- 5 Mayıs 2013
- 33.910
- 41.592
- 798
Amin canım dünki hamiş arkadaşım o kadar içten dua ettiki çok etkilendim.Rabbim dualarımızı kabul etsin.. Bol bol dua et canım bizlere.. Inşallah Rabbim nasip etsin..Bu ay insallah bol bol bebis haberi aliriz
Amin canım dünki hamiş arkadaşım o kadar içten dua ettiki çok etkilendim.Rabbim dualarımızı kabul etsin.. Bol bol dua et canım bizlere.. Inşallah Rabbim nasip etsin..
Hala yok sadece akıntım bulanık bu ay kimyasaldan sonraki ilk relg galiba ondan böyle olduCnm tam sökülmedi ise sayma
Evet ondan oldu sanırımHala yok sadece akıntım bulanık bu ay kimyasaldan sonraki ilk relg galiba ondan böyle oldu
Yüz isteyen öğrenci gibiyim ben gözüm yükseklerdesende kocamin simavi var filan dedi ama arada derede iyi calistirdin adami yine de
Serum da baglamadik hic valla. Kiz kardesim kurtajdan caydi ama su anda kanamasi var ve 7 haftalikken kesesi gorunmedi. Sanirim bebek dusecek ama doktor yine de progesteron verdi. Bugun son kontrolu var yine kese yoksa ilaclari kesecek doktoru. Isim meselesine gelince, kaynanam o kadar ama o kadar iyi bi insan ki, ismini koydurmam diye kesin konusmamaya, bu meseleyi tamamen esime birakmaya karar verdim. Koymak isterse koysun iki isimli olacak ne yapayim..Arada serum takdırabilirsin cnm ben kızda 3-5 bardağı Bırak hiç su içmediğim günleri Hatırlıyorum.çünkü hiçbirşey yiyemiyordum yediğimi de çıkartıyordum canım su çekmiyordu bu Yüzden.afedersin çoğu zaman mide suyunu kusuyordum.kızım gayet sağlıklı Doğduama eşim arada serum getirip bağlıyordu.serum fizyolojiğin hiçbir zararı olmaz.hatta bizimki içine bazı vit ler getirip koyuyordu.b vit di sanırım biri iğrenç kokuyordu.
Siz ne yaptınız isim meselesini? Eşinle anlaşabildiniz mi? Ya kız kardeşin ne yaptı? Kürtajdan caydı mı?
Ablacim ben 2.5 ay olana dek ictim. Doktorum neden iciyosun demedi. Folik asit depolarim guclu cikinca biraktim simdi Imom kullaniyorum onda da var folik asit.Themodernmumma inofolic içmeye devam edeyimmi canım,?
Hamilesin icimden geçti gogus uclarin agriyorsa sadeceEvet canim yaa benimde araliklarla keskin agrilar seklinde degil ama var bi dalgalanma ayaklarimi isitamiyorum 3 gundur suan bile buz gibi..usuttugumu dusunmeye basladim bende..igne etkisimi bilmiyorum..gecen ay igneyle gebe kalan arkadasimla konustum bugun onunda adet tarihine kadar agrimis kasiklari..goguslerin nasil benim uc kisimlari aciyo yaa nasil bir hormon yukledim vucuda bilmiyorum..klomen-estrefam-progesteron masallahh :)) insallah hayirli sonuclar aliriz canim
Yok yaa 7 de catlamamis belli, catlamis olsa dahi calisman zaten var. Bu ay senden iyi haber alacak gibiyiz. Ilk defa sen de sistematik calistin. Esin doktor mu canim ?7 de çatlamamış o kesin:)) ilk barajı atlattık şimdi sıra 2. Baraj bat 25 diyor ff bakalım ben yine biraz geç Yaparım testi inşallah pozitifi görmek nasip olur
Evet ondan oldu sanırımElcanki de kimyasaldan sonra ilk regl ını oldu.o da böyle bir sıkıntı Yaşadı diye Hatırlıyorum
Göğüs uçlarım benim adet öncesi de ağrıyor. İnşallah hamiledir ama arkadaşHamilesin icimden geçti gogus uclarin agriyorsa sadece
Hiç bunları düşünüp Can'ını Sıkma bebek haftasına uygun gidiyor öyle ise sorun yok.millet o Sıcaklarda gebe haliyle Oruç tutuyor çatır çatır da doğuruyor.benek ilk haftalar çok küçük bir şekilde anneden besleniyor aslında olan annemin depolarına oluyor:)Serum da baglamadik hic valla. Kiz kardesim kurtajdan caydi ama su anda kanamasi var ve 7 haftalikken kesesi gorunmedi. Sanirim bebek dusecek ama doktor yine de progesteron verdi. Bugun son kontrolu var yine kese yoksa ilaclari kesecek doktoru. Isim meselesine gelince, kaynanam o kadar ama o kadar iyi bi insan ki, ismini koydurmam diye kesin konusmamaya, bu meseleyi tamamen esime birakmaya karar verdim. Koymak isterse koysun iki isimli olacak ne yapayim..
Ortopedi teknikeri ama uzun süredir sağlık memurluğu yapıyorYok yaa 7 de catlamamis belli, catlamis olsa dahi calisman zaten var. Bu ay senden iyi haber alacak gibiyiz. Ilk defa sen de sistematik calistin. Esin doktor mu canim ?
Kaynananı merak ettim vallaSerum da baglamadik hic valla. Kiz kardesim kurtajdan caydi ama su anda kanamasi var ve 7 haftalikken kesesi gorunmedi. Sanirim bebek dusecek ama doktor yine de progesteron verdi. Bugun son kontrolu var yine kese yoksa ilaclari kesecek doktoru. Isim meselesine gelince, kaynanam o kadar ama o kadar iyi bi insan ki, ismini koydurmam diye kesin konusmamaya, bu meseleyi tamamen esime birakmaya karar verdim. Koymak isterse koysun iki isimli olacak ne yapayim..
Bünyeni derece de mi? Bununla ölçtüğün bir tablo varsa yollasana ona göre karşılaştıralım.bu derece ile 0,2 derece kadar yüksek çıkıyorVeson 11. Günü ben girdim rastgele girmeyince çizgiyi tamamen kaldırıyor. Böylesi doğru bence sence de doğru mu?
Bana 3 ay korunma vermişti 3 ay duphaston diye bi ilaç kullandırmıştı Polip tekrarlamaması içinNeslihaann histereskopi sonrası korunma veriyor mu doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?