Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hifamm.inan o istemekte dua etmekte yakarısta öyle lezzetler var ki.ben cok severek ve icten okuyordum. ne günlerdi.. .hala okuyorum hamile kalmakla iş bitmiyor.yavrum icin okumaya devam ediyorum.

canm şmdide kuruyum akıntı gelmyor peçeteye siliyorum birşey yok kuru.. inşallah gelmez ama her an gelmiş gibi tuvalete koşuyorum akıyor gibi hissediyorum

canm meryem suresini dinlesek oluyor mu ki? ben okumayı bliyorum ama bazı harflerden şüphe ediyrm okurken çnkü

inşallah canm testimi aldım yarn sabah yapıcam

ayyy canmm ben bile çok heyecanlandım inşalllahh sağlıcakla bebişin gelir inşallah bir sorun çıkmaz sana dua ediyorum

canımm ayy cok heyecanlı ya rabbım sağ salim kucağına almayı nasıp etsın yavrunu..
Bizi yormak ne demk canım ya aşk olsun biz birbirimiz için varız.

canm meryem suresini dinlesek oluyor mu ki? ben okumayı bliyorum ama bazı harflerden şüphe ediyrm okurken çnkü
canim dinleyerek dinlediginin sevabıni alırsın. okumak gerekir...biliyorsan sorun yok bi kac eksigini rabbim tamamlar biz okurken zaten melekler yanlisimizi düzeltiyor ki.insanlarımız in çoğunda okuyusunda ufak hatalar oluyor.onlara takilnamak gerekir.

eltilerdeydik kv de vardı. elti soruyor cantadi falan haxir mi diye digum bu belli olmaz hazirla dursun diyo...kv portbebe si var mi soruyo yok daha besigini bile almadik bugun yarin bakicaz dedim.sadece soruyo yani umuyorum ki şu da bizden hediye olsun nerde.bir de beyaz kundaga takmis ikide bir soruyo yok diyorum beyaz olmazssa baska renk var.bu kadar onemsiyon al getir demi...anlamıyorum madem almiycan niye eksikletini soruyorsun....cok şükür ihtiyacim yok ama umuyor işte insanoğlu tüp bebek yaptırın olsun diye lak lak yapip stres e sokmayi iy biliyordu kv.son zamanlar yaptiklarini soylemisimdir.yazik günah..... herseyimi kendim hallettim ni büyük olarak samimice kimse yol göstermedi yardimci olmadı....herseyi burdan ogrendim hakkiniz çok.sağolun canlarım.iyiki var kk....

eltimin kızına cok güldüm....mutfakta masada oturuyorduk sonra kalktık giyiniyoruz ordan eltiniz kizi hemen kalktigim sandalyeye oturdu oh be sıcacik hep büyüklerin oturdugu yerler de nasil sicak oluyor dedi cocuk ya biz farkinda degiliz ama onlar nelere dikkat ediyorlar tespit e bak . daha 1.sinifa gidiyor sipa...

evet kaçış yok :) yalnız değilsin eflal de korkuyor
hadi hayırlısı canım rabbim saglıkla dönmenizi nasip etsin,eflaaall ben bişeyi tam çözemedim sen şimdi normal mi yoksa sezeryanlamı doguracan

yok öyle sıra kapmacaaa,daha ben varım eflalin peşine
[/QUOTE]
sezaryan canım normali istedim ama kabul etmedi hiç bir dr
ayyy canmm ben bile çok heyecanlandım inşalllahh sağlıcakla bebişin gelir inşallah bir sorun çıkmaz sana dua ediyorum
sağol canım inşaallah sende hamile kalırsın bir an önce :)
canımm ayy cok heyecanlı ya rabbım sağ salim kucağına almayı nasıp etsın yavrunu..
Bizi yormak ne demk canım ya aşk olsun biz birbirimiz için varız.
amin canım hepimize nasip etsin,
ayyy zaten sorsalar teklif etseler şaşarım canım boş ver tabi ki bekleniyor ama en azından alabiliyoruz hamdolsun, benim annemde çokca iki çıtçıtlı body bir tane alt üst takım almış ne çok değil mi onu da ben bir şey almıycakmısın dedim diye aldı düşün
ayy evet ama doğru demiş pek sıcak oluyor ben anneme derdim kalorifer gibi kadınsın ısıtıyorsun oturduğun yeri

benim de görümcemin kızı iki yaş olacak bu ay, benim karnımı taklit ediyor bir baktım karnını çıkara çıkara yürüyor, abla dedim beni taklit ediyor yok dediler önce sonra görümcemde farketti ayy çok komik göbeğini çıkarıyor öne doğru ittire ittire yürüyor
çok stresliyim yarın sabah test yapıcam

merakla bekliyorum

Slm kizlar topigi yeni gördüm ve yazmak istedim..
bende piko var geç regl oluyorum hamişmiyim degilmiyim anlamıyorum.. daha önce bir ay kadar ateş ölçümü yaptım sonra bıraktım.. bu ay yine reglim 8 gün gecikti göğüslerim şiş ve ağrıyo normaldede şişer ama bir ay günüm geçince falan bu kadar erken değil yani..bu sabahta uyandım vücut ısımi ölçtüm 37 bikac gundur kasiklarimda batmada var ama her ay yaşadığım bişey bu kafam cok karıştı idrar testi yapsammi 37 derece yüksek değilmi hamile olabilirmiyim ???

Günaydın tek ölçümle yorum yapamıyoruz, en iyisi testi yapman inşaallah hamilesindir

Günaydın tek ölçümle yorum yapamıyoruz, en iyisi testi yapman inşaallah hamilesindir
İnşallah cnm yaa idrara cikmadim tutuyorum kendimi kapimin önünde eczane var inip test alicam dua et bana hamilelerin duası kabul olur ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…