Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm bekle bakalım biraz daha benm bazen 20. günlerde bile çatlıyordu hiç belli olmaz. ama bu ateşte çatlamamış gibi çünkü bi yükseliş yok sende az çok anlarsın başında olan değerler devam ediyor patlama olmamış yani

Ayy. Zeynepcim ara ara girşyorum ama denk gelemedik hiç napayım valla yumurtlamaya çalışıyorum :))sen ne alemdesin nasılsın ne yaptın varmı bişeyler
benmde adete son 1 gün cnm. beyaz akntm var inşallah kırmızıya dönüşmez çok stresliyim birde 3 ymurtaam vardı bu aydan çok ümitliyim

benmde adete son 1 gün cnm. beyaz akntm var inşallah kırmızıya dönüşmez çok stresliyim birde 3 ymurtaam vardı bu aydan çok ümitliyim
Yaaa 3 yumurta çok güzel hadi inşallah bebişker yoldadır canım:)sen başı çek bende inşallah arkansan geleyim:))

Valla canım strese falan takılma stres hep var bîzde ama akıntının olması iyi bence çünkü ben adete yakın çok kuru oluyorum bilmiyorum sende de öykemi ama inşallah bebişler yoldadır:)bu arada istem dışı olarak hep bebişler diyorum birden fazla mı gelşyolar yoksa seninkiler:)hafi inşallah takip etcem seni

Ben sistim kizlar sinirden. Her özel animi mahveden kayinvalide yine yapti yapacagini. Yeni yil sebebiyle esimle konusmus dun. Aksam girdik birbirimize. Kendi kvsi 91 yasinda yalniz yasiyor. Ama bana gelince zülm ediyor. Icim dunden beri cok sıkıliyor kizlar.

Ya bu kadin ilk bebegimi kaybettim kurtaj oldum; gozum icine baka baka beni akrabasina sikayet etti..2ci bebegimi kaybettim kurtaj oldum suc oglumda degil kizinin rahmi cocuk tutmuyor dedi. Kayinpeder beni dr.a goturmek istedi. Ogluma hamileydim kp ben diger ikisinde dedelige hazir degildim dedi. Oglumu dogurdum ertesi gun eve geldik beni akrabalarina sikayet etti. Kulagimla duydum yanima geldi yuzune soyledim yok demedim dedi. Sipiralden alerji patladi; kp benim babama "ben esime eziyet olmasin diye kendim korundum. Cocuklara da diyecektim diyemedim" dedi. Vs vs vs.... simdi de neymis bebegi cok ozluyorlarmis, surekli gelmek istiyorlarmis. Istemem arkadasim. Ben sizinle yasamak icin evlenmedim. Bu terbiyesiliklerinizle baskasi olsa hic gorusmezdi. Ve esim diyor ki sen bosuna geriliyorsun yapma. Of of... Sizler gerci ezberlediniz ama ben delirdim yine.

Ilk sayfdan ff euye olup grarigini olustursan cnm daha iyi olur.

Beyaz akinti gebelikte adete yakin oluyor cnm. Ben de hic olmazken her gebeligim de yasamistim beyaz akintiyi.

şu kv kp imtihan canım resmen. benmde öyle demişti kürtaj olduktan sonra. sorun bendedir gibisinden laflar soktu. zor bu işler iki arayı tutabilmek

Bence dusus degil cnm. Gecen ayin son 3 gunuyle bu ayin son 3 gunku ateslerini yazar misin
1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1 çatladı
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7
28.günümde 36.8
29.günümde 36.6
30.günümde 36.7
31.günümde 36.6
32.günümde 36.6
33.günümde 36.6 lekeler geldi.
34.günümde --- adet oldum(kasım ayı)

1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6
19.günümde 36.7
20.günümde
21.günümde
22.günümde
23.günümde
24.günümde 36.8
25.günümde 36.8
26.günümde 36.9
27.günümde 36.7
28.günümde--
29.günümde 36.8
30.günümde 36.7

ayy canm inşallah yaaa.. benmde hep akıntı hali adet geleceği zamanda sarı akıntıdan pembe ve sonra kırmızıya... şmdilik beyaz bakalım. her an gelmiş gibi tuvalete koşuyorum

çok sevindim canım.dr da iyi ilgilenmiş hayret :)
sağa sağlim doğumunu yap inşaallah canım.

kızlar bi arkadaşımın daha hamilelik haberini aldım
çok sevindim hemen tebrik ettim ama tam içime bişey oturdu
en yakın arkadaşım olur kendisi.daha 4 ay oldu evleneli.eşindede varikosel başlangıcı vardı
ama Rabbim ol deyince herşey bahane işte.
onada dedim.
benim neden olmuyo kızlar

Kiyamam ben sana cnm. Vakti gelmeden olmuyor hifam. Cok sukur bir sorununuz yok ikinizin de..

Kiyamam ben sana cnm. Vakti gelmeden olmuyor hifam. Cok sukur bir sorununuz yok ikinizin de..

çok şükür canım ama işte?
yeterince dua etmiyomuyum? bişeyleri eksik yanlış mı yapıyorum?
inan psikolojim bozulucak artık bunları düşünmekten.
bat günü 5 ocak.
olmazsa aşılama yaptırıcam.
ama daha nereye yaptırıcağımı bile araştıramadım.

Kendinde hata arama cnm. Allah istemeden ne yaparsak yapalim gelmiyr. Onun icin sen elinden geleni yap Allaha birak cnm. Yoksa cok yipranirsin.

Kendinde hata arama cnm. Allah istemeden ne yaparsak yapalim gelmiyr. Onun icin sen elinden geleni yap Allaha birak cnm. Yoksa cok yipranirsin.

haklısın aslında bende biliyorum herşey Allahtan.
ama bazen kafamda bi dünya soru beliriyor.
hakkımızda herşeyin hayırlısı diyorum.başka bişey gelmiyor elimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…