belli olmaz kaç gün var şimdi adetineadet geliyor belkidesızlamalar var iki tarafmda. orta kısımdada ağrılar oluyor
2 3 gün var cnm.. akıntın vrmıydıbelli olmaz kaç gün var şimdi adetine
yr canım 7 gün lekelendim ben adete 10 gün vardı lekeler başladığında2 3 gün var cnm.. akıntın vrmıydı
1. gün 36,4 adet oldumAtesini gun gun yazarsan yardimci olabiliriz
14 yda 15te çatlamış aslnda bu zmna kdr adet olman grekrdi bnmde bu ay 15. günde çatladı 31. gün adet günüm. sen 2 3 gün daha bekle bakalm cnm1. gün 36,4 adet oldum
2 gün 36,3
3gün yok
4 gün 36,3
5 gün 36,4
6 gün yok
7 gün yok
8 gün yok
9 gün yok
10 gün yok
11 gün 36,3
12 gün 36,1
13 gün 36,3
14 gün yok
15 gün yok
16 gün 36,5
17 gün36,5
18 gün 36,5
19 gün 36,6
20 gün36,7
21 gün 36,6
22 gün 36,6
23 gün 36,6
24 gün 36,6
25 gün 36,9
26 gün 36,8
27 gün 36,7
28 gün 36,7
29 gün36,6 lekelenme
30 gün 36,4 lekelenme
31 gün 36,7 lekelenme
32 gün36,6
33 gün36,6
34 gün36,6
35 gün yok
canım 1 .gün de yazdığım değer 36,4 akşamına adet oldum ondan önceki gün 36,6 idi hala beyaz kokusuz yoğun akıntım devam ediyor en önemli günler ateşimi ölçmemişim ne zaman yumurladım tam anlamadım diğerleri her sabah 07,30 da yaptığım ölçümler normalde 28 / 29 gün adet olurum 32 gün kan testi yaptırdım negatifti ama forum da okudum bi çok kişinin kanda bile çıkmamış gebeliği onun için hala umudum var ama ikinci kan testine gitmek için 1 2 gün daha bekliycem
15 inde çatlasa 32. Gün kanda çıkardı diye düşünüyorum kafam o kadar karışık ki ne yapmam bilemedim ates imde çok dengesiz bu ay normalde düzenli olurdu bi d yükseldi bi alcaldi bu ay14 yda 15te çatlamış aslnda bu zmna kdr adet olman grekrdi bnmde bu ay 15. günde çatladı 31. gün adet günüm. sen 2 3 gün daha bekle bakalm cnm
Tum degerler olmayinca saglikli yorum yapamayacagim cnm. Ama belkiiiii bir ihtimal 18.gun yumurtladin. Bu durumda maksimummmm 34.gun adet olman gerekirdi. Yani kan testini erken yaptirmis olabilirsin. O lekelenmede yerlesme lekeleknmesi olabilir insallah oyledir. Umarim guzel haberi alirsin. Bugunde adet gelmezse kan testi yaptir cnm. Ne yalan soyleyeyim bana da bebek var gibi geldi.1. gün 36,4 adet oldum
2 gün 36,3
3gün yok
4 gün 36,3
5 gün 36,4
6 gün yok
7 gün yok
8 gün yok
9 gün yok
10 gün yok
11 gün 36,3
12 gün 36,1
13 gün 36,3
14 gün yok
15 gün yok
16 gün 36,5
17 gün36,5
18 gün 36,5
19 gün 36,6
20 gün36,7
21 gün 36,6
22 gün 36,6
23 gün 36,6
24 gün 36,6
25 gün 36,9
26 gün 36,8
27 gün 36,7
28 gün 36,7
29 gün36,6 lekelenme
30 gün 36,4 lekelenme
31 gün 36,7 lekelenme
32 gün36,6
33 gün36,6
34 gün36,6
35 gün yok
canım 1 .gün de yazdığım değer 36,4 akşamına adet oldum ondan önceki gün 36,6 idi hala beyaz kokusuz yoğun akıntım devam ediyor en önemli günler ateşimi ölçmemişim ne zaman yumurladım tam anlamadım diğerleri her sabah 07,30 da yaptığım ölçümler normalde 28 / 29 gün adet olurum 32 gün kan testi yaptırdım negatifti ama forum da okudum bi çok kişinin kanda bile çıkmamış gebeliği onun için hala umudum var ama ikinci kan testine gitmek için 1 2 gün daha bekliycem
Kızlar fertility friendde yum toplama işlemını nereden yazıyoruz bılenınız var mı?
Cnm. Yanlis hatirlamiyrsam 18de catladin 34.gunde adetin geldi dimi? 15de catlayinca da 31.gunu bekleyecegiz.14 yda 15te çatlamış aslnda bu zmna kdr adet olman grekrdi bnmde bu ay 15. günde çatladı 31. gün adet günüm. sen 2 3 gün daha bekle bakalm cnm
k ederım ama 1.sayfadakı bı tabloda opu gunu de yazılmıstı o yuzden dedım bende :)Ilk sayfadan bakar misiniz. Tup bebek kismini sececeksiniz. Ates degerinizini yine normal gireceksiniz. Transfer yapildigi gunu isaretleyebiliyorsunuz.
Cnm. Yanlis hatirlamiyrsam 18de catladin 34.gunde adetin geldi dimi? 15de catlayinca da 31.gunu bekleyecegiz.
canım geçmiş olsun.senin yediğin içtiğin şeyler doğumunu başlatmaz diye biliyorum hemde bebeğini de riske atmaya değmez.Az zamanın kaldı zaten sabırla beklemek en güzeli.Günaydın
ürolojiden geliyoruz. bobrekte buyime devam ediyor henüz zarar vermemis ama.dr bir daha ki kontrolde kadindogumcuya yazı göndeririz dogumu başlatın erkenden diye dedi....kendimi sezaryene alıştirsam iyi olucaj.ya da normal dogumu başlatan kolaylaştıran şeyler yapsam iyi olucak.bol bol hurma yiyeyimkendime zemzem eşimin teyzesi bugun umreden dönüyor stok yapayim iceyim...ah canlar tirsmaya başladım ne olacak diye....var mi önerileriniz...
inşaallah kendi dr un güzel yönlendirirvalla şaştım kaldım kızlar,du bakalım kendi dr.uma bi gözüküyüm cuma günü,ona göre hareket edicem artık
canım dr a git bence artıkMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım soğan kürünü 2 3 kez îçtim cuma pembe pembe leke halinde gelmeye başladı dün ve vugün yoğun eskisen olsa hemen test alır yapardım şimdi ateşime bakıyorum günüm bı kadar geçti ama okuyun hemde ateş düşük çıktı diye rest yapmıyorum sizler nasılsınız nasıl hidiyor hayat
bilgim yok maalesefKızlar fertility friendde yum toplama işlemını nereden yazıyoruz bılenınız var mı?
ölçmediğin günlerden birinde olmuş olabilir aslında ateşin güzel gidiyor bence de bir kan tahlili daha yaptır1. gün 36,4 adet oldum
2 gün 36,3
3gün yok
4 gün 36,3
5 gün 36,4
6 gün yok
7 gün yok
8 gün yok
9 gün yok
10 gün yok
11 gün 36,3
12 gün 36,1
13 gün 36,3
14 gün yok
15 gün yok
16 gün 36,5
17 gün36,5
18 gün 36,5
19 gün 36,6
20 gün36,7
21 gün 36,6
22 gün 36,6
23 gün 36,6
24 gün 36,6
25 gün 36,9
26 gün 36,8
27 gün 36,7
28 gün 36,7
29 gün36,6 lekelenme
30 gün 36,4 lekelenme
31 gün 36,7 lekelenme
32 gün36,6
33 gün36,6
34 gün36,6
35 gün yok
Günaydın
ürolojiden geliyoruz. bobrekte buyime devam ediyor henüz zarar vermemis ama.dr bir daha ki kontrolde kadindogumcuya yazı göndeririz dogumu başlatın erkenden diye dedi....kendimi sezaryene alıştirsam iyi olucaj.ya da normal dogumu başlatan kolaylaştıran şeyler yapsam iyi olucak.bol bol hurma yiyeyimkendime zemzem eşimin teyzesi bugun umreden dönüyor stok yapayim iceyim...ah canlar tirsmaya başladım ne olacak diye....var mi önerileriniz...
canim sabirla ben bekliycem de böbreğim ve dr beklemiyr.bobregin çürürse riske atanayiz diyor.hayırlısı diyorum artik.canım geçmiş olsun.senin yediğin içtiğin şeyler doğumunu başlatmaz diye biliyorum hemde bebeğini de riske atmaya değmez.Az zamanın kaldı zaten sabırla beklemek en güzeli.
canim.bazi şeyleri gormeyerek dr hakkinda kararını ver.gönlünün sesini dinle.o dogruyu söyler sana.cok zor anlıyorum seni.Allah yardımcımızolsun ins.veGünaydın hanımlar, sabah devlette ki dr a gittim, nst istedi, nst normal çıktı, anetesiziciye yönlendirdi bir sürü tahlil istedi, ultarasonu dedim anestezi dr uyla görüş ondan sonra dedi ama bugün öğleden sonra özelede gidicem malum bugün karar günü, gitmedim anesteziciye tahlilde vermedim, ya hala karar veremedim afff tam özel diyorum kadın hakkında yeni bir olumsuzluk daha duyuyorum gerçekten çok bunaldım ben gerçektenbebeğimi de göremedim haliyle, kızlar napıyım ben şimdi anesteziciyle görüşsem gün verecek bana haliyle, dr a karşıda kendimi iki yüzlü hissediyorum adam yine tanıdı beni ilgilendi böbrek işini unutmamış, akşam gidicez özele kadın hatırlamayacak eminim, affff Yarabbim doğrusu ne bu işin bir haftam kaldı ben karar veremedim ağlıycam sinirden eşimde topu attı bana gerçi beni gıcık etti yine ama artık ona yorum yapmıyım !!!
inşallah eflalim.inan soluma yatmaktan çürüdüm resmen.dr dikkat et diyo daha ne yapayım ki ah caresi olsa.yavrum icin yapıcaminşaallah kendi dr un güzel yönlendirir
canım dr a git bence artık
bilgim yok maalesef
ölçmediğin günlerden birinde olmuş olabilir aslında ateşin güzel gidiyor bence de bir kan tahlili daha yaptır
canım inşaallah sonununa kadar sıkıntı yapmaz böbreğin, az kaldı zaten inşaallah normal doğum olur sağlıkla tabi önemlisi bu :)
Duham gerçekten çok bunaldım hepinizi de bunalttım biliyorum, şimdi son karar bana kalınca korkuyorum daha çok korkuyorum, bir kere sezaryan yaşadım ne olduğunu biliyorum doğum sonrası bana ihtiyacı olan bir oğlum var artık evde onu düşünüyorum, eşim desen hala erkek dr a gittiğim için surat asıyor fark ediyorum, birde beni suçluyor en başta özele götürmedim diye başımın etini yedin babamı suçladın babana para verme beni özele götür dedin, şimdi özele götürüyorum yine babamı suçladın diyor şaka gibi adamın derdine bak, sonra da diyor erkek olmasın diye tuttururken kötü sonuçlanır diye bende korkuyorum, özelde ki kadın hakkında duyduğum olumsuzluklar beni de endişelendiriyor diyor, birde özel bebeğimizin durumunu kullanıp küvöze koyalım derse biz o an her denileni kabul ederiz sonra yolunu gözleriz üzülürüz diyor, diyor diyor diyor..... Diyorum kura çekiyim en iyisi ya da istihareye yatayım, top bende ve ben inan karar veremiyorum basiretim bağladın içimde hiç bir ses yokcanim.bazi şeyleri gormeyerek dr hakkinda kararını ver.gönlünün sesini dinle.o dogruyu söyler sana.cok zor anlıyorum seni.Allah yardımcımızolsun ins.ve
Zor canım haklısın ben sağlı sollu yatıyorum mahvoluyorum sen hep tek taraf yatıyorsun Allah güç kuvvet versin şifa versin sanainşallah eflalim.inan soluma yatmaktan çürüdüm resmen.dr dikkat et diyo daha ne yapayım ki ah caresi olsa.yavrum icin yapıcam
Rica ederim. Alelacele yaziyrm hep kusura bakmayin. Opk sanirim dediginiz.Ts
k ederım ama 1.sayfadakı bı tabloda opu gunu de yazılmıstı o yuzden dedım bende :)
Gunaydin cnm. Hic korkma lutfen. Sezeryan da guzel yapilinca hicccc sorun olmuyr cnm. Bence kendi kendine bisi yapma cnm. Allah esirgesin kas yapayim derken goz cikarma.Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?