Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canım ben şimdi wc ye gittim peçeteye kırmızı geldi ben şimdi yarını mı bugünü mü 1 sayayım saatte baya geç suan yarın mı 1 desem 3. Gün hormon tahlili verecem

Kaç ay önce olmuştun histereskopi yi peki?

zlar polikistik over hastasıyım adetlerim 35-45 günlük döngüyle gerçekleşir. 3 bucuk ay önce 7 haftalık gebeliğim kalp atışı olmaması sebebiyle alındı. Şimdi klomen kullandım ve yumurta takibim yapılıyor. Bugun adetin 12. Günü doktor 14 mm yumurta var ama yetersiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz yumurtamın büyüklüğü ile ilgili?
Sevgiler

Kızlar polikistik over hastasıyım adetlerim 35-45 günlük döngüyle gerçekleşir. 3 bucuk ay önce 7 haftalık gebeliğim kalp atışı olmaması sebebiyle alındı. Şimdi klomen kullandım ve yumurta takibim yapılıyor. Bugun adetin 12. Günü doktor 14 mm yumurta var ama yetersiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz yumurtamın büyüklüğü ile ilgili?
Sevgiler

Cnm zaten 4 kaybım var Dr da bu Yüzden yapıyor operasyonu zaten.:) bilgiler için Sağol.ertesi gün iş başı yapmak zorunda kalabilirim bakalım önce randevumu versinler bir

Veson canım ben şimdi wc ye gittim peçeteye kırmızı geldi ben şimdi yarını mı bugünü mü 1 sayayım saatte baya geç suan yarın mı 1 desem 3. Gün hormon tahlili verecem
Bak bakalım sökülecek mi? Perşembe yada cumaya verirsin tahlili daha uygun gibi

Merhaba canım az buçuk durumumuz aynı ben de kimyasal yaşadım eylülde şimdi tekrar klomen kullanıyorum benim cuma ılk kontrolüm inşallah büyürler, bu arada benim de 12. günde o civarda oluyo ama 14 15 de gelişmiş oluyo iğne oluyorum

Bence gayet iyi canim. 11.gun 12 mm olan yumurtamla hamile kaldim :)

Seninde inşallah büyürler inşallah bende sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…