Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy inşallah canım 6 aydır ilk defa 1.20 yi gördüm heğ 0.1 çıkıyordu dr da erken yaptırmışsın deyince iyice umutlandım inşallah feğerim yükselir bebişim gelir.
Amin cnm amin. 7.gunde 1.2 oldugu icin umitlendim. Atesin zaten guzel. Birkac gun sonra idrarda bakarsin. Idrarda pozitif gormeden kan verme.

Amin cnm amin. 7.gunde 1.2 oldugu icin umitlendim. Atesin zaten guzel. Birkac gun sonra idrarda bakarsin. Idrarda pozitif gormeden kan verme.
Bende öyle düşünüyorum p.tesiye kadar bekliycem adrt olmazsam evde yapcam önce dua edelim ne olur birbirimize inşallah adet olmam bemde bebgime kavısurum.

Aa geçmiş olsun canım inş yeni tedavin sana meleğini getirsin inş :) amim canım
Şuan normal gidio cesaretim var inş yapabilirim Allah'ın izniyle :)
maşaallah canım kuzuna

canım zamanım zor artık, sağol ilgin için bakıyım ben aldırırım eşime teşekkür ederim:)
Saol canım
maşallah canim tosuncuk olmuş maşallah...cati muayenesi mi oldun nasil zor mu?.ne guzel normal dogurucan inş. darisi bana cok istiyorum hayırlısiyla.
Saol canım inş normal doğurabilşrim hangi doğum hayırlı ise ol olsun hepimiz için çatı muayenesi oldum canım acımadı kendini kasmazsan sorun yok zaten 10 sn kadar sürüo

Amin canım hepimize :) maşallah size
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin

inşaallah canım.
her adette aynı nuhabbet.çok sıktım sizleri farkındayım
inşaallah bu ay son olurda sizde bende rahat bir nefes alırız
Aşkolsun hiç sıkılırmıyız senden
Bidaha böyle şeyler duymıym
Saol canım güzel haberlerle gelmişsin Gözünaydın :)
Geçmiş olsun canım
Simdi nasil.oldun cnm?
Eflal. Bu ruh haline biran evvel care bulmalisin. Boyle devam edemezsin.

Masallah size... oh mis. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim.
Saol canım benim :)

FERMANTE....
Masallah atesin gidisati cok guzel. Ff asagida stats yerindd 5-4-3-2-diye yazmis ya sana test yapma gunune kac gun kaldigini geri sayiyr cnm. Hadi hayirlisi. Bence pozitifi goreceksinm

Ateşim ne zaman düşmesi gerekiyor hamile değilsem bilgin var mı?bı arada yesekkür ederim cevabın için.sen hamile misin canım?
ateş adet günüde düşebilir, adete iki üç kala da, evet hamileyim canım
Cnm ilaca ragmen oluyr. Bu ilac yeterli degil bana..sadece emzirme donemini atlatabileyim diye.
doğru ya cutem demiştin kafa kalmadı bende, inşaallah bir şey vesile olurda şifa olur sana
kötü olmuş canım neyse ki bebeğin iyiymiş sevindim

dışarı çıkamam canım yürüme vs yok artık başı yerleşti adım atamıyorum ağrılarım çok fazla hep evdeyim artık

evet canım ne çabuk geçti zaman ben böyle heyecanlıysam sen nasılsın kim bilir:) sağlıkla doğsun kuzun canım sıkıntısız kolay
günaydın kızlar doktordan geldimm şimdi 2 yumurtam oluşmuş biri sağda biri solda. 13ünde tekrardan gidicem sevindim bu hafta çatlamadığına malum eş yok :))
hadi bakalım sevindim canım
aaa kötü olmuş canım bende sevmiyorum hiç asansörü
Simdi nasil.oldun cnm?
Eflal. Bu ruh haline biran evvel care bulmalisin. Boyle devam edemezsin.

Masallah size... oh mis. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim.
canım dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırak ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var

haklısın cutem dua edin bana
Bende öyle düşünüyorum p.tesiye kadar bekliycem adrt olmazsam evde yapcam önce dua edelim ne olur birbirimize inşallah adet olmam bemde bebgime kavısurum.

inşaallah hamilesindir canım

Günaydın kızlar cuteme yazdığımı kopyalıyım halim yok:)

canım dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırak ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var

Günaydın
sağolun canlarım etkisinden gece de kurtulamadım ruyama girdi.... asansircu geldi yine yapılmadıe kabinden sandalyeyle indim cok korktum cok inş birdaha olmaz.

Az kaldi cnm. Az daha sabir.

cutem geçmiş olsun alerjin cosmus yine...kv dedigi dogru gunumuzde problemli aile cok fazla.ben de defim zaten o diyorki ogullarim hakkında tek söz demeyin çok iyi ler ben de hep söylerim yine söyledim o zaman destek olup halden anlasinlar diye.

eflalcim geçmiş olsun dr gitmussin az kaldi canim icinden çıkınca eymen en azından vücudun hafifliycek rahatliycan....ben hep kus gibi hafif olup işini yapmak ne guzelmis saglik olsun dogurayim ins iş ne ki diyorum gercekten bi günlük ev isini jac gune bölerek yapiyrum.

geçmiş olsun canım ya kötü olmuş senin için.

Saol cnm.
Kv kendi cocuklarini su uzerine cikarmaya calismasin. Ayni seyi sen yapsan sana demedigini bidakazdi. O zaman ogluna donup, ne sorunlu aileler var sukret demezdi cnm. Yani kv tarafli konusmus.

FERMANTE....
Masallah atesin gidisati cok guzel. Ff asagida stats yerindd 5-4-3-2-diye yazmis ya sana test yapma gunune kac gun kaldigini geri sayiyr cnm. Hadi hayirlisi. Bence pozitifi goreceksinm
Yaaa canim dunden beridir lekeleniyorum yaa cok uzgunum

Cok gecmis oldun canim. ALLAH'im sifasini verir insallah. Dikkat et kendine..

Saol cnm.
Kv kendi cocuklarini su uzerine cikarmaya calismasin. Ayni seyi sen yapsan sana demedigini bidakazdi. O zaman ogluna donup, ne sorunlu aileler var sukret demezdi cnm. Yani kv tarafli konusmus.
oo cutem hic toz kondururur mu evlatlarina hep cok iyiler e biz neyiz o zaman...valla cutem kv ne derse desin uc elti de biraraya geldigimizdekv nin yüzüne hep deriz şikayetlerimizi gicik oluyor ama ne yapayim... o da oğullarını övup durmasıni (ogullarimi kiz gibi isteyen oldu kimler vermek istedi kimler der ben de en sonunda kim vermek istediyse gidip alsaydiniz ya anne dedim sonunda tamam cok iyi olabilirler ama kusurları var ve kabul etmel i

Az kaldi cnm. Az daha sabir.
öyle cutema az kaldı:)
inşaallah canım duyan zaten ne çok zahmet verdi eymen diyor öyle oldu gerçekten ne kadar ağrı varsa çektim:)

doğumdan sonra da yine yapamıycaz duham iş, iş yapmak artık hiç umrumda değil sadece çocuklarıma yetecek gücüm olsun hasta olmuyum yeter diyorum:)
eflal bacım geçmiş olsun..AZ kaldı doğuma canım rabbim yardımcın olsun inş..
sağol canım amin
Cok gecmis oldun canim. ALLAH'im sifasini verir insallah. Dikkat et kendine..
sağol canım amin

tipik kaynana kondurmasın bakalım, siz iyisini yapıyorsunuz bende hep şikayete derim ne biçim alıştırmışsın hazıra hiç iş yapmıyor diye

ç
çok geçmiş olsun canm

Sezeryan tarihin gec degil cnm. Hersey yolunda giderse 39+ dan sonra yapiyrlar.

Masallh. Kac mmler cnm?

1.20 ve atesi dusunursek bana umit verici geldi. Umarim yanilmam
biri 11 mm diğeri 10 mm canım cumartesi çağırdı bakalım haftasonu yada pzartesi iğneyi verir diye dşünüyorm :)

1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3

ateş şmdilk böyle kızlar 2 gn snra kontrolm vr bakalm durum ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…