Allah korusun cnm. Benim fikrim yok ne yazikki. Insallah sorunsuz gecer cnm.ay inşallah canım ya,bukadar zaman neden sesi çıkmadı anlamadım,inşallahh iyilerdir
canım çok geçmiş olsun,inşallah tamamen düzelir kuzucuk
aahh eflalim ahh,senle benim bu dr.lardan çektigimiz ney,benim başıma neler geldi bi bilsen,1 hafta önce kendi devletteki dr.uma gitmiştim haftaya tekrar gel dedi dün gittimki dr.um yine izinli,neyse başka bi dr.a girdim dikişlerimin agrıdını söyledim kaç sezeryan dedi iki sezeryan iki de aynı bölgeden ameliyat dedim,nasıl yani bu 5 mi olacak dedi evet dedim,adam demesinmi seni ankaraya sevk ediyorum asla seni burada doguma alamayız bebekte sende büyük tehlike altına girmiş olursunuz,dondum kaldım neden dedim bukadar ameliyattan sonra karnındaki yapışıklık normalden çok çok fazladır dogum esnasında herşet olabilir bebeyi çıkaramayız,yada rahim yırtılabilir ozaman seninde bebeyinde hayatı riske girer dedi,salaklaşmış vaziyette oradan çıktım,eşimi aradım hemen özeldeki dr.uma gittim olanı anlattım oda dediki evet her ameliyat risklidir seninki biraz daha riskli olucak dedi,en kötü ihtimal rahimdeki kanamayı durduramazsak rahmide almak zorunda kalırız ama ben böyle bişe yaşancanı sanmıyorum,sadece enkötüsünü söylüyorum dedi,2 ocakta devlette kendi dr.uma sıra aldım bakalım o ne dicek,şimdiye kadar hiçbiri böyle bir riskten söz etmezken son zamanda bide bu çıktı,siz nedüşünüyorsunuz bu konuda
Allahim.kadindaki mantiga bak. Taktilar karnina.. esine de cok guldum.aksam esim annesindeydi...kv hala subatin ortalarında dogurur duha demiş
eşim de ne subat diye tutturuyorsun ocakta olacak demiş. kv e oglum hani duhanin hic karni yokki hrle bi ciksin vs.eşim de neyi yok duhanin kocaman poposu var ici genis onun bakma oyle durduguna demis. kvolmuş.aman oglum demiş cok gulmus eşimin sözüne....ben de kv ye cok guldum.kadin subat ta subat demesi karnimi kucuk buldugundanmis ve esimin hep lafidir senin kazan buyuk tam iki tane bebek icinmis diye dalga gecer hep.
Masallah kilo almis cnmm cok sevindim.ha buarada özeldeki beklerse 15 ocaka alırız,devletteki 15 ocak ama daha erken alınması taraftarıyım dedi,kızım 2900gr.olmuş
canim ins sıkıntısız atlatırsın bu ameliyatı da hic sezaryen olmamış biri olarak bi fikrim yok malesef.maşallah bebisine iyi toparlanmis kilosu masallah.ha buarada özeldeki beklerse 15 ocaka alırız,devletteki 15 ocak ama daha erken alınması taraftarıyım dedi,kızım 2900gr.olmuş
ah canım mantıksızlik bu başka birsey degil.artik alıştım karnma laf edenlere salka gitsin kadin milleti işte...sma kv yüzüme hicbirsey demiyordu karnimla ilgili şaşırdım güldüm.Allah korusun cnm. Benim fikrim yok ne yazikki. Insallah sorunsuz gecer cnm.
benim tek bildigim 2 sezeryan sonrasi riskli oluyor.
Allahim.kadindaki mantiga bak. Taktilar karnina.. esine de cok guldum.
amin canım herkesin endişesi zayıf noktası farklı sende eşinsiz kalmaktan korkuyorsun canım doğum anında, pozitif düşün bak bana kötü düşüne düşüne neler yaşadım sen hep iyisini düşün canım :)inşallah canlarim sağolun. bu yersiz korkularima anlam veremiyorum..esim ilk söyledi bi şok yaşadım resmen. ayy Allah kimseyi kocasindan ayırmasın....ki benim koca 24 saat yanimda disari ciksa bi iki saat hemen tel le başlarım dirdir a meraktan.
ay canım ya senin durumun 5. sezaryan gibi oluyor bu durumda çünkü doğum harici olanlarda açık ameliyat olmuş aynı sezaryan gibi yani,kork demiyorum tabi ama yabana atma mutlaka kendi dr una gidene kadar başka bir dr a daha git hatta araştırma hastanesi varsa oraya git derimay inşallah canım ya,bukadar zaman neden sesi çıkmadı anlamadım,inşallahh iyilerdir
canım çok geçmiş olsun,inşallah tamamen düzelir kuzucuk
aahh eflalim ahh,senle benim bu dr.lardan çektigimiz ney,benim başıma neler geldi bi bilsen,1 hafta önce kendi devletteki dr.uma gitmiştim haftaya tekrar gel dedi dün gittimki dr.um yine izinli,neyse başka bi dr.a girdim dikişlerimin agrıdını söyledim kaç sezeryan dedi iki sezeryan iki de aynı bölgeden ameliyat dedim,nasıl yani bu 5 mi olacak dedi evet dedim,adam demesinmi seni ankaraya sevk ediyorum asla seni burada doguma alamayız bebekte sende büyük tehlike altına girmiş olursunuz,dondum kaldım neden dedim bukadar ameliyattan sonra karnındaki yapışıklık normalden çok çok fazladır dogum esnasında herşet olabilir bebeyi çıkaramayız,yada rahim yırtılabilir ozaman seninde bebeyinde hayatı riske girer dedi,salaklaşmış vaziyette oradan çıktım,eşimi aradım hemen özeldeki dr.uma gittim olanı anlattım oda dediki evet her ameliyat risklidir seninki biraz daha riskli olucak dedi,en kötü ihtimal rahimdeki kanamayı durduramazsak rahmide almak zorunda kalırız ama ben böyle bişe yaşancanı sanmıyorum,sadece enkötüsünü söylüyorum dedi,2 ocakta devlette kendi dr.uma sıra aldım bakalım o ne dicek,şimdiye kadar hiçbiri böyle bir riskten söz etmezken son zamanda bide bu çıktı,siz nedüşünüyorsunuz bu konuda
ayyy taktı kadın ya pes şubatta şubat yokk olmaz ben martta doğurucam de sende daha hoşuna gidecek heraldeaksam esim annesindeydi...kv hala subatin ortalarında dogurur duha demiş
eşim de ne subat diye tutturuyorsun ocakta olacak demiş. kv e oglum hani duhanin hic karni yokki hrle bi ciksin vs.eşim de neyi yok duhanin kocaman poposu var ici genis onun bakma oyle durduguna demis. kvolmuş.aman oglum demiş cok gulmus eşimin sözüne....ben de kv ye cok guldum.kadin subat ta subat demesi karnimi kucuk buldugundanmis ve esimin hep lafidir senin kazan buyuk tam iki tane bebek icinmis diye dalga gecer hep.
ha buarada özeldeki beklerse 15 ocaka alırız,devletteki 15 ocak ama daha erken alınması taraftarıyım dedi,kızım 2900gr.olmuş
off cute tben anlamadım bu dr.um diye gezenleri,madem bukadar riski vardı neden bana daha önce demediler,hatta hamile kalarak endometrio rahatsızlıgımdan kurtulabilecegimi 4 ameliyat geçirdigimi bilen ankarada bir kadın dogumcu bir DOÇ.söylemiştiAllah korusun cnm. Benim fikrim yok ne yazikki. Insallah sorunsuz gecer cnm.
benim tek bildigim 2 sezeryan sonrasi riskli oluyor.
Allahim.kadindaki mantiga bak. Taktilar karnina.. esine de cok guldum.
artık kilosu falan pek takmıyorum,hayırlı saglıklı bi kurtulsaydık kuzuylacanim ins sıkıntısız atlatırsın bu ameliyatı da hic sezaryen olmamış biri olarak bi fikrim yok malesef.maşallah bebisine iyi toparlanmis kilosu masallah.
ah canım mantıksızlik bu başka birsey degil.artik alıştım karnma laf edenlere salka gitsin kadin milleti işte...sma kv yüzüme hicbirsey demiyordu karnimla ilgili şaşırdım güldüm.
burada bikaç dr.la daha görüşücem,olmadı kayseride dünya hastanesinde yigenimin çok memnun kaldıgı bir dr.var onada giderim,herkezden bi yorum almaya çalışıcam artıkamin canım herkesin endişesi zayıf noktası farklı sende eşinsiz kalmaktan korkuyorsun canım doğum anında, pozitif düşün bak bana kötü düşüne düşüne neler yaşadım sen hep iyisini düşün canım :)
ay canım ya senin durumun 5. sezaryan gibi oluyor bu durumda çünkü doğum harici olanlarda açık ameliyat olmuş aynı sezaryan gibi yani,kork demiyorum tabi ama yabana atma mutlaka kendi dr una gidene kadar başka bir dr a daha git hatta araştırma hastanesi varsa oraya git derim
ayyy taktı kadın ya pes şubatta şubat yokk olmaz ben martta doğurucam de sende daha hoşuna gidecek heraldeeşin iyi demiş ama çok güldüm
maşaallah canım kilo almış, erken alabilir bu durumda canım hem de kilosu az diyordun ya varmış bir hikmeti iri bebek olsa rahim zor taşırdı
devamı gelmedi canm. benm adetime kaçgün vardı cnm 31. günmüydü 30. günmüydüEger devam etmezse implitasyon kanamasi olabilir cnm. Bekleyelim bakalim birkac gun. Sonra test yaptirirsin.
31 diye hatirliyrm.devamı gelmedi canm. benm adetime kaçgün vardı cnm 31. günmüydü 30. günmüydü
off cute tben anlamadım bu dr.um diye gezenleri,madem bukadar riski vardı neden bana daha önce demediler,hatta hamile kalarak endometrio rahatsızlıgımdan kurtulabilecegimi 4 ameliyat geçirdigimi bilen ankarada bir kadın dogumcu bir DOÇ.söylemişti
artık kilosu falan pek takmıyorum,hayırlı saglıklı bi kurtulsaydık kuzuyla
burada bikaç dr.la daha görüşücem,olmadı kayseride dünya hastanesinde yigenimin çok memnun kaldıgı bir dr.var onada giderim,herkezden bi yorum almaya çalışıcam artık
Canım kayseriye mutlaka git derim araştırma hastanesine özellikle git, hatta duham bilir ordaki dr ları belki ona sorsana, bak eymenin durumunda bizi araştırma hastanesinde ki dr rahatlattı bütün sorularıma cevap verdi, doç du droff cute tben anlamadım bu dr.um diye gezenleri,madem bukadar riski vardı neden bana daha önce demediler,hatta hamile kalarak endometrio rahatsızlıgımdan kurtulabilecegimi 4 ameliyat geçirdigimi bilen ankarada bir kadın dogumcu bir DOÇ.söylemişti
artık kilosu falan pek takmıyorum,hayırlı saglıklı bi kurtulsaydık kuzuyla
burada bikaç dr.la daha görüşücem,olmadı kayseride dünya hastanesinde yigenimin çok memnun kaldıgı bir dr.var onada giderim,herkezden bi yorum almaya çalışıcam artık
canım hastanelerde vakit kaybetme derim..Kayseride ünlü proflar var onlarla da görüş...iş sorunsuzca kavuşursun yavruna..
valla şaştım kaldım kızlar,du bakalım kendi dr.uma bi gözüküyüm cuma günü,ona göre hareket edicem artıkCanım kayseriye mutlaka git derim araştırma hastanesine özellikle git, hatta duham bilir ordaki dr ları belki ona sorsana, bak eymenin durumunda bizi araştırma hastanesinde ki dr rahatlattı bütün sorularıma cevap verdi, doç du dr
canim inş bulursun...ben Kayseri deki prof.dr umu onericem de o da dogum yaptirmiyor kanser hastalıkları uzmanı alani. hep ciddi kadin hastaliklarina ve infertilite ye bakıyor(ah ah dr lar bana kanser vs dedikleri icin o dr a gitmstim gitsin gelmesin o gunler birdaha)valla şaştım kaldım kızlar,du bakalım kendi dr.uma bi gözüküyüm cuma günü,ona göre hareket edicem artık
canm sağ kasık ve sol kasığımda yumurtalarm vardı seninde çok sızlamalar oluyor mydu?inş. bende hiç anlam verememiştim ama hamileyim ateşte yüksek olunca dahada emin olmuştum ama dikkat et kendine ağır falan kaldırma sakın yorma kendini...
Atesini gun gun yazarsan yardimci olabilirizkızlar ateşim hala 36,6 civarında çıkıyor lekelenme şeklinde 3 gün geldi ilk gün kahve rengi sonra pembe ve sadece tuvalette geliyordu 2, gün kan testi yaptırdım yani 32. günümde ama sonuç negatifti 3 gündür bişey yok 35 gün oldu bugün yarın bidaha yaptırsam mı acaba göğüslerim hala acıyo
Hyr cnm olmadı bendecanm sağ kasık ve sol kasığımda yumurtalarm vardı seninde çok sızlamalar oluyor mydu?
canm birinde 18de çatlamış 33te olmuşum bunda 15te çatlamış 3 gün çıkarınca 30 oluyor
adet geliyor belkideHyr cnm olmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?