Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dayanır tabi canım hemen olmaz tam açılma

aynen canım sıkmıyorum çok rahatım artık bu konuda eşime güveniyorum

cutem sensiz olmaz ama
Cnm yine gelir yazarim da aktif olmak zor. Sen de biliyrsun. Ek gida vs derken daha kendimize yemek yapacak zamani bile bulamiyrm.

Cnm yine gelir yazarim da aktif olmak zor. Sen de biliyrsun. Ek gida vs derken daha kendimize yemek yapacak zamani bile bulamiyrm.
haklısın tabi canım benimde son demlerim bir ay sonra zor girerim:)

iyi aksamlar kizlar.kv ler vardi izne ayrildigimdan beri sık sık ziyaret ediyorlar aksamlari. arıyor cay a geliyoruz diyor....gelmesi birsey degil de kp de var hic rahat edemiyrum kiyafetimi degismek zorundayım dört büklüm oturuyorum bir de kv sana kıyamıyorum kızım demiyor mu.valla birsey de diyemiyorum kv nin düşünmesi laxim karnı burnunda rahat eder mi edemez mi...dogunca düşünemiyorum bile torun sevdasina çıkmaz lar bizden herhalde....

ayy bugüne dek ben de elhamdulillah cok rahat hamilelik gecirdim ama son aylar cidden zormus icimdeki harek ettikce ki mutlulugun tarifi yok.ama kavuşmak icin gun sayiyorum...her dönemin gerek hamileyken gerek doğunca ki sevgisi duygusu farkli olsa her anin tadini çıkaralım...azz kaldi rose cum sağlıcakla kavusun inşallah.
Selamm kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım kendi doğum günümde :)
Darısı bekleyen arkadaşlara olsun inşallah..
Allah anali babali hayırlı evlat eylesin ins.gözünaydın.

ay o kıskançlık olayını ne yapacağız bilmiyorum. benim derdim şimdilik hamileliğimin süresi çok kısa geldi bana
ne olacak o kıskançlıklarimiz ben de merak ediyorum.ruyamda kucagima almisim kimseye vermek istemiyorum
hamilelik bana niye cok yzun geliyor ben mi acayibim dogsun koklayim seveyim diye gun saymaktan yoruldum...bi taraftan da o tepikleri ozluycem de aklimdan çıkmıyor tabi. ayyy az kaldi pinarcim için kipir kıpırdır demi

cutem en aktiflerimz sendin e biz de sırayla doguruyiruz kim devralabilir topigi bilmiyorum ben alamam orasi kesin

Cok ayip ama. Guya dinlenmek icin evdesin. Yandin gibi cnm dogum sonrasi cikmaz bunlar senden.
ay hepimiz de sırayla dogurcax topik iyice pasif olcak desene.
Cnm. Zaten dogurup burda olan yok benden baska diye biliyrm. Yanlisim varsa duzeltin beni
cutem en aktiflerimz sendin e biz de sırayla doguruyiruz kim devralabilir topigi bilmiyorum ben alamam orasi kesin
Sizler varsiniz diye birakamadim cnm. Hepinizi merak ediyrm. Ben de gecici olarak almistim. Bakalim isteyen biri olursa devrederim. Alan olmazsa yapacak bisi yok. Bebegim.herseyden daha kiymetli. Onun zamanindan calamam.

Son düzenleme:
oo her gün çekilmez ki canım, benim kv bana çıksada ben yanında yatıyorum ya da onlara inince yatıyorum napıyım oturunca benim kasılmam çok oluyor, onlarda kaynım var liseye giden onu odaya sokmuyorlar rahat yatıyım diye, haklısın yani dinlenmeye en çok ihtiyaç duyduğun dönemler şimdi

öyle canım ben şimdi bile giriyorum ama emiri ihmal ediyorum bu yüzden

Cnm benim. Topigi terketmek degil benimki. Yine gelip konusacagim. Kv cekistirecegim. Sizlerle sohbet edecegim... ama topik bana ait olunca surekli ilgilenmem gerekiyr. O kismi yorucu. Anlatabildim dimi.

duham canını sıkmak istemem ama ilk zmaanlar çok zor oluyor...hergün başında mutlaka birileri oluyor bu fikre maalesef alışmak durumundayız.
ben yalnız kalacağım topıkte ((

1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6 kızlar kesin çatladı değilmi

Bence kesin catladi cnm.

en az haftada iki kez gelmeye başladılar...kv nin yaninda da yatamam ki o rahatligi bulamıyorum kv de.kp den zaten cekiniyorum...ins son gunlerimde de böyle yapmazlar.

duham canını sıkmak istemem ama ilk zmaanlar çok zor oluyor...hergün başında mutlaka birileri oluyor bu fikre maalesef alışmak durumundayız.

ben yalnız kalacağım topıkte ((

tahmin edebiliyorum canim.grlen kv ve kp olunca rahat edemiyorum...canim yaa yalniz kalmazsin geliriz yazisiriz inşallah.

Cnm benim. Topigi terketmek degil benimki. Yine gelip konusacagim. Kv cekistirecegim. Sizlerle sohbet edecegim... ama topik bana ait olunca surekli ilgilenmem gerekiyr. O kismi yorucu. Anlatabildim dimi.
anladim canim anladim...süpersin " kv yi çekistiricem". canim kv yakandan düşmemismiydi hala devam demek...yuduf rüzgar nasil canım buyumustur maşallah.

Yeni gelen arkadaslar..
Eger ilk sayfayi takip ederek ff'e uye olur ve ates grafiklerinizi cizdirirseniz sizlerinde ilk sayfadaki tabloya ekleyebilirim.
mrb tabloyu buraya nasıl taşıcam bu ay olmadı gerçi ama düşük ateşli arkadaşlara faydalı olabilir tablom

yaa cutem benim ates degerlerime kim bakcak ugramayi unutma lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…