Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk sayfdan ff euye olup grarigini olustursan cnm daha iyi olur.
Grafik oluşturdum canım ama hala çizgi çekmedi nedense demekki yumurtlama olmadı belkide yarınki duruma göre mi belirlenecek pek bîşey anlayamadım geçen ay tam 16 sına çizgi çekmişti.

ayy canm inşallah yaaa.. benmde hep akıntı hali adet geleceği zamanda sarı akıntıdan pembe ve sonra kırmızıya... şmdilik beyaz bakalım. her an gelmiş gibi tuvalete koşuyorum
İnşallah hiç gelmez dokuz ay boyunca dua ediyorum rabbim 2014ün son bebişkerinden birini sana gönderir inşallah:)valla yeni yıl bebişlerimizi getirir inşallah:))

Grafik oluşturdum canım ama hala çizgi çekmedi nedense demekki yumurtlama olmadı belkide yarınki duruma göre mi belirlenecek pek bîşey anlayamadım geçen ay tam 16 sına çizgi çekmişti.
Linkini paylasirsan eklerim.seni de cnm. Ilk sayfada yaziyr nasil yapacagin

Sağol canım, evet cutem doğum sancısı bugünde çıktı nst de iki kere ama dr bir şey demedi bebeğin kalp atışına odaklandı, pazartesi inşaallah giriyorum doğuma :) heyecan korku endişe hepsi var içimde haliyle :)
Sağol canım hepinizi yordum zaten sağolun desteğiniz için :) pazartesi canım sezaryan günüm tabi süpriz yapabilir sancım var çünkü :)
boşa gitmez canım hem sen ilişkiyi bırakma sakın
canım yarın yap testini inşaallah hamilesindir inşaallah
sağol canım amin hepimiz kavuşalım
ayy ayy canım sen çok haklısın bu konuda gayet de sabırlısın hep diyorum ben olsam bakmam yüzlerine,yeter canını sıktıkları ama gerçekten yeter, eşinde kendince seni rahatlatmaya çalışıyor canım
çok sevindim canım.dr da iyi ilgilenmiş hayret :)
sağa sağlim doğumunu yap inşaallah canım.
amin canım sağol
canım benim üzülme ne olur güzel yüreklim senle alakası olmadığını biliyorsun Rabbim ol diyecek vakti gelince

bak 5 ocak eymen doğacak inşaallah o gün sende mutlu haberini yazarsın buraya canım benim :)

Kızlar gittim renkli doplere girdim çentik yok şükür, nst de sancım çıktı zorluyor artık sancı beni ama dr bir şey demedi, dün kalp atışı düşmüştü bebeğimin onun üstünde durdu bugün daha iyi çıktı hamdolsun, pazartesi sabah yatışım yapılıyor kızlar kaçta olur doğum bilemiyorum, 12 den sonra bir şey yeme dedi sadece, 7,30 da orda olucam inşallah :)

Oy masallah masallah. Heyecan doruk da...

Hımmm tamam canım den ilgilen yusufcukla allah bağışlasın bu arada:)brn eklemeye çalışayım.linki kopyalamak için uzun basıyorum ama sayfa açılıyo
Linkini paylasirsan eklerim.seni de cnm. Ilk sayfada yaziyr nasil yapacagin
Thanks Ma'm to observing us and our work, Frankly my personal request to give me feedback too for further action plan. U know several employees of GGV.

Thanks Ma'm to observing us and our work, Frankly my personal request to give me feedback too for further action plan. U know several employees of GGV.
Duana amin cnm yusufumla ilgili olana.
Bu yazi olmadi tabiki

sağol canım.inan eşime bile duygularımı anlatamıyorum utanıyorum.
siz olmasanız çok ama çok kötü olurdum.
inş 5 ocak ikimiz içinde güzel olur
doğumda duanı esirgeme benden canım

sağol canım.inan eşime bile duygularımı anlatamıyorum utanıyorum.
siz olmasanız çok ama çok kötü olurdum.
inş 5 ocak ikimiz içinde güzel olur
doğumda duanı esirgeme benden canım
Canım utanma eşinden içinden geçeni söyle tabi bize her zaman söyle :) bende sizler olmasanız çok kötü olurdum hep derdimle dertlendiniz

etmezmiyim aklımdasın

benmde adete son 1 gün cnm. beyaz akntm var inşallah kırmızıya dönüşmez çok stresliyim birde 3 ymurtaam vardı bu aydan çok ümitliyim
inşallah gelmistir bebegin.ben adete yakin kuru olurdum genelde...gebelikte beyaz akinti olabiliyor adete yakın.
Yaaa 3 yumurta çok güzel hadi inşallah bebişker yoldadır canım:)sen başı çek bende inşallah arkansan geleyim:))
ins.canim miniginiz cok bekletmez.atesten anlamadigim icin yorum yapamıyorum....dua ediyorum sizlere:)
canim....Artik ne denir ki ne yüzsuz kadin daha zor ediyor ne yüzle...e torun tatli tabi lafları sokarken bunlari dusunememisler herhalde. seviyelerini bilsekerdi böyle olmazdi kendileri ettiler. onlar icin sıkma canini cutem değmez.

haklısın aslında bende biliyorum herşey Allahtan.
ama bazen kafamda bi dünya soru beliriyor.
hakkımızda herşeyin hayırlısı diyorum.başka bişey gelmiyor elimden.
canim olacak ins.Allah tan ümidini kesme o yeter. duanin vakti dolmamis demek ki minigin nazlaniyor...
azzz kaldı eymen geliyor heyecanlaniyorum eflalim doğumlar yaklaşıyor kaçış yok:)
senle aramizda cok yok sıra bana geliyoo.duha korkuyor:)

dua da güçsüz mü kalıyorum acaba duham?
meryem suresimi okuyum, yasin mi dağıtalım, tefricemi okutturayım.
hiç birini yapmadım bunların.ne biliyim kafam çook karışık.

hadi hayırlısı canım rabbim saglıkla dönmenizi nasip etsin,eflaaall ben bişeyi tam çözemedim sen şimdi normal mi yoksa sezeryanlamı doguracan

yok öyle sıra kapmacaaa,daha ben varım eflalin peşine[/QUOTE]

dua da güçsüz mü kalıyorum acaba duham?
meryem suresimi okuyum, yasin mi dağıtalım, tefricemi okutturayım.
hiç birini yapmadım bunların.ne biliyim kafam çook karışık.
duanin kuvvetine cok inanirim.ki duamiz olmazsa ne ehemmiyetimiz var buyuruyor cenabi hak....ben meryem suresi okudum 41 gun boyunca.hamile kaldim hemen sonrasında ama kimyasaldi (sonucta 3 sene sonra gebe kaldim şükür)...sonra yasin dagittim 500 tane...sonra ne derece doğru bilmiyorum nisan yağmuru toplayıp okuyup ictim.o ay gebe kaldim (sat im 25 nisan ve o ay hacet namazı kilmistim tam 40.gun hamile olduğumu ogrendim....bunlar sadece vesile hangisi sebep oldu bilmiyorum Allah nasip etti darisi sana ins hifam....bunlari yap ama niyetin sadece Allah rızası icin okumak olsun.ki Allah onu vesile kılar zaten...
bu yaptıklarım manevi boyutu yaptigim alternatif tibbi ve gittigim dr lari saymıyorum

hadi hayırlısı canım rabbim saglıkla dönmenizi nasip etsin,eflaaall ben bişeyi tam çözemedim sen şimdi normal mi yoksa sezeryanlamı doguracan

yok öyle sıra kapmacaaa,daha ben varım eflalin peşine
[/QUOTE]
biliyorummm.senle ayniyiz borancim...bakalım öncelik kimdee:) yine de dogum bu belli olmaz demi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…