- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
illa 3 diye bişey yok sanırım canım 4. günde hormon bakılabiliyor diye geçmişti konusuVeson canım ben şimdi wc ye gittim peçeteye kırmızı geldi ben şimdi yarını mı bugünü mü 1 sayayım saatte baya geç suan yarın mı 1 desem 3. Gün hormon tahlili verecem
Valla bende de bu ay zerre ümit yok, histereskopi ye bağladım tüm umutlarımı. Yapışıklık açılınca olacak inş diyorumbenim bi ümidim tükendi nedense bi boşvermişlik geldi bi bişey oldu
Kaç ay önce olmuştun histereskopi yi peki?Hayır canım hiç korkulacak bir işlem değil. Sonrasında kendini kolla mutlaka ben hiç dikkat etmedim kürtajdan sonra da kendime eziyet etmiştim resmen ama sonra çok acısını çektim histereskopiden sonrada.
Yat bol bol istirahat üşütme kendini.
İşlem yapılırken uyutuluyorsun zaten benim 15 dk sürmüştü. Uyandıktan sonra ağrın oluyor biraz rahminde ama ağrı kesici atiyorlar oda geçiyor benim 7 8 gün filan adet gibi kanamam olmuştu sonra geçmişti. Bana spiral takmıştı Dr tekrar yapışma olmasın diye 2 adet dönemi durdu spirali çıkardıktan sonra 1 ay korunma müddeti verdi.
Histereskopi den sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş canım inşallah hemen hamis olursun.
En azından şanslısın çok sukur. Belki de hamile kalsaydın yapisikliktan dolayı bebeğin tutunamicakti vardır bunda da bir hayir..
Nisanın 14 ünde oldum korunmayı bırakalı 3 adet bitti. 4. Denememiz buKaç ay önce olmuştun histereskopi yi peki?
Cnm zaten 4 kaybım var Dr da bu Yüzden yapıyor operasyonu zaten.:) bilgiler için Sağol.ertesi gün iş başı yapmak zorunda kalabilirim bakalım önce randevumu versinler birHayır canım hiç korkulacak bir işlem değil. Sonrasında kendini kolla mutlaka ben hiç dikkat etmedim kürtajdan sonra da kendime eziyet etmiştim resmen ama sonra çok acısını çektim histereskopiden sonrada.
Yat bol bol istirahat üşütme kendini.
İşlem yapılırken uyutuluyorsun zaten benim 15 dk sürmüştü. Uyandıktan sonra ağrın oluyor biraz rahminde ama ağrı kesici atiyorlar oda geçiyor benim 7 8 gün filan adet gibi kanamam olmuştu sonra geçmişti. Bana spiral takmıştı Dr tekrar yapışma olmasın diye 2 adet dönemi durdu spirali çıkardıktan sonra 1 ay korunma müddeti verdi.
Histereskopi den sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş canım inşallah hemen hamis olursun.
En azından şanslısın çok sukur. Belki de hamile kalsaydın yapisikliktan dolayı bebeğin tutunamicakti vardır bunda da bir hayir..
Bak bakalım sökülecek mi? Perşembe yada cumaya verirsin tahlili daha uygun gibiVeson canım ben şimdi wc ye gittim peçeteye kırmızı geldi ben şimdi yarını mı bugünü mü 1 sayayım saatte baya geç suan yarın mı 1 desem 3. Gün hormon tahlili verecem
Benimki balli olandan canim.. yiyorum:)))Canım bende pko yok yum için kullanmıyorum ben vajinal yara için kullanıyorum.
Merhaba canım az buçuk durumumuz aynı ben de kimyasal yaşadım eylülde şimdi tekrar klomen kullanıyorum benim cuma ılk kontrolüm inşallah büyürler, bu arada benim de 12. günde o civarda oluyo ama 14 15 de gelişmiş oluyo iğne oluyorumKızlar polikistik over hastasıyım adetlerim 35-45 günlük döngüyle gerçekleşir. 3 bucuk ay önce 7 haftalık gebeliğim kalp atışı olmaması sebebiyle alındı. Şimdi klomen kullandım ve yumurta takibim yapılıyor. Bugun adetin 12. Günü doktor 14 mm yumurta var ama yetersiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz yumurtamın büyüklüğü ile ilgili?
Sevgiler
Canim bildigim kadariyla 21 mm olmasi gerekiyor.. pko oldugun icinde yavas buyuyordur.. burda birkac pkolu arkadas da klomen kullaniyor.. onlarinda yumurtalari gec buyuyor.. panik yapmaKızlar yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar polikistik over hastasıyım adetlerim 35-45 günlük döngüyle gerçekleşir. 3 bucuk ay önce 7 haftalık gebeliğim kalp atışı olmaması sebebiyle alındı. Şimdi klomen kullandım ve yumurta takibim yapılıyor. Bugun adetin 12. Günü doktor 14 mm yumurta var ama yetersiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz yumurtamın büyüklüğü ile ilgili?
Sevgiler
Bence gayet iyi canim. 11.gun 12 mm olan yumurtamla hamile kaldim :)
Seninde inşallah büyürler inşallah bende sevinirimMerhaba canım az buçuk durumumuz aynı ben de kimyasal yaşadım eylülde şimdi tekrar klomen kullanıyorum benim cuma ılk kontrolüm inşallah büyürler, bu arada benim de 12. günde o civarda oluyo ama 14 15 de gelişmiş oluyo iğne oluyorum
Umarım büyürler arkadaşımCanim bildigim kadariyla 21 mm olmasi gerekiyor.. pko oldugun icinde yavas buyuyordur.. burda birkac pkolu arkadas da klomen kullaniyor.. onlarinda yumurtalari gec buyuyor.. panik yapma
Çok teşekkür ederim umarım bende o haberi alırım bu ay
benimde 13. gün 13mm idi 15. gün iğneyi vurdurduğumda 18 mm olmuştuSeninde inşallah büyürler inşallah bende sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?