Cnm 15 te de çatlamış olabilir ama her iki durumda da çalışma var dert edecek bşr durum da yokYeni derece evet, bu yeni derece ile ölçtüğüm tablo
Eki Görüntüle 1901291
Bunlar da eski derece
Eki Görüntüle 1901292
Eki Görüntüle 1901293
Oku oku üzerine üfleAmann daha kesin bi sey yok iste de, esim de istemiyor gibi hic lafini etmiyor:
Sen de bayagi didinmis ugrasmissin aslinda, esinin biraz daha kiymet bilmesi lazim. Seninki miydi arkadaslariyla takilmak icin pembe yalanlar atan ?Ooo da karman çorman olmuştur ya... Hayırlısı olsun inşallah...
Kız öyle kaynana mı yapmışlarvalla benim annem bile böyle değil. Durup durup milletin çocuğunu anlatıyor. Bekarken beni isteyen arkadaş çocuklarının çocuk haberini veriyor ! Eşimi kendi istemedi ya bak benim dediğimle evlenseydin onun çocuğu olmuş mesajı mı veriyor ne anlamadım
Para desen iki tarafın da metelik yardımı olmadı , eşim de öğrenci idi bizim söz nişan vs de iki taraf da görmedik duymadık bilmiyoruz a yattı herşey bana kaldı
Aman canları sağolsun da gerisi önemli değil. Ama isim koymam ne benimkilerin ne eşiminkilerin
Delisin yaa :) ben akisina biraktim. Stres olmayacagim isim mevzusuna. Ztn sagligina yeterince oluyorum.Oku oku üzerine üflekafasını karıştırmasınlar
Allah bozmasin canim. Insallah hep oyle kalir.Maşallah canım benim kayinvalidem de aynı Allah bozmasın ben çok dua etmiştim anne gibi bir kayinvalidem olsun kaynana gibi olmasın diye dualarımın kabulü :)
Kardeşine üzüldüm eminim ki oda şuan uzgundur hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bana da takacaktı istanbuldaki doktor. Bakalım bu yeni doktor ne diyecekBenim bi arkadaşımın yapışıklık değilde perde vardı doğuştan olan bişey galiba onu duzelttince doktoru balon gibi spiral takmış yapışmasın tekrar diye.ama yıllarca hamile kalamamıştı şimdi hamile ocak gibi doğuracak
Ya memlekete gidince çıldırıyor benimki , bir de memlekete gitmek için çıldırıyorSen de bayagi didinmis ugrasmissin aslinda, esinin biraz daha kiymet bilmesi lazim. Seninki miydi arkadaslariyla takilmak icin pembe yalanlar atan ?
Insallah canim dun gece korktum gogus uclarim agriyo biraz yoklayim dedim damar gibi bisey geldi elime korktum biraktim..kuruluk ve minik bas gibi bisey olmus.ilk defa ilaclar kullandim onlarinda etkisi olabilir diye dusundum..normalde adet olcakken bile agrimaz goguslerim benim.hayir olsun ne diyim bekleyip gorucez canim..Allah hepimize nasip etsin guzel haberler almayi :)Hamilesin icimden geçti gogus uclarin agriyorsa sadece
Aynen canim benimde agrimaz ilk defa olunca korktum biraz..belime kram gibi giriyo ya otobuste is cikisi kufur ettim hep..benim göğüslerimde hiç bişey yok adet zamanı fln da ağrımazlar ztn sadece kasıklarım belim ağrıo
Sagol kuzum hemen deniyorumMelissa81 cnm 7-8 deki creamy leri kaldırır mısın bir değişiklik olmazsa geri koy sonra da 10 ve 18 deki discardı kaldır ve tek tek Şunları dene neler oluyor bize yaz
Sadece 11 discard et
Sadece 12 discard et
11-12 discard et
7-11-12 discard et umarım birinden biri çizgini çeker
benimki de iyi cok şükür. emekli öğretmen zaten. bilgili görgülü bi kadin..bana hep hediyeler alir. onlara gittim mi bi iş yaptirmaz. bende onun dip boyasi geldiginde sacini boyarim, beraber okey oynariz :) dedikodu hic sevmez, hep poliyannadir :)Sag ol canim, seninki nasil ?
en iyisi cnm. simdi orataya çıkıp koymam ben o ismi diye yaygara yapsan hem kötü gelin olursun hemde millet özellikle eşin inada biner koymucaksa da koydurmaya kalkar o ismiDelisin yaa :) ben akisina biraktim. Stres olmayacagim isim mevzusuna. Ztn sagligina yeterince oluyorum.
Canim 7 discart edince takmis regl10 daki ilk dususe cizgi cekiyor..ama biliyoruzki ozaman catlamadi o gunu hatirliyorum yogun akintim vardi hatta catlamismi diye sordum hepsi duruyo demisti..Melissa81 cnm 7-8 deki creamy leri kaldırır mısın bir değişiklik olmazsa geri koy sonra da 10 ve 18 deki discardı kaldır ve tek tek Şunları dene neler oluyor bize yaz
Sadece 11 discard et
Sadece 12 discard et
11-12 discard et
7-11-12 discard et umarım birinden biri çizgini çeker
Ayyy seninkisi daha da supermis ya ben de isterdim okey falan oynayayim :)benimki de iyi cok şükür. emekli öğretmen zaten. bilgili görgülü bi kadin..bana hep hediyeler alir. onlara gittim mi bi iş yaptirmaz. bende onun dip boyasi geldiginde sacini boyarim, beraber okey oynariz :) dedikodu hic sevmez, hep poliyannadir :)
Oh hadi gözün aydın yumoş lar 2 tane üstelik süperKızlar kontrolden geldim sağda ve solda birer tane yumurta var dedi rahim duvarı da 6 mm dedi bana az gibi geldi bugün 11. Gün nasıl sizce
Ovitrelle verdi pazartesi sabah erken vur dedi ilişki günleri verdi işte
Yalnız bundan önceki doktirum iğneden sonra 4 , 5 gün ilişki diyodu deliriyodum bu kez farklı olacak inşallah tutar kızlar ya dua edin nolur
Hayirli olsun canim insallah bebisin gelir..bende bu ay igneyle deniyorum..benim rahim kalinligi 6 ken ince diyip ilac verdi yanlis hatirlamiyorsam 3 gun sonra 10 olmustu istedigimiz gibi olmus 4 gun daha kullandim biraktim.yumurtalarin boyutlari ne soyledimiKızlar kontrolden geldim sağda ve solda birer tane yumurta var dedi rahim duvarı da 6 mm dedi bana az gibi geldi bugün 11. Gün nasıl sizce
Ovitrelle verdi pazartesi sabah erken vur dedi ilişki günleri verdi işte
Yalnız bundan önceki doktirum iğneden sonra 4 , 5 gün ilişki diyodu deliriyodum bu kez farklı olacak inşallah tutar kızlar ya dua edin nolur
Evet aslında 14te çatlamış gibi duruyor bariz neden çizgi çekmiyor anlamadımCanim 7 discart edince takmis regl10 daki ilk dususe cizgi cekiyor..ama biliyoruzki ozaman catlamadi o gunu hatirliyorum yogun akintim vardi hatta catlamismi diye sordum hepsi duruyo demisti..
11_12ayri ayri discart ettim cizgi kalkti.
Beraber discart ettim cizgi kalkti..
Igneden sonraki gune cekmiyo inatla :)
Tatlım iğneden bir gün önce iğneden bir gün sonra ilski söyledi eğer erken çatlarsa pazar gunki ilişki zaten yeterli olur dedi insallah tutar tatlım ya çok yorulduk inanki eşim de bende inşallah son tedavi olur ve gelir mucizemizOh hadi gözün aydın yumoş lar 2 tane üstelik süperbenim son gittiğim doktor iğneden 36 saat sonra ilişki önerilir ama aslında iğneyi yaptığın gün ilişki olması daha önemli sperm ler gidip hazır bekliyor oluyor demişti , senin doktorun da iğnenin olacağı gün önerdi mi ilişki?
İnşallah sağlıkla tutar bu defa
Saol canım tesekkur ederim inşallah sonu da çok güzel olur doktor 6 mm igneye kadar biraz daha kalınlaşır dedi bende 6 az diil mi dedim o da 6 ve ustu olursa bizim için iyi dedi artık gerisi Rabbimin takdirri inşallah tutar canım yaHayirli olsun canim insallah bebisin gelir..bende bu ay igneyle deniyorum..benim rahim kalinligi 6 ken ince diyip ilac verdi yanlis hatirlamiyorsam 3 gun sonra 10 olmustu istedigimiz gibi olmus 4 gun daha kullandim biraktim.yumurtalarin boyutlari ne soyledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?