canim şurası da var ki böbreğimde sıkıntı var 42 ye kadar bekleyemem gibi gorunuyor hele dr hic beklemez sezaryene alir beni....ben normal dogum istiyorum nasipse o yuzden vakitlice sancim gelsin dogum başlasın istiyorum....kv dediği dua vaktine gelecek yanlis birsey olacak diye diye ondan korkuyorum hayirlica kurtul desin yeter....ki ben o vajte kalırsa sezaryen olurum şöyle olur vs deme desem mümkün degil anlamaz.bu defa da yok sezaryen oldun yok drlar söyle onların dedigine gittin vs vs iyice stres olurum tek bildigim bu.sağol canım haklısın:)
canım kv den gıcıklık yapıyor ama şubata kayabilir hem ilk bebek hem de erkek 42 ye kadar yolu var doğru yani
oyy yerim o japonu canım inşaallah fotosunu da görürüz:)
Doğru canım senin böbrek sıkıntın vardı sen her gün yürü artık canım doğuma şöyle iki hafta kalası çömel kalk yer sil bebek kanala en çok çömelince ve yerleri çömelerek silince yerleşiyor, kv den saçmalıyor işte canım cahile ne denir ki, sen o doğum konusunu açınca kapat çok yüz göz olma bu konuda, konuştukça yüz bulur, hayırlısı olsun de bebeğim sağlıklı olsun önemli olan bu decanim şurası da var ki böbreğimde sıkıntı var 42 ye kadar bekleyemem gibi gorunuyor hele dr hic beklemez sezaryene alir beni....ben normal dogum istiyorum nasipse o yuzden vakitlice sancim gelsin dogum başlasın istiyorum....kv dediği dua vaktine gelecek yanlis birsey olacak diye diye ondan korkuyorum hayirlica kurtul desin yeter....ki ben o vajte kalırsa sezaryen olurum şöyle olur vs deme desem mümkün degil anlamaz.bu defa da yok sezaryen oldun yok drlar söyle onların dedigine gittin vs vs iyice stres olurum tek bildigim bu.
inşallah canim....sagol guzel tavsiyelerin için..yapmaya çalışıcam dogum a yakin.Doğru canım senin böbrek sıkıntın vardı sen her gün yürü artık canım doğuma şöyle iki hafta kalası çömel kalk yer sil bebek kanala en çok çömelince ve yerleri çömelerek silince yerleşiyor, kv den saçmalıyor işte canım cahile ne denir ki, sen o doğum konusunu açınca kapat çok yüz göz olma bu konuda, konuştukça yüz bulur, hayırlısı olsun de bebeğim sağlıklı olsun önemli olan bu de
canım kp için düşünüp üzülme ,birşeyey karışacağı zman ağzının payını verip sustururusun doğumdan sonra. Sen şimdi eymenine odaklan cok az zamanın kaldı...canım benim ilk sezaryan o yüzden herkes olmaz diyor yapanlar çok ama burda yaptıran dr yok, erkek dr muhabbetine sinir oluyorum ya zaten ben kendim gerekmedikçe gitmem rahat edemiyorum farklı bir şey düşündüğümden değil ama gerekirse de giderim, sağol canım
iç de sökül canım
hayır cutem asla demem sana öyle bir şey bugüne kadar hep akıl aldım senden, hiç alınırmıyım, özellikle yazıyorum ki dışardan gözler yorum yapsın diye, çünkü dediğin gibi bu ruh haliyle artık mantıklı düşünemiyorum sadece duygularım var artık beynim durdu benim
O kadar haklısın ki, kp karışmasaydı ben eşime bu kadar kızmazdım ben istedim diye buldu özelin parasını geç oldu ama hak verdi buldu biliyorum, haklısın devlette ki odalarda rahat edemezsin dedi ama o adamın karışması kendi istediği için olduğunu sanması beni yiyip bitiriyor, bir kere dediği olunca öyle zannedecek o çünkü ,hep müdahale etmeye çalışacak, adamın yapısı bu herkesi yönetmek
Adam kızım yavrum diyor tamam ilgileniyor ama bu hallerinden bıktım artık ben yönetemez benim eşimle arama girmeye hakkı yok, hem de böyle bir konuda insan arlanır gelininin doğumunu konuşmaya
Merak etme cutem yapmıycam doğumu başlatma işini, riske atamam eymeni kızgınlıkla düşünüyorum ama cesaretim yok bir gün bile erken olsa doğum korkuyorum
Hastane işini kp deseydik de kuru kuru söylerdi elini cebine atmazdı o adam, hallederiz der herkese yaptık der ama kendi bir kuruş vermez!!
Sakinleşicem inşaallah, sadece eşimden artık beni anlamasını istiyorum ne güzel düzelmişti
Sağol duham, yavrularım için gururu bırakmam lazım o adam kazanacak ama Allah' a havale ediyorum o cahili
allh alla o kadar biliyorsa dr olsaymış.Kız duha '' anne madem bu kadar iyi biliyorsun bundan sonrakı kontrollerde sana geleyim''de çenesini kapasın..Allhım deli olacağımm herkes şeye karışıyor ya..kızçeler...benim doğum ne zaman olur Allah bilir tabi zamanını ama giden dr um 25 ocak 30 ocak arası demisti son tarih de 5 Şubat 42ye kadar yolu var dedi o vakte kalır mi ki..bu dr da 20-30 ocak arası dedi.ben kendimi hep ocaga ayarladim ne ayariysa sanki!..millet soruyor şu tarih diyorum kv ordan şubatta ne de olur diyor (Şubat diyor başka birsey demiyor benim içime doguyor dr bilmez diyor ben fittiriyrum). kendimi yalan söylemiş zannediyorum o duruma sokuyor resmen...sacma saçma şeyleri mi dert ediyorum canlar.
maşallah oğluşunaiyi akşamlar canlar.Cuma kontrolüm vardı yavrusum iyi çok şükür ilk kez bu kontrolde gerilmedim..testti şuydu buydu olmayınca..Çıkışta sevinçle oğluşa 5 li hastane cıkıs aldım.birkaç ta iç zıbın.İlk fırsatta albüm yapmaya çalışacağım hem aldıklarımı eklerim hem koca göbüşü.
canımm artik.ne dese he deyip geçiyorum.çünkü ne desem de dediginden şaşmaz anlamazzzz ki...canım kp için düşünüp üzülme ,birşeyey karışacağı zman ağzının payını verip sustururusun doğumdan sonra. Sen şimdi eymenine odaklan cok az zamanın kaldı...
kızgınken aklına gelenlere takılma lütfen...
allh alla o kadar biliyorsa dr olsaymış.Kız duha '' anne madem bu kadar iyi biliyorsun bundan sonrakı kontrollerde sana geleyim''de çenesini kapasın..Allhım deli olacağımm herkes şeye karışıyor ya..
inşallah canm ya..çok tatlı cutem maşaallah
canım 31. gün olur muhtemelen tabi olmasın bebek olsun:)
ahh ahhh canım eşinin gözünün açılması lazım başka türlü düzelmez
canım senin adına çok sevindim ne iyi yapmışsın başka dr a gitmekle inşaallah bu ameliyat şifa olur bebeğin sağlıkla gelir
dur annesi bu kuzun tamamlasın haftasını inşaallah
büyüdü canım inşaallah
canım sakin ol çok güzel olacak doğumun inan buna panik hali çok normal zaten
canım inşaallah çok güzel geçer doğumun sağlıkla doğra kuzun mis kokulun, haber vermeye çalış canım
maşaallah annesi kilosu bıyu iyi doğmuş, inşaallah hemen toparlanıp çıkıcak kızın küvezden sen sakin ol moralini yüksek tut canım
cnm ya hala mı olmadınMerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat geçmişe bakamadım ben hala adet olamadım bugün 43 gün galıba 2 gün önce ateş ölçtüm 36,1 ama gelen adet yokNego dediğin gibi soğan kürü mü yapsam ki
maşaallah oğluşuna güle güle giysin cicisini bekliyorum fotoları:) ben doğurmadan koy ama:)iyi akşamlar canlar.Cuma kontrolüm vardı yavrusum iyi çok şükür ilk kez bu kontrolde gerilmedim..testti şuydu buydu olmayınca..Çıkışta sevinçle oğluşa 5 li hastane cıkıs aldım.birkaç ta iç zıbın.İlk fırsatta albüm yapmaya çalışacağım hem aldıklarımı eklerim hem koca göbüşü.
sağol canım haklısın olan bana bebeğime oluyor herkes kendi havasındacanım kp için düşünüp üzülme ,birşeyey karışacağı zman ağzının payını verip sustururusun doğumdan sonra. Sen şimdi eymenine odaklan cok az zamanın kaldı...
kızgınken aklına gelenlere takılma lütfen...
allh alla o kadar biliyorsa dr olsaymış.Kız duha '' anne madem bu kadar iyi biliyorsun bundan sonrakı kontrollerde sana geleyim''de çenesini kapasın..Allhım deli olacağımm herkes şeye karışıyor ya..
ohhh aynen duham yoruluyorsun ama mis gibi oluyor bende özledim doya doya temizlik yapmayı:) özlediğimiz şeye bakohh be temizlik yapmak terapi gibi geliyor bana biraz yoruluyorum ama o kadar olur diyorum...okuldan ark aradi cumartesi hemen arayip gelceklermis zaten cok yakin oturuyorlar ben esimin tatili diye kabul etmedim.yarin gelicekler....biraz temizlik yaptim ve ikram hazirladim.sıkı sıkı tembihledilr sakin birsey yapma diye...ama şükür bu aralar iyiyim hem hareket oldu bana uzun zamandir misafir kabul edemiyordum...Allahim şöyle rahatca zinde bir şekilde temizlik yapmayı özledim az kaldı inş...simdi de yapıyorum ama yavrucugumu yoruyorum diye vicdan azabi çekiyorum...
ofof beklemek kadar kötü birşey yok(( içm daralıyor kızlar adet gnü yaklaştıkça gene olmucak gibi hissediyorum kan testi yaptırmayı düşünüyorum direk test falan yapmadan. idrar testinden 3 defa dersimi aldım 3 kerede çift çizgi çıkmıştı ve olmamıştı
akşam vakit bulursam inş fotoları ayarlayım canım.sende gitmeden gör.maşaallah oğluşuna güle güle giysin cicisini bekliyorum fotoları:) ben doğurmadan koy ama:)
sağol canım haklısın olan bana bebeğime oluyor herkes kendi havasında
ohhh aynen duham yoruluyorsun ama mis gibi oluyor bende özledim doya doya temizlik yapmayı:) özlediğimiz şeye bak
misafirlerinle güzel vakit geçirirsin inşaallah, bende kimse kimse gelmesin istiyorum ablam bile
canım beklemek çok stresli oluyor haklısın sonu güzel olur inşaallah
günaydınlar
Kızlar benim kasılmalarım sancılı oluyor artık bir kaç gündür böyle saat başı oluyor sanırım hatta yarım saat de olabilir hiç zaman tutmadım, bir bakmışsınız doğurmuşum:)
canım özeldeki 5 ocak dedi devlettekine henüz gidemedim malum:)ayy çok heyecanlı.sezeryan günün ne zmandı tatlım inan unuttum kusura bakma...
tamam canım.rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş...canım özeldeki 5 ocak dedi devlettekine henüz gidemedim malum:)
amin canım inşaallah hepimizetamam canım.rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş...
Cok sukur cnm. Sorunun bulunmasina cok sevindim. Allah sifa versin. Tez zamanda minisi de karnina versin. Haberdar et kendinden merakta birakma cnm.
Az kaldi cnm. Bitecek insallah bu agrilar.
Yaren hosuma gitti.
Ruya tabirini anlamam ama sanki hersey yolunda ve zamaninda gidecek, vaktinde doguracaksin diye yorumladim gitti
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar,sonuç olarak kızım kollarıma saglıkla gelecek sabret diyorum kendime,zaten başka çarede yok,isimleri de yazmısınız sagolun degerlendiricemhehe benim eşim de 6. ayda başladı gel artık demeye :) ama ben hamileliği de çok sevdim bırakmak istemiyorum yavrumuşaka bir yana ayaklarım artık taşımıyor koca göbeğimi. artık gelsin de kucağımda taşıyayım yavrumu :)
gözün aydın canım. allah analı babalı, sağlıkla büyütmeni nasip etsin.
yalancı sancıları yaşadım dün :) o bile güzel bir duygu. yarın da dursun göbişte de sonra istese de duramayacak
canım benim sen yine uzat bacaklarını otur, hamilelikte öyle ayıp olmaz. kusura bakmasınlar yani onlar da...
ben o duyguya alıştırmaya çalışıyorum kendimi. umarım kendi kendimi yıpratmam bu kıskançlık duygusuyla.
artık panik atağım baş göstermeye başladı heyecandankalbim ağzımda atıyor düşündükçe ve nefes alamıyorum.
umarım pazartesi günü iyice ağırlaşmaz bu illet.
iyi günlerde kullan canım. ben doğum sonrası ne giyeceğim diye hiç düşünmemişim
rose şimdi nasılsın canım, nst de çıkardı bir şey olsaydı.
habersiz bırakma bizi.
büyümüş kuzucuk maaşallah.
benimki artık kasıklarımda yaşıyorbacaklarımı kapatamıyorum oturduğumda.
sorun bulunduğuna göre gelsin bebiş :) ameliyatın, tedavin, her şeyin yolunda gider umarım canım.
insan ister istemez üzülüyor kilo olayına ama sağlıklı olması önemli canım. kafana takma.
çoğu gitti azı kaldı az daha sabret acıların son bulacak inşallah.
ekin ismini beğendim ben:)
gözün aydın canım,AYYY SEN BUGÜN YATICAKTIN DEMİ SEZARYENE YANLIŞMI HATILIYORUM YOKSA.ÇOOK HEYECANLIIkızlar artık giremeyebilirim topiğe kardeşim geldi onunla ilgileneceğim bir de son hazırlıklarımız var temizlik vs.
hamile arkadaşlarım hayırlı, sağlıklı, acısız doğumlar nasip etsin size allah.
bebek özlemi çeken arkadaşlarım, dualarım sizinle. ennn kısa zaman da sizler de mucizelerinize kavuşun inşallah.
bana dualarınızı eksik etmeyin. doğumdan sonra toparlandığımda gelip yazarım sizlere. kendinize çok iyi bakın.
canımm çok sevindim,zaten anlamıştım rahatsızlıgını yazdıktan sonra gelmedin kesin dogordu dedim,kuzunda iyi olacak hiiçç korkmaKızlar mrb
Ben dün akşam 21.15 te sezaryan la doğum yaptım
Asıl Dr. Um girdi doğumuma bebek hareketlerinde yavaşlama oluğunu söylemiştim ya bebeğim ciğerlerine bi miktar su yutmuş o yüzden hareketleri azmış
Dr. Um çok iyi takip etmişsin tam zamanında almışız bekleseydik daha kötü olabilirdi dedi
Çok şükür iyiym bebeğim kuvöz Deama Dr. Iyiye gidiyor dedi
Biraz önce yanına girdim gördüm kuzumu nolur dua edin kızlar inş bebeğim iyileşir...
ami canım sagol,teşk.gecmis olsun hayırlı olsun yeni tedavin...belirsizlik insani cok yoruyor yaşadım iyi bilirim.cok şükür iyi bir dr bulmussun sonu hayırlı olsun canim.haberdar et bizi gelişmelerden....
canım hayra yoralim hayir olsun inşallah...ekin yaren guz canim.
çok tatlı cutem maşaallah canım 31. gün olur muhtemelen tabi olmasın bebek olsun:)
ahh ahhh canım eşinin gözünün açılması lazım başka türlü düzelmez
canım senin adına çok sevindim ne iyi yapmışsın başka dr a gitmekle inşaallah bu ameliyat şifa olur bebeğin sağlıkla gelir
dur annesi bu kuzun tamamlasın haftasını inşaallah
büyüdü canım inşaallah
canım sakin ol çok güzel olacak doğumun inan buna panik hali çok normal zaten
canım inşaallah çok güzel geçer doğumun sağlıkla doğra kuzun mis kokulun, haber vermeye çalış canım
maşaallah annesi kilosu bıyu iyi doğmuş, inşaallah hemen toparlanıp çıkıcak kızın küvezden sen sakin ol moralini yüksek tut canım
İçim bom boş artık ne ağlayabiliyorum ne kızabiliyorum,aslında boş da değil buruk hem de çok...
Sabahtan beri pc başında ssvd okuyorum, aklıma deli şeyler geliyor,bırak diyorum sezaryna tarihini şunu bunu, bolca hareket et yürü çömel kalk başlasın doğum sancın kimseyede söyleme, son ana kadar sonra git normal doğur mecburen....
Başından beri normal istedim her kafadan bir ses ne ailem ne eşim ne çevrem ne dr lar desteklemedi, ya sabır dedim beni anlayan yok mu en yakınımdan bana destek olan yok mu yok...
Bazen diyorum ben başka dünyadan mı geldim niye çevremde kafa dengi bulamıyorum hep aynı konular muahbbetler, kapana kısılmış gibiyim..
Mecburen zorla isteksizce sezaryana razı oldum kendimi kurbanlık gibi hissediyorum, sezaryan benim için zaten büyük bir travma yetmezmiş gibi hamileliğin başından beri beni anlamayn bir koca, özele gidelim diye tutturan bendim herkes özele mi gidiyor özelde mi doğuruyor diye 8 ay burnumdan getirdi, bende devlete razı oldum, bir kadın dr buldum tamam iyi dedim, sonra hanım 2 ay izine çıktı, o arada benim ciddi düşük riskim oldu rahim azğım açılmıştı ve bebeğim rahim ağzına inmişti düştü düşecekti, acilde hep methini duyduğum ama erkek diye gidemediğim dr vardı şansıma, çok güzel ilgilemişti, kendi dr um gelene kadar 4-5 defa ona gittim kontrole haftada bir yani, önce Allah'ın izniyle sonra o dr un sayesinde bebeğim tutunmuştu bana...
Sonra kendi dr um döndü izinden kadın eskisi gibi ilgili değildi neyse dedim, bir daha ki kontrolde 36. haftaya kadar ben bakmıyorum ultrasonla radyoljide bakılacak dedi, ben şok oldum ne demek ne saçmalık ağzımı açıp bir şey demek gelmedi içimden çünkü zaten özele götürmediği için kızgındım eşime, çıktım içerden ağlamaklı olarak bebeğimi göremedim bakmadı dedim, radyoloji bakacakmış dedim, eşim ne var olsun dedi! Radyolojiye gittik bir hafta sonraya gün verdi... Ben eve dönene kadar ağladım beni şöyle dr larla muattap ediyorsun vicdansızsın dedim...
Sonra devlette ki o iyi erkek dr a randevu aldım emrivaki yaptım eşime, surat beş karış ama umursamadım zaten hep ağlıyordum onun yüzünden önemsizdi surat asması, ondan sonra hep ona gittim baktı ki eşim ben vazgeçmiycem özele gidelim dedi ben 8 ayı doldurmuşum şaka gibi!!! Öncesinde özelde doğum istedim diye ablamın yanında tartışmıştık üstelik....
Neyse dedim gidelim ama ben dr mu bırakmam, hem özele hem de devlete devam ettim, her seferinde dah niye gidiyorsun ona dedi, umursamadım bazen bazen anlattım bazen tartıştım..
Sekiz ayım hep sıkıntıyla ağlayarak geçti, evde oğlumla ilgilenmekten sıkıntılardan bebeğimle konuşmadım bile
Her ağlamamda kahroluyordum bebeğimi üzüyorum evde ki oğlumu üzüyorum diye, kısır döngüydü bu, ağladıkça üzülüyor üzüldükçe ağlıyordum..
Allah daha büyük dert verecek göreceksin gününü diyordum kendime
Verdi geçen hafta bebeğim tek böbrekli olduğunu öğrendim o kadar ultrasona girdiğim halde o kadar renkli doplere girdiğim halde farkedilmemişti, içime kor düştü o an dünya başıma yıkıldı, ne olacak şimdi dedim bebeğim yaşamayacak mı....Ben gereksiz ağlarken benim yavrum tek böbreğiyle karnımda duruyormuş, canı yanıyormu diye düşündüm nasıl bir şey bu...Doğunca böbreğimi veririm ben ona diyordum...
Sonrası bir sürü dr a gittik hamdolsun rahatladık evet tek böbrekliydi ama yaşamasına engel değildi bu durum, ne kadar şükretsek azdı..
Eşim üstüme titremeye başlamıştı şaşkın şakın bakıyordum ona illa bir musibet mi olması lazımdı bunun için
Sonra babasını erkek dr takıntısı bozdu her şeyi, niye niye niye sen kimsin sen nesin be adam bu benim bedenim senin ne haddine!!!
Beni hep ağlatan kocamın bana hamileliğim boyunca söylediği şey doğum yap seni dr a götürücem sinirlerin çok bozuldu!!!! Sen kendini götür dr a hamile karımı hep üzüyorum normal mi diye sor!!
Ben pes ediyorum kim ne istiyorsa yapsın onlar karar versinler nasıl doğurucağıma, ben kimim ki....
ahh eflalim eşin beni uyuz etti kusura bakma da,sustum sustum ama patladım döverim ben onu nebuyaa,off bian kendimi koydum yerine hoşş haberiniz var bende çok kötü hatta daha kötüsünü yaşadım,sonuç itibariyle hepsini kaynar kayanlarda kaynatsak yeridirgünaydınlar
Kızlar benim kasılmalarım sancılı oluyor artık bir kaç gündür böyle saat başı oluyor sanırım hatta yarım saat de olabilir hiç zaman tutmadım, bir bakmışsınız doğurmuşum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?