- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
bir iki gün daha ölçüm olunca anlıycaz inşallah çatlamış ve döllenmiştir:)1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
13 )36,7 uvulasyon testi çift çizgi
14 )36,3
sizde 14. gün yumurtlamış olabilir miyim kızlar bakalım tutmuş olabilir mi ateşim yükselecek mi
inşallah :)bir iki gün daha ölçüm olunca anlıycaz inşallah çatlamış ve döllenmiştir:)
3 gun sonra konusabiliriz.1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
14 )36,3
sizde 14. gün yumurtlamış olabilir miyim kızlar bakalım tutmuş olabilir mi ateşim yükselecek mi
ne güzel dünde biz öyle bir sabah uyandık öğlen olmadan eridi kar:)Günaydın
şimdi kalktım perdeyi bi actim kii her taraf bembeyaz olmuş kar i cok özlemişim sevinçten dört köşe oldum desem yeridir...sabahleyin birsey yoktu iki saatte yagmis.ne guzell...elhamdulillah.
gece edim beni uyandirdi ben bebege bisey mi oldu diyo Allah esirgesin ne oldu dedim elini karnima koymus e sürekli hareket ediyo rahatsiz mi ne diyo.elimi karnima koydum kii yavrucugum hickiriyoo esime dedim böyle oldu.ben de ilahi be adam gece elini karnimdan cekmiyo demekki gündüz de yslvariyorum bi dokunuyo tamam.acayip...
yok canim çoğuzaman uyanmiyorum...zaten bir dokunuşu var ki korkarak:):)ne güzel dünde biz öyle bir sabah uyandık öğlen olmadan eridi kar:)
ayy bir şey olmuyor her zaman ki hali kocacığım deseydin, gece elini koyunca uyanmıyormusun canım ben hemen sıçrarım :)
canm bence birkaç gün daha bekle bakalım çıkar meydana ateş tablon ne garip düşükte büyük derecede var :)1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
14 )36,3
cok gecmis olsun canim...sagliga birsey olmasın da paranin yerine gelir.Allah im birdaha göstermesin inşallah.kızlar evime hırsız girdi bir hafta önce ve dün farkettim((( 4 milyarlık altınımı çalmış hain hırsız 2 kadınmış ah kapıyı kitleseydimler of off
nutkum tutuldu elim ayagim bosaldi...hicbirseyden yasadigiklarindan hic haberim yok giremiyorum okuyamiyorum diye kizdim kendime nasil yipranmissin eflosum..sirf hastane ozel devlet siniri degil bu biliyorsun degilmi..bunlari buyutecek kendi I yipratacak hale getirecek biri degilsin guclusun azimlisin ama ne kp ne esini dogumun bebegin ugruna dert etmiycek birisisin...seni tek yipratan bebegin durumu....ki bu da saglik acisindan cok ciddi yasamasini sagligini engelleyecek bi durum degil canimin ici..simdiki kizginligin kendine saniyorsun uzuldugun agladigin icin isyanindan basina geldi ve sorumlu tutdugun kisi esin ki o sebep olduguna inaniyorsun ondan bu herkese sinirin..lutfen kapa isiklari gir bi karanliga sessizlige sakinles ve bosalt kafani.soylenenleri kavgalari tartismalari...sadece bebeklerini dusun onlar icin rahatla disardakilere kapa kulaklarini ne derse desinler sezeryan gununu bekle..normal dogum diye tutturma cnm dogum kismettir..lutfen oluruna birak..emin ol en hayirlisi olucaktir..lutfen att bu kotu dusunceleri kafandan...keske yaninda ola bilsem keskee bi silkelesem kendine getire bilsem seni boyle gormeyi hic istemiyorum yakismiyor sana senin gibi anneye..benki senin bicok davranisini ornek aliyorum benki anneligine hayranim..nolur boyle yapmaİçim bom boş artık ne ağlayabiliyorum ne kızabiliyorum,aslında boş da değil buruk hem de çok...
Sabahtan beri pc başında ssvd okuyorum, aklıma deli şeyler geliyor,bırak diyorum sezaryna tarihini şunu bunu, bolca hareket et yürü çömel kalk başlasın doğum sancın kimseyede söyleme, son ana kadar sonra git normal doğur mecburen....
Başından beri normal istedim her kafadan bir ses ne ailem ne eşim ne çevrem ne dr lar desteklemedi, ya sabır dedim beni anlayan yok mu en yakınımdan bana destek olan yok mu yok...
Bazen diyorum ben başka dünyadan mı geldim niye çevremde kafa dengi bulamıyorum hep aynı konular muahbbetler, kapana kısılmış gibiyim..
Mecburen zorla isteksizce sezaryana razı oldum kendimi kurbanlık gibi hissediyorum, sezaryan benim için zaten büyük bir travma yetmezmiş gibi hamileliğin başından beri beni anlamayn bir koca, özele gidelim diye tutturan bendim herkes özele mi gidiyor özelde mi doğuruyor diye 8 ay burnumdan getirdi, bende devlete razı oldum, bir kadın dr buldum tamam iyi dedim, sonra hanım 2 ay izine çıktı, o arada benim ciddi düşük riskim oldu rahim azğım açılmıştı ve bebeğim rahim ağzına inmişti düştü düşecekti, acilde hep methini duyduğum ama erkek diye gidemediğim dr vardı şansıma, çok güzel ilgilemişti, kendi dr um gelene kadar 4-5 defa ona gittim kontrole haftada bir yani, önce Allah'ın izniyle sonra o dr un sayesinde bebeğim tutunmuştu bana...
Sonra kendi dr um döndü izinden kadın eskisi gibi ilgili değildi neyse dedim, bir daha ki kontrolde 36. haftaya kadar ben bakmıyorum ultrasonla radyoljide bakılacak dedi, ben şok oldum ne demek ne saçmalık ağzımı açıp bir şey demek gelmedi içimden çünkü zaten özele götürmediği için kızgındım eşime, çıktım içerden ağlamaklı olarak bebeğimi göremedim bakmadı dedim, radyoloji bakacakmış dedim, eşim ne var olsun dedi! Radyolojiye gittik bir hafta sonraya gün verdi... Ben eve dönene kadar ağladım beni şöyle dr larla muattap ediyorsun vicdansızsın dedim...
Sonra devlette ki o iyi erkek dr a randevu aldım emrivaki yaptım eşime, surat beş karış ama umursamadım zaten hep ağlıyordum onun yüzünden önemsizdi surat asması, ondan sonra hep ona gittim baktı ki eşim ben vazgeçmiycem özele gidelim dedi ben 8 ayı doldurmuşum şaka gibi!!! Öncesinde özelde doğum istedim diye ablamın yanında tartışmıştık üstelik....
Neyse dedim gidelim ama ben dr mu bırakmam, hem özele hem de devlete devam ettim, her seferinde dah niye gidiyorsun ona dedi, umursamadım bazen bazen anlattım bazen tartıştım..
Sekiz ayım hep sıkıntıyla ağlayarak geçti, evde oğlumla ilgilenmekten sıkıntılardan bebeğimle konuşmadım bile
Her ağlamamda kahroluyordum bebeğimi üzüyorum evde ki oğlumu üzüyorum diye, kısır döngüydü bu, ağladıkça üzülüyor üzüldükçe ağlıyordum..
Allah daha büyük dert verecek göreceksin gününü diyordum kendime
Verdi geçen hafta bebeğim tek böbrekli olduğunu öğrendim o kadar ultrasona girdiğim halde o kadar renkli doplere girdiğim halde farkedilmemişti, içime kor düştü o an dünya başıma yıkıldı, ne olacak şimdi dedim bebeğim yaşamayacak mı....Ben gereksiz ağlarken benim yavrum tek böbreğiyle karnımda duruyormuş, canı yanıyormu diye düşündüm nasıl bir şey bu...Doğunca böbreğimi veririm ben ona diyordum...
Sonrası bir sürü dr a gittik hamdolsun rahatladık evet tek böbrekliydi ama yaşamasına engel değildi bu durum, ne kadar şükretsek azdı..
Eşim üstüme titremeye başlamıştı şaşkın şakın bakıyordum ona illa bir musibet mi olması lazımdı bunun için
Sonra babasını erkek dr takıntısı bozdu her şeyi, niye niye niye sen kimsin sen nesin be adam bu benim bedenim senin ne haddine!!!
Beni hep ağlatan kocamın bana hamileliğim boyunca söylediği şey doğum yap seni dr a götürücem sinirlerin çok bozuldu!!!! Sen kendini götür dr a hamile karımı hep üzüyorum normal mi diye sor!!
Ben pes ediyorum kim ne istiyorsa yapsın onlar karar versinler nasıl doğurucağıma, ben kimim ki....
hissettiklerimi kelime kelime yazmissin cute..dile getiremediklerimi yazmissinEflal...
Cnm benim. Gebelik donemindeki olumsuzlardan cok Eymenin bobrek durumu yikti seni ve zaten hassas olan yapini ultra hassas hale getirdi. Suan herseyde bir olumsuzluk bekler hale geldin. Hersey anlamsiz hale geldi senin icin. Biraktin kendini. Kim isterse istedigini yapsin bana dedin ciktin isin icinden. Ama OLMAZZZZZZ.. boyle vazgecemezsin kendinden. Boyle birakamazsin. Ne demek yalnizim. Yalniz degilsin. Sana bagli bir Emir var. Simdi siradaki de geliyr Eymen.. o ikisi bir de Allah yeter sana emin ol. Varsin gerisi de anlamasin. He de gec. Kp konusunda cok haklisin. Adam hadsiz. Dengesiz. Zaten dr.unda isi gucu yok dogurttururken baska seyler dusunecek tovbe yarabbim. Esin ne yazikki buyuk etki altinda. Valla bilseydik bastan kpne derdin de ozel hastane isini, bu kadar da yorulmaz uzulmezdin. Zaten senin de istedigin birseydi ozel cnm..diger dr.a cok guvendigini biliyrm ve inan anliyrm. Ama ozeldeki de senin hayalindi cnm. Bu tarafindan bakarak sakinmesmeye calis.
Gelelim sezeryana. Sakin sakin sakin DOGUMU KENDI KENDINE BASLATMAYA CALISMA. Hadi senin hayatini gectik diyelim (ki yapamayiz..emir var). Ya bu hatandan dolayi Eymene birsey olursa. Ya o bebegin vucudu bu duruma dayanamazsa. Vicdaninla hesaplasabilecekmisin. Bu cahilligi sana yakistaramadim. Benim tanidigim sevdigim guzel arkadasim Eflal bunu dusunmemeli bile. Sirf kendi istedigi olsun diye boyle bir riske girmemeli. Ilk szeryanindan bu yana daha 3.5yil gecti. Ilki sezeryan olmasa hadi neyse diyecegim. En az 5yil gecmesi lazim eflal. Sen okumus kulturlu bilgili kadinsin. Iyi bir annesin. Arastirir herseyi ogrenirsin. Bu hataya dusmemelisin.
SILKELEN Eflal. Hem de hemen. Ruh sagligini kaybetmeden silkelen. Dayanamiyrm seni boyle olumsuz gormeye. Ne kaldi surda Eymenle bulusmana. Hastalanip o hic istemedigin kp nin mi bakmasini istiyrsun yavrularina.
Kusuruma bakma ama yanlissin Eflal. Lutfen cnm biran evvel sakinles ve oyle dusun. Suan belki bana kizacaksin, cute bile anlamiyr diyeceksin ama inan kalbimde hissediyrm acini. Seni cok seviyrm.
Gecmis olsun cnm ;(kızlar evime hırsız girdi bir hafta önce ve dün farkettim((( 4 milyarlık altınımı çalmış hain hırsız 2 kadınmış ah kapıyı kitleseydimler of off
gece edim beni uyandirdi ben bebege bisey mi oldu diyo Allah esirgesin ne oldu dedim elini karnima koymus e sürekli hareket ediyo rahatsiz mi ne diyo.elimi karnima koydum kii yavrucugum hickiriyoo esime dedim böyle oldu.ben de ilahi be adam gece elini karnimdan cekmiyo demekki gündüz de yslvariyorum bi dokunuyo tamam.acayip...
geçmiş olsun...kızlar evime hırsız girdi bir hafta önce ve dün farkettim((( 4 milyarlık altınımı çalmış hain hırsız 2 kadınmış ah kapıyı kitleseydimler of off
EVET YUMURTLAMA GÜNÜME YAKIN ÇIKTI YUMURTLAMA GÜNÜMDEDE DÜŞTÜ ANLAMADIMcanm bence birkaç gün daha bekle bakalım çıkar meydana ateş tablon ne garip düşükte büyük derecede var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?