Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haklısınız canlarim nasip neyse o olur ins bulunur esim.

senin bu kaygın benim bi rüyamı anımsattı canım.
daha eşimle yeni yeni görüşürüyoduk.rüyamda doğum yapıyorum.
ama eşim yanımda yok.onu bekliyorum öyle doğurucam güya :)
annemle babannem doğumumu yaptırıyordu.
nerdeyse 6 aylık çocuk gibi doğuyodu çocuğum.
küçük pipisi ve ön dişleri vardı.aynı babasına benziyodu

dr dan geldik...bebis iyi elhamdulillah 2700 kilo dr kilosu iyi hatta iri diyebiliriz dedi. doğum pozisyonu almış. şu an hersey normal görünüyor sezaryenlik bir durum yok dedi...suyu fazla hareketkerini takio et azalma oldugunda mutlaka gel dedi.bizden haberler...

hayir olsun ins...rüyan gercek olsun tabi esin de yanında olsun ins.e bi de o kadar iri olmasın nasil çıkıcak ordan yoksa

Masallah size cnm..cok sevindim.
38+0da cati muayenesi var cnm. O zaman netlesir normal yada sezeryan olup olmayacagi.

maşallah size...

maaşşallah herşey yolundaymış canım çok sevindim.
hayırlısıyla kucağına da al inş.

arkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler

1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6
19.günümde 36.7
20.günümde
21.günümde
22.günümde
23.günümde
24.günümde 36.8 bugun başladım kızlar ölçüme aynı saatte. adete 7 gün kaldı

Yarin ameliyatim var ameliyattan degilde anesteziden korkuyorum.. dua ve onerilerinizi bekliyorum kizlar..

kızlar evime hırsız girdi bir hafta önce ve dün farkettim ((( 4 milyarlık altınımı çalmış hain hırsız 2 kadınmış ah kapıyı kitleseydimler of off
Gecmis olsun canim nasil oldu.. bi de sonradan farketmen cok tuhaf.. tanidik olabilir mi

Gecmis olsun canim nasil oldu.. bi de sonradan farketmen cok tuhaf.. tanidik olabilir mi
tşk ederm cnm para vardı şifonyerimn üstünde o gün . akşam ben bursadaydım eşimde arıyor para nerde diyor yemek sipariş vericekti bulamad parayı. bende geldim 3 gün temzlk yaptım belki bulurum dedim yerlere düşmüştür dedim ama malesef. 3 gün önce bir baktım ki şifonyermn üstnde altn kolyem duruyordu inci setim duruyordu almış onları şok oldum. dağıtmamışş hiçbiryeri şifonyerimn altında gzli bölme vardı ordan imitasyon saatlerimi almış. parfümlerime falan dokunmamış şaşırdım 6 7 tane aprfmm vardı. herşey yerl yerindeydi işte bende anlamadm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…