Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ha buarada kızlar neolur neolmaz diye dün kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim,hastane çantamızı hazırladım,nevresim takımı almıştım onlarıda yorgana geçirdim,haftayada kadın getiricem evi paklasın,sonrada kuaföre gidiyim beni paklasınlar,anca yetiştiririm Allah izin verirse,heran neolacagı belli olmaz tabi,bu dogum işi sonuçta,

rabbim hayırla saglıkla kuzunu kucagına almayı nasip etsin,bunlar harika duygular,Allahım cümleye yaşatsın

Cok sukur cnm. Eymene masallah. Kilosu cok iyi..dedigin tarif dogum sancisi cnm ikimiz de biliyrz maksimum 3-4gun tutar dr bence 5 ocaga kalmaz gibime geliyr artik. Haberdar et kendinden. Ayrica dr iyi olmasaydi, hehalde cok uzuldu ondan gelmedi vs diye dusunmezdim.sen de bilirsin cogu dr dogum zamani yumusak davraniyr. Carpintini da bugun soyle cnm.

off kızlar ben çok hasta oldum ya,2 gündür faranjitim başladı,dr.gitmek ilaç kullanmak istemiyorum,bana önereceginiz birşey varmı,ya tamda dogum yaklaşmışken bide bu çıktı,buna şükür diyeyim
Gecmis olsun cnm. Dr.una danismalisin.

efllim sen karar verdin ben rahtladım.Ay eymenine kavuşmana çk az zaman kaldı ne kadar da heyecanlı.Dogum sancıların bşlamı artık yeni yıl bebeişi bile olabilir eymen :)
carpntını ihmal etme mutlaka söyle dr una.
Eymene de mşllah diyorum.
off kızlar ben çok hasta oldum ya,2 gündür faranjitim başladı,dr.gitmek ilaç kullanmak istemiyorum,bana önereceginiz birşey varmı,ya tamda dogum yaklaşmışken bide bu çıktı,buna şükür diyeyim
geçmi,ş olsn canım

İnşallah grçen ay ki tablom çok iyiydi net anlaşılıyordu bu ay nefrn böule oldu inşallah 15.ndr çatlamıltıtyoksa 3 günlük çalışma boşa gitti(bakalım yarınki atrşe göre belli olur sanırım

Arkadaşlar merhaba ateş ölçme çizelgesi bulabileceğimiz bir site var mı? Ben geçen aylarda ateş ölçme yöntemini kullandım o zaman çizelgeyi doktorum vermişti, şimdi dolduğu için yenisi gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6
19.günümde 36.7
20.günümde
21.günümde
22.günümde
23.günümde
24.günümde 36.8
25.günümde 36.8
26.günümde 36.9
27.günümde 36.7
28.günümde--
29.günümde 36.8
30.günümde 36.7 kızlar yarın adt günümmmm ((((

canm nerelerdesn karşılaşamıyoruz:) napıyosun

cutem daha iy bilir canm ama bence daha çatlamamış sanki yada 15. gün mü çatladı bilmiyorum net cevap veremem bende

canlar acelem var alintilayamiyorum...ben iyi sayılırim idare ediyorum...
eflal canim kararını vermişsin hayırlı olsun.maşallah Barekallah eymenimize saglikla kavusun ins.
boran gecmis olsun canim ihlamur ic dinlen bol bol ins birseyin kalmaz...

Yaaa
cutem daha iy bilir canm ama bence daha çatlamamış sanki yada 15. gün mü çatladı bilmiyorum net cevap veremem bende
ya zeyneppcim grçen ay o kadar belliydiki ateşten bu ay hiçbişey anlayamadıminşallah15. Gün çatlamıştır yoksa uykusuz gecelerime çok yanarım((kocişin işten gelmesini bekledim geç saatlere kadar uykusuz kaldığıma mı yanayım boşa giymiş olduğuna mı;((

Ya bugun ya da yarin sabah bi test yapabilirsin cnm beklemek istemiyorsan. Varsa cikar testte artik.

Ayy
canım şimdi gördüm hafi hayırlısı ateşin iyî gidşyo inşallah mutlu son olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…