Cnm yine gelir yazarim da aktif olmak zor. Sen de biliyrsun. Ek gida vs derken daha kendimize yemek yapacak zamani bile bulamiyrm.dayanır tabi canım hemen olmaz tam açılma
aynen canım sıkmıyorum çok rahatım artık bu konuda eşime güveniyorum
cutem sensiz olmaz ama
haklısın tabi canım benimde son demlerim bir ay sonra zor girerim:)Cnm yine gelir yazarim da aktif olmak zor. Sen de biliyrsun. Ek gida vs derken daha kendimize yemek yapacak zamani bile bulamiyrm.
ay hepimiz de sırayla dogurcax topik iyice pasif olcak desene.haklısın tabi canım benimde son demlerim bir ay sonra zor girerim:)
ayy bugüne dek ben de elhamdulillah cok rahat hamilelik gecirdim ama son aylar cidden zormus icimdeki harek ettikce ki mutlulugun tarifi yok.ama kavuşmak icin gun sayiyorum...her dönemin gerek hamileyken gerek doğunca ki sevgisi duygusu farkli olsa her anin tadini çıkaralım...azz kaldi rose cum sağlıcakla kavusun inşallah.Evet canım bende çok zorlanmadım karnım da çok büyük değil ama yinede onu görmek için sabırsızlanıyorum
Eşim daha heyecanlı 1 aydır hadi artık gelsin Dio :) rüyalarına girio
Hergün bugün sancın yokmu hiç olmadı mı die soruo :)))
Bende doğsun da sen gör keşke biraz daha içinde kalsaymış dersin diyorum
Vırak ciyak gaz ağrıları Yawrum şimdiden kıyamıyorum
Allah anali babali hayırlı evlat eylesin ins.gözünaydın.Selamm kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım kendi doğum günümde :)
Darısı bekleyen arkadaşlara olsun inşallah..
ne olacak o kıskançlıklarimiz ben de merak ediyorum.ruyamda kucagima almisim kimseye vermek istemiyorumay o kıskançlık olayını ne yapacağız bilmiyorum. benim derdim şimdilik hamileliğimin süresi çok kısa geldi bana
Cok ayip ama. Guya dinlenmek icin evdesin. Yandin gibi cnm dogum sonrasi cikmaz bunlar senden.iyi aksamlar kizlar.kv ler vardi izne ayrildigimdan beri sık sık ziyaret ediyorlar aksamlari. arıyor cay a geliyoruz diyor....gelmesi birsey degil de kp de var hic rahat edemiyrum kiyafetimi degismek zorundayım dört büklüm oturuyorum bir de kv sana kıyamıyorum kızım demiyor mu.valla birsey de diyemiyorum kv nin düşünmesi laxim karnı burnunda rahat eder mi edemez mi...dogunca düşünemiyorum bile torun sevdasina çıkmaz lar bizden herhalde....
Cnm. Zaten dogurup burda olan yok benden baska diye biliyrm. Yanlisim varsa duzeltin beniay hepimiz de sırayla dogurcax topik iyice pasif olcak desene.
Sizler varsiniz diye birakamadim cnm. Hepinizi merak ediyrm. Ben de gecici olarak almistim. Bakalim isteyen biri olursa devrederim. Alan olmazsa yapacak bisi yok. Bebegim.herseyden daha kiymetli. Onun zamanindan calamam.cutem en aktiflerimz sendin e biz de sırayla doguruyiruz kim devralabilir topigi bilmiyorum ben alamam orasi kesin
Cok ayip ama. Guya dinlenmek icin evdesin. Yandin gibi cnm dogum sonrasi cikmaz bunlar senden.
Cnm. Zaten dogurup burda olan yok benden baska diye biliyrm. Yanlisim varsa duzeltin beni
Sizler varsiniz diye birakamadim cnm. Hepinizi merak ediyrm. Ben de gecici olarak almistim. Bakalim isteyen biri olursa devrederim. Alan olmazsa yapacak bisi yok. Bebegim.herseyden daha kiymetli. Onun zamanindan calamam.[/QUOTE
görünen köy kılavuz istemez...ben pek gidemiyorum hafta da bir ziyarete.bu sefer onlar geliyor eşim annesine isi düşüyor uğruyor hemen duha nerde niye getirmedin bana gelince de kizim sen niye gelmedin diyor...bilmiyor ki rahat edemiyorum gerçekten normalde sık sık giderdim gezmeyi de misafiri de severim ama su halimle hiiç kaldiramiyrum hicbiyerde rahat edemiyorum.
öyle cutem bi sen varsin doğrusun....
sagol canim merak ettigin icin son doguracak şimdilik ben görünüyor um ay dogurfugimu haber vericem kizlardan kimse olmuyormus ne kötü olur....bebekle cok zor herhalde ama ben bırakmamam diye düşünüyorum ben de sizleri hatta doguran topikcanlari bebişleri cokk merak ediyorum nasıllar diye....bebisin tabiki cok önemli onu ihmal etmeden girmeye fırsat bulursun ins cutem.
oo her gün çekilmez ki canım, benim kv bana çıksada ben yanında yatıyorum ya da onlara inince yatıyorum napıyım oturunca benim kasılmam çok oluyor, onlarda kaynım var liseye giden onu odaya sokmuyorlar rahat yatıyım diye, haklısın yani dinlenmeye en çok ihtiyaç duyduğun dönemler şimdiiyi aksamlar kizlar.kv ler vardi izne ayrildigimdan beri sık sık ziyaret ediyorlar aksamlari. arıyor cay a geliyoruz diyor....gelmesi birsey degil de kp de var hic rahat edemiyrum kiyafetimi degismek zorundayım dört büklüm oturuyorum bir de kv sana kıyamıyorum kızım demiyor mu.valla birsey de diyemiyorum kv nin düşünmesi laxim karnı burnunda rahat eder mi edemez mi...dogunca düşünemiyorum bile torun sevdasina çıkmaz lar bizden herhalde....
ay hepimiz de sırayla dogurcax topik iyice pasif olcak desene.
duham canını sıkmak istemem ama ilk zmaanlar çok zor oluyor...hergün başında mutlaka birileri oluyor bu fikre maalesef alışmak durumundayız.iyi aksamlar kizlar.kv ler vardi izne ayrildigimdan beri sık sık ziyaret ediyorlar aksamlari. arıyor cay a geliyoruz diyor....gelmesi birsey degil de kp de var hic rahat edemiyrum kiyafetimi degismek zorundayım dört büklüm oturuyorum bir de kv sana kıyamıyorum kızım demiyor mu.valla birsey de diyemiyorum kv nin düşünmesi laxim karnı burnunda rahat eder mi edemez mi...dogunca düşünemiyorum bile torun sevdasina çıkmaz lar bizden herhalde....
ben yalnız kalacağım topıkteay hepimiz de sırayla dogurcax topik iyice pasif olcak desene.
Bence kesin catladi cnm.1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6 kızlar kesin çatladı değilmi
en az haftada iki kez gelmeye başladılar...kv nin yaninda da yatamam ki o rahatligi bulamıyorum kv de.kp den zaten cekiniyorum...ins son gunlerimde de böyle yapmazlar.oo her gün çekilmez ki canım, benim kv bana çıksada ben yanında yatıyorum ya da onlara inince yatıyorum napıyım oturunca benim kasılmam çok oluyor, onlarda kaynım var liseye giden onu odaya sokmuyorlar rahat yatıyım diye, haklısın yani dinlenmeye en çok ihtiyaç duyduğun dönemler şimdi
öyle canım ben şimdi bile giriyorum ama emiri ihmal ediyorum bu yüzden
duham canını sıkmak istemem ama ilk zmaanlar çok zor oluyor...hergün başında mutlaka birileri oluyor bu fikre maalesef alışmak durumundayız.
ben yalnız kalacağım topıkte((
anladim canim anladim...süpersin " kv yi çekistiricem". canim kv yakandan düşmemismiydi hala devam demek...yuduf rüzgar nasil canım buyumustur maşallah.Cnm benim. Topigi terketmek degil benimki. Yine gelip konusacagim. Kv cekistirecegim. Sizlerle sohbet edecegim... ama topik bana ait olunca surekli ilgilenmem gerekiyr. O kismi yorucu. Anlatabildim dimi.
mrb tabloyu buraya nasıl taşıcam bu ay olmadı gerçi ama düşük ateşli arkadaşlara faydalı olabilir tablomYeni gelen arkadaslar..
Eger ilk sayfayi takip ederek ff'e uye olur ve ates grafiklerinizi cizdirirseniz sizlerinde ilk sayfadaki tabloya ekleyebilirim.
Cnm benim. Topigi terketmek degil benimki. Yine gelip konusacagim. Kv cekistirecegim. Sizlerle sohbet edecegim... ama topik bana ait olunca surekli ilgilenmem gerekiyr. O kismi yorucu. Anlatabildim dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?