- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
33te başladı cnm azıcık lekeler halınde ama 34de tam olduIlk sayfadan bakar misiniz. Tup bebek kismini sececeksiniz. Ates degerinizini yine normal gireceksiniz. Transfer yapildigi gunu isaretleyebiliyorsunuz.
Cnm. Yanlis hatirlamiyrsam 18de catladin 34.gunde adetin geldi dimi? 15de catlayinca da 31.gunu bekleyecegiz.
Canım ateşin güzel gidiyor test yapsan aslında1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6
19.günümde 36.7
20.günümde
21.günümde
22.günümde
23.günümde
24.günümde 36.8
25.günümde 36.8
26.günümde 36.9
27.günümde 36.7
28.günümde--
29.günümde 36.8
canm aslnda aklıma geliyor blmiyorum bu ay yıkılıırm olmazsaCanım ateşin güzel gidiyor test yapsan aslında
aslında esin topu sana atarak hic iyi birsey yapmadi.kendisi rahatladi ne yaparsan yap diyor ama ben de olsam çok zorlanirdim.keske eşinle birlikte karar verseniz. su an senin yol gosteren birine ihtiyacin var yalnız birakmanasi lazım.geçmişi deşelemekte de fayda yok canim su ani dusunmeniz lazım. gecmisi de düşündükçe insan icinden çıkamıyor.Duham gerçekten çok bunaldım hepinizi de bunalttım biliyorum, şimdi son karar bana kalınca korkuyorum daha çok korkuyorum, bir kere sezaryan yaşadım ne olduğunu biliyorum doğum sonrası bana ihtiyacı olan bir oğlum var artık evde onu düşünüyorum, eşim desen hala erkek dr a gittiğim için surat asıyor fark ediyorum, birde beni suçluyor en başta özele götürmedim diye başımın etini yedin babamı suçladın babana para verme beni özele götür dedin, şimdi özele götürüyorum yine babamı suçladın diyor şaka gibi adamın derdine bak, sonra da diyor erkek olmasın diye tuttururken kötü sonuçlanır diye bende korkuyorum, özelde ki kadın hakkında duyduğum olumsuzluklar beni de endişelendiriyor diyor, birde özel bebeğimizin durumunu kullanıp küvöze koyalım derse biz o an her denileni kabul ederiz sonra yolunu gözleriz üzülürüz diyor, diyor diyor diyor..... Diyorum kura çekiyim en iyisi ya da istihareye yatayım, top bende ve ben inan karar veremiyorum basiretim bağladın içimde hiç bir ses yok
aminn.canim.gerçekten cok zor.Zor canım haklısın ben sağlı sollu yatıyorum mahvoluyorum sen hep tek taraf yatıyorsun Allah güç kuvvet versin şifa versin sana
canım ya yıkılırım deme istersen bekle bir iki gün dahacanm aslnda aklıma geliyor blmiyorum bu ay yıkılıırm olmazsa
Deryam canım geçmiş olsun kuzuya.inş toparlanır değeri.rabbim evlatlarımıza sağlık versin.
Rosecum bebişine kavuştun allahım sağlıklı bir ömür versin prensesine.
Dgrpnr canım senin prensin de geldi yerim onu minnoş.ilk günleriniz için kolaylıklar diliyorum kızlar.yavrularınızın kaderi güzel olsun.
Efloşşş sıra sende di miiiiçok heyecanlı.
aslında esin topu sana atarak hic iyi birsey yapmadi.kendisi rahatladi ne yaparsan yap diyor ama ben de olsam çok zorlanirdim.keske eşinle birlikte karar verseniz. su an senin yol gosteren birine ihtiyacin var yalnız birakmanasi lazım.geçmişi deşelemekte de fayda yok canim su ani dusunmeniz lazım. gecmisi de düşündükçe insan icinden çıkamıyor.
aminn.canim.gerçekten cok zor.
yok cutem.dediğim oyle kendi başıma birseyler degil hani dr um bile diyor merfiven çık yürüyüş yap vs.yoksa birsey yapmaya korkarim zatenn...sezaryeni de kabul ediyorum yani en azından o ihtimali düşünmeye başladım.Rica ederim. Alelacele yaziyrm hep kusura bakmayin. Opk sanirim dediginiz.vulasyon testi. Tup bebek iliski kismina isleniyr. Insallah gelir minnosunuz.
Gunaydin cnm. Hic korkma lutfen. Sezeryan da guzel yapilinca hicccc sorun olmuyr cnm. Bence kendi kendine bisi yapma cnm. Allah esirgesin kas yapayim derken goz cikarma.
canim eşine diyorum zaten.sen yeterince sıkıntıdasin anlasın artik ins halinden olan oldu.beraber karar verin.topu bana attin zorlanıyorum karar vermekte diye söyle canim.eş bu günler icin lazımcanım ya yıkılırım deme istersen bekle bir iki gün daha
canım nasılsın,evet sıra bende ama hala dr a karar veremedimbunalımdayım yine :)
aynen üstünden yükü attı o rahat şimdi, ben geçmişi katmadım canım o açtı konuyu yoksa bir haftadır her şeyi unutup çok özenli davrandım ona karşı ama anlamayana boşuna çabaymış
saat 4 de özeldekine var randevu bakalım o ne diyecek o da artık anesteziciye gönderir tahlil ister
Bilemiyrm cnm.Insallah. Yok benım dedıgım opu yumurta toplama yanı.
Simdilik guzel cnm. Bekle 31.gun sabah test yaparsin.1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6
19.günümde 36.7
20.günümde
21.günümde
22.günümde
23.günümde
24.günümde 36.8
25.günümde 36.8
26.günümde 36.9
27.günümde 36.7
28.günümde--
29.günümde 36.8
Tamam cnm. Dr.unu dinle sen. 36 bittimi super sorun kalmayacak.yok cutem.dediğim oyle kendi başıma birseyler degil hani dr um bile diyor merfiven çık yürüyüş yap vs.yoksa birsey yapmaya korkarim zatenn...sezaryeni de kabul ediyorum yani en azından o ihtimali düşünmeye başladım.
canim benimki de ayrıntılı usg de çıktı ama dr daha ciddi boyutta degil diyordu ta ki bi ay öncesine dek.simdi büyüyor giderek ama zararı yok bobrege diyor.kac mm olduğunu dr söylemiyor malesef.Duha canım böbreğin mi büyüdügeçmiş olsun.sezaryen bu rahatsızlıkta daha rahat canım çünkü normal doğum kasılmaları bile büyümeyi tetikler.zaten büyüme de doğumu tetikler.kaç mm miş ki.siz böyle şeyler yaşayınca şaşırıyırum nasıl bir anda büyür.ben 19.haftada teşhis edildim çünkü.nukranın sorunu geçti benimki hala şiş olduğu için heyet aldım.belki sizinnki son anda şiştiğğ için sorun olmayacak canım.inş senin de nukram gibi olur.kolaylıklar şifa diliyorum
Raporda yazar cnm.canim benimki de ayrıntılı usg de çıktı ama dr daha ciddi boyutta degil diyordu ta ki bi ay öncesine dek.simdi büyüyor giderek ama zararı yok bobrege diyor.kac mm olduğunu dr söylemiyor malesef.
Hımm eskiden beri var yani.demekki sorun yaratcak düzeyde değil ama doğum sonrası mutlaka baktır canım.canim benimki de ayrıntılı usg de çıktı ama dr daha ciddi boyutta degil diyordu ta ki bi ay öncesine dek.simdi büyüyor giderek ama zararı yok bobrege diyor.kac mm olduğunu dr söylemiyor malesef.
Dişini ısırırım ben onunGelelim bize. Cok yorgunum. Dun aksam yusuf hapsirmaya basladi. Burnu arada akti. Derken ates yukseldi. Bekledim dusmedi. Ilac verdim. Dedim diş geliyr. Gece uyumadim pek. Sabah oksurugu kotu olunca hastaneye goturdum. Dt bakti sukur birseyi yokmus. Bilin bakalim ne olmusdisler geliyrmus... sabahtan beri de cok huysuz. Hep kucagimda. Geziyrz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?