Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen de bayagi didinmis ugrasmissin aslinda, esinin biraz daha kiymet bilmesi lazim. Seninki miydi arkadaslariyla takilmak icin pembe yalanlar atan ?

Allah bozmasin canim. Insallah hep oyle kalir.

Bana da takacaktı istanbuldaki doktor. Bakalım bu yeni doktor ne diyecek

Sen de bayagi didinmis ugrasmissin aslinda, esinin biraz daha kiymet bilmesi lazim. Seninki miydi arkadaslariyla takilmak icin pembe yalanlar atan ?
Ya memlekete gidince çıldırıyor benimki , bir de memlekete gitmek için çıldırıyor burda öyle dışarı çıkması kahvesi vs yok ama memlekete gidince beni bırakıp kaçmak için yada burdayken memlekete gitmek için can atıyor. Tek sorun görüştüğü arkadaşını hiç sevmiyorum

Hamilesin icimden geçti gogus uclarin agriyorsa sadece
Insallah canim dun gece korktum gogus uclarim agriyo biraz yoklayim dedim damar gibi bisey geldi elime korktum biraktim..kuruluk ve minik bas gibi bisey olmus.ilk defa ilaclar kullandim onlarinda etkisi olabilir diye dusundum..normalde adet olcakken bile agrimaz goguslerim benim.hayir olsun ne diyim bekleyip gorucez canim..Allah hepimize nasip etsin guzel haberler almayi :)

benim göğüslerimde hiç bişey yok adet zamanı fln da ağrımazlar ztn sadece kasıklarım belim ağrıo
Aynen canim benimde agrimaz ilk defa olunca korktum biraz..belime kram gibi giriyo ya otobuste is cikisi kufur ettim hep..

Sagol kuzum hemen de
Sagol kuzum hemen deniyorum

Sag ol canim, seninki nasil ?
benimki de iyi cok şükür. emekli öğretmen zaten. bilgili görgülü bi kadin..bana hep hediyeler alir. onlara gittim mi bi iş yaptirmaz. bende onun dip boyasi geldiginde sacini boyarim, beraber okey oynariz :) dedikodu hic sevmez, hep poliyannadir :)

Kızlar kontrolden geldim sağda ve solda birer tane yumurta var dedi rahim duvarı da 6 mm dedi bana az gibi geldi bugün 11. Gün nasıl sizce
Ovitrelle verdi pazartesi sabah erken vur dedi ilişki günleri verdi işte
Yalnız bundan önceki doktirum iğneden sonra 4 , 5 gün ilişki diyodu deliriyodum bu kez farklı olacak inşallah tutar kızlar ya dua edin nolur

Canim 7 discart edince takmis regl10 daki ilk dususe cizgi cekiyor..ama biliyoruzki ozaman catlamadi o gunu hatirliyorum yogun akintim vardi hatta catlamismi diye sordum hepsi duruyo demisti..
11_12ayri ayri discart ettim cizgi kalkti.
Beraber discart ettim cizgi kalkti..
Igneden sonraki gune cekmiyo inatla :)

Ayyy seninkisi daha da supermis ya ben de isterdim okey falan oynayayim :)

Oh hadi gözün aydın yumoş lar 2 tane üstelik süper benim son gittiğim doktor iğneden 36 saat sonra ilişki önerilir ama aslında iğneyi yaptığın gün ilişki olması daha önemli sperm ler gidip hazır bekliyor oluyor demişti , senin doktorun da iğnenin olacağı gün önerdi mi ilişki?

İnşallah sağlıkla tutar bu defa

Hayirli olsun canim insallah bebisin gelir..bende bu ay igneyle deniyorum..benim rahim kalinligi 6 ken ince diyip ilac verdi yanlis hatirlamiyorsam 3 gun sonra 10 olmustu istedigimiz gibi olmus 4 gun daha kullandim biraktim.yumurtalarin boyutlari ne soyledimi

Evet aslında 14te çatlamış gibi duruyor bariz neden çizgi çekmiyor anlamadım

Tatlım iğneden bir gün önce iğneden bir gün sonra ilski söyledi eğer erken çatlarsa pazar gunki ilişki zaten yeterli olur dedi insallah tutar tatlım ya çok yorulduk inanki eşim de bende inşallah son tedavi olur ve gelir mucizemiz

Saol canım tesekkur ederim inşallah sonu da çok güzel olur doktor 6 mm igneye kadar biraz daha kalınlaşır dedi bende 6 az diil mi dedim o da 6 ve ustu olursa bizim için iyi dedi artık gerisi Rabbimin takdirri inşallah tutar canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…