düşünüyorum cnm bgn almaya çalşıcam yarn sabah yapıcam. peki 36.7 düşüşmüdür 36.8ken gidiyodu .Ya bugun ya da yarin sabah bi test yapabilirsin cnm beklemek istemiyorsan. Varsa cikar testte artik.
cnm bekle bakalım biraz daha benm bazen 20. günlerde bile çatlıyordu hiç belli olmaz. ama bu ateşte çatlamamış gibi çünkü bi yükseliş yok sende az çok anlarsın başında olan değerler devam ediyor patlama olmamış yaniYaaa
ya zeyneppcim grçen ay o kadar belliydiki ateşten bu ay hiçbişey anlayamadıminşallah15. Gün çatlamıştır yoksa uykusuz gecelerime çok yanarım ((kocişin işten gelmesini bekledim geç saatlere kadar uykusuz kaldığıma mı yanayım boşa giymiş olduğuna mı;((
benmde adete son 1 gün cnm. beyaz akntm var inşallah kırmızıya dönüşmez çok stresliyim birde 3 ymurtaam vardı bu aydan çok ümitliyimAyy. Zeynepcim ara ara girşyorum ama denk gelemedik hiç napayım valla yumurtlamaya çalışıyorum :))sen ne alemdesin nasılsın ne yaptın varmı bişeyler
Bence dusus degil cnm. Gecen ayin son 3 gunuyle bu ayin son 3 gunku ateslerini yazar misindüşünüyorum cnm bgn almaya çalşıcam yarn sabah yapıcam. peki 36.7 düşüşmüdür 36.8ken gidiyodu .
Yaaa 3 yumurta çok güzel hadi inşallah bebişker yoldadır canım:)sen başı çek bende inşallah arkansan geleyim:))benmde adete son 1 gün cnm. beyaz akntm var inşallah kırmızıya dönüşmez çok stresliyim birde 3 ymurtaam vardı bu aydan çok ümitliyim
benmde adete son 1 gün cnm. beyaz akntm var inşallah kırmızıya dönüşmez çok stresliyim birde 3 ymurtaam vardı bu aydan çok ümitliyim
Valla canım strese falan takılma stres hep var bîzde ama akıntının olması iyi bence çünkü ben adete yakın çok kuru oluyorum bilmiyorum sende de öykemi ama inşallah bebişler yoldadır:)bu arada istem dışı olarak hep bebişler diyorum birden fazla mı gelşyolar yoksa seninkiler:)hafi inşallah takip etcem senibenmde adete son 1 gün cnm. beyaz akntm var inşallah kırmızıya dönüşmez çok stresliyim birde 3 ymurtaam vardı bu aydan çok ümitliyim
Ilk sayfdan ff euye olup grarigini olustursan cnm daha iyi olur.Valla canım strese falan takılma stres hep var bîzde ama akıntının olması iyi bence çünkü ben adete yakın çok kuru oluyorum bilmiyorum sende de öykemi ama inşallah bebişler yoldadır:)bu arada istem dışı olarak hep bebişler diyorum birden fazla mı gelşyolar yoksa seninkiler:)hafi inşallah takip etcem seni
Beyaz akinti gebelikte adete yakin oluyor cnm. Ben de hic olmazken her gebeligim de yasamistim beyaz akintiyi.benmde adete son 1 gün cnm. beyaz akntm var inşallah kırmızıya dönüşmez çok stresliyim birde 3 ymurtaam vardı bu aydan çok ümitliyim
inşallah canımmm inşallahhh yeni yılın en güzel hediyesi olsunlar bize uğur getirsin bu yılYaaa 3 yumurta çok güzel hadi inşallah bebişker yoldadır canım:)sen başı çek bende inşallah arkansan geleyim:))
hadi hayırlısı o zaman yarın testi yapayım haber vericem sizlereBeyaz akinti gebelikte adete yakin oluyor cnm. Ben de hic olmazken her gebeligim de yasamistim beyaz akintiyi.
şu kv kp imtihan canım resmen. benmde öyle demişti kürtaj olduktan sonra. sorun bendedir gibisinden laflar soktu. zor bu işler iki arayı tutabilmekBen sistim kizlar sinirden. Her özel animi mahveden kayinvalide yine yapti yapacagini. Yeni yil sebebiyle esimle konusmus dun. Aksam girdik birbirimize. Kendi kvsi 91 yasinda yalniz yasiyor. Ama bana gelince zülm ediyor. Icim dunden beri cok sıkıliyor kizlar.
Ya bu kadin ilk bebegimi kaybettim kurtaj oldum; gozum icine baka baka beni akrabasina sikayet etti..2ci bebegimi kaybettim kurtaj oldum suc oglumda degil kizinin rahmi cocuk tutmuyor dedi. Kayinpeder beni dr.a goturmek istedi. Ogluma hamileydim kp ben diger ikisinde dedelige hazir degildim dedi. Oglumu dogurdum ertesi gun eve geldik beni akrabalarina sikayet etti. Kulagimla duydum yanima geldi yuzune soyledim yok demedim dedi. Sipiralden alerji patladi; kp benim babama "ben esime eziyet olmasin diye kendim korundum. Cocuklara da diyecektim diyemedim" dedi. Vs vs vs.... simdi de neymis bebegi cok ozluyorlarmis, surekli gelmek istiyorlarmis. Istemem arkadasim. Ben sizinle yasamak icin evlenmedim. Bu terbiyesiliklerinizle baskasi olsa hic gorusmezdi. Ve esim diyor ki sen bosuna geriliyorsun yapma. Of of... Sizler gerci ezberlediniz ama ben delirdim yine.
1. günümde 36.2Bence dusus degil cnm. Gecen ayin son 3 gunuyle bu ayin son 3 gunku ateslerini yazar misin
ayy canm inşallah yaaa.. benmde hep akıntı hali adet geleceği zamanda sarı akıntıdan pembe ve sonra kırmızıya... şmdilik beyaz bakalım. her an gelmiş gibi tuvalete koşuyorumValla canım strese falan takılma stres hep var bîzde ama akıntının olması iyi bence çünkü ben adete yakın çok kuru oluyorum bilmiyorum sende de öykemi ama inşallah bebişler yoldadır:)bu arada istem dışı olarak hep bebişler diyorum birden fazla mı gelşyolar yoksa seninkiler:)hafi inşallah takip etcem seni
Günaydın canlarım, dün özele de gittik dr hayret hatırladı durumumuzu merak etmiş güya insan arar merak ettiyse neyse :) çok üzüldüler o yüzden gelmediler heralde demiş, neyse ultrasonla baktı 3500 olmuş oğlum maşaallah :) diastolik çentik vardı sağ taraf damarda onu hatırlattım bugün renkli doplere giricem, bebeğin gelişimi çok iyi sıkıntı olsa kilo almazdı çentik için dedi yani , yine de içimiz rahat etsin dedi, nst ye girdim sancım çıktı 90-60-40-30 larda hemşire hissediyormusun dedi evet dedim doğuma hazırmısın geliyor dedi :) yok dedim dursun bir hafta daha :) sancı sırasında ilk bebeğimde ki gibi kalp atışı düştü eymenimin hemşire dr baksın önemli dedi, içimden ah ah biliyorum sezaryan sebebim buydu dedim, dr baktı o da aynısını dedi yarın yine nst isteyelim dedi yani bugün yine giricem hem de renkli doplerim var, eve gelene kadar sancım oldu bütün gece sürdü sabah rahatladım hamdolsun, özele karar verdim artık en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim, hakkımızda hayırlısı olsun, hem 5 ocaktan önce doğum olursa siz girecekmisiniz dedim o da merak etmeyin beş ocağa kadar icapcı benim dedi şansımız döndü :) dedim bu bir işaret doğumunda burda olması gerektiğini gösteriyor, her ab doğum olabilir gibi geliyor bana alt tarafta acılar acılar var :)
Birde benim kasılma olunca kasıktan bele doğru sancım oluyor o arada çok çarpıntım oluyor dün nst de sancı anında aynen yaşadım bunu yani evde hep yaşıyordum ama nst ye denk gelmemişti hiç, çarpıntıyı söylememe gerek var mı dr a bilemedim ciddi derecede oluyor nefesimi kesiyor
Eymenim maşaallah iyi ya çok rahatladım, hareketlerini sordu bende dedim kuvvetli değil artık sakin sakin hareket ediyor endişeleneyim mi dedim o da anne hareketde en ufak değişiklik hissediyorsa önemlidir her zaman dikkate alınmalı dedi, bende her dokunmamda tepki veriyor okşayınca hemen hareket ediyor dedim, o da bu çok iyi tepki vermesi önemli her anne bunu anlamaz tebrik ederim dedi, gaza getiriyor beni
Benden haberler böyle herkesin başını ağrıttım dr konusunda hakkınızı helal edin
Kiyamam ben sana cnm. Vakti gelmeden olmuyor hifam. Cok sukur bir sorununuz yok ikinizin de..kızlar bi arkadaşımın daha hamilelik haberini aldım
çok sevindim hemen tebrik ettim ama tam içime bişey oturdu
en yakın arkadaşım olur kendisi.daha 4 ay oldu evleneli.eşindede varikosel başlangıcı vardı
ama Rabbim ol deyince herşey bahane işte.
onada dedim.
benim neden olmuyo kızlar
Kiyamam ben sana cnm. Vakti gelmeden olmuyor hifam. Cok sukur bir sorununuz yok ikinizin de..
Kendinde hata arama cnm. Allah istemeden ne yaparsak yapalim gelmiyr. Onun icin sen elinden geleni yap Allaha birak cnm. Yoksa cok yipranirsin.çok şükür canım ama işte?
yeterince dua etmiyomuyum? bişeyleri eksik yanlış mı yapıyorum?
inan psikolojim bozulucak artık bunları düşünmekten.
bat günü 5 ocak.
olmazsa aşılama yaptırıcam.
ama daha nereye yaptırıcağımı bile araştıramadım.
Kendinde hata arama cnm. Allah istemeden ne yaparsak yapalim gelmiyr. Onun icin sen elinden geleni yap Allaha birak cnm. Yoksa cok yipranirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?