- 23 Kasım 2015
- 140
- 42
- 98
- 37
Yok bu geçen günlere göre baya silik. Hem de ateş artmış bence. Bence çatladı diyorumEki Görüntüle 1902284
Bu yumurta çatlamadımı ya!? Delirecem valla....
Hangi gün çatladı sence?kafam çorba oldu valla...çatladıysa hala niye çift çizgi bu kadar koyu çıkıyor?Yok bu geçen günlere göre baya silik. Hem de ateş artmış bence. Bence çatladı diyorum
Hangi gün çatladı sence?kafam çorba oldu valla...
Aaaa çok üzüldüm canımCnm zaten 4 kaybım var Dr da bu Yüzden yapıyor operasyonu zaten.:) bilgiler için Sağol.ertesi gün iş başı yapmak zorunda kalabilirim bakalım önce randevumu versinler bir
Saat farkı var aynı saatte mi ölçtün öyle ise Ölçüm saatini düzeltVeson benim çizgiyi tekrar 10.güne çekti ff
Bayağı bir Yükseliş olmuş hadi hayırlısıherkese günaydın ateşim yine yükselişe geçti :) ve beni umutlandırdı ama diğer yandan kasıklarımda ara ara adet geliyor sinyalleri de ayrı bir telden çalıyor :)
yok canım olmus diyemiyorum sende biliyorsun adert gunu yada bır gun sonra pat diye düşebilir. o nednele beklemeye devam...Bayağı bir Yükseliş olmuş hadi hayırlısı
Günaydın kızlar benim ateşte birden düşme oldu 6 dpo acaba diyorum implantation düşüşü olabilir mi
https://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
Eki Görüntüle 1902284
Bu yumurta çatlamadımı ya!? Delirecem valla....
çok geçmiş olsun.Çok fena hastayım kızlar ağız burun tıkandım boğazım çok fenaateş o yüzden yüksek çıktı ama sabah söküldü sonunda
12-13 gün arası luteal fazNormalde dpo kac gun suruyor canim?
Çok fena hastayım kızlar ağız burun tıkandım boğazım çok fenaateş o yüzden yüksek çıktı ama sabah söküldü sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?