Ben de sorun yok ama yazana kadar duzelmis de olabilir
Ben hala giremiyorum sonra tekrar deneyin diyor bilgiler gider diye korkuyorumben de giremedim şimdi baktım da bi süre sonra düzelir diye düşüniyorum ben şifremi fln da bilmiyorumbilgisayardan girmek için
Ben hala giremiyorum sonra tekrar deneyin diyor bilgiler gider diye korkuyorumben de Kullanıcı adı ve şifrenden emin Değilim
cok haklısın cnm ama insallah yaptirdigin son islem olur ve bebegin gelir artik. en azindan sıfırı tuketmedik hala yapabilcegemiz biseyler deniyebilecegimiz tedaviler var.Sağolun kızlar Valla karışığım çok.bir yandan yapılsın çok istiyorum bir yandan da ayaklarım geri geri gidiyor.korkudan değil bıkkınlıktan.nedir bu kadınların çektiği yeter .laç gündür bu hist in gerginliğini yaşıyorum kocAnın umrunda değil.
Ablacim hazir karışım.. kavanoz içinde almis esim.. onu kasikliyorum.. sana gerek kalmayacak Allahin izniyle.. var mi bi his?? Oo hayirlisi olsun insallah.. tanımıyorum kendisininama tebrik ederim :))Kudret narınımı yiyorsun canım..nasıl hazırlayıp yiyorsun..hazırmı aldın...bende yesem diye düşünüyorum bu ay olmazsa bişeyler...
ne güzel..nice yıllara canım ...güzel haber var inşallah..dilara bozkurt hamile sanırım...kan testi yaptırcak...
Valla aklima gelince bir tatli kasigi yiyorum.. eve gidince yicem unutmazsam.. kac gün önceye cekti senin ovuyu?? Canim sende pko varmiydiiŞifa olsun canım.sonucları yazarsın merak ettim
Bende de işe yaradı hamdolsun yara için kullanıyorum 3 kere kullanmama ragmen epey kapandı
Her evde bulunması lazım.ozellikle cocuklu evlerde
Ay inşallah gülüm ya...kendimi fazla kaptırmak istemiyorum inşallah Rabbim nasip etmiştir.. Kızım kardeşim ne zaman doğacak anne diyor arada bir... Inşallah Rabbim yavruma hissettiriyordur.inşallah iyi gelir sanada kudret narı canım...Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün ablacım..Ablacim hazir karışım.. kavanoz içinde almis esim.. onu kasikliyorum.. sana gerek kalmayacak Allahin izniyle.. var mi bi his?? Oo hayirlisi olsun insallah.. tanımıyorum kendisininama tebrik ederim :))
Ayni ayni bende skldimbenim bi ümidim tükendi nedense bi boşvermişlik geldi bi bişey oldu
Neden histereskopi olacaksın canım ??Yok cnm benim bu ay boş geçer histereskopi Olacağım koruma verecek büyük olasılıkla
rahimde yapışıklık varmış onu açıcaklar hsg de çıkmış hem de başka bi problem var nı diye görülmüş olcak :)Neden histereskopi olacaksın canım ??
Canım bende pko yok yum için kullanmıyorum ben vajinal yara için kullanıyorum.Valla aklima gelince bir tatli kasigi yiyorum.. eve gidince yicem unutmazsam.. kac gün önceye cekti senin ovuyu?? Canim sende pko varmiydii
Aaaaaa.. benim de vardı yapisiklik daha doğrusu rahmimi ortadan ikiye bölen perde vardı çift rahimliydim. Histereskopi oldum ben de.rahimde yapışıklık varmış onu açıcaklar hsg de çıkmış hem de başka bi problem var nı diye görülmüş olcak :)
Ne yiyorsunuz acaba ??Canım bende pko yok yum için kullanmıyorum ben vajinal yara için kullanıyorum.
Kudret narıNe yiyorsunuz acaba ??
Rahim içinde Yapışıklık var Dedi DrNeden histereskopi olacaksın canım ??
Gerçekten mi? Nasıl bir işlendi sonrasında bir sıkıntı oldu mu?Aaaaaa.. benim de vardı yapisiklik daha doğrusu rahmimi ortadan ikiye bölen perde vardı çift rahimliydim. Histereskopi oldum ben de.
İlk gebeliğimde 10. Haftada bebeğimin kalbi durmuştu Dr a göre rahmi buyutemedigi için mis !?
Ben hamile kaldıktan sonra öğrendim çift rahimli olduğumu en azından @veson inşallah önlemini almis olacak
Hayır canım hiç korkulacak bir işlem değil. Sonrasında kendini kolla mutlaka ben hiç dikkat etmedim kürtajdan sonra da kendime eziyet etmiştim resmen ama sonra çok acısını çektim histereskopiden sonrada.Gerçekten mi? Nasıl bir işlendi sonrasında bir sıkıntı oldu mu?
Ballı olan nerde satılıyor kaç para canım ya? Birde çekirdeği zehirli diye biliyorum zarar etmesin insana...Kudret narı
Ben yarama sürüyorum zeytinyağlı olanı
Bide ballı olanı var
Gecmiş olsun canım tüp bebek dru mu dedi?Baska drlara gosterdin miRahim içinde Yapışıklık var Dedi Dr
Canım ben aktardan aldım zeytinyağlı olan 15 e aldım.tadı kokusu cok kötü yemek için ballısı kullanılmalıBallı olan nerde satılıyor kaç para canım ya? Birde çekirdeği zehirli diye biliyorum zarar etmesin insana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?