Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkese günaydın ateşim yine yükselişe geçti :) ve beni umutlandırdı ama diğer yandan kasıklarımda ara ara adet geliyor sinyalleri de ayrı bir telden çalıyor :)

Cnm zaten 4 kaybım var Dr da bu Yüzden yapıyor operasyonu zaten.:) bilgiler için Sağol.ertesi gün iş başı yapmak zorunda kalabilirim bakalım önce randevumu versinler bir
Aaaa çok üzüldüm canım Rabbim insaAllah bu sefer sağlıklı sıhhatli evlat kucağına almak nasip eder

herkese günaydın ateşim yine yükselişe geçti :) ve beni umutlandırdı ama diğer yandan kasıklarımda ara ara adet geliyor sinyalleri de ayrı bir telden çalıyor :)
Bayağı bir Yükseliş olmuş hadi hayırlısı

Eki Görüntüle 1902284
Bu yumurta çatlamadımı ya!? Delirecem valla....

Abla soylemiyim soylemiyim dedim ama acaba senin yumurta erkenden catladi da bu test gebeligi mi gosteriyor.
Benim de hamilelik tablomda ates ilk defa o kadar dusuk ilerledigi icin ben ff cizgi cektigi halde ovu olmadi diye dusundum hep. Ve hamilelik testi yapmadan hemen onceki yukselmeyi ovu yeni oluyor diye yorumladim.

Çok fena hastayım kızlar ağız burun tıkandım boğazım çok fenaateş o yüzden yüksek çıktı ama sabah söküldü sonunda

günaydın herkese :) bu yumurta catlamicak mı ne sag boşluğunda bir ağrı var o yumis mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…