Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde akıntıya karışık kahvelikler geliyo aslında dpo 16 da relg gelir çoğunlukla ama bugün dpo14 daha inşallah sökülür.benim yum. Oldu bu ay 2. Düşükten sonra nasıl geldiğini de hiç hatırlamıyorum 1. Güne göre hsg için randevu alacam böyle belirsiz gitmez inşallah yaa

Evet canim galiba cok evhamliyim. Su icilmeyince bebege turlu turlu kotu seyler olurmus diye okudum nette canim sikildi dun gece. Bi de dun zorladim kendimi 3 bardak su ictim 1 saatte, aninda migren agrim hafifledi. Herhalde susuzluktanmis.

xpreiaZ bana da Dr belki hist den sonra korunma verebilirim dedi
eşim gidecek sınavı kazanıp diye korkuyorum. Ankara nere Gümüşhane nere. Mümkün değil o 3 ayda tutturma ihtimalimiz.
Ama gerçi buradaydı kaç senedir de noldu

Yaptıralım korun derse de bir ay korunuveririz artık nolcak

Evet canim galiba cok evhamliyim. Su icilmeyince bebege turlu turlu kotu seyler olurmus diye okudum nette canim sikildi dun gece. Bi de dun zorladim kendimi 3 bardak su ictim 1 saatte, aninda migren agrim hafifledi. Herhalde susuzluktanmis.
Evet susuzluk migreni tetikliyor.ben de çok az su içiyorum Dr akıntı kötü dedi ilaç yazdı adet olunca iç diye ben de suya yükleniyorum şimdi düZelsin diye

en iyisini yapmışsın bence de cnm.huzursuzluk cikmasindan iyidir

xpreiaZ bana da Dr belki hist den sonra korunma verebilirim dedi
Benim bi arkadaşımın yapışıklık değilde perde vardı doğuştan olan bişey galiba onu duzelttince doktoru balon gibi spiral takmış yapışmasın tekrar diye.ama yıllarca hamile kalamamıştı şimdi hamile ocak gibi doğuracak

Valla az once konustum doktora girdi iste, bekliyorum iyi haberlerini. Uzulmustur herhalde. Ben de ustune gittim biraz kendine hic dikkat etmedin, cocuk kolay bulunmuyor diye sucladim biraz kizdi bana
Kaynanam melek otesi bi insan, elinde olsa canini cikarir verir ama hic rahatsizlik da vermez. Neden geldin neden gittin demez, hep o arar sorar iyi miyiz diye, ben maas alirim hala param yok diye gizli gizli para biriktirir verir bana. Ogrenciyken evlendik biz o yuzden aliskanlik olmus. Elimi bi ise surdurmez, dedikodusu yoktur. 2 sene cocugum olmadi tek kelime etmedi, tup bebek masraflarimizin da cogunu onlar verdi. Ya anlatamam oyle iyi yurekli ki.. O yuzden ayip ediyor gibi hissediyorum kendimi. Esime birakacagim artik.

Bünyeni derece de mi? Bununla ölçtüğün bir tablo varsa yollasana ona göre karşılaştıralım.bu derece ile 0,2 derece kadar yüksek çıkıyor
Yeni derece evet, bu yeni derece ile ölçtüğüm tablo

Bunlar da eski derece

Evet susuzluk migreni tetikliyor.ben de çok az su içiyorum Dr akıntı kötü dedi ilaç yazdı adet olunca iç diye ben de suya yükleniyorum şimdi düZelsin diye
Ya midem bulanmasa ben zorluyorum kendimi de, mide bulantisi icirtmiyor bazen. Icimi cok rahatlattin canim cok sag ol. Tabii yine de psikopat anne ben Cumartesi gunu olan doktor randevumu Sali ya cektim :)

O zaman en kötü iki isim koyarsınız cnm.ben kv ye değil de eltiye sinir oldum ya.arayıp sana onları söylemiş ya.ona inat koyulmasa iyiydi şimdi kıs kıs gülüyordur belki deyoksa kv iyi Allah var isim de güzel

Amann daha kesin bi sey yok iste de, esim de istemiyor gibi hic lafini etmiyor:

Maşallah canım benim kayinvalidem de aynı Allah bozmasın ben çok dua etmiştim anne gibi bir kayinvalidem olsun kaynana gibi olmasın diye dualarımın kabulü :)
Kardeşine üzüldüm eminim ki oda şuan uzgundur hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ooo da karman çorman olmuştur ya... Hayırlısı olsun inşallah...

Kız öyle kaynana mı yapmışlar valla benim annem bile böyle değil. Durup durup milletin çocuğunu anlatıyor. Bekarken beni isteyen arkadaş çocuklarının çocuk haberini veriyor ! Eşimi kendi istemedi ya bak benim dediğimle evlenseydin onun çocuğu olmuş mesajı mı veriyor ne anlamadım
Para desen iki tarafın da metelik yardımı olmadı , eşim de öğrenci idi bizim söz nişan vs de iki taraf da görmedik duymadık bilmiyoruz a yattı herşey bana kaldı

Aman canları sağolsun da gerisi önemli değil. Ama isim koymam ne benimkilerin ne eşiminkilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…