- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 323
amin canımTŞK EDİYORUM KIZLAREFLALİM SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE İNŞALLAH KUCAĞINA ALIRSIN YAVRUNU DARISI BAŞIMA
hayr canm tek bir yer ble dağılmamış. altınları almış imitasyonları bırakmış hemde hepsi beyaz altın mesela. alet mi vardı ne anlamadm gitti
haklısınız canlarim nasip neyse o olur ins bulunur esim.
hayir olsun ins...rüyan gercek olsun tabi esin de yanında olsun ins.e bi de o kadar iri olmasın nasil çıkıcak ordan yoksasenin bu kaygın benim bi rüyamı anımsattı canım.
daha eşimle yeni yeni görüşürüyoduk.rüyamda doğum yapıyorum.
ama eşim yanımda yok.onu bekliyorum öyle doğurucam güya :)
annemle babannem doğumumu yaptırıyordu.
nerdeyse 6 aylık çocuk gibi doğuyodu çocuğum.
küçük pipisi ve ön dişleri vardı.aynı babasına benziyodu
Masallah size cnm..cok sevindim.dr dan geldik...bebis iyi elhamdulillah 2700 kilodr kilosu iyi hatta iri diyebiliriz dedi. doğum pozisyonu almış. şu an hersey normal görünüyor sezaryenlik bir durum yok dedi...suyu fazla hareketkerini takio et azalma oldugunda mutlaka gel dedi.bizden haberler...
dr dan geldik...bebis iyi elhamdulillah 2700 kilodr kilosu iyi hatta iri diyebiliriz dedi. doğum pozisyonu almış. şu an hersey normal görünüyor sezaryenlik bir durum yok dedi...suyu fazla hareketkerini takio et azalma oldugunda mutlaka gel dedi.bizden haberler...
sagol canim dr onu da söyledi ama 37.hafta da yapariz dedi.Masallah size cnm..cok sevindim.
38+0da cati muayenesi var cnm. O zaman netlesir normal yada sezeryan olup olmayacagi.
Sağol canim.darısı sana ins.maşallah size...
hayir olsun ins...rüyan gercek olsun tabi esin de yanında olsun ins.e bi de o kadar iri olmasın nasil çıkıcak ordan yoksa
dr dan geldik...bebis iyi elhamdulillah 2700 kilodr kilosu iyi hatta iri diyebiliriz dedi. doğum pozisyonu almış. şu an hersey normal görünüyor sezaryenlik bir durum yok dedi...suyu fazla hareketkerini takio et azalma oldugunda mutlaka gel dedi.bizden haberler...
amn canm çok sağolgeçmiş olsun canım.kesin aletle girmişlerdir.
Allah bi daha yaşatmasın.
Gecmis olsun canim nasil oldu.. bi de sonradan farketmen cok tuhaf.. tanidik olabilir mikızlar evime hırsız girdi bir hafta önce ve dün farkettim((( 4 milyarlık altınımı çalmış hain hırsız 2 kadınmış ah kapıyı kitleseydimler of off
neden ameliyat oluyorsun cnm?Yarin ameliyatim var ameliyattan degilde anesteziden korkuyorum.. dua ve onerilerinizi bekliyorum kizlar..
tşk ederm cnm para vardı şifonyerimn üstünde o gün . akşam ben bursadaydım eşimde arıyor para nerde diyor yemek sipariş vericekti bulamad parayı. bende geldim 3 gün temzlk yaptım belki bulurum dedim yerlere düşmüştür dedim ama malesef. 3 gün önce bir baktım ki şifonyermn üstnde altn kolyem duruyordu inci setim duruyordu almış onları şok oldum. dağıtmamışş hiçbiryeri şifonyerimn altında gzli bölme vardı ordan imitasyon saatlerimi almış. parfümlerime falan dokunmamış şaşırdım 6 7 tane aprfmm vardı. herşey yerl yerindeydi işte bende anlamadm.Gecmis olsun canim nasil oldu.. bi de sonradan farketmen cok tuhaf.. tanidik olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?