Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canım haklısın:)

canım kv den gıcıklık yapıyor ama şubata kayabilir hem ilk bebek hem de erkek 42 ye kadar yolu var doğru yani

oyy yerim o japonu canım inşaallah fotosunu da görürüz:)
canim şurası da var ki böbreğimde sıkıntı var 42 ye kadar bekleyemem gibi gorunuyor hele dr hic beklemez sezaryene alir beni....ben normal dogum istiyorum nasipse o yuzden vakitlice sancim gelsin dogum başlasın istiyorum....kv dediği dua vaktine gelecek yanlis birsey olacak diye diye ondan korkuyorum hayirlica kurtul desin yeter....ki ben o vajte kalırsa sezaryen olurum şöyle olur vs deme desem mümkün degil anlamaz.bu defa da yok sezaryen oldun yok drlar söyle onların dedigine gittin vs vs iyice stres olurum tek bildigim bu.

Doğru canım senin böbrek sıkıntın vardı sen her gün yürü artık canım doğuma şöyle iki hafta kalası çömel kalk yer sil bebek kanala en çok çömelince ve yerleri çömelerek silince yerleşiyor, kv den saçmalıyor işte canım cahile ne denir ki, sen o doğum konusunu açınca kapat çok yüz göz olma bu konuda, konuştukça yüz bulur, hayırlısı olsun de bebeğim sağlıklı olsun önemli olan bu de

inşallah canim....sagol guzel tavsiyelerin için..yapmaya çalışıcam dogum a yakin.

iyi akşamlar canlar.Cuma kontrolüm vardı yavrusum iyi çok şükür ilk kez bu kontrolde gerilmedim..testti şuydu buydu olmayınca..Çıkışta sevinçle oğluşa 5 li hastane cıkıs aldım.birkaç ta iç zıbın.İlk fırsatta albüm yapmaya çalışacağım hem aldıklarımı eklerim hem koca göbüşü.

canım kp için düşünüp üzülme ,birşeyey karışacağı zman ağzının payını verip sustururusun doğumdan sonra. Sen şimdi eymenine odaklan cok az zamanın kaldı...
kızgınken aklına gelenlere takılma lütfen...
allh alla o kadar biliyorsa dr olsaymış.Kız duha '' anne madem bu kadar iyi biliyorsun bundan sonrakı kontrollerde sana geleyim''de çenesini kapasın..Allhım deli olacağımm herkes şeye karışıyor ya..

ohh be temizlik yapmak terapi gibi geliyor bana biraz yoruluyorum ama o kadar olur diyorum...okuldan ark aradi cumartesi hemen arayip gelceklermis zaten cok yakin oturuyorlar ben esimin tatili diye kabul etmedim.yarin gelicekler....biraz temizlik yaptim ve ikram hazirladim.sıkı sıkı tembihledilr sakin birsey yapma diye...ama şükür bu aralar iyiyim hem hareket oldu bana uzun zamandir misafir kabul edemiyordum...Allahim şöyle rahatca zinde bir şekilde temizlik yapmayı özledim az kaldı inş...simdi de yapıyorum ama yavrucugumu yoruyorum diye vicdan azabi çekiyorum...

maşallah oğluşuna....merakla bekliyorum canim cicileri vee göbüşü
canımm artik.ne dese he deyip geçiyorum.çünkü ne desem de dediginden şaşmaz anlamazzzz ki...

inşallah canm ya..

cnm ya hala mı olmadın aynen dene soğan kürünü bence

ofof beklemek kadar kötü birşey yok (( içm daralıyor kızlar adet gnü yaklaştıkça gene olmucak gibi hissediyorum kan testi yaptırmayı düşünüyorum direk test falan yapmadan. idrar testinden 3 defa dersimi aldım 3 kerede çift çizgi çıkmıştı ve olmamıştı

maşaallah oğluşuna güle güle giysin cicisini bekliyorum fotoları:) ben doğurmadan koy ama:)
sağol canım haklısın olan bana bebeğime oluyor herkes kendi havasında
ohhh aynen duham yoruluyorsun ama mis gibi oluyor bende özledim doya doya temizlik yapmayı:) özlediğimiz şeye bak

misafirlerinle güzel vakit geçirirsin inşaallah, bende kimse kimse gelmesin istiyorum ablam bile

canım beklemek çok stresli oluyor haklısın sonu güzel olur inşaallah

günaydınlar

Kızlar benim kasılmalarım sancılı oluyor artık bir kaç gündür böyle saat başı oluyor sanırım hatta yarım saat de olabilir hiç zaman tutmadım, bir bakmışsınız doğurmuşum:)

akşam vakit bulursam inş fotoları ayarlayım canım.sende gitmeden gör.
sen ne yaptıın kapı süsünü filan bitirdin mi?

ayy çok heyecanlı.sezeryan günün ne zmandı tatlım inan unuttum kusura bakma...

ilginize teşekkür ederim arkadaşlar,sonuç olarak kızım kollarıma saglıkla gelecek sabret diyorum kendime,zaten başka çarede yok,isimleri de yazmısınız sagolun degerlendiricem
gözün aydın canım,AYYY SEN BUGÜN YATICAKTIN DEMİ SEZARYENE YANLIŞMI HATILIYORUM YOKSA.ÇOOK HEYECANLII
canımm çok sevindim,zaten anlamıştım rahatsızlıgını yazdıktan sonra gelmedin kesin dogordu dedim,kuzunda iyi olacak hiiçç korkma

ami canım sagol,teşk.
ahh eflalim eşin beni uyuz etti kusura bakma da,sustum sustum ama patladım döverim ben onu nebuyaa,off bian kendimi koydum yerine hoşş haberiniz var bende çok kötü hatta daha kötüsünü yaşadım,sonuç itibariyle hepsini kaynar kayanlarda kaynatsak yeridir dogum yaklaştı canım,zamanıda geldi zaten aşagı yukarı,hadi saglıkla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…