Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deryam canım bebeğin nasıl şimdi merak ediyorum yazsan keşke

33te başladı cnm azıcık lekeler halınde ama 34de tam oldu

1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6
19.günümde 36.7
20.günümde
21.günümde
22.günümde
23.günümde
24.günümde 36.8
25.günümde 36.8
26.günümde 36.9
27.günümde 36.7
28.günümde--
29.günümde 36.8

Canım ateşin güzel gidiyor test yapsan aslında

Deryam canım geçmiş olsun kuzuya.inş toparlanır değeri.rabbim evlatlarımıza sağlık versin.
Rosecum bebişine kavuştun allahım sağlıklı bir ömür versin prensesine.
Dgrpnr canım senin prensin de geldi yerim onu minnoş.ilk günleriniz için kolaylıklar diliyorum kızlar.yavrularınızın kaderi güzel olsun.
Efloşşş sıra sende di miiiiçok heyecanlı.

aslında esin topu sana atarak hic iyi birsey yapmadi.kendisi rahatladi ne yaparsan yap diyor ama ben de olsam çok zorlanirdim.keske eşinle birlikte karar verseniz. su an senin yol gosteren birine ihtiyacin var yalnız birakmanasi lazım.geçmişi deşelemekte de fayda yok canim su ani dusunmeniz lazım. gecmisi de düşündükçe insan icinden çıkamıyor.
Zor canım haklısın ben sağlı sollu yatıyorum mahvoluyorum sen hep tek taraf yatıyorsun Allah güç kuvvet versin şifa versin sana
aminn.canim.gerçekten cok zor.

canm aslnda aklıma geliyor blmiyorum bu ay yıkılıırm olmazsa
canım ya yıkılırım deme istersen bekle bir iki gün daha

canım nasılsın,evet sıra bende ama hala dr a karar veremedim bunalımdayım yine :)

aynen üstünden yükü attı o rahat şimdi, ben geçmişi katmadım canım o açtı konuyu yoksa bir haftadır her şeyi unutup çok özenli davrandım ona karşı ama anlamayana boşuna çabaymış

saat 4 de özeldekine var randevu bakalım o ne diyecek o da artık anesteziciye gönderir tahlil ister

yok cutem.dediğim oyle kendi başıma birseyler degil hani dr um bile diyor merfiven çık yürüyüş yap vs.yoksa birsey yapmaya korkarim zatenn...sezaryeni de kabul ediyorum yani en azından o ihtimali düşünmeye başladım.

Duha canım böbreğin mi büyüdügeçmiş olsun.sezaryen bu rahatsızlıkta daha rahat canım çünkü normal doğum kasılmaları bile büyümeyi tetikler.zaten büyüme de doğumu tetikler.kaç mm miş ki.siz böyle şeyler yaşayınca şaşırıyırum nasıl bir anda büyür.ben 19.haftada teşhis edildim çünkü.nukranın sorunu geçti benimki hala şiş olduğu için heyet aldım.belki sizinnki son anda şiştiğğ için sorun olmayacak canım.inş senin de nukram gibi olur.kolaylıklar şifa diliyorum

canim eşine diyorum zaten.sen yeterince sıkıntıdasin anlasın artik ins halinden olan oldu.beraber karar verin.topu bana attin zorlanıyorum karar vermekte diye söyle canim.eş bu günler icin lazım

Simdilik guzel cnm. Bekle 31.gun sabah test yaparsin.
Tamam cnm. Dr.unu dinle sen. 36 bittimi super sorun kalmayacak.

Eflal. Simdi sakin ol ve dusun.Ozelle de gorus ve son kararini ver artik.

canim benimki de ayrıntılı usg de çıktı ama dr daha ciddi boyutta degil diyordu ta ki bi ay öncesine dek.simdi büyüyor giderek ama zararı yok bobrege diyor.kac mm olduğunu dr söylemiyor malesef.

canim benimki de ayrıntılı usg de çıktı ama dr daha ciddi boyutta degil diyordu ta ki bi ay öncesine dek.simdi büyüyor giderek ama zararı yok bobrege diyor.kac mm olduğunu dr söylemiyor malesef.
Raporda yazar cnm.

Gelelim bize. Cok yorgunum. Dun aksam yusuf hapsirmaya basladi. Burnu arada akti. Derken ates yukseldi. Bekledim dusmedi. Ilac verdim. Dedim diş geliyr. Gece uyumadim pek. Sabah oksurugu kotu olunca hastaneye goturdum. Dt bakti sukur birseyi yokmus. Bilin bakalim ne olmus disler geliyrmus... sabahtan beri de cok huysuz. Hep kucagimda. Geziyrz.

Hımm eskiden beri var yani.demekki sorun yaratcak düzeyde değil ama doğum sonrası mutlaka baktır canım.

Dişini ısırırım ben onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…