Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı doğum yapanlarada Allah bağışlasın
topiğiniz çok eski geçmişe gidip okumak imkansız ateş ölççe ile mi hamile kaldınız nasıl oluyo bizlerede yeniden anltırsanız sevinirim

Arkadaslar Merhaba Bebisler iniz olmuş Rabbim hayırlı evlat eylesin ins bekleyenlerin de sağ saglim kucaklarina almayi nasip etsin
bende ateşimi olctum bu ay 10. Günde kahverengi leke oldu yerleşme kanaması diye sevinmistim ama bugun Ateşim düştü hiç unut yokmu bi Bakar misiniz tecrübeli hatunlar

Çok geçmiş olsun cnm inş sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini hayırlı kolay doğumlar sana simdiden
herkeze slm biz birazdan çıkıp hastaneye gidicez nasipse bugün kızım geliyor doğalarınızı esirgemeyin belki 1-2gün giremeyebilirim
Ohh gözün aydın taptaze anne bayadir girmiyodum güzel haberler gördüm sizede geçmiş olsun bakalım saglicakla evinize gelin inş

herkeze slm biz birazdan çıkıp hastaneye gidicez nasipse bugün kızım geliyor doğalarınızı esirgemeyin belki 1-2gün giremeyebilirim

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin.
kokusunu çekerken bizim içinde dua etmeyi unutma

sagol canim...nasilsin Ömer nasil özledik sizleri..topik cokk sakinleşti

cuteheart, canim ne yaptıniz yusuf u dr a götürcektin....nasıl?..

Ilk sayfada detayli anlatim var cnm. Okumani tavsiye ederim.

Adet geliyr gibi gorunuyor.

cuteheart, canim ne yaptıniz yusuf u dr a götürcektin....nasıl?..
Cnm. Mecburen sakinlestirici ilac verdiler. Yavrum elini kolunu kontrol eddmez hale geldi. Sarhos gibiydi. Dedikleri gibi masum üfürüm varmis ama hayatini etkilecek birsey degilmis sukur. Ilacin etkisi gecmeye baslayinca ciglik cigliga aglamaya basladi. Hic inmedi kucagimdan. Baya huysuzlandi. Dun zordu benim icin. Ama sonuc cok sukur guzel cikti cnm.

cutem sonucun iyi çıkmsına çok sevindim

oh cok şükür canim.masum yusuf um u üzdüler demek.neyseji sonuc guzel.Allah başka sıkıntı vermesin. canim.

Günaydınlar
aksamdan beri boğazım ağrıyor basim ağrıyor galiba grip oluyorum...cutem in dedigini kaydetmisim onları yapıyorum...ama seviniyirdum gebeligimden bu yana hic grip olmamistim.tam da dogum yaklaşirken hic iyi olmadı. ins bi zararı olmaz...bugun kontrolümuz var.yavrucum ne alemde aceba:)

Gunaydin cute ve diger ilgilenen arkadaslar bugun bat gunum ve test yaptin pozitif cikti kan vermeye gidicem bana yardim ettiginiz icin cook tesekkur ederim atesle ilgili :)

Uzulme cnm..cabuk gecer.
Gunaydin cute ve diger ilgilenen arkadaslar bugun bat gunum ve test yaptin pozitif cikti kan vermeye gidicem bana yardim ettiginiz icin cook tesekkur ederim atesle ilgili :)
Atesinden belliydi cnm gebe oldugun. Masallah. Kan sonucunu da yaz cnm. Hayirli olsun

Ff e gir cnm..tests kisminda pregnancy olmasi lazim. Onu + yap cnm. Gebe oldugunu kaydeder sistem.

maşallah.ne guzel bi gebemiz daha oldu....sağlıcakla tamamlatsin Allah im inş.

Duhammm. 17gun diyr... Allahhh cok heyecanli yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…