içiyorum tatlım ama afedersin sürekli genzim akıyor,korkuyorum ilk aylardaki kronikleşen öksürük yine başlar diyeCanım geçmiş olsun ıhlamur iç
rabbim hayırla saglıkla kuzunu kucagına almayı nasip etsin,bunlar harika duygular,Allahım cümleye yaşatsınGünaydın canlarım, dün özele de gittik dr hayret hatırladı durumumuzu merak etmiş güya insan arar merak ettiyse neyse :) çok üzüldüler o yüzden gelmediler heralde demiş, neyse ultrasonla baktı 3500 olmuş oğlum maşaallah :) diastolik çentik vardı sağ taraf damarda onu hatırlattım bugün renkli doplere giricem, bebeğin gelişimi çok iyi sıkıntı olsa kilo almazdı çentik için dedi yani , yine de içimiz rahat etsin dedi, nst ye girdim sancım çıktı 90-60-40-30 larda hemşire hissediyormusun dedi evet dedim doğuma hazırmısın geliyor dedi :) yok dedim dursun bir hafta daha :) sancı sırasında ilk bebeğimde ki gibi kalp atışı düştü eymenimin hemşire dr baksın önemli dedi, içimden ah ah biliyorum sezaryan sebebim buydu dedim, dr baktı o da aynısını dedi yarın yine nst isteyelim dedi yani bugün yine giricem hem de renkli doplerim var, eve gelene kadar sancım oldu bütün gece sürdü sabah rahatladım hamdolsun, özele karar verdim artık en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim, hakkımızda hayırlısı olsun, hem 5 ocaktan önce doğum olursa siz girecekmisiniz dedim o da merak etmeyin beş ocağa kadar icapcı benim dedi şansımız döndü :) dedim bu bir işaret doğumunda burda olması gerektiğini gösteriyor, her ab doğum olabilir gibi geliyor bana alt tarafta acılar acılar var :)
Birde benim kasılma olunca kasıktan bele doğru sancım oluyor o arada çok çarpıntım oluyor dün nst de sancı anında aynen yaşadım bunu yani evde hep yaşıyordum ama nst ye denk gelmemişti hiç, çarpıntıyı söylememe gerek var mı dr a bilemedim ciddi derecede oluyor nefesimi kesiyor
Eymenim maşaallah iyi ya çok rahatladım, hareketlerini sordu bende dedim kuvvetli değil artık sakin sakin hareket ediyor endişeleneyim mi dedim o da anne hareketde en ufak değişiklik hissediyorsa önemlidir her zaman dikkate alınmalı dedi, bende her dokunmamda tepki veriyor okşayınca hemen hareket ediyor dedim, o da bu çok iyi tepki vermesi önemli her anne bunu anlamaz tebrik ederim dedi, gaza getiriyor beni
Benden haberler böyle herkesin başını ağrıttım dr konusunda hakkınızı helal edin
amin canım amin hepimize nasip etsinrabbim hayırla saglıkla kuzunu kucagına almayı nasip etsin,bunlar harika duygular,Allahım cümleye yaşatsın
Cok sukur cnm. Eymene masallah. Kilosu cok iyi..dedigin tarif dogum sancisi cnm ikimiz de biliyrzGünaydın canlarım, dün özele de gittik dr hayret hatırladı durumumuzu merak etmiş güya insan arar merak ettiyse neyse :) çok üzüldüler o yüzden gelmediler heralde demiş, neyse ultrasonla baktı 3500 olmuş oğlum maşaallah :) diastolik çentik vardı sağ taraf damarda onu hatırlattım bugün renkli doplere giricem, bebeğin gelişimi çok iyi sıkıntı olsa kilo almazdı çentik için dedi yani , yine de içimiz rahat etsin dedi, nst ye girdim sancım çıktı 90-60-40-30 larda hemşire hissediyormusun dedi evet dedim doğuma hazırmısın geliyor dedi :) yok dedim dursun bir hafta daha :) sancı sırasında ilk bebeğimde ki gibi kalp atışı düştü eymenimin hemşire dr baksın önemli dedi, içimden ah ah biliyorum sezaryan sebebim buydu dedim, dr baktı o da aynısını dedi yarın yine nst isteyelim dedi yani bugün yine giricem hem de renkli doplerim var, eve gelene kadar sancım oldu bütün gece sürdü sabah rahatladım hamdolsun, özele karar verdim artık en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim, hakkımızda hayırlısı olsun, hem 5 ocaktan önce doğum olursa siz girecekmisiniz dedim o da merak etmeyin beş ocağa kadar icapcı benim dedi şansımız döndü :) dedim bu bir işaret doğumunda burda olması gerektiğini gösteriyor, her ab doğum olabilir gibi geliyor bana alt tarafta acılar acılar var :)
Birde benim kasılma olunca kasıktan bele doğru sancım oluyor o arada çok çarpıntım oluyor dün nst de sancı anında aynen yaşadım bunu yani evde hep yaşıyordum ama nst ye denk gelmemişti hiç, çarpıntıyı söylememe gerek var mı dr a bilemedim ciddi derecede oluyor nefesimi kesiyor
Eymenim maşaallah iyi ya çok rahatladım, hareketlerini sordu bende dedim kuvvetli değil artık sakin sakin hareket ediyor endişeleneyim mi dedim o da anne hareketde en ufak değişiklik hissediyorsa önemlidir her zaman dikkate alınmalı dedi, bende her dokunmamda tepki veriyor okşayınca hemen hareket ediyor dedim, o da bu çok iyi tepki vermesi önemli her anne bunu anlamaz tebrik ederim dedi, gaza getiriyor beni
Benden haberler böyle herkesin başını ağrıttım dr konusunda hakkınızı helal edin
Gecmis olsun cnm. Dr.una danismalisin.off kızlar ben çok hasta oldum ya,2 gündür faranjitim başladı,dr.gitmek ilaç kullanmak istemiyorum,bana önereceginiz birşey varmı,ya tamda dogum yaklaşmışken bide bu çıktı,buna şükür diyeyim
off dr.umada yokki cumaya kadar,aile hekimine gitsem onlar verirmi bişeyGecmis olsun cnm. Dr.una danismalisin.
efllim sen karar verdin ben rahtladım.Ay eymenine kavuşmana çk az zaman kaldı ne kadar da heyecanlı.Dogum sancıların bşlamı artık yeni yıl bebeişi bile olabilir eymen :)Günaydın canlarım, dün özele de gittik dr hayret hatırladı durumumuzu merak etmiş güya insan arar merak ettiyse neyse :) çok üzüldüler o yüzden gelmediler heralde demiş, neyse ultrasonla baktı 3500 olmuş oğlum maşaallah :) diastolik çentik vardı sağ taraf damarda onu hatırlattım bugün renkli doplere giricem, bebeğin gelişimi çok iyi sıkıntı olsa kilo almazdı çentik için dedi yani , yine de içimiz rahat etsin dedi, nst ye girdim sancım çıktı 90-60-40-30 larda hemşire hissediyormusun dedi evet dedim doğuma hazırmısın geliyor dedi :) yok dedim dursun bir hafta daha :) sancı sırasında ilk bebeğimde ki gibi kalp atışı düştü eymenimin hemşire dr baksın önemli dedi, içimden ah ah biliyorum sezaryan sebebim buydu dedim, dr baktı o da aynısını dedi yarın yine nst isteyelim dedi yani bugün yine giricem hem de renkli doplerim var, eve gelene kadar sancım oldu bütün gece sürdü sabah rahatladım hamdolsun, özele karar verdim artık en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim, hakkımızda hayırlısı olsun, hem 5 ocaktan önce doğum olursa siz girecekmisiniz dedim o da merak etmeyin beş ocağa kadar icapcı benim dedi şansımız döndü :) dedim bu bir işaret doğumunda burda olması gerektiğini gösteriyor, her ab doğum olabilir gibi geliyor bana alt tarafta acılar acılar var :)
geçmi,ş olsn canımoff kızlar ben çok hasta oldum ya,2 gündür faranjitim başladı,dr.gitmek ilaç kullanmak istemiyorum,bana önereceginiz birşey varmı,ya tamda dogum yaklaşmışken bide bu çıktı,buna şükür diyeyim
Telefon et dr.una cnmoff dr.umada yokki cumaya kadar,aile hekimine gitsem onlar verirmi bişey
İnşallah grçen ay ki tablom çok iyiydi net anlaşılıyordu bu ay nefrn böule oldu inşallah 15.ndr çatlamıltıtsağol canım özele karar verdim en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim
özel dedim cutem inşaallah hayırlısı olur
oyyy yerim onun dişini ben
sağol canım benim özel dedim bakalım nasip
kalkar canım hem de nasıl lohusa falan demez çocukları söz konusu olunca beni gözü asla görmez o yüzden özel dedim çok bunalmıştım
evet canım aynen top koymuş gibi karnın, bende 12 oldum heralde tartılıcam şimdi :)
canım şimdi nasılsın?
15. gün olabilir bir kaç günlük ölçümle anlarız inşaallah
canm nerelerdesn karşılaşamıyoruz:) napıyosunİnşallah grçen ay ki tablom çok iyiydi net anlaşılıyordu bu ay nefrn böule oldu inşallah 15.ndr çatlamıltıtyoksa 3 günlük çalışma boşa gitti (bakalım yarınki atrşe göre belli olur sanırım
cutem daha iy bilir canm ama bence daha çatlamamış sanki yada 15. gün mü çatladı bilmiyorum net cevap veremem bendeKızlar rica etsem tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilit mi ben ne zaman yumurtladım yada yumurtlamamısmıyım bunay
1.gün36.4
2.gün36.5
3.gün36.5
4.gün36.5
5.gün36.5
6gün36.4
7.gün36.7
8.gün36.4
9.gün36.5
10.gün36.4
11.gün36.5
12.gün36.4
13.gün36.5
14.gün36.4
15.gün36.3
16.gün36.5
Geçen ay 16.sında yumurtam çatlamıştı ama ateşimde bariz bi yükselme vardı bu ay yumurtlama olmadı mı acaba?
Ayy. Zeynepcim ara ara girşyorum ama denk gelemedik hiç napayım valla yumurtlamaya çalışıyorum :))sen ne alemdesin nasılsın ne yaptın varmı bişeylercanm nerelerdesn karşılaşamıyoruz:) napıyosun
ya zeyneppcim grçen ay o kadar belliydiki ateşten bu ay hiçbişey anlayamadımcutem daha iy bilir canm ama bence daha çatlamamış sanki yada 15. gün mü çatladı bilmiyorum net cevap veremem bende
Ya bugun ya da yarin sabah bi test yapabilirsin cnm beklemek istemiyorsan. Varsa cikar testte artik.1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6
19.günümde 36.7
20.günümde
21.günümde
22.günümde
23.günümde
24.günümde 36.8
25.günümde 36.8
26.günümde 36.9
27.günümde 36.7
28.günümde--
29.günümde 36.8
30.günümde 36.7 kızlar yarın adt günümmmm((((
canım şimdi gördüm hafi hayırlısı ateşin iyî gidşyo inşallah mutlu son olur:)1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6
19.günümde 36.7
20.günümde
21.günümde
22.günümde
23.günümde
24.günümde 36.8
25.günümde 36.8
26.günümde 36.9
27.günümde 36.7
28.günümde--
29.günümde 36.8
30.günümde 36.7 kızlar yarın adt günümmmm((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?