- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 323
GEÇMİŞ OLSUN CANIM YAA..Gecmis olsun cnm ;(
Günaydın
şimdi kalktım perdeyi bi actim kii her taraf bembeyaz olmuş kar i cok özlemişim sevinçten dört köşe oldum desem yeridir...sabahleyin birsey yoktu iki saatte yagmis.ne guzell...elhamdulillah.
gece edim beni uyandirdi ben bebege bisey mi oldu diyo Allah esirgesin ne oldu dedim elini karnima koymus e sürekli hareket ediyo rahatsiz mi ne diyo.elimi karnima koydum kii yavrucugum hickiriyoo esime dedim böyle oldu.ben de ilahi be adam gece elini karnimdan cekmiyo demekki gündüz de yslvariyorum bi dokunuyo tamam.acayip...
kızlar evime hırsız girdi bir hafta önce ve dün farkettim((( 4 milyarlık altınımı çalmış hain hırsız 2 kadınmış ah kapıyı kitleseydimler of off
ayy ne tuhaf sen uyaknıkken niye yapmıyor acaba, erkeklerin yanında bir de kılavuz verseler:)yok canim çoğuzaman uyanmiyorum...zaten bir dokunuşu var ki korkarak:):)
canım çok kötü olmuş üzüldümkızlar evime hırsız girdi bir hafta önce ve dün farkettim((( 4 milyarlık altınımı çalmış hain hırsız 2 kadınmış ah kapıyı kitleseydimler of off
aynen canım kendimi suçluyorum kendime kızıyorum ben sebep oldum diye... şimdi düşünmüyorum bir şey akışına bıraktım günü gelince beyimiz nereyi lütfederse oraya gidicem ama ona dedim bana yaşattıklarını asla unutmuycam bu söüzümü sakın unutma dedimnutkum tutuldu elim ayagim bosaldi...hicbirseyden yasadigiklarindan hic haberim yok giremiyorum okuyamiyorum diye kizdim kendime nasil yipranmissin eflosum..sirf hastane ozel devlet siniri degil bu biliyorsun degilmi..bunlari buyutecek kendi I yipratacak hale getirecek biri degilsin guclusun azimlisin ama ne kp ne esini dogumun bebegin ugruna dert etmiycek birisisin...seni tek yipratan bebegin durumu....ki bu da saglik acisindan cok ciddi yasamasini sagligini engelleyecek bi durum degil canimin ici..simdiki kizginligin kendine saniyorsun uzuldugun agladigin icin isyanindan basina geldi ve sorumlu tutdugun kisi esin ki o sebep olduguna inaniyorsun ondan bu herkese sinirin..lutfen kapa isiklari gir bi karanliga sessizlige sakinles ve bosalt kafani.soylenenleri kavgalari tartismalari...sadece bebeklerini dusun onlar icin rahatla disardakilere kapa kulaklarini ne derse desinler sezeryan gununu bekle..normal dogum diye tutturma cnm dogum kismettir..lutfen oluruna birak..emin ol en hayirlisi olucaktir..lutfen att bu kotu dusunceleri kafandan...keske yaninda ola bilsem keskee bi silkelesem kendine getire bilsem seni boyle gormeyi hic istemiyorum yakismiyor sana senin gibi anneye..benki senin bicok davranisini ornek aliyorum benki anneligine hayranim..nolur boyle yapma
hissettiklerimi kelime kelime yazmissin cute..dile getiremediklerimi yazmissin
Kzlar dün saat 15.20 sıralarında komşum doğurdu 3.350 gr nur topu gibi kızçe :))) hastaneye gittik bebek de anne de iyi. Odaya girer girmez beni bir mutluluk ağlaması tuttu çok güzel emiyordu bebek :))) darısı bizlere inş
Allah saglikla tamamlamani nasip etsin cnm. Cok sevindim.kızarrr merhabalarrr 1 aydan fazladır girmiyordum çünkü fazlaca stres oluyodum ,gerçekten de stressiz yaşam işe aradı tabi önce Allah ın izniyle hamileyim:) cuteheart, canım bu süreçte çok başını ağrıttım Allah razı olsun iyi akşamlarr:)ayyy bi de çokk heyecnlıymışş ki bu hep hamile olarak hayatımı sürdüresim var şimdilik
hayr canm tek bir yer ble dağılmamış. altınları almış imitasyonları bırakmış hemde hepsi beyaz altın mesela. alet mi vardı ne anlamadm gitti
anlamadın mı canım.
evin dağılmamışmıydı?
sağol canım ya.. bu arada ateşi falan unuttum o derece yani. zaten 31i adet tarihim son 2 3 gün ölççemGecmis olsun cnm ;(
aynen canm kesnlkle en korktuğum şeyde evde bir yabancıyla karşılaşmak. ne yapalım daha beterinden korusun rabbimcok gecmis olsun canim...sagliga birsey olmasın da paranin yerine gelir.Allah im birdaha göstermesin inşallah.
canim ben de pek anlamıyorum ama öyle çok inmiş gibi durmuyor...daha var inşallah.Kızlar iki gün önce ki göbeğim iyice indi şimdi, ben pek anlamıyorum kv diyor çok indi diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/37-1-gunluk-goebk.1221830/
Bu da sepet beşiğimiz bugün geldi kurdum hemen:) sağolsun amcası aldı:) oğlum içine girmek istedi bende diğer mobilya beşiğe yatırdım işimiz var bizim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1221832/
kızarrr merhabalarrr 1 aydan fazladır girmiyordum çünkü fazlaca stres oluyodum ,gerçekten de stressiz yaşam işe aradı tabi önce Allah ın izniyle hamileyim:) cuteheart, canım bu süreçte çok başını ağrıttım Allah razı olsun iyi akşamlarr:)ayyy bi de çokk heyecnlıymışş ki bu hep hamile olarak hayatımı sürdüresim var şimdilik
Amin canım çok saolmerhaba fistiklar...
rosechina dogurmusmuuuuuu Allah korusun miniginiiii saglicakla buyutsun Insallah..gozun audin cnm..
dgpnr dun sezeryan gunundu dimi???Rabbim her 2nizi korusun simsiki etsin birbirinize Insallah cabuk toparlanirsin..
eflalim duha boran eylul azicik kalmis Rabbim en guzel duygularla kollariniza almayi nasip etsin Insallah
hepinizi opuyorum...
çok sevindim hayırlı olsun canımkızarrr merhabalarrr 1 aydan fazladır girmiyordum çünkü fazlaca stres oluyodum ,gerçekten de stressiz yaşam işe aradı tabi önce Allah ın izniyle hamileyim:) cuteheart, canım bu süreçte çok başını ağrıttım Allah razı olsun iyi akşamlarr:)ayyy bi de çokk heyecnlıymışş ki bu hep hamile olarak hayatımı sürdüresim var şimdilik
canım bilen biri olabilirhayr canm tek bir yer ble dağılmamış. altınları almış imitasyonları bırakmış hemde hepsi beyaz altın mesela. alet mi vardı ne anlamadm gitti
doğru canım çok inmedi daha var doğum inmesine:) beşik için sağolcanim ben de pek anlamıyorum ama öyle çok inmiş gibi durmuyor...daha var inşallah.
besiginiz de güle güle kullanın cok tatlı.Allahim huzurla saglikla yatirmsyi nasip etsin inşallah.
canım olumsuz düşünme inşaallah sıkıntısız atlatırsıneşimin 24-25 ocakta sınavı var..tsm tahmin ettiğim gibi korktugum başıma geldi.... benim doğum bu tarihte olursa ne yapıcam bennn ya eşim olmazsa.Allahim iyice evhamlandim...
Kızlar nasılsınız anca bu saatte vakit buldum yazıyım istedim
Hala hastanedeyiz bebeğîmi emzirmeye başladım çok şükür :) dün akşamdan itibaren hiç vakit bulamıyorum emzirmeye gdiiyorum geliyorum sütümü sağmaya gidiyorum yemek yemeye bile vaktim yok hastanede olmama rağmen
Inanılmaz derecede bel ağrım var iki büklüm durmaktan emzirmekten vs.
Dikişlerimn ağrısını unuttum
Ama bebeğim için herşeye değer :)
Inşş yrn Dr. Duruma göre taburcu eder evimiZe gideriz
DGRPNR - canım nasılsın kavuştun mu meleğine ?
Kızlar haber varmı Pınar'dan ?
Amin canım çok saol
BORAN - canım teşekkür ederim darısı sana ve bekleyen arkadaşlara inş
Evham yapma cnm. Hersey yolunda gidecek. Hem annen olacak yaninda. Biliyorum es ayri ama belki hemen sinav sonrasi gelir minis, ikinizin de gonlu olmus olureşimin 24-25 ocakta sınavı var..tsm tahmin ettiğim gibi korktugum başıma geldi.... benim doğum bu tarihte olursa ne yapıcam bennn ya eşim olmazsa.Allahim iyice evhamlandim...
canım 3-4 gün sonra anlarız, grip ateşin varsa etkileyebilir o da belli olur 3-4 güne, geçmiş olsun1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
13 )36,7 uvulasyon testi çift çizgi
14 )36,3
15)36,7 ama grip başlangıcı var kızlar etkilermi...
Bekleyecegiz daha. Grip etkiliyr genelde atesi. Anlariz birkac gune. Gecmis olsun1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
13 )36,7 uvulasyon testi çift çizgi
14 )36,3
15)36,7 ama grip başlangıcı var kızlar etkilermi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?