Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence catlamis canim hadi hayirlisi.. iyi degerlendirdin mi guzel gunler?guzel bekleyisler..

Oyyyy. Abartmis onlar da cnm..

anladim canim anladim...süpersin " kv yi çekistiricem". canim kv yakandan düşmemismiydi hala devam demek...yuduf rüzgar nasil canım buyumustur maşallah.
Ha ha ha..
cnm kv de kp de hala tepemde cnm. Bitmez onlarla maceralarimiz bizim
Suan yeni yil derdimiz var misal. Ben onlarla birlikte olmak istemiyrm. Onlar coktannnn esimi islemeye basladilar..

mrb tabloyu buraya nasıl taşıcam bu ay olmadı gerçi ama düşük ateşli arkadaşlara faydalı olabilir tablom
Ilk sayfayi adim adim takip edebilirsin cnm.

yaa cutem benim ates degerlerime kim bakcak ugramayi unutma lutfen..
Cnm. Ben de diger arkadaslarda yorumlariz. Ama surekli gelemiyrm artik. Gelsem de herseyi okuyamiyrm.

merhaba.. ben ateş ölçme yöntemiini ilk defa deniyorum bi yandan da ov testi kullanıyorum yum 10. gün poz oldu 11. gün çatladı sanıyorum.. ateşimde yum öncesi 34 küsür 35. 1 veya 2 oluyodu yumda 36.2yi gördüm sonrada bugune kadar 35.9 la devam etti.. bu sabah ölçtüm 34.9 cıktı ben adet mı olcam yanı bu anlama mı gelir daha 19. günüm döngüm 25- 28 gün

benimde aynı senin gibi döngüm bugün 21. gün ve dün itabari ile lekelendim adetşim de 35.8 lere düştü 36.2 lerden malsesef adet olucaksın

günlerdir erteledigim alışverişi yaptım cok şükür.dogum sonrası icin kiyafet alacajtim aldım sonunda kazak ve etek aldim doğumdan sonra inş benim toto da küçülür de giyerim bi de kalem etek aldim neyime guvenerek aldiysam ins olur...eksikler daha var bir türlü bitmiyor onlari da benim agir vasita kocam alirim dedi işim var diye hemen eve geldik.
artik dışarı çıkmak bir işkence evimi çok seviyorum ki gezmeyi cok seven ben.

ne laftan anlamaz kv kp mis ler yav .istenedikce zor ediyorlar sen kactikca onlar koşuyor.ins gönlünce bi yeniyıl a girersiniz cutem

Cnm benim. Topigi terketmek degil benimki. Yine gelip konusacagim. Kv cekistirecegim. Sizlerle sohbet edecegim... ama topik bana ait olunca surekli ilgilenmem gerekiyr. O kismi yorucu. Anlatabildim dimi.
anladım cutem tabi sen sık girmesende mutlaka uğrarsın zaten,bende iki çocuk olacağı için şimdiden bilemiyorum ansıl olur girme kısmı:)

ayy yok yok inşaallah kv kp çekiştirmek için değil hep güzel şeyler yazmak için gelirsin
çatlamış canım inşaallah gelsin bebiş:)
anladım canım , inşaallah bunaltmazlar seni fazla
düzenli ölçüm lazım bütün değerlerini yazarsan yardımcı oluruz

güzel sağlıklı günlerde giymek nasip olsun canım inşaallah, bende hastane dışında çıkamıyorum artık

Bu ay ilk kez olctum onu da 10. Gun basladim yani ocesini net bilmiyorum.. Adetim 5 gun surdu ..Ov testi de yaptim ayni zamanda Sanirim 10. Gun yum oldu ama ne zaman catladi bilemiyorum..
Gun ve ates derecelerim
10. Gunu yazmamisim bi yere tesim koyuydu o gun
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13 gun 35.9
14. Gun 35.8
15. Gun 36.1
16. Gun 35.9
17. Gun 35.7
18. Gun 35.9
19. Gun 34.9
Bugun dongumun 19. Gunu ve ort. Dongum 25-28 gun degisyo..

Son düzenleme:
Çok şükür canım amin :)
Senin kv. De size çok yakın oturuyordu dimi ya ilk zamanları bende çok düşünüyorum sinirlerim bozuluo herkes bişey söylicek müdahale etmek isteyecek offff sabır ....
Güle güle kullan canım valla eksikler hiç bitmio bende hergün bişeyler çıkarıyorum

CUTEM- canım olsun sende kalsın vakit buldukça girersin

Ölcumlerde bir dengesizlik var. Nasil ölctugunuzu detayli yazar misiniz?

Sabah 7 de her gun esİmi kaldirmak icin kalkiyorum yataktan cikmadan olcuyorum dil altindan..

Gecen ay yumurtlamamisim bn drun dedigine gore acaba bu ay da mi yum olmadibu inis cikis niye olur baska
Olcum sekli dogru cnm.
Bana gore yumurtlamamissiniz. Ates sicrama yapip yuksek devam etmemis cunku.
Ovulasyon testi yunurtanin yaklastigini gosterir, catlayip catlamadigini ne yazikki gostermez cnm.

her gün aynı saatde mi ölçtün, ilk sayfadakine uygun şekilde tuhaf geldi ateşin

Olcum sekli dogru cnm.
Bana gore yumurtlamamissiniz. Ates sicrama yapip yuksek devam etmemis cunku.
Ovulasyon testi yunurtanin yaklastigini gosterir, catlayip catlamadigini ne yazikki gostermez cnm.
Sagol canm yorumun icin ocakta bastan baslayip olcerim insallah yum olur catlar yoksa bana klomenle tedavi gorunuor
her gün aynı saatde mi ölçtün, ilk sayfadakine uygun şekilde tuhaf geldi ateşin
İlk sayfayi okumadim ama her gun sabah yedide dil altidan.. Dusukten sonra herseyim tuhaflasti canm

inşallah canm ya 3 ymurta var diye bu ay çok umutluyum inşallah olur bu sefer.

Sagol canm yorumun icin ocakta bastan baslayip olcerim insallah yum olur catlar yoksa bana klomenle tedavi gorunuor

İlk sayfayi okumadim ama her gun sabah yedide dil altidan.. Dusukten sonra herseyim tuhaflasti canm
Canım o zaman daha olmamış yumurtlama ölçmeye ve ilişkiye devam et sen, düşük sonrası olabiliyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…