Yum ve catla oldugunu nasil anliyoruz atesle peki canm kisaca anlatabilir misinCanım o zaman daha olmamış yumurtlama ölçmeye ve ilişkiye devam et sen, düşük sonrası olabiliyor böyle
canm ateş çok tuhaf grçekten bir yüksek bir düşükGecen ay yumurtlamamisim bn drun dedigine gore acaba bu ay da mi yum olmadibu inis cikis niye olur baska
sagol canim daha güzelleri senin olsun...anladım cutem tabi sen sık girmesende mutlaka uğrarsın zaten,bende iki çocuk olacağı için şimdiden bilemiyorum ansıl olur girme kısmı:)
ayy yok yok inşaallah kv kp çekiştirmek için değil hep güzel şeyler yazmak için gelirsin
çatlamış canım inşaallah gelsin bebiş:)
anladım canım , inşaallah bunaltmazlar seni fazla
düzenli ölçüm lazım bütün değerlerini yazarsan yardımcı oluruz
güzel sağlıklı günlerde giymek nasip olsun canım inşaallah, bende hastane dışında çıkamıyorum artık
sagol canim daha iyi leri senin olsun yakin 10 dklik yürüme mesafesinde. ...öyle malesef şimdiden cogu kimseye gicik oluyrum herkes bilmiş kesiliyo başımda.hele kv kadin bi acayip oldu böyle degildi.bana diyoki evde 12 saat sanci cekmeden dr a gitmiycekmisim e mübarek sanki 3. 5. cocuk ya cokk tecrubeliyim iyi bilirim.nasıl anliycam dogum oldugunu.zaten dusuncem dr gittikten sonra sanciyi evde çekip rahatça sonra hastaneye gitmek .ama kv ye artik hicbirsey demiyorum he deyip geçiyorum....dogurduktan sonra da bana ne düşünce ne de fiili olarak bi yardimini beklemiyorum kv nin.Çok şükür canım amin :)
Senin kv. De size çok yakın oturuyordu dimiya ilk zamanları bende çok düşünüyorum sinirlerim bozuluo herkes bişey söylicek müdahale etmek isteyecek offff sabır ....
Güle güle kullan canım valla eksikler hiç bitmio bende hergün bişeyler çıkarıyorum
CUTEM- canım olsun sende kalsın vakit buldukça girersin
Sana da canımGünaydın güzeller
hayırlı Cumalar...
Yum ve catla oldugunu nasil anliyoruz atesle peki canm kisaca anlatabilir misin
. gun asiri calusiyoruz biz de nolur nolmaz diye..
Amin canımsagol canim daha güzelleri senin olsun...
sagol canim daha iyi leri senin olsun yakin 10 dklik yürüme mesafesinde. ...öyle malesef şimdiden cogu kimseye gicik oluyrum herkes bilmiş kesiliyo başımda.hele kv kadin bi acayip oldu böyle degildi.bana diyoki evde 12 saat sanci cekmeden dr a gitmiycekmisim e mübarek sanki 3. 5. cocuk ya cokk tecrubeliyim iyi bilirim.nasıl anliycam dogum oldugunu.zaten dusuncem dr gittikten sonra sanciyi evde çekip rahatça sonra hastaneye gitmek .ama kv ye artik hicbirsey demiyorum he deyip geçiyorum....dogurduktan sonra da bana ne düşünce ne de fiili olarak bi yardimini beklemiyorum kv nin.
günaydın canım hayırlı cumalar herkeseGünaydın güzeller
hayırlı Cumalar...
Canım benim sakin ol hasta olduğun için öyle olmuştur inşaallah bebeğin iyidir dua ediyorum, haber ver mutlaka canımG
günaydın canım hayırlı cumalar herkese
Kızlar boğazlarım şiştikarın ağrısı ve ishal gibiyim
Gece hiç rahat uyuyamadımvr bebeğim sabahtan beri 1 yada 2 kez hareket etti ve çok güçsüz Dr. Umu aradım kahvaltını yap çikolata fln ye Hast. Gel NST ye bakalım dedi ama yine hareket yok
Şimdi Hast. Deyim NST normal ama yine hiç hareket etmedi saat 13.30 da radyolog usg de bakıcak inş sorun yoktur çok korktum kızlar
Korkma cnm. Sorun olsa nst de bozulmalar olurdu. Haberdar et bizi.G
günaydın canım hayırlı cumalar herkese
Kızlar boğazlarım şiştikarın ağrısı ve ishal gibiyim
Gece hiç rahat uyuyamadımvr bebeğim sabahtan beri 1 yada 2 kez hareket etti ve çok güçsüz Dr. Umu aradım kahvaltını yap çikolata fln ye Hast. Gel NST ye bakalım dedi ama yine hareket yok
Şimdi Hast. Deyim NST normal ama yine hiç hareket etmedi saat 13.30 da radyolog usg de bakıcak inş sorun yoktur çok korktum kızlar
sanada hayırlı cumalar canım.Günaydın güzeller
hayırlı Cumalar...
Hayırlı cumalar canlarım, yeni göbek fotom:) dün çok inmişti çekiyim dedim dedim sonra akşam bir hareketler yaptı tekrar çıktı yukarı:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/36-5-gobegim.1221588/
büyüdü teyzesi darısı başına inşaallah teeeezzz vakitte:)sanada hayırlı cumalar canım.
maaşşallah canım.baya büyümüş kuzucuk
büyüdü teyzesi darısı başına inşaallah teeeezzz vakitte:)
31 de cnm.1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1 çatladı
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7
28.günümde 36.8
29.günümde 36.6
30.günümde 36.7
31.günümde 36.6
32.günümde 36.6
33.günümde 36.6 adet oldum. (kasım ayı)
1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6
19.günümde 36.7
bu tabloya göre kaçıncı günümde olmam lazım 31. günümdemi???
cok tşk edemrm cutem uğraştığın için allah razı olsun inşallah hamile kalırım bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?