Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tsefem28 bnm doktor 12. ve 36. saat ilişki önerdi iğneden bi gün sonra çatladı yumurta ztn neslihanı etiketlemişim seni etiketleyeceğime

tsefem28 bnm doktor 12. ve 36. saat ilişki önerdi iğneden bi gün sonra çatladı yumurta ztn neslihanı etiketlemişim seni etiketleyeceğime
Canım bana pazar salı perşembeye verdi odevi ignede pazartesi sabah vur dedi bakalım inşallah bu tedaviyi Rabbim bebeğime vesile kılar da son bekleyisim olur inşallah seninde herşey olumlu olur hep birlikte alırız peşpeşe güzel haberleri

Valla abla eşimde kafana çok takiyorsun her sey takdiri ilahi.. koyver kendini dedi.. baktım dışarıdan da çok takıyor gibi görünüyorum salıverdim.. derecemi bile göresim gelmiyor.. doktordan da etkilendim.. beni bi kovalamadigi kalmisti. demek ki kafaya cok takinca olmuyor.. ben duami ediyorum, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin yuvamiz şenlensin inşAllah.. :)

Evet canım aynen öyle herşey kafa rahatken oluyor.. Rabbim inşallah nasip edecek canım... Hayırlısı Yüce Mevlam dan...

Benim doktorum da o şekilde söylüyor hatta sık ilişki diyo üç gün için bi kere olsun falan değil yani

Aletin boyu hakkında fikrim yok ama çok içeri girmemiş gibi.tüplerim açık her iki Dr da onlar hakkında yorum yapmadı rahimin içerisinde yapışıklık var bak bu foto da gözüküyor yumurtalıklara kadar ilerlemiş Sıvı tüpler açık sanırım çekim açısından diğer fotoda gözükmemiş

Eklentiler

• image.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 32
Yükselmesi gereken ateş bugün düştü.dün geceyi de değerlendiremedik.çocuk uyandı... Ff çizgiyi kaldırdı.. Bu yumurta çatladımı çatlamadımı? Bu ay hiç bir şey anlamadım bu işten valla...
Veson Themodernmumma ve tüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…