Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim eltimin de 1 yildir olmuyor. Kaynimda varikosel varmis. Dr ameliyat demis ama bulunduklari yerde ameliyata yanasmiyor duyulacak diye.

Abla calismalarin gayet duzgun hep gunasiri, hangi gun catlarsa catlasin arkan saglam :)
inşallah canım ya...ateş bir türlü istediğim gibi yükselmiyor...ona canım sıkılıyor...sen nasılsın?bebiş nasıl canım?kontrol ne zaman?

inşallah canım ya...ateş bir türlü istediğim gibi yükselmiyor...ona canım sıkılıyor...sen nasılsın?bebiş nasıl canım?kontrol ne zaman?
Bana kalsa bugun gidecegim ama Cumartesi gunu kontrol ablacim. Iki gundur kasik ve bel agrilarim var korkuyorum. Bi de boyle iceride bi batma, kazima hissi var sanki bazen sagda bazen solda.

Bana kalsa bugun gidecegim ama Cumartesi gunu kontrol ablacim. Iki gundur kasik ve bel agrilarim var korkuyorum. Bi de boyle iceride bi batma, kazima hissi var sanki bazen sagda bazen solda.
bebek büyüyor annesi...yerini sağlamlaştırıyor korkma...hiç bir şey olmaz Allahın izniyle...iş yapma dinlen..ayakta fazla kalma canım...

Ben gruba yeni yeni girince görmemişim hayırlı olsun bebeğin
O ağrılar normal canım benimde ilk gebeligimde olmuştu rahim büyüdükçe ağrılar artar dedi doktorum

bebek büyüyor annesi...yerini sağlamlaştırıyor korkma...hiç bir şey olmaz Allahın izniyle...iş yapma dinlen..ayakta fazla kalma canım...
Cok sag ol ablacim, simdi hemsireyi aradim o da ayni seyi soyledi. Insallah oyledir. Bi sikinti olsa kanama lekelenme falan olurdu herhalde. Zormus ablacim her dakika sagligini dusunuyorum bebegin.

Ben gruba yeni yeni girince görmemişim hayırlı olsun bebeğin
O ağrılar normal canım benimde ilk gebeligimde olmuştu rahim büyüdükçe ağrılar artar dedi doktorum
Cok sag ol canim, bebegi hissedebildigim gunler bi gelse, o zaman rahatlayacagim galiba. Zormus bu isler. Sen mi tup bebek yaptirmistin yanlis mi okudum ?

Sabah sabah hist videolarına baktım ay fena oldum tansiyonum düştü Valla.yapışıklık kürü varmış Brokoli kürü onu mu yapsak kız

ayy ben hiç etkilenmedim tamamen anestezi ile yapıldığı için işlem, cırt cırt açılıyor 10 dakikada bitecek hepsi diye düşündüm hatta yapmadığım kür kalmadı benim kürlerden ümidi kestim hazır eşimi de ikna etmişken bir gidip görüşelim doktorla. bakalım histereskopi diyecek mi? ben histereskopi yaptırcam diyorum da uzmanı ne diyecek o önemli
eşim de sınava girdi, bitti bir sınav hengamesi daha 1 aya kadar bizim durum şekillenir. histereskopi olursam da doktor 3 ay korunma verirse eşim de sınavı kazanıp giderse tam o 3 aylık döneme denk geliyor. ayarlasam bu kadar olmazdı.

Elinde yara falan varsa dokunmaman lazim. Tehlikeli seyler bunlar. Ben toxoplasma dan kac gun hastanelik oldum 24 yasinda, bebegi dusunemiyorum o kucucuk bunyesi nasil dayansin..
bende kürtaj olduğum zaman kürtaj materyalini genetiğe göndermeyi teklif dahi etmeyen özel hastane doktoruna çok kızgınım hala neden düştüğünü anlayabileceğimiz tek seçeneği yok etti!!! üstelik özel hastane yani gönderse parasını ben vericem herşeyin. ne düşündü ise!!!!

Canim senin doktorun kullandirmiyor mu ? O soylemiyor mu tarihleri ? Kafana gore kullanmasan ?
klomene kaçıncı gün başlanıyosa ona göre gtcektım cnm hafta sonu girdi araya o yüzden 3 günmü 5 günmü kullanıyodu 5 güne denk geldiği için doktora gdeyim dedim ama oda 3 gün dedi bu ay kaldı önümüzdeki ay a kaldı bu ay nasip bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…