feğerim yükselir bebişim gelir.
Bende öyle düşünüyorum p.tesiye kadar bekliycem adrt olmazsam evde yapcam önce dua edelim ne olur birbirimize inşallah adet olmam bemde bebgime kavısurum.Amin cnm amin. 7.gunde 1.2 oldugu icin umitlendim. Atesin zaten guzel. Birkac gun sonra idrarda bakarsin. Idrarda pozitif gormeden kan verme.
Aa geçmiş olsun canım inş yeni tedavin sana meleğini getirsin inş :) amim canımCanıımm merhabaa,evet yaa ameliyat oldum.Bu operasyon gerçekleşmeden tüp bebek tedavisine geçemeyiz dedi doktorum.Bakalım sıra tedavide,hayırlısıyla inşallah. Senin de maşallah doğum yaklaşmış anladığım kadarıyla.Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah prensesini :) Normal doğum yapcaksın öyle mi
Saol canımmaşaallah canım kuzuna
canım zamanım zor artık, sağol ilgin için bakıyım ben aldırırım eşime teşekkür ederim:)
Saol canım inş normal doğurabilşrim hangi doğum hayırlı ise ol olsun hepimiz için çatı muayenesi oldum canım acımadı kendini kasmazsan sorun yok zaten 10 sn kadar sürüomaşallah canim tosuncuk olmuş maşallah...cati muayenesi mi oldun nasil zor mu?.ne guzel normal dogurucan inş. darisi bana cok istiyorum hayırlısiyla.
bugün doktoruma sordum bir hafta sonra yapılıyor dedi. tavsiye eder misiniz dedim, kesinlikle sağlıklısı bu dedi.
hastaneye soracağım gittiğimde. yaptırmak istiyorum bakalım bir terslik çıkmazsa.
oy maaşallah size. kilosu süper :)
amin canım sana ve tüm bebişini bekleyenlere de nasip etsin inşallah.
hoş geldiniz. umarım en kısa zamanda gelir bebiş :)
güzel haberlerle gel canım.
Amin canım hepimize :) maşallah sizebebişten haberler :)
doğum pozisyonu almış miniğimiz:) ama benim karnım hep aşağıdaydı ben anlayamadım döndüğünü.
kaç gündür daha fazla hareket ediyordu meğer dönmeye çalışıyormuş sıpacık
kilosunu ölçemedi pozisyonu kötü dedikilo almış görünüyor ama tam belli değil işte kilosu.
hıçkırırken yakaladık, hıçkırığını dinledik balık gibi ses çıkarıyordu
haftaya salı tekrar kontrolümüz var. umarım kilosunu ölçebilir bu kez.
kan tahlili istedi, radyoloji uzmanı ile sonucu görüş dedi. 22 aralıkta 8-8:30 gibi hastaneye yatış yapacakmışım.
saat 10 da sezaryene giriyorum. tabi erken gelmeye karar vermezse :)
durumlar böyle şimdilik kızlar.
Aşkolsun hiç sıkılırmıyız sendeninşaallah canım.
her adette aynı nuhabbet.çok sıktım sizleri farkındayım
inşaallah bu ay son olurda sizde bende rahat bir nefes alırız
Saol canım güzel haberlerle gelmişsin Gözünaydın :)ahh canım ya neydi senin bu hallerin,dışarı çık gezmelere git bişeler yap canım belki iyi gelir,kendini bukadar yıpratma,
iyidir canım neolsun, maaşallah senin kuzuyada
hayırlısı olsun canım ama sanki sezeryan için biraz geç bi tarih vermiş gibi geldi bana,çok tatlı bi telaş demi negüzel,
Geçmiş olsun canımiyi akşamlar canlar...ev gormeye gittik arkadasa asansör de kaldim yine offf ck kötüydü Allahtan yalniz değildim cok kötü oluyrum nefesim kesiliyor eve geldim cikmak icin yine bindim tabiki.iyice asansör fobisi oldu baska yerde daha yalnız zor binerim asansöre.
Saol canım benim :)Simdi nasil.oldun cnm?
Eflal. Bu ruh haline biran evvel care bulmalisin. Boyle devam edemezsin.
Masallah size... oh mis. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim.
ateş adet günüde düşebilir, adete iki üç kala da, evet hamileyim canımAteşim ne zaman düşmesi gerekiyor hamile değilsem bilgin var mı?bı arada yesekkür ederim cevabın için.sen hamile misin canım?
doğru ya cutem demiştin kafa kalmadı bende, inşaallah bir şey vesile olurda şifa olur sanaCnm ilaca ragmen oluyr. Bu ilac yeterli degil bana..sadece emzirme donemini atlatabileyim diye.
kötü olmuş canım neyse ki bebeğin iyiymiş sevindimfazla gelemedigimden size dr.krizimi anlatamadımda,kızlar benim asıl dr.um emekli oldu,sonra onla eşdeger bilgiye sahip başka bi dr.a gitmeye başladım anaa bide duydumki adam ayagını kırmış rapor almış,tam 3 aydır yoktu,bu arada ben o gelene kadar özele gittim,sonra dediler yeni bi dr.gelmiş sezeryanı çok temizmiş ona git dediler sadece iki kez gittim gitmez olaydım bebeyimi hergeçen gün daha zayıf ölçtü uykularımı kaçırttı,şükürler olsunki dr.umun raporu bitmiş bugün başlamış göreve
ahh canım ya neydi senin bu hallerin,dışarı çık gezmelere git bişeler yap canım belki iyi gelir,kendini bukadar yıpratma,
iyidir canım neolsun, maaşallah senin kuzuyada
hayırlısı olsun canım ama sanki sezeryan için biraz geç bi tarih vermiş gibi geldi bana,çok tatlı bi telaş demi negüzel,
evet canım ne çabuk geçti zaman ben böyle heyecanlıysam sen nasılsın kim bilir:) sağlıkla doğsun kuzun canım sıkıntısız kolayinşallah canım sağ ol. senin de az kaldı kavuşmana:) inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza.
16. gün çatlamış yumurtanız. yumurtadan sonra 9. gününüzdesiniz (buna dpo deniyor kısaca). sizin muhtemelen 12-3 gün oluyor yumurtadan sonra geçen gün sayınız. 2-3 gün sonra test yapabilirsiniz. ateşin ne zaman düşeceği hiç belli olmuyor, herkese göre değişir, bekleyip görelim
abi kardeş sünnet olurlar, çok sevimli olur
ay evet çok az kaldı, inanamıyorum bu geçen zamanadaha dün hamile kalayım diye uğraşıyordum ve hiç ümidim yoktu. Allahıma çok şükür şimdi kucağıma almayı bekliyorum. inşallah isteyen herkese nasip olur.
evet canım şükür :) amin hepimizinkini..
talihsizlik yaşamışsın canım ama şükür her şey yoluna girmiş. doktorun da gelmiş, gözün aydın.
sağ ol canım. geç bir tarih değil, sezaryeni normal doğum tarihinden bir hafta önce yaparlar. benim doğumum da 28-29 aralık görünüyor. 22 sinde sezaryen olacak allah kısmet ederse. heee paşamız erken gelmek isterse de engellenmez artık, alır doktorum sezaryene
hadi bakalım sevindim canımgünaydın kızlar doktordan geldimm şimdi 2 yumurtam oluşmuş biri sağda biri solda. 13ünde tekrardan gidicem sevindim bu hafta çatlamadığına malum eş yok :))
aaa kötü olmuş canım bende sevmiyorum hiç asansörüiyi akşamlar canlar...ev gormeye gittik arkadasa asansör de kaldim yine offf ck kötüydü Allahtan yalniz değildim cok kötü oluyrum nefesim kesiliyor eve geldim cikmak icin yine bindim tabiki.iyice asansör fobisi oldu baska yerde daha yalnız zor binerim asansöre.
canım dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırak ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif varSimdi nasil.oldun cnm?
Eflal. Bu ruh haline biran evvel care bulmalisin. Boyle devam edemezsin.
Masallah size... oh mis. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim.
Bende öyle düşünüyorum p.tesiye kadar bekliycem adrt olmazsam evde yapcam önce dua edelim ne olur birbirimize inşallah adet olmam bemde bebgime kavısurum.
Az kaldi cnm. Az daha sabir.Günaydın kızlar cuteme yazdığımı kopyalıyım halim yok:)
canım dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırak ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var
geçmiş olsun canım ya kötü olmuş senin için.iyi akşamlar canlar...ev gormeye gittik arkadasa asansör de kaldim yine offf ck kötüydü Allahtan yalniz değildim cok kötü oluyrum nefesim kesiliyor eve geldim cikmak icin yine bindim tabiki.iyice asansör fobisi oldu baska yerde daha yalnız zor binerim asansöre.
Saol cnm.cutem geçmiş olsun alerjin cosmus yine...kv dedigi dogru gunumuzde problemli aile cok fazla.ben de defim zaten o diyorki ogullarim hakkında tek söz demeyin çok iyi ler ben de hep söylerim yine söyledim o zaman destek olup halden anlasinlar diye.
eflalcim geçmiş olsun dr gitmussin az kaldi canim icinden çıkınca eymen en azından vücudun hafifliycek rahatliycan....ben hep kus gibi hafif olup işini yapmak ne guzelmis saglik olsun dogurayim ins iş ne ki diyorum gercekten bi günlük ev isini jac gune bölerek yapiyrum.
Yaaa canim dunden beridir lekeleniyorum yaa cok uzgunumFERMANTE....
Masallah atesin gidisati cok guzel. Ff asagida stats yerindd 5-4-3-2-diye yazmis ya sana test yapma gunune kac gun kaldigini geri sayiyr cnm. Hadi hayirlisi. Bence pozitifi goreceksinm
Cok gecmis oldun canim. ALLAH'im sifasini verir insallah. Dikkat et kendine..Günaydın kızlar cuteme yazdığımı kopyalıyım halim yok:)
canım dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırak ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var
oo cutem hic toz kondururur mu evlatlarina hep cok iyiler e biz neyiz o zaman...valla cutem kv ne derse desin uc elti de biraraya geldigimizdekv nin yüzüne hep deriz şikayetlerimizi gicik oluyor ama ne yapayim... o da oğullarını övup durmasıni (ogullarimi kiz gibi isteyen oldu kimler vermek istedi kimler der ben de en sonunda kim vermek istediyse gidip alsaydiniz ya anne dedim sonunda tamam cok iyi olabilirler ama kusurları var ve kabul etmel iSaol cnm.
Kv kendi cocuklarini su uzerine cikarmaya calismasin. Ayni seyi sen yapsan sana demedigini bidakazdi. O zaman ogluna donup, ne sorunlu aileler var sukret demezdi cnm. Yani kv tarafli konusmus.
öyle cutema az kaldı:)Az kaldi cnm. Az daha sabir.
inşaallah canım duyan zaten ne çok zahmet verdi eymen diyor öyle oldu gerçekten ne kadar ağrı varsa çektim:)cutem geçmiş olsun alerjin cosmus yine...kv dedigi dogru gunumuzde problemli aile cok fazla.ben de defim zaten o diyorki ogullarim hakkında tek söz demeyin çok iyi ler ben de hep söylerim yine söyledim o zaman destek olup halden anlasinlar diye.
eflalcim geçmiş olsun dr gitmussin az kaldi canim icinden çıkınca eymen en azından vücudun hafifliycek rahatliycan....ben hep kus gibi hafif olup işini yapmak ne guzelmis saglik olsun dogurayim ins iş ne ki diyorum gercekten bi günlük ev isini jac gune bölerek yapiyrum.
sağol canım amineflal bacım geçmiş olsun..AZ kaldı doğuma canım rabbim yardımcın olsun inş..
sağol canım aminCok gecmis oldun canim. ALLAH'im sifasini verir insallah. Dikkat et kendine..
oo cutem hic toz kondururur mu evlatlarina hep cok iyiler e biz neyiz o zaman...valla cutem kv ne derse desin uc elti de biraraya geldigimizdekv nin yüzüne hep deriz şikayetlerimizi gicik oluyor ama ne yapayim... o da oğullarını övup durmasıni (ogullarimi kiz gibi isteyen oldu kimler vermek istedi kimler der ben de en sonunda kim vermek istediyse gidip alsaydiniz ya anne dedim sonunda tamam cok iyi olabilirler ama kusurları var ve kabul etmel i
çok geçmiş olsun canmGünaydın kızlar cuteme yazdığımı kopyalıyım halim yok:)
biri 11 mm diğeri 10 mm canım cumartesi çağırdı bakalım haftasonu yada pzartesi iğneyi verir diye dşünüyorm :)Sezeryan tarihin gec degil cnm. Hersey yolunda giderse 39+ dan sonra yapiyrlar.
Masallh. Kac mmler cnm?
1.20 ve atesi dusunursek bana umit verici geldi. Umarim yanilmam
Pazartesiden once vermez cnm.biri 11 mm diğeri 10 mm canım cumartesi çağırdı bakalım haftasonu yada pzartesi iğneyi verir diye dşünüyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?