Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ismetbeyinbiricikhanimi ateş bu şekilde devam ederse ff çizgiyi 10 a çekecektir çalışmalar da gayet yerinde duruyor hadi hayırlısı
Ben bu ay hiç bişey anlamadım ateş hep yüksek akıntı yok dün kasık bel ağrım oldu ama 1 gram akıntı gelmedi bu ay yumurtladim mi yumurtlamadim mi hiç anlamadım

Ff bildiğini okuyor desene:) gerçekten neden çekmedi anlamıyorum.neyse madem öyle sen bilgilerini tekrar gir discardları kaldır biz biliyoruz zaten hangi gün çatlamış inşallah tablon alt listeye geçer bu ay

Insallah canim rabbim daha fazla bekletmesin..igneden sonra herhangi bir ilac onerdimi dr.un progestan falan

Veson canm bak bu benim gerçek pozitif test ,çok sıvı almama rağmen hemen pik yaptı sonunda büyüdü yum. Ama çok yavaş büyümüş her gün 1 mm büyüdü desek bugün 18 mm olmuş galiba kafayı sıyıracaz bu yumurtalar yüzünden Senin yum 7 de olmamış bak çok sevindim içimden ses senin bu ay güzel haber vericeksin gibi geliyor

Eklentiler

• IMG_1988.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 62
Geç olsun güç olmasın cnm 22. Gün çok da geç değil hele senin gibi bir pco lu için:) inşallah bu ay yüzümüz Güler balım ya.ateş fena değil ama kendimi çok da kaptırmak istemiyorum.son anda Düşen ateşlerim oldu.tutsa da tutmasa da 7 de çatlamamış OLMASINA ben de sevindim yoksa nasıl kaçırdım diye kendi kendimi yerdim:)

İnşallah canm hayırlısıyla gelsinler artık çok uzun süre oldu ve çok yıprandık ama senin tablona baktığım gibi bir his doğdu böyle normalde öbür aylardan farklı gibi inşallah yanılmıyorumdur ateşin hiç düşmesin

Bende gogus komple agrir ama ucunda degisik bi sizi olmustu hamileyken.. gercekten sadece ucu
Hmmm anladım canım benim klomen kullandığım aylarda hiç olmadı göğüs ucunda dokununca sızı ama klomen kullanmadığım aylarda ovudan sonra üstüne yatamıyordum, bende gebelik belirtisi diye umutlandım da olmadı.
Hamileliklerimin de hiçbirinde belirti hatırlamıyorum bariz fark olan. Herkesin bünyesi farklı demek işte

Kızlar progestan kaçıncı gün bakılır doktor iğneden 2 yada 3 gün sonra baktirabilirsin dedi kaçıncı gün gideyim sizce

Kızlar progestan kaçıncı gün bakılır doktor iğneden 2 yada 3 gün sonra baktirabilirsin dedi kaçıncı gün gideyim sizce
Genelde yumurtlamadan 7 gün sonra bakılıyor canım. 28 de bir adet gören için 21. günde baktırıyor yani

Amin ablacim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Daha fazla bekletmesin sizleri de.
Amin canım.. Benim bu ay çok geç oldu ya.. Moralim çok bozuk.. Sabah eşimde canımı sıktı. Bu ay doktora gidecektik hormonlarına bakacaktı bilmem ne sinir etti yine beni ya..Allah canımı alsada bu adamın elinden ve dilenden kurtulsam.. Bıktım artık ya...kürtaj dan sonra doktor bir ay sonra adet olacaksın demişti onun dediği zaman olmamış yumurtam geç olgunlaşıyormuş yumurta takibi şartmış.. Senin psikolojinin kimin umrunda. Yeterki hamile kal... Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Herşey senin bu aceleciliğin yüzünden oluyor insanı kendi haline bırakmıyorsun dedim. Kimin adeti kürtajdan sonra tam zamanında gelmiş acaba dedim. Vucut bu makine değil.. Cahil Cahil konuşup durma çok acelen varsa git başkasından peydahla yolun açık dedim..burnuma getirdi sabah sabah ya...
Geçmiş olsun canım.. Çok üzüldüm ya..
Ablacim ben 2.5 ay olana dek ictim. Doktorum neden iciyosun demedi. Folik asit depolarim guclu cikinca biraktim simdi Imom kullaniyorum onda da var folik asit.
Imom ne işe yarıyor folidoce tarzı bişeymi vitaminmi?

Hamilesin icimden geçti gogus uclarin agriyorsa sadece
Bu banada demiştin bakalım hisselerin doğru çıkacakmı!

Benim eşim de aynı şeyi yapıyordu bana yok sen de bir problem var yok rahmin ters yok sende vajinusmus var yok senin rahim spermleri kabul etmiyor ....... Böyle bir Sürü ıvır zıvır.her ne zaman adet OLDUĞUmu söylesem suratı bir asılıyordu ki beni dövmekten beter ediyordu sanki.en son canıma tak etti.geçtim karşısına ben de sorun falan yok sen de sorun yok.sebepsiz infertilite diye birşey duymadın mı sen? Bir sorun aramayı bırak beni de strese sokma.sen böyle yapıyorsun ve beni strese sokuyorsun sırf bu benek bu Yüzden oluyor dedim.ben de açtım ağzımı yumdum gözümü.o gün bu gündür bu konuda Üstüme gelmiyor.bu şekilde davranması seni strese sokar bu da bebek işini geciktirir bunu bir şekilde ona anlatmalısın.her bebek Dr Kontrolü ile olmuyor ki?

Ay ben doktora sormayı unutmusum nerden yapaam bu ovitrelleyi yine göbekten mi burda kullanan varmiydi bilen varmı kızlar aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…