Bence catlamis canim hadi hayirlisi.. iyi degerlendirdin mi guzel gunler?guzel bekleyisler..1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6 kızlar kesin çatladı değilmi
Oyyyy. Abartmis onlar da cnm..en az haftada iki kez gelmeye başladılar...kv nin yaninda da yatamam ki o rahatligi bulamıyorum kv de.kp den zaten cekiniyorum...ins son gunlerimde de böyle yapmazlar.
tahmin edebiliyorum canim.grlen kv ve kp olunca rahat edemiyorum...canim yaa yalniz kalmazsin geliriz yazisiriz inşallah.
Ha ha ha..anladim canim anladim...süpersin " kv yi çekistiricem". canim kv yakandan düşmemismiydi hala devam demek...yuduf rüzgar nasil canım buyumustur maşallah.
Ilk sayfayi adim adim takip edebilirsin cnm.mrb tabloyu buraya nasıl taşıcam bu ay olmadı gerçi ama düşük ateşli arkadaşlara faydalı olabilir tablom
Cnm. Ben de diger arkadaslarda yorumlariz. Ama surekli gelemiyrm artik. Gelsem de herseyi okuyamiyrm.yaa cutem benim ates degerlerime kim bakcak ugramayi unutma lutfen..
benimde aynı senin gibi döngüm bugün 21. gün ve dün itabari ile lekelendim adetşim de 35.8 lere düştü 36.2 lerden malsesef adet olucaksınmerhaba.. ben ateş ölçme yöntemiini ilk defa deniyorum bi yandan da ov testi kullanıyorum yum 10. gün poz oldu 11. gün çatladı sanıyorum.. ateşimde yum öncesi 34 küsür 35. 1 veya 2 oluyodu yumda 36.2yi gördüm sonrada bugune kadar 35.9 la devam etti.. bu sabah ölçtüm 34.9 cıktı ben adet mı olcam yanı bu anlama mı gelir daha 19. günüm döngüm 25- 28 gün
off ofbenimde aynı senin gibi döngüm bugün 21. gün ve dün itabari ile lekelendim adetşim de 35.8 lere düştü 36.2 lerden malsesef adet olucaksın
Oyyyy. Abartmis onlar da cnm..
Ha ha ha..
cnm kv de kp de hala tepemde cnm. Bitmez onlarla maceralarimiz bizim
Suan yeni yil derdimiz var misal. Ben onlarla birlikte olmak istemiyrm. Onlar coktannnn esimi islemeye basladilar..
Ilk sayfayi adim adim takip edebilirsin cnm.
Cnm. Ben de diger arkadaslarda yorumlariz. Ama surekli gelemiyrm artik. Gelsem de herseyi okuyamiyrm.
anladım cutem tabi sen sık girmesende mutlaka uğrarsın zaten,bende iki çocuk olacağı için şimdiden bilemiyorum ansıl olur girme kısmı:)Cnm benim. Topigi terketmek degil benimki. Yine gelip konusacagim. Kv cekistirecegim. Sizlerle sohbet edecegim... ama topik bana ait olunca surekli ilgilenmem gerekiyr. O kismi yorucu. Anlatabildim dimi.
çatlamış canım inşaallah gelsin bebiş:)1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6 kızlar kesin çatladı değilmi
anladım canım , inşaallah bunaltmazlar seni fazlaen az haftada iki kez gelmeye başladılar...kv nin yaninda da yatamam ki o rahatligi bulamıyorum kv de.kp den zaten cekiniyorum...ins son gunlerimde de böyle yapmazlar.
tahmin edebiliyorum canim.grlen kv ve kp olunca rahat edemiyorum...canim yaa yalniz kalmazsin geliriz yazisiriz inşallah.
düzenli ölçüm lazım bütün değerlerini yazarsan yardımcı oluruzmerhaba.. ben ateş ölçme yöntemiini ilk defa deniyorum bi yandan da ov testi kullanıyorum yum 10. gün poz oldu 11. gün çatladı sanıyorum.. ateşimde yum öncesi 34 küsür 35. 1 veya 2 oluyodu yumda 36.2yi gördüm sonrada bugune kadar 35.9 la devam etti.. bu sabah ölçtüm 34.9 cıktı ben adet mı olcam yanı bu anlama mı gelir daha 19. günüm döngüm 25- 28 gün
günlerdir erteledigim alışverişi yaptım cok şükür.dogum sonrası icin kiyafet alacajtim aldım sonunda kazak ve etek aldim doğumdan sonra inş benim toto da küçülür de giyerim bi de kalem etek aldim neyime guvenerek aldiysam ins olur...eksikler daha var bir türlü bitmiyor onlari da benim agir vasita kocam alirim dedi işim var diye hemen eve geldik.
artik dışarı çıkmak bir işkence evimi çok seviyorum ki gezmeyi cok seven ben.
Bu ay ilk kez olctum onu da 10. Gun basladim yani ocesini net bilmiyorum.. Adetim 5 gun surdu ..Ov testi de yaptim ayni zamanda Sanirim 10. Gun yum oldu ama ne zaman catladi bilemiyorum..anladım cutem tabi sen sık girmesende mutlaka uğrarsın zaten,bende iki çocuk olacağı için şimdiden bilemiyorum ansıl olur girme kısmı:)
ayy yok yok inşaallah kv kp çekiştirmek için değil hep güzel şeyler yazmak için gelirsin
çatlamış canım inşaallah gelsin bebiş:)
anladım canım , inşaallah bunaltmazlar seni fazla
düzenli ölçüm lazım bütün değerlerini yazarsan yardımcı oluruz
güzel sağlıklı günlerde giymek nasip olsun canım inşaallah, bende hastane dışında çıkamıyorum artık
Çok şükür canım amin :)ayy bugüne dek ben de elhamdulillah cok rahat hamilelik gecirdim ama son aylar cidden zormus icimdeki harek ettikce ki mutlulugun tarifi yok.ama kavuşmak icin gun sayiyorum...her dönemin gerek hamileyken gerek doğunca ki sevgisi duygusu farkli olsa her anin tadini çıkaralım...azz kaldi rose cum sağlıcakla kavusun inşallah.
Allah anali babali hayırlı evlat eylesin ins.gözünaydın.
Güle güle kullan canım valla eksikler hiç bitmio bende hergün bişeyler çıkarıyorumgünlerdir erteledigim alışverişi yaptım cok şükür.dogum sonrası icin kiyafet alacajtim aldım sonunda kazak ve etek aldim doğumdan sonra inş benim toto da küçülür de giyerim bi de kalem etek aldim neyime guvenerek aldiysam ins olur...eksikler daha var bir türlü bitmiyor onlari da benim agir vasita kocam alirim dedi işim var diye hemen eve geldik.
artik dışarı çıkmak bir işkence evimi çok seviyorum ki gezmeyi cok seven ben.
Bu ay ilk kez olctum onu da 10. Gun basladim yani ocesini net bilmiyorum.. Adetim 5 gun surdu ..Ov testi de yaptim ayni zamanda Sanirim 10. Gun yum oldu ama ne zaman catladi bilemiyorum..
Gun ve ates derecelerim
10. Gunu yazmamisim bi yere tesim koyuydu o gun
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13 gun 35.9
14. Gun 35.8
15. Gun 36.1
16. Gun 35.9
17. Gun 35.7
18. Gun 35.9
19. Gun 34.9
Bugun dongumun 19. Gunu ve ort. Dongum 25-28 gun degisyo..
Ölcumlerde bir dengesizlik var. Nasil ölctugunuzu detayli yazar misiniz?
Ölcumlerde bir dengesizlik var. Nasil ölctugunuzu detayli yazar misiniz?
Bu ay ilk kez olctum onu da 10. Gun basladim yani ocesini net bilmiyorum.. Adetim 5 gun surdu ..Ov testi de yaptim ayni zamanda Sanirim 10. Gun yum oldu ama ne zaman catladi bilemiyorum..
Gun ve ates derecelerim
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13 gun 35.9
14. Gun 35.8
15. Gun 36.1
16. Gun 35.9
17. Gun 35.7
18. Gun 35.9
19. Gun 34.9
Sabah 7 de her gun esİmi kaldirmak icin kalkiyorum yataktan cikmadan olcuyorum dil altindan..
Olcum sekli dogru cnm.Gecen ay yumurtlamamisim bn drun dedigine gore acaba bu ay da mi yum olmadibu inis cikis niye olur baska
Gun ve ates derecelerim
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13 gun 35.9
14. Gun 35.8
15. Gun 36.1
16. Gun 35.9
17. Gun 35.7
18. Gun 35.9
19. Gun 34.9
Sagol canm yorumun icin ocakta bastan baslayip olcerim insallah yum olur catlar yoksa bana klomenle tedavi gorunuorOlcum sekli dogru cnm.
Bana gore yumurtlamamissiniz. Ates sicrama yapip yuksek devam etmemis cunku.
Ovulasyon testi yunurtanin yaklastigini gosterir, catlayip catlamadigini ne yazikki gostermez cnm.
İlk sayfayi okumadim ama her gun sabah yedide dil altidan.. Dusukten sonra herseyim tuhaflasti canmher gün aynı saatde mi ölçtün, ilk sayfadakine uygun şekilde tuhaf geldi ateşin
inşallah canm ya 3 ymurta var diye bu ay çok umutluyum inşallah olur bu sefer.anladım cutem tabi sen sık girmesende mutlaka uğrarsın zaten,bende iki çocuk olacağı için şimdiden bilemiyorum ansıl olur girme kısmı:)
ayy yok yok inşaallah kv kp çekiştirmek için değil hep güzel şeyler yazmak için gelirsin
çatlamış canım inşaallah gelsin bebiş:)
anladım canım , inşaallah bunaltmazlar seni fazla
düzenli ölçüm lazım bütün değerlerini yazarsan yardımcı oluruz
güzel sağlıklı günlerde giymek nasip olsun canım inşaallah, bende hastane dışında çıkamıyorum artık
Canım o zaman daha olmamış yumurtlama ölçmeye ve ilişkiye devam et sen, düşük sonrası olabiliyor böyleSagol canm yorumun icin ocakta bastan baslayip olcerim insallah yum olur catlar yoksa bana klomenle tedavi gorunuor
İlk sayfayi okumadim ama her gun sabah yedide dil altidan.. Dusukten sonra herseyim tuhaflasti canm
evet canm iğne günüyle beraber bu güne kadar hergün ilişki oldu bakalım nasip bundan sonrası Allah a kaldıBence catlamis canim hadi hayirlisi.. iyi degerlendirdin mi guzel gunler?guzel bekleyisler..
tşk ederim canm.. bel ağrısı başladı ilk defa geçen ay olmamıştı iğnenin etkisi olabilir mi kiBence kesin catladi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?