canm şmdide kuruyum akıntı gelmyor peçeteye siliyorum birşey yok kuru.. inşallah gelmez ama her an gelmiş gibi tuvalete koşuyorum akıyor gibi hissediyoruminşallah gelmistir bebegin.ben adete yakin kuru olurdum genelde...gebelikte beyaz akinti olabiliyor adete yakın.
ins.canim miniginiz cok bekletmez.atesten anlamadigim icin yorum yapamıyorum....dua ediyorum sizlere:)
canim....Artik ne denir ki ne yüzsuz kadin daha zor ediyor ne yüzle...e torun tatli tabi lafları sokarken bunlari dusunememisler herhalde. seviyelerini bilsekerdi böyle olmazdi kendileri ettiler. onlar icin sıkma canini cutem değmez.
canim olacak ins.Allah tan ümidini kesme o yeter. duanin vakti dolmamis demek ki minigin nazlaniyor...
azzz kaldı eymen geliyor heyecanlaniyorum eflalim doğumlar yaklaşıyor kaçış yok:)
senle aramizda cok yok sıra bana geliyoo.duha korkuyor:)
inşallah canm inşallahh test aldım bgn yarn sabah yapıcam hemenİnşallah hiç gelmez dokuz ay boyunca dua ediyorum rabbim 2014ün son bebişkerinden birini sana gönderir inşallah:)valla yeni yıl bebişlerimizi getirir inşallah:))
canm meryem suresini dinlesek oluyor mu ki? ben okumayı bliyorum ama bazı harflerden şüphe ediyrm okurken çnküduanin kuvvetine cok inanirim.ki duamiz olmazsa ne ehemmiyetimiz var buyuruyor cenabi hak....ben meryem suresi okudum 41 gun boyunca.hamile kaldim hemen sonrasında ama kimyasaldi (sonucta 3 sene sonra gebe kaldim şükür)...sonra yasin dagittim 500 tane...sonra ne derece doğru bilmiyorum nisan yağmuru toplayıp okuyup ictim.o ay gebe kaldim (sat im 25 nisan ve o ay hacet namazı kilmistim tam 40.gun hamile olduğumu ogrendim....bunlar sadece vesile hangisi sebep oldu bilmiyorum Allah nasip etti darisi sana ins hifam....bunlari yap ama niyetin sadece Allah rızası icin okumak olsun.ki Allah onu vesile kılar zaten...
bu yaptıklarım manevi boyutu yaptigim alternatif tibbi ve gittigim dr lari saymıyorum
inşallah canm testimi aldım yarn sabah yapıcamSağol canım, evet cutem doğum sancısı bugünde çıktı nst de iki kere ama dr bir şey demedi bebeğin kalp atışına odaklandı, pazartesi inşaallah giriyorum doğuma :) heyecan korku endişe hepsi var içimde haliyle :)
Sağol canım hepinizi yordum zaten sağolun desteğiniz için :) pazartesi canım sezaryan günüm tabi süpriz yapabilir sancım var çünkü :)
boşa gitmez canım hem sen ilişkiyi bırakma sakın
canım yarın yap testini inşaallah hamilesindir inşaallah
sağol canım amin hepimiz kavuşalım
ayy ayy canım sen çok haklısın bu konuda gayet de sabırlısın hep diyorum ben olsam bakmam yüzlerine,yeter canını sıktıkları ama gerçekten yeter, eşinde kendince seni rahatlatmaya çalışıyor canım
amin canım sağol
canım benim üzülme ne olur güzel yüreklim senle alakası olmadığını biliyorsun Rabbim ol diyecek vakti gelince
bak 5 ocak eymen doğacak inşaallah o gün sende mutlu haberini yazarsın buraya canım benim :)
ayyy canmm ben bile çok heyecanlandım inşalllahh sağlıcakla bebişin gelir inşallah bir sorun çıkmaz sana dua ediyorumKızlar gittim renkli doplere girdim çentik yok şükür, nst de sancım çıktı zorluyor artık sancı beni ama dr bir şey demedi, dün kalp atışı düşmüştü bebeğimin onun üstünde durdu bugün daha iyi çıktı hamdolsun, pazartesi sabah yatışım yapılıyor kızlar kaçta olur doğum bilemiyorum, 12 den sonra bir şey yeme dedi sadece, 7,30 da orda olucam inşallah :)
Evet yapamadım maalesef kocişe söyliym o yapsın canım :))Duana amin cnm yusufumla ilgili olana.
Bu yazi olmadi tabiki
Sağol canım, evet cutem doğum sancısı bugünde çıktı nst de iki kere ama dr bir şey demedi bebeğin kalp atışına odaklandı, pazartesi inşaallah giriyorum doğuma :) heyecan korku endişe hepsi var içimde haliyle :)
Sağol canım hepinizi yordum zaten sağolun desteğiniz için :) pazartesi canım sezaryan günüm tabi süpriz yapabilir sancım var çünkü :)
boşa gitmez canım hem sen ilişkiyi bırakma sakın
canım yarın yap testini inşaallah hamilesindir inşaallah
sağol canım amin hepimiz kavuşalım
ayy ayy canım sen çok haklısın bu konuda gayet de sabırlısın hep diyorum ben olsam bakmam yüzlerine,yeter canını sıktıkları ama gerçekten yeter, eşinde kendince seni rahatlatmaya çalışıyor canım
amin canım sağol
canım benim üzülme ne olur güzel yüreklim senle alakası olmadığını biliyorsun Rabbim ol diyecek vakti gelince
bak 5 ocak eymen doğacak inşaallah o gün sende mutlu haberini yazarsın buraya canım benim :)
canımm ayy cok heyecanlı ya rabbım sağ salim kucağına almayı nasıp etsın yavrunu..Kızlar gittim renkli doplere girdim çentik yok şükür, nst de sancım çıktı zorluyor artık sancı beni ama dr bir şey demedi, dün kalp atışı düşmüştü bebeğimin onun üstünde durdu bugün daha iyi çıktı hamdolsun, pazartesi sabah yatışım yapılıyor kızlar kaçta olur doğum bilemiyorum, 12 den sonra bir şey yeme dedi sadece, 7,30 da orda olucam inşallah :)
canim dinleyerek dinlediginin sevabıni alırsın. okumak gerekir...biliyorsan sorun yok bi kac eksigini rabbim tamamlar biz okurken zaten melekler yanlisimizi düzeltiyor ki.insanlarımız in çoğunda okuyusunda ufak hatalar oluyor.onlara takilnamak gerekir.canm meryem suresini dinlesek oluyor mu ki? ben okumayı bliyorum ama bazı harflerden şüphe ediyrm okurken çnkü
çok stresliyim yarın sabah test yapıcam
hakkinda hayırlısı. ins şu mübarek gunde gelmiştir minigin.çok stresliyim yarın sabah test yapıcam
evet kaçış yok :) yalnız değilsin eflal de korkuyorinşallah gelmistir bebegin.ben adete yakin kuru olurdum genelde...gebelikte beyaz akinti olabiliyor adete yakın.
ins.canim miniginiz cok bekletmez.atesten anlamadigim icin yorum yapamıyorum....dua ediyorum sizlere:)
canim....Artik ne denir ki ne yüzsuz kadin daha zor ediyor ne yüzle...e torun tatli tabi lafları sokarken bunlari dusunememisler herhalde. seviyelerini bilsekerdi böyle olmazdi kendileri ettiler. onlar icin sıkma canini cutem değmez.
canim olacak ins.Allah tan ümidini kesme o yeter. duanin vakti dolmamis demek ki minigin nazlaniyor...
azzz kaldı eymen geliyor heyecanlaniyorum eflalim doğumlar yaklaşıyor kaçış yok:)
senle aramizda cok yok sıra bana geliyoo.duha korkuyor:)
[/QUOTE]hadi hayırlısı canım rabbim saglıkla dönmenizi nasip etsin,eflaaall ben bişeyi tam çözemedim sen şimdi normal mi yoksa sezeryanlamı doguracan
yok öyle sıra kapmacaaa,daha ben varım eflalin peşine
sağol canım inşaallah sende hamile kalırsın bir an önce :)ayyy canmm ben bile çok heyecanlandım inşalllahh sağlıcakla bebişin gelir inşallah bir sorun çıkmaz sana dua ediyorum
amin canım hepimize nasip etsin,canımm ayy cok heyecanlı ya rabbım sağ salim kucağına almayı nasıp etsın yavrunu..
Bizi yormak ne demk canım ya aşk olsun biz birbirimiz için varız.
ayyy zaten sorsalar teklif etseler şaşarım canım boş ver tabi ki bekleniyor ama en azından alabiliyoruz hamdolsun, benim annemde çokca iki çıtçıtlı body bir tane alt üst takım almış ne çok değil mieltilerdeydik kv de vardı. elti soruyor cantadi falan haxir mi diye digum bu belli olmaz hazirla dursun diyo...kv portbebe si var mi soruyo yok daha besigini bile almadik bugun yarin bakicaz dedim.sadece soruyo yani umuyorum ki şu da bizden hediye olsun nerde.bir de beyaz kundaga takmis ikide bir soruyo yok diyorum beyaz olmazssa baska renk var.bu kadar onemsiyon al getir demi...anlamıyorum madem almiycan niye eksikletini soruyorsun....cok şükür ihtiyacim yok ama umuyor işte insanoğlu tüp bebek yaptırın olsun diye lak lak yapip stres e sokmayi iy biliyordu kv.son zamanlar yaptiklarini soylemisimdir.yazik günah..... herseyimi kendim hallettim ni büyük olarak samimice kimse yol göstermedi yardimci olmadı....herseyi burdan ogrendim hakkiniz çok.sağolun canlarım.iyiki var kk....
ayy evet ama doğru demiş pek sıcak oluyoreltimin kızına cok güldüm....mutfakta masada oturuyorduk sonra kalktık giyiniyoruz ordan eltiniz kizi hemen kalktigim sandalyeye oturdu oh be sıcacik hep büyüklerin oturdugu yerler de nasil sicak oluyor dedicocuk ya biz farkinda degiliz ama onlar nelere dikkat ediyorlar tespit e bak . daha 1.sinifa gidiyor sipa...
çok stresliyim yarın sabah test yapıcam
Günaydın tek ölçümle yorum yapamıyoruz, en iyisi testi yapman inşaallah hamilesindirSlm kizlar topigi yeni gördüm ve yazmak istedim..
bende piko var geç regl oluyorum hamişmiyim degilmiyim anlamıyorum.. daha önce bir ay kadar ateş ölçümü yaptım sonra bıraktım.. bu ay yine reglim 8 gün gecikti göğüslerim şiş ve ağrıyo normaldede şişer ama bir ay günüm geçince falan bu kadar erken değil yani..bu sabahta uyandım vücut ısımi ölçtüm 37 bikac gundur kasiklarimda batmada var ama her ay yaşadığım bişey bu kafam cok karıştı idrar testi yapsammi 37 derece yüksek değilmi hamile olabilirmiyim ???
İnşallah cnm yaa idrara cikmadim tutuyorum kendimi kapimin önünde eczane var inip test alicam dua et bana hamilelerin duası kabul olurGünaydın tek ölçümle yorum yapamıyoruz, en iyisi testi yapman inşaallah hamilesindir
Hadi inşaallah hamilesindirİnşallah cnm yaa idrara cikmadim tutuyorum kendimi kapimin önünde eczane var inip test alicam dua et bana hamilelerin duası kabul olur))
canım ya bekletsen testi kaçta yaptıntest negatif kızlar şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?