Daha adete çok var cnmGünaydın kizlarr bugün benim 4dpo ateşi hep aynı saatte olctum ama farklı saatlerde girdim ff ye
Benim çok adet ağrım var bugün birde bulanti
https://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
Gözün Aydın cnm ama ilk tablon sayılır bir öncekinde eksik veriler vardı o Yüzden her ihtimale arada çalışma yaparsın umarım tablon yeşillensin
Biz de birşey anlamadık cnm.bugünü değerlendirYükselmesi gereken ateş bugün düştü.dün geceyi de değerlendiremedik.çocuk uyandı... Ff çizgiyi kaldırdı.. Bu yumurta çatladımı çatlamadımı? Bu ay hiç bir şey anlamadım bu işten valla...
Veson Themodernmumma ve tüm kızlar
Hamileyken de olmuştu adet ağrım tüp bebek transferinden 5 gün sonra bu da normal ilişkiye göre yumurtlamadan sonra 8 gün falan yapiyor ama çok erken başladı ağrım adet mi olcam acabaDaha adete çok var cnm
Ateş hiç öyle demiyor cnm zannetmiyorum.Hamileyken de olmuştu adet ağrım tüp bebek transferinden 5 gün sonra bu da normal ilişkiye göre yumurtlamadan sonra 8 gün falan yapiyor ama çok erken başladı ağrım adet mi olcam acaba
Tamam canım sağolasın kuzum..Biz de birşey anlamadık cnm.bugünü değerlendir
Ben senden umutluydum bu ay ya..ateş çok güzel gidiyordu ama senin adete yakın düşüyor.. Ovulasyon testim 6-7 tane kaldı.Günaydın kızlar herkese benim ateş aşağı yöneldi
Bu ff bu ay bizi çıldırttı ya...Melissa81 ff hala çizgiyi çekmemiş 13 e opk + girer misin
Benim ateş hep aynı şeyi yapıyor.bitirdin mi o kadar testi maşallah sana yine de ovu hangi gün anlayamadıkTamam canım sağolasın kuzum..
Ben senden umutluydum bu ay ya..ateş çok güzel gidiyordu ama senin adete yakın düşüyor.. Ovulasyon testim 6-7 tane kaldı.dün ovulasyon testi yaparken strip gebelik yapayım dedim meraktan o testte bozuk çıktı.. Şans yok..
Bu ff bu ay bizi çıldırttı ya...
Ben de anlayamadim ablacim, gercekten de yukselmesi gerekiyordu. Yine de bugunu degerlendir olur muYükselmesi gereken ateş bugün düştü.dün geceyi de değerlendiremedik.çocuk uyandı... Ff çizgiyi kaldırdı.. Bu yumurta çatladımı çatlamadımı? Bu ay hiç bir şey anlamadım bu işten valla...
Veson Themodernmumma ve tüm kızlar
Hadi katıl AramızaBu ay bende takvim ekleyip totem yapıcam :) delürdüğümün resmidirnasıl yapıyorduk biz onu
Canim cekti ama ben sok :) havlu attim oyleyse :)Melissa81 ff hala çizgiyi çekmemiş 13 e opk + girer misin
Canim hamilelik durumunda yumurtlamadan sonra ates yuksek seyreder ama benim cok yukselmiyor gordugun gibi bu hamile olmadigimin gostergesimidir simdi bugunde olctum atesim 36.3 ciktiO zaman 18 de olmuş gözüküyor
ma
zafrina89 cnm iki gündür ateş ölçmüyorsun??
ffnin melisayla derdi var bence okdr karmaşık tablolarda çekiyo çizgiyi melisayı süründürdü iğneye rağmenMelissa81 ff hala çizgiyi çekmemiş 13 e opk + girer misin
leyla abla sanki sen panikledikçe heyecanlandıkça ovu gecikiyo :)Tamam canım sağolasın kuzum..
Ben senden umutluydum bu ay ya..ateş çok güzel gidiyordu ama senin adete yakın düşüyor.. Ovulasyon testim 6-7 tane kaldı.dün ovulasyon testi yaparken strip gebelik yapayım dedim meraktan o testte bozuk çıktı.. Şans yok..
Bu ff bu ay bizi çıldırttı ya...
Çekmiş ama 18 e:))) 18 i discard etCanim cekti ama ben sok :) havlu attim oyleyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?