Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok haklısın cnm ama insallah yaptirdigin son islem olur ve bebegin gelir artik. en azindan sıfırı tuketmedik hala yapabilcegemiz biseyler deniyebilecegimiz tedaviler var.

Ablacim hazir karışım.. kavanoz içinde almis esim.. onu kasikliyorum.. sana gerek kalmayacak Allahin izniyle.. var mi bi his?? Oo hayirlisi olsun insallah.. tanımıyorum kendisininama tebrik ederim :))

Şifa olsun canım.sonucları yazarsın merak ettim
Bende de işe yaradı hamdolsun yara için kullanıyorum 3 kere kullanmama ragmen epey kapandı
Her evde bulunması lazım.ozellikle cocuklu evlerde
Valla aklima gelince bir tatli kasigi yiyorum.. eve gidince yicem unutmazsam.. kac gün önceye cekti senin ovuyu?? Canim sende pko varmiydii

Ablacim hazir karışım.. kavanoz içinde almis esim.. onu kasikliyorum.. sana gerek kalmayacak Allahin izniyle.. var mi bi his?? Oo hayirlisi olsun insallah.. tanımıyorum kendisininama tebrik ederim :))
Ay inşallah gülüm ya...kendimi fazla kaptırmak istemiyorum inşallah Rabbim nasip etmiştir.. Kızım kardeşim ne zaman doğacak anne diyor arada bir... Inşallah Rabbim yavruma hissettiriyordur.inşallah iyi gelir sanada kudret narı canım...Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün ablacım..

Valla aklima gelince bir tatli kasigi yiyorum.. eve gidince yicem unutmazsam.. kac gün önceye cekti senin ovuyu?? Canim sende pko varmiydii
Canım bende pko yok yum için kullanmıyorum ben vajinal yara için kullanıyorum.

rahimde yapışıklık varmış onu açıcaklar hsg de çıkmış hem de başka bi problem var nı diye görülmüş olcak :)
Aaaaaa.. benim de vardı yapisiklik daha doğrusu rahmimi ortadan ikiye bölen perde vardı çift rahimliydim. Histereskopi oldum ben de.
İlk gebeliğimde 10. Haftada bebeğimin kalbi durmuştu Dr a göre rahmi buyutemedigi için mis !?
Ben hamile kaldıktan sonra öğrendim çift rahimli olduğumu en azından @veson inşallah önlemini almis olacak

Gerçekten mi? Nasıl bir işlendi sonrasında bir sıkıntı oldu mu?

Gerçekten mi? Nasıl bir işlendi sonrasında bir sıkıntı oldu mu?
Hayır canım hiç korkulacak bir işlem değil. Sonrasında kendini kolla mutlaka ben hiç dikkat etmedim kürtajdan sonra da kendime eziyet etmiştim resmen ama sonra çok acısını çektim histereskopiden sonrada.
Yat bol bol istirahat üşütme kendini.
İşlem yapılırken uyutuluyorsun zaten benim 15 dk sürmüştü. Uyandıktan sonra ağrın oluyor biraz rahminde ama ağrı kesici atiyorlar oda geçiyor benim 7 8 gün filan adet gibi kanamam olmuştu sonra geçmişti. Bana spiral takmıştı Dr tekrar yapışma olmasın diye 2 adet dönemi durdu spirali çıkardıktan sonra 1 ay korunma müddeti verdi.
Histereskopi den sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş canım inşallah hemen hamis olursun.
En azından şanslısın çok sukur. Belki de hamile kalsaydın yapisikliktan dolayı bebeğin tutunamicakti vardır bunda da bir hayir..

Ballı olan nerde satılıyor kaç para canım ya? Birde çekirdeği zehirli diye biliyorum zarar etmesin insana...
Canım ben aktardan aldım zeytinyağlı olan 15 e aldım.tadı kokusu cok kötü yemek için ballısı kullanılmalı
Ballı olan Botanikecza sitesinde gormustum bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…