Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar albüme oğlum için şimdiye kadar aldığım cicileri ekledim. Ablamızdan kalan her şey pembiş olunca herşeyi yeniden almam gerekiyor.Şimdilik bunları aldım ,erkek bebek alışverişi zormuş kızda seçenek çok istediğini al oh miss ama erkekte zorlanıyor insan.

1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
13 )36,7 uvulasyon testi çift çizgi
14 )36,3

sizde 14. gün yumurtlamış olabilir miyim kızlar bakalım tutmuş olabilir mi ateşim yükselecek mi

bir iki gün daha ölçüm olunca anlıycaz inşallah çatlamış ve döllenmiştir:)

3 gun sonra konusabiliriz.

Günaydın
şimdi kalktım perdeyi bi actim kii her taraf bembeyaz olmuş kar i cok özlemişim sevinçten dört köşe oldum desem yeridir...sabahleyin birsey yoktu iki saatte yagmis.ne guzell...elhamdulillah.

gece edim beni uyandirdi ben bebege bisey mi oldu diyo Allah esirgesin ne oldu dedim elini karnima koymus e sürekli hareket ediyo rahatsiz mi ne diyo.elimi karnima koydum kii yavrucugum hickiriyoo esime dedim böyle oldu.ben de ilahi be adam gece elini karnimdan cekmiyo demekki gündüz de yslvariyorum bi dokunuyo tamam.acayip...

Günaydın
şimdi kalktım perdeyi bi actim kii her taraf bembeyaz olmuş kar i cok özlemişim sevinçten dört köşe oldum desem yeridir...sabahleyin birsey yoktu iki saatte yagmis.ne guzell...elhamdulillah.
ne güzel dünde biz öyle bir sabah uyandık öğlen olmadan eridi kar:)

ayy bir şey olmuyor her zaman ki hali kocacığım deseydin, gece elini koyunca uyanmıyormusun canım ben hemen sıçrarım :)

ne güzel dünde biz öyle bir sabah uyandık öğlen olmadan eridi kar:)

ayy bir şey olmuyor her zaman ki hali kocacığım deseydin, gece elini koyunca uyanmıyormusun canım ben hemen sıçrarım :)
yok canim çoğuzaman uyanmiyorum...zaten bir dokunuşu var ki korkarak:):)

kızlar evime hırsız girdi bir hafta önce ve dün farkettim ((( 4 milyarlık altınımı çalmış hain hırsız 2 kadınmış ah kapıyı kitleseydimler of off

canm bence birkaç gün daha bekle bakalım çıkar meydana ateş tablon ne garip düşükte büyük derecede var :)

kızlar evime hırsız girdi bir hafta önce ve dün farkettim ((( 4 milyarlık altınımı çalmış hain hırsız 2 kadınmış ah kapıyı kitleseydimler of off
cok gecmis olsun canim...sagliga birsey olmasın da paranin yerine gelir.Allah im birdaha göstermesin inşallah.

merhaba fistiklar...
rosechina dogurmusmuuuuuu Allah korusun miniginiiii saglicakla buyutsun Insallah..gozun audin cnm..
dgpnr dun sezeryan gunundu dimi???Rabbim her 2nizi korusun simsiki etsin birbirinize Insallah cabuk toparlanirsin..
eflalim duha boran eylul azicik kalmis Rabbim en guzel duygularla kollariniza almayi nasip etsin Insallah
hepinizi opuyorum...

nutkum tutuldu elim ayagim bosaldi...hicbirseyden yasadigiklarindan hic haberim yok giremiyorum okuyamiyorum diye kizdim kendime nasil yipranmissin eflosum..sirf hastane ozel devlet siniri degil bu biliyorsun degilmi..bunlari buyutecek kendi I yipratacak hale getirecek biri degilsin guclusun azimlisin ama ne kp ne esini dogumun bebegin ugruna dert etmiycek birisisin...seni tek yipratan bebegin durumu....ki bu da saglik acisindan cok ciddi yasamasini sagligini engelleyecek bi durum degil canimin ici..simdiki kizginligin kendine saniyorsun uzuldugun agladigin icin isyanindan basina geldi ve sorumlu tutdugun kisi esin ki o sebep olduguna inaniyorsun ondan bu herkese sinirin..lutfen kapa isiklari gir bi karanliga sessizlige sakinles ve bosalt kafani.soylenenleri kavgalari tartismalari...sadece bebeklerini dusun onlar icin rahatla disardakilere kapa kulaklarini ne derse desinler sezeryan gununu bekle..normal dogum diye tutturma cnm dogum kismettir..lutfen oluruna birak..emin ol en hayirlisi olucaktir..lutfen att bu kotu dusunceleri kafandan...keske yaninda ola bilsem keskee bi silkelesem kendine getire bilsem seni boyle gormeyi hic istemiyorum yakismiyor sana senin gibi anneye..benki senin bicok davranisini ornek aliyorum benki anneligine hayranim..nolur boyle yapma

hissettiklerimi kelime kelime yazmissin cute..dile getiremediklerimi yazmissin

duha canım ya eşinde ilginç gerçekten ama bazı insanlar böyle işte :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…