Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ozel gibi bi secenegin varsa hic durma ozeli sec. Dr.la konus yapistirma ile estetik dikis yapsin rahat edersin. Ilgi alaka daha iyi.. odanda tek olacaksin hepsine deger.. bence tercihin ozelden yana olmali..

ah ah içimin sızısi boşuna degilmis....eşim yanındaki gorevli ark. rizeye hizmetiçi egitim seminerine gidicek dedi...aslında sira esimdeymis şef sağolsun ertelemis dogum yapicami biliyor hocam seni 2016 ya kadar idare ederiz demiş.gitseydi 5 ocakta tam 45 gun yani dogumumda olmayacaktı. Allahim hayirlica eşim yanimda bi dogumumu yapsatdim....hep bi korku var diken üstündeyim...

o ertelenebilir canım korkma.
benim eşimde gidicek önümüzdeki aylarda.
45 gün hasret çekicez
eşin çok özler bebeği ordayken.yakın olursa haftasonları gelir sizi görmeye.

cnm bnm adete şuan 5 gün var ve bugun çamur gibi kahverengi leke gelmiş sendede geldimi

1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6
19.günümde 36.7
20.günümde
21.günümde
22.günümde
23.günümde
24.günümde 36.8
25.günümde 36.8
26.günümde 36.9 kızlar bu ay daha bi yüksek sanki ateş anlamadm bende. bgn kahverengi leke gelmiş çamurumsu nedendir sizce

evet geldi ve 7 gün sürdü canım istersen kanda baktır
birkaç gün geçsin canm umutlanmak istemiyorum ilk gebeliğimdede çamurumsu geldi devam etti benmde geç döllenmeydi üstüne görmüştüm. bakalım ınsallah hamıleymdır

o ertelenebilir canım korkma.
benim eşimde gidicek önümüzdeki aylarda.
45 gün hasret çekicez
eşin çok özler bebeği ordayken.yakın olursa haftasonları gelir sizi görmeye.
evet canim su an icin ertelendi kaçışı yok gitcek yani...güya askerlikten kurtuldu.yine hasretlik var.bebişle de zor olur hayırlısı bakalım Allah büyüktür

birkaç gün geçsin canm umutlanmak istemiyorum ilk gebeliğimdede çamurumsu geldi devam etti benmde geç döllenmeydi üstüne görmüştüm. bakalım ınsallah hamıleymdır
inş. bende hiç anlam verememiştim ama hamileyim ateşte yüksek olunca dahada emin olmuştum ama dikkat et kendine ağır falan kaldırma sakın yorma kendini...

Eger devam etmezse implitasyon kanamasi olabilir cnm. Bekleyelim bakalim birkac gun. Sonra test yaptirirsin.

Canim ozel gibi bi secenegin varsa hic durma ozeli sec. Dr.la konus yapistirma ile estetik dikis yapsin rahat edersin. Ilgi alaka daha iyi.. odanda tek olacaksin hepsine deger.. bence tercihin ozelden yana olmali..
sağol canım özel olacak büyük ihtimal
ay canım neyse ki ertelenmiş inşaallah istediğin gibi olur doğumun

canım inşaallah yerleşme lekesidir :)

Duham uzulme. Allahtan ertelenmis. Kolaylikla yapacaksin dogumunu esin yaninda olacak

sağol canım özel olacak büyük ihtimal

ay canım neyse ki ertelenmiş inşaallah istediğin gibi olur doğumun

canım inşaallah yerleşme lekesidir :)

Duham uzulme. Allahtan ertelenmis. Kolaylikla yapacaksin dogumunu esin yaninda olacak
inşallah canlarim sağolun. bu yersiz korkularima anlam veremiyorum..esim ilk söyledi bi şok yaşadım resmen. ayy Allah kimseyi kocasindan ayırmasın....ki benim koca 24 saat yanimda disari ciksa bi iki saat hemen tel le başlarım dirdir a meraktan.

bir şey yazmadı inşaallah iyidir
ay inşallah canım ya,bukadar zaman neden sesi çıkmadı anlamadım,inşallahh iyilerdir
canım çok geçmiş olsun,inşallah tamamen düzelir kuzucuk

Kızlar pazartesi günü için inşaallah hem devlete hem özele aldım randevu o gün artık karar veririz Allah'ın izniyle sağolun yorumlarınız için, özel ağır basmaya başladı
aahh eflalim ahh,senle benim bu dr.lardan çektigimiz ney,benim başıma neler geldi bi bilsen,1 hafta önce kendi devletteki dr.uma gitmiştim haftaya tekrar gel dedi dün gittimki dr.um yine izinli,neyse başka bi dr.a girdim dikişlerimin agrıdını söyledim kaç sezeryan dedi iki sezeryan iki de aynı bölgeden ameliyat dedim,nasıl yani bu 5 mi olacak dedi evet dedim,adam demesinmi seni ankaraya sevk ediyorum asla seni burada doguma alamayız bebekte sende büyük tehlike altına girmiş olursunuz,dondum kaldım neden dedim bukadar ameliyattan sonra karnındaki yapışıklık normalden çok çok fazladır dogum esnasında herşet olabilir bebeyi çıkaramayız,yada rahim yırtılabilir ozaman seninde bebeyinde hayatı riske girer dedi,salaklaşmış vaziyette oradan çıktım,eşimi aradım hemen özeldeki dr.uma gittim olanı anlattım oda dediki evet her ameliyat risklidir seninki biraz daha riskli olucak dedi,en kötü ihtimal rahimdeki kanamayı durduramazsak rahmide almak zorunda kalırız ama ben böyle bişe yaşancanı sanmıyorum,sadece enkötüsünü söylüyorum dedi,2 ocakta devlette kendi dr.uma sıra aldım bakalım o ne dicek,şimdiye kadar hiçbiri böyle bir riskten söz etmezken son zamanda bide bu çıktı,siz nedüşünüyorsunuz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…